מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיקור סיני דיקור סיני דיקור סינימורן07/07/2016
שלום פרופסורים יקרים
במידה ואתחיל דיקור סיני וההריון יתפוס ואפסיק - זה יכול לסכן את ההריון ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני דיקור סיני דיקור סיני - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016לא מסכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש לי סיכוי ריאלי להריון במצב הזה?שחף07/07/2016
שלום,
בת 33. מזה 10 חודשים לא מצליחים להיכנס להריון.
בפרופיל הורמונלי קיבלתי FSH מטורף, 17.5 ביום השלישי למחזור.
שאר המדדים תקינים. מקבלת מחזור סדיר וגם בודקת בערכות ביוץ והן מראות שיש ביוץ.
יש סיכוי ריאלי להריון במצב כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש לי סיכוי ריאלי להריון במצב הזה? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016תלוי מה הוא ערך הE2.
אם עדיין מחזור סדיר יש לראות מה קורה בטיפולי הפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות חוץ גופית באמצעות רופא מומחהרומי סופיענא07/07/2016
היי המלצה בבקשה על מומחה לפוריות, גם חוץ גופנית וגם מומחה לצילומי רחם באיזור המרכז,אפשר גם פרטי
בנוסף, האם ישנו תשלום עבור שיפור טיב זרעונים שהגבר אמור לעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות חוץ גופית באמצעות רופא מומחה - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016כולם בפורום טובים ואם את מתעניינת ברופא מסויים תכתבי ונמליץ לך.
לגבי שיפור הזרע יש להיזהר מטיפולים אלה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לייעוץ על רופא מומחה
רומי סופיענא08/07/2016שואלת על רופא בשם דן לוין ולגבי היחס שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לייעוץ על רופא מומחה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016אני אישית לא מכיר, אך תנסי ותראי אם את רוצה מהגישה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת
רומי סופינא10/07/2016האם תוכל בבקשה להמליץ לי על רופא , שאצלו אחוזי ההצלחה גבוהים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בטא.............................................דנה07/07/2016
שלום,
11 יום אחרי החזרת שני עוברים בטא:120 .
שישה ושמונה ימים לפני -חצי מזרק אוביטרל לתמיכה.
היתכן שהתוצאה חיובית משאריות האוביטרל?,
תודה צילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאת בטא............................................. - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016לא מהאוביטרל.
בדיקה בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופ' אשכנזי שלום שאלה לגבי תמיכה להריוןמאור07/07/2016
היי פרופ'
הבנתי שלאחר זריקות אוביטרל יש זמן מסויים של עד 14 יום לקבל וסת
במצב שאני לוקחת אנדומטרין + אסטרופם יש סיכוי שהמחזור יאחר בכל זאת למרות האוביטרל ??
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום פרופ אשכנזי ממתינה לתושבתך
מאור07/07/2016מקפיצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלום פרופ אשכנזי ממתינה לתושבתך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016נטילת התמיכה לא תמנע מחזור אם לא תהי בהיריון,יתכן עיכוב של יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת פיפל -האם עושים יותר מפעםאחת, איך זה עובד?ירדן07/07/2016
שלום,
בחודש מרץ עברתי בדיקת פיפל לפני החזרת עובר מוקפא.
הפרוטקול נעצר מכיוון שרירית הרחם לא התעבתה מעל 5 ממ.
רציתי לדעת האם בדיקת פיפל היא דבר שעושים פעם 1 וזה תופס לכל הפרוטקלים הבאים, או שיש לה 'תאריך תפוגה' ולאחר פרוטקול 1 צריך לעשות את הפציעה שוב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת פיפל -האם עושים יותר מפעםאחת, איך זה עובד? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016עושים שלוש פעמים תמיד לפני הוסת של טיפול חדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוטוקול קצרחסויה07/07/2016
היי שלום וברכה
התחלתי טיפול של פרוטוקול קצר ב30/06 ביום חמישי לפני שבוע בדיוק אשמח לדעת מתי שאיבה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוטוקול קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016בדרך כלל זה לוקח זה כ -11- יום עד לאוביטרל ויומיים אחרי זה השאיבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נסיון להריון שלישי מעל שנה האם בעיה מצד הבעלרומי 201707/07/2016
רציתי לדעת האם זרע של גבר יכול להוות בעיה בנסיון להריון שלישי. שני הריונות קודמים תקינים. אנו מנסים כשנה להיכנס להריון ללא הצלחה.
האם יכול להיות שכעת יש איזשהיא בעיה מצד הבעל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיון להריון שלישי מעל שנה האם בעיה מצד הבעל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016לא סביר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייצות טיפולי IVFוהזרעות חוות דעתלירון07/07/2016
פרופ' שלום
בטיפולי IVF במידה ואין הריון צריך להמתין 45 יום מהשאיבה האחרונה כי אין אישור במידה ואין מהריון לשאיבה נוספת עם לא עברו 45 יום מהשאיבה האחרונה מקופת חולים
במידה ואין הריון בטיפול IVF ומקבלים ווסת האם אפשר באותו חודש מיד עם קבלת הווסת ביום ה-3 להזריק הורמונים ולעשות הזרעה כי גם כך יש חודש המתנה או שעדיף לתת לגוף לנוח מהורמונים?
אודה לחוות דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייצות טיפולי IVFוהזרעות חוות דעת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016עדיף לנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת קפואיםאני06/07/2016
בהחזרה במחזור טבעי, של עוברים שהוקפאו ביום שלישי אחרי השאיבה, האם ניתן להחזיר אותם ביום השני לאחר הביוץ? (היות והיום השלישי לאחר הביוץ נופל על שבת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת קפואים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016עדיף יום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון קטן לשבוע 5+4 - האם יש סיבה לדאגה?רומי06/07/2016
שלום,
לפני שבוע גיליתי שאני בהריון.
יום אחרי האיחור, הבטא הייתה נמוכה 39, (יום למחרת נקודה באולטרסאונד) אבל הבטא קפצה כל יומיים פי 4 בערך והגיעה תוך 5 ימים ל936,
לפי מדידה אחרונה שהייתה לפני 3 ימים.
היום עשיתי אולטרסאונד הודגם שק הריון עם חלמון - שמתאים ל4+ ולא ל5+.
הרופאה אמרה לחזור עוד 10 ימים לבדיקה חוזרת לדופק. היא אמרה לא לדאוג מהגודל כי הבטא עולה יפה ורואים חלמון, ואולי יש טעות בגיל ההריון. מה שלא נראה לי ממש.. לפי המקלות ביוץ, אולי להוריד יומיים כי המחזור שלי היה 30-31 יום ולא 28.
האם מדידת דופק 10 ימים אחרי זה לא מהר מידי אם שק ההריון קטן?
לא רוצה להתאכזב
האם יש סיבה לדאגה?
- אציין שאני 4 חודשים אחרי לידה שקטה בגלל מום בעובר.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק הריון קטן לשבוע 5+4 - האם יש סיבה לדאגה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016פעלי לפי המלצת הרופאה המטפלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתרשות לאחר ivf ועלייה בבטא שאלהליאת06/07/2016
אם בהפריה מחזירים עובר בן שלושה ימים למה ניתן לעשות בדיקה ביתית או בטא רק אחרי 12 יום אם במצב טבעי זה קורה בין 8 ל10 ימים .. ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השתרשות לאחר ivf ועלייה בבטא שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016ניתן לזהות סימנים אאשונים לביטה כבר כעבור 10 ימים מההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מונפור ומונפור מולטידוז - הבדליםאני06/07/2016
הי
קיבלתי מרשמים מהרופאה שלי למונופור עם אמפולות של 75 ולהזריק כל יום 225
יש מישהי שנרתמה ומוסרת מונופור מולטידוז
האם זה אותה תרופה? מה ההבדל בוניהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מונפור ומונפור מולטידוז - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016בבסיס מדובר באותה תרופה המוגדת בצורה שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם אני
אני06/07/2016יכולה להשתמש בה רק לפי המינון שניתן לי
אין הבדל בין התרוםות כפי שאני מבינה ממך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז בעצם אני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016אם תשתמשי בס״כ במינונים שנדרשת,התוצאה עשויה להיות דומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ אשכנזי בבקשה קצת דחוףליאת06/07/2016
שלום פרופ'
אוביטרל 25.6 ב22:00 בלילה
שאיבה 27.6
החזרה 30.6
אני 11 יום מאוביטרל בדרך כלל אם לא מצליח מקבלת וסת אחרי 15 יום בערך .. נורא נבהלתי כי פתאום ראיתי שההפרשה שיוצאת מהנר אנדומטרין טיפה חומה ולא לבנה כמו תמיד .. יש סיכוי שאם לא צלח אני כבר מקבלת ככה מוקדם ? אציין שנחתי מהשאיבה עקב כאבים ולא קיימתי יחסים גם ... יש סיכוי בשלב כזה שזה הכתמה של השרשה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ אשכנזי בבקשה קצת דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016כל עוד שלא מדובר בדמם של ממש חא הייתי מספיד את האפשרות של ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת עוברים מוקפאים - אוטרוגסטןמור06/07/2016
שלום
שאלה קצת הזוייה
אני שבוע ויום לאחר החזרת עוברים מוקפאים. משתמשת באוטרוגסטן פעמיים ביום, בוקר וערב שני טבליות בכל פעם.
הבוקר שמתי שני טבליות וכשהייתי חצי שעה לאר מכן בשירותים הטבליות נפלו לאסלה. האם לשים 2 חדשות? או שזה רק מעטפת שנפלה והחומר הספיק להיספג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת עוברים מוקפאים - אוטרוגסטן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/07/2016אם תוסיפי לא יזיק לכל היותר יועיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)