מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת בטא.............................................................צילה08/07/2016
שלום,
בטא ביום ה11 להחזרה: 120
ביום ה13: 234
האם תקין?
העוברים הוחזרו אחרי 72 שעות.
צילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת בטא............................................................. - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016בינתיים בסדר .
צריך לעשות עד בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצלחת טיפולי IVF עם זקיקים באמצעות הורמוניםלירון08/07/2016
פרופ' שלום
החודש התחלתי פרוטוקל של IVF לאחר 3 ימי זריקות גונאל הזקיקים כבר היו 11 מ"מ
האם זה טבעי ושזקיק יכול להיות תוך 3 ימים 11 מ"מ ויהיה תקין ואז תהיה בייצית תקינה להיווצרות הריון? מרגיש לי נוגד את הטבע להיווצרות ביציות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחת טיפולי IVF עם זקיקים באמצעות הורמונים - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016גדילת הזקיקים הולכת ביחס לרמות הורמונים.
בשלב זה גודל הזקיקים קטן ולא משמעותי וחשוב מה היו היום ערכי ההורמונים במקביל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומפרדקס והורמונים האם אפשר להשתמשkuki08/07/2016
התחלתי פרוטוקול ארוך עם דקא מיום 21 למחזור.
אני סובלת מריפלוקס ולוקחת אומפרדקס 20 מג כדור אחד ביום
האם מותר לקחת בזמן לקיחת הורמונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומפרדקס והורמונים האם אפשר להשתמש - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016מותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילת זקיקים עם הורמונים האם תקין?לירון08/07/2016
פרופ' שלום
יש לי 2 שאלות אודה לך עם תענה לי
בת 40 בדיוק לאחר 6 ימי זריקות גונאל 150 יש 13 זקיקים עד עכשין שגודלם בין 9-15
היום עוברת למונופור 300 האם כמות הזקיקים מראה על תגובה טובה עד עכשיו?
האם זקיקים שגודלם 9 יכולים עוד לגדול? כי כבר יש זקיקים שהם 15 שמתקרבים לביוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדילת זקיקים עם הורמונים האם תקין? - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016התגובה , לפי האולטרה סאונד היא בסדר אך גם חשובה רמת ההורמונים בדם במקביל.
רק כך נוכל לתת תשובה מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלה שמאלית בגודל 20 מ"מ......דליה08/07/2016
שלום רב,
אחרי 3 סבבי איקקלומין ללא הצלחה, הרופא ייעץ לעבור לזריקות מנופור ושלח אותי לעשות אולטרה סאונד על מנת לבדוק אם יש ציסטות לפני תחילת טיפול.
היום, ביום רביעי למחזור הייתה לי ציסטה של 20מ"מ.
הרופא אמר לא להתחיל את הטיפול ולחזור ביום ראשון לבדוק מה זו הציסטה הזו.
מה היא סכנת הציסטה??? והאם זה אומר שחודש זה הלך עליי ואין תקווה לטיפול???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה בשחלה שמאלית בגודל 20 מ"מ...... - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016הציסטה נגרמה על ידי האיקכלומין ועם הזמן היא צריכה להיספג.
זה לא מסוכן רק שמעדיפים לגרות שחלה כאשר אין ציסטות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסי מין במחזור של טיפול IVFלוני08/07/2016
שלום,
האם זה אפשרי להיכנס להריון מקיום יחסי מין במחזור של טיפולי פוריות? אם כן איך זה יתכן טכנית שהרי בשאיבה שואבים את כל הביציות אז איזה ביצית "תפגוש" את הזרע ?
אשמח לתשובה, ואם זה מעלה את הסיכויים (פרט לטיפול עצמו) אשמח לדעת מתי מומלץ לקיים, לפני השאיבה או לפני הההחזרה? תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסי מין במחזור של טיפול IVF - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016קיום יחסים לפני שאיבה או אחרי לא משנה להצלחת השגת הריון.
לאחר שאיבה אין, כמעט תמיד, הריון מביציות שנשארו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני08/07/2016ואם מדובר בהחזרת קפואים שמתוזמנים למועד ביוץ, האם קיום יחסי מין בביוץ הזה עשויים לקלוט הריון?אם כן, האם רק במחזור טיפול על בסיס ביוץ טבעי או גם אם הוא מתוזמן ע"י הורמונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016בהחזרת מוקפאים , אם יהיה הריון מה ביצית שיצאה במקביל, לא נדע האם ההריון מהעוברים שהופשרו או מהביצית הידשה.
במחזור תחליפי כהכנה להחזרת מוקפאים אין תהליכי ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויים להיכנס להריון לאחר לידת IVFרונה08/07/2016
שלום,
לאחר שלא נכנסתי להריון טבעי גילו לי שחלות פוליציסטיות (לא הייתי מקבלת מחזור)
לאחר הזרעות שלא צלחו, נכנסתי להריון לאחר טיפול IVF בפעם הראשונה. לאחר הלידה הנקתי במשך 3 חודשים.
עכשיו, לאחר 8 חודשים מהלידה עדיין לא קיבלתי מחזור.
רציתי לדעת מה הסיכויים שלי להיכנס להריון. אני לא רוצה להיכנס כרגע ומעדיפה לא לקחת גלולות או כל אמצעי מניעה אחר. אני מבינה שתמיד יש סיכון קטנטן אך האם שווה בגלל זה לקחת גלולות ולהכניס הורמונים לגוף שאני לא מעוניינת.
האם כדאי בכל זאת לקחת גלולות כדי ״לנקות את הגוף״? כדורים פעם ב כדי לייצר מחזור מלאכותי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סיכויים להיכנס להריון לאחר לידת IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2016כל עוד שאת מניקה יש להמנע מנטילת גלולות,לאחר הפסקת ההנקה בהחלט יש ערך מוסף בנטילת הגלולות במיוחד שאת מאובחנת כבעלת שדחלות פוליציסטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכויי כניסה להריון
רונה08/07/2016תודה רבה פרופסור אשכנזי
מהו הערך המוסף מנטילת גלולות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תכנית טיפולים........................מילנה08/07/2016
FSH 11.6
בת 38 לאחר שנתיים של ניסיונות באופן טבעי ללא הצלחה.
הוחלט על הזרעות לפי התכנית הזאת :
מנופור מולטידוז 600IU
125 כל יום למשך 10 ימים.
אוביטרל 250 .
האם התכנית טובה להצלחת הטיפולים?
שאלה נוספת:
מנופור מולטידוז 600 חדש סגור באריזה היה במקרר חצי שנה, תאריך תפוגה 2018
האם טוב לשימוש?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תכנית טיפולים........................ - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016המנופור טוב לשימוש והתוכנית של הזרעה תחת גירוי שחלתי מקובלת.
עניין ההצלחה תלוי בסיבה לאי ההצלחה להרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי ..............
מילנה08/07/2016מה זאת אומרת "התוכנית של הזרעה תחת גירוי שחלתי מקובלת"?
לא מובן למה תחת גירוי שחלתי מקובלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי .............. - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016לרוב , כדי לעלות את הסיכויים להריון אנחנו משתמשים בזריקות הורמונליות על מנת להגדיל את מספר הביציות, למרות שבעקרות בלתי מוסברת אנחנו לא יודעים למה אין הריון , כי אין הסבר, וחושבים שעל ידי גירויי והזרעה בביוץ המדוייק, זה מעלה סיכויים, לכן זה הטיפול המקובל שהציעו לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיפור פוריות- תרופות למסירהליאתי07/07/2016
אני מתחילה בתהליך של שימור פוריות עקב טרגדיה שפקדה אותי.
אשמח אם למישהי יש תרופות שאינה צריכה עוד.
מנופור, צטרוטייד או אורגלוטרן, אוביטרל, דקפפטיל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שיפור פוריות- תרופות למסירה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/07/2016בנות אנא עזרתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע הריון לאחר הפריה חוץ גופיתחדשה07/07/2016
שלום רב, אשמח לדעת אחת ולתמיד איך מחושב גיל הריון לאחר ivf. בחלק מהמקומות התשובה היא שבועיים לפני השאיבה ובחלק מהמקומות שבועיים לפני ההחזרה. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע הריון לאחר הפריה חוץ גופית - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016מיום החזרת העוברים תספרי 17 ימים אחורה וזה יום ראשון של הוסת האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת NIPT - עם תרומת ביצית בת 25שרית07/07/2016
שלום,
אני נמצאת בשבוע 17 בהריון מתרומת ביצית (התורמת בת 25). חלבון עוברי ראשון שביצעתי היה : 1:10000 עבור תסמונת דאון ו - 1:10000 לטריזומיה 18.
בשבוע הבא אבצע בדיקת חלבון עוברי נוספת.
השאלה שלי היא: אם הכל יהיה תקין גם בבדיקת החלבון השניה ומבחינה רפואית לא יהיה צורך בבדיקת מי שפיר - האם בכל זאת יש צורך בבדיקת NIPT ? כלומר - האם הגיל שלי (42) יכול להשפיע, או שנלקח בחשבון רק גיל התורמת (25).
אשמח להמלצה מושכלת באם יש לי צורך בכך.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת NIPT - עם תרומת ביצית בת 25 - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016מה שקובע הוא גיל התורמת.
עניין מי השפיר צריך להיות דומה לשאלה ששואלים אישה בת 25 ,בהריון בשבוע 17 האם מעונינת במי שפיר.
לפי הבדיקות זה לא חובה אך ההחלטה היא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....שאלה נוספת
רונה09/07/2016האם לבחורה בת 25 מעלים את האופציה לבדיקת מי שפיר לשיקולה או שבכלל לא מדברים על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על התשובה....שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/07/2016תפקיד הרופא הינו בניהול הסיכונים,במקרה הנדון הסיכון הינו נמוך ביותר ,אם כי לעולם לא אפס,גם בבדיקת כרומוזומים המבוצעתץ בבדיקת מי שפיר יתכנו הפרעות גנטיות ספיציפיות שימצאו בבדיקת הצ'יפ הגנטי.אם כי בדיקת ה-NIFT אינה תחליף לבדיקת מי שפיר ובטח לא עם ציפ גנטי,במקרה של סיכון נמוך היא יכולה להיות אמצעי עזסר נוסף לקבלת מידע כרומוזומלי לגבי ההיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה....שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר09/07/2016מעלים את האופציה בפניך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שנה וחצי ניסיון כניסה להריון ללא הצלחהרומי 201707/07/2016
שלום
רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות
לקליטה להריון 3 שני הריונות קודמים תקינים וללא זמני המתנה לכניסה להריון ארוכים (4 חודשים).
כעת עברה כבר שנה וחצי ללא הצלחה בדיקות דם הורמונאליות תקינות ביוץ תקין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה וחצי ניסיון כניסה להריון ללא הצלחה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016תעשי גם צילום רחם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופאוזה מוקדמת בגיל 33 ! איך קורה הדבר הזה ?????יעל07/07/2016
התייעצות דחופה !
אני בת 33 כל החיים הייתי פוריה .. ובקושי פעילה מינית
בשנה וחצי האחרונים נכנסתי לזוגיות והמחזור התחיל להתחרבש
שמונה חודשים הפסקה
אח"כ לקחתי פרוברה
וחזר ל4 חודשים רצופים
אחר כך שלושה חודשים הפסקה
ושוב עכשיו לקחתי פרוברה
וחזר שוב ...
עשיתי את הבדיקות ביום השלישי למחזור ...
יצא לי FSH 28 במקום 99 שהיה בהתחלה אבלת עדיין הרופא לא היה מרוצה וטען שזה גרוע מאוד !
אני רוצה להיות רגועה אבל קשה לי שהחלום שלי להיות אמא מתרחק
הרופא אמר לי את חייבת תרומת ביצית
מה לעשות ? ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופאוזה מוקדמת בגיל 33 ! !!!!!!!!
יעל07/07/2016ממתינה לתשובתך !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מנופאוזה מוקדמת בגיל 33 ! איך קורה הדבר הזה ????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016בצעי גם בדיקת AMH,ואם התוצאות יצביעו על אפשרות של בלות מוקדמת ,לא מן הנמנע שתידרש תרומת ביציות על מנת להשיג היריון/הרקע של מצב כזה יכול להיות גנטי,זיהומי,חיסוני,ניתוחי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ממש דחופההההההההההה111111111111111111111111שירה07/07/2016
הי בת 25 לקראת שאיבה 3 .. אמרו לי להזריק אוביטרל ושניים דקפפטיל ואחרי זה הרופא שינה דעתו ואמר לי להזריק שניים דקה ולהביא את אוביטרל ביום ראשון לשאיבה מה האוביטרל יעזור בשאיבה???? פעם קודמת בשאיבה נתנו לי אוביטרל ודקה שניים ולא הביא הריון והייתי גם בגירוי יתר בינוני מאושפזת.. קראתי שדקפפטיל מוריד סיכוי הריון והשתרשות האח זה נכון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ממש דחופההההההההההה111111111111111111111111 - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם עדיף לקחת 2 אוביטרל לפני???
שירה07/07/2016או אוביטרל אחד ושניים דקפפטיל??? מה מומלץ?? שאיבה ראשונה היה הריון אך שק ריק ועברתי הפלה ציטוטק... שאיבה שנייה ללא הריון .. יש לציין בשני השאיבות היו 21 ביציות בשאיבה הראשונה 13 הופרו הוחזרו שניים טריים ביום שלוש ללא הריון לאחר מכן הוחזר החזרה מדורגת 2 של יום שלוש ועוד בלסטו פה היה הריון ריק... השאר לא נתנו הריון... שאיבה שנייה מתוך 21 -14 בשלות7 הופרו גם הוחזרו שניים טריים של יום שלוש ללא הריון השאר 4 מוקפאים הוחזרו בסבב אחריו לא נתנו הריון! מה כדאי לעשות? הרופא שלי רוצה להחזיר לי עובר לאחר 24 שעות ועובר ביום שלוש. יש לציין כי אני בריאה לחלוטין עברתי גם צילום רחם החודש , קרישיות,-תקין, הסטרוסקופיה, בדיקות הורמונליות וווסת סדירה לחלוטין... הבעיה העיקרית היתה מורפולוגיה של 0 אחוז שגם בשני השאיבות היינו המיון אצל בר טוב...מצאו זרעים באיכות טובה מאוד אך לא נתן לי שום דבר...מה לעשות האם כדאי לגדל הפעם לבלסטו או ללכת לפי מה הרופא אומר??? יש לציין בעלי עבר אמבוליזציה והמורפולוגיה עלתה ל4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף שכחתי לציין כי למרות
שירה07/07/2016שהרירית שלי תקינה בוצע לי פיפל החודש...ונותנים לי קלקסן בכל זאת למרות שאין קרישיות ... על איזה פרוגסטרון אתה ממליץ?? חוץ מנרות??
בנוסף שכחתי לציין כי למרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/07/2016הטוב ביותר במצב זה לפעול לפי המלצת הרופא המטפל המכיר את נסיבות הרקע שלך והתגובה ההורמונלית שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי לכם פרופסורים יקרים111111111שירה07/07/2016
מה שונה בין אוביטרל או דקפפטיל לפני שאיבה??? אמרו לי לקחת בהתחלה 2 דקפפטיל ואוביטרל ובסוף הרופא שינה דעתו ואמר לי לקחת דקפפטיל שנים ולהביא איתי את האוביטרל ביום ראשון של השאיבה... האם זה לא פוגע בזיכוי להריון או להשתרשות??? אני בת 25 ושאיבה קודמת הייתי בגירוי יתר שלא הוביל אותי להריון למרות שלקחתי אוביטרל ו2 דקפפטיל... למה צריך אוביטרל לאחר שאיבה לא הבנתי גלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי לכם פרופסורים יקרים111111111 - תגובה
פרופ` דוד בידר07/07/2016עדיף אוביטרל על פני דקפפטיל לגרימת הביוץ.
ערב גירוי יתר נותנים דקפפטיל, שתי אמפולות של 0.1 כל אחת.
האוביטרל שהרופא שלך רוצה לתת השאיבה זה כדי לאושש את הגופיף הצהוב אך זה יכול לגרום גם לגירויי.
אם נותנים דקפפטיל לביוץ יש צורך בכמויות גדולות יותר של פרוגסטרון לתמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדרך כלל לסיכוי הריון יותר
שירה07/07/2016נותנים 2 אוביטרל? בלי דקפפטיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם בדרך כלל לסיכוי הריון יותר - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016מה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא מביאים דקפפטיל בכלל הסיכוי לה
שירה08/07/2016להריון עולה? מאשר שני דקפפטיל בלבד ולאחר השאיבה להזריק אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא מביאים דקפפטיל בכלל הסיכוי לה - תגובה
פרופ` דוד בידר08/07/2016יש כל מיני גישות של טיפול.
הביוץ נעשה על ידי דקפפטיל או אוביטרל ועדיף אוביטרל.
בגירוי יתר, כשמזריקים דקפפטיל ,יש הנוהגים להוסיף בהמשך אוביטרל.
הפרוטוקול העדיף הוא לא לגרום לגירוי יתר ורצוי לגרום לביוץ על ידי אוביטרל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)