מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך יכול להיות שאין הריון עם נתונים מצויינים?לירון04/05/2016
פרופ' שלום
איך יכול להיות מצב של 2 עוברים עם 8 תאים איכותיים מאוד ורירית יפה ותלת שכבתית 8 מ"מ ואין הריון.
ולפני חודשיים הריון כימי (לא מ-IVF) עם רירית 5.5 .
איך הריון עם עובר לא טוב ורירית כזאת נמוכה הצליח להשתרש ועם רירית 8 ועוברים מצויינים לא האם יש הסבר לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
איך יכול להיות שאין הריון עם נתונים מצויינים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016איכות מורפולוגית של עוברים אינה בהכרח גם איכות גנטית ,אם כי קיימת קורילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אנדומטרין והשפעותיו.....שירה04/05/2016
שלום,
חודש שעבר היה לי הריון כימי (נכנסתי להריון ספונטני)
הומלץ לי החודש לקחת 2 נרות אנדומטרין ביום לאחר הביוץ כתמיכה. (התחלתי לקחת את הנרות 4 ימים לאחר הביוץ)
המחזור מאחר לי ב-5 ימים ואני מרגישה נפיחות מאוד גדולה. (בנוסף להפרשות מרובות)
1. האם יש דבר כזה עודף פרוגסטרון וייתכן ובנוסף למה שהגוף שלי מייצר, לקחתי תמיכה וזה יכול להיות לא בריא או מסוכן?
2. האם אנדומטרין דוחה מחזור? המחזור שלי תמיד קבוע ובזמן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי אנדומטרין והשפעותיו..... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016האנדומטרין לא דוחה מחזור ותעשי בדיקת הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון מוגדלדנה03/05/2016
שלום,
פעמיים נכנסתי להריון מאותו תורם זרע
ובשניהים היה לי שק חלמון מוגדל.
האם ייתכן שזה בגלל ששנינו מאותו סוג דם
A+* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק חלמון מוגדל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות קריוטיפדנה03/05/2016
שלום,
רציתי לדעת במידה וקריוטיפ יוצא לא תקין.
האם התוצאות של הבדיקה מצביאות באופן מפורש על הלקות שיש?
או שזה משהו כללי בדכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות קריוטיפ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016בדיקת קריוטיפ מגלב שהמבנה הכרומוזומלי תקין, אולם אין בכך לשלול אפשרות של הפרעות גנטיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום שבוע -13 זריקת הרגעה!!! הריון יקר מאודאני03/05/2016
שלום?
שבוע 13+5 המטומה בגודל 5 סמ
דימום בעיקר חום
הרופא נתן דופסטון והורה על שכיבה.
האם הדופסטון אמור לעצור את הדימום? האם עוזר להמטומה להיספג
או שיש משהו אחר שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום שבוע -13 זריקת הרגעה!!! הריון יקר מאוד - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016בדרך כלל זה מסתדר וההפרדה החומה זה דמם ישן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 8+5 עם הקאות מרובות, נראה לי קטסטרופה.....שוש03/05/2016
שלום רב, יש לי הרבה הקאות, לרוב רק מיצי קייבה ללא אוכל וכל פעם כרוכה במאמץ נוראי,אודם בפנים ועיניים אדומות( נימים קטנים מתפוצצים)
תוך כדי התכווצויות של הבטן והרחם.
עד כמה, אם בכלל יכול לפגוע בעובר?זה נראה לי כעושה נזק...
אני שואלת, כיוון שבפורום אחר אחד הפרופסורים, המליץ לא לקיים יחסי מין עד שבוע 10 בגלל התכווצויות ברחם האשה. אז בעצם מה ההבדל? מותר לקיים יחסים?
תודה רבה לכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 8+5 עם הקאות מרובות, נראה לי קטסטרופה..... - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016אין מניעה מיחסים רק שקשה לקיים יחסים כשאת מקיאה כל הזמן.
מה שהפרופסור שלך אמר זה לא ההוראות שלנו בבית חולים בו אני עובד.
ממליץ לך לקחת ויטמין B .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור בידר -נרגעתי!
שוש04/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה פרופסור בידר -נרגעתי! - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלוציסט - סיכוי להריוןקרן03/05/2016
שלום
היום הוחזר לי בלוסטוציס אך להבנתי הוא לא נפתח במלאו. נאלצנו להחזירו בכל מקרה.
האם יש סיכוי שיהיה הריון? האם העובר תקין?
תודה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוציסט - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016התאור של בלסטוציסט שלא ניפתח אינו קיים ,ומי שהסביר לך היה צריך להסביר כך שתביני האם העובר תקין או לא.
לכן אני מסיק כי הסיכויים קטנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון שלילית לאחר החזרת עובריםלירון03/05/2016
פרופ' שלום
7 ימים לאחר החזרה עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי האם סבירות גבוהה שהבדיקה אמינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון שלילית לאחר החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016מוקדם מדי, אין בכל להצביע על התוצאה הסופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אני במנפאוזה או רק איחור במחזור?ליבת03/05/2016
שלום לרופאים,
בת 46.5. ילדתי לפני שנתיים וחצי בת מתרומת ביצית.
המחזורים היו סהכ בסדר בשנתיים האחרונות.
אולם כבר חודשיים וחצי לא קיבלתי מחזור. לא ברור לי למה (אולי בגלל דיאטת כסאח שעשיתי במשך 9 חודשים?)
ביצעתי בדיקות דם אתמול:
LH 61.5
FSH 27.6
E2 531
PROGESTERON 2.8
שאלתי היא - מה ניתן להבין מהתוצאות? האם אני במנפאוזה? ואם לא, מתי לפי מדדים אלה אקבל את המחזור? או שאזדקק לתרופה על מנת לקבל מחזור?
תודה רבה
ליבת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אני במנפאוזה או רק איחור במחזור? - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016לפי התוצאות את בגיל המעבר.
בכל אופן רמת האסטרוגן עדיין מוגברת וכדאי לחזור על התוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מה זה אומר? האם אני צפויה
ליבת04/05/2016לקבל מחזור מתי שהוא?
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי מה זה אומר? האם אני צפויה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016בדיקת האסטרוגן לא ברורה לכן המלצתי לחזור על הבדיקות ואז נראה מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה. האם גם
ליבת04/05/2016בגיל מעבר שכזה ניתן להכנס להריון מתרומת ביצית? יש לי עוברים מוקפאים.
בהנחה שהרחם והרירית בסדר.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובתך פרופ בידר
ליבת05/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ' בידר תודה. האם גם - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2016ניתן להרות ממוקפאים וגם מתרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תת פעילות בלוטת התריס בהריוןרינת03/05/2016
שלום רב אני בת 30 בהריון שבוע 8 . אני לוקחת כול יום בצום 150 יוטירוקס לתת פעילות בלוטת התריס . היום שכחתי לקחת בבוקר . מה עליי לעשות . האם ניתן לקחת מנה נוספת היום או שעליי לקחת מנה כפולה מחר ?
שאלה נוספת הומלץ לי על מולטי ויטמין פרנטל וראיתי שהוא מכיל יוד התחלתי לקחתי כשהוע ורק אחכ הבנתי שלא תמיד ממולץ כשיש בעיה בבלוטת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תת פעילות בלוטת התריס בהריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016קחי שתי מנות במרווח של 12 שעות בינהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול IVF- סיכוי כניסה להריון אחרי איקסישחר03/05/2016
שלום,
האם יש הבדל בסיכוי להיכנס להריון מהחזרה שנעשתה אחרי איקסי, לעומת הפריה רגילה (בעיית זרע, החזרה ביום שלישי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר שלום. רק רציתי להרגיע אותך -
סיגלית03/05/2016גם אנחנו עם בעיות זרע . ובטיפול שעברתי לפני מספר שנים הריתי בהפריה ראשונה. וב"ה נולד לנו בן. יש המון ילדים והרבה מההפריות היום נוצרים באיקסי.גם שאין לעיתים בעיית זרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחרי טיפול IVF- סיכוי כניסה להריון אחרי איקסי - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016אותם הסיכויים באופן כללי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפה לחומרים האם מסוכן לאחר החזרה?לירון03/05/2016
פרופ' שלום
שבוע לאחר החזרת עוברים והייתי במרכז קניות שהיה ריח חזק מאוד של טמפרטין והיה לי קשה לנשום.
האם זנ שנשמתי את החומר זה מסוכן לעוברים ולהתפתחותם התקינה במידה ונקלטו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חשיפה לחומרים האם מסוכן לאחר החזרה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי04/05/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב בשדיים אחרי 6 חודשים גמילת הנקהאורלי03/05/2016
שלום.
ילדתי תאומים לפני 11 חודשים אחרי טיפולי פוריות.
הנקתי 5 חודשים ומזה 6 חודשים אני לא מניקה בכלל.
למרות הגמילה, כל פעם שאני סוחטת את השדיים (שני הצדדים) יוצאות כמה טיפות חלב!
רמת הפרולקטין בדם תקינה.
האם זה מדאיג או משהו נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב בשדיים אחרי 6 חודשים גמילת הנקה - תגובה
פרופ` דוד בידר04/05/2016נורמלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת מוקפאיםלירון03/05/2016
שלום רב
לאחר החזרת 2 בלסטוציסטים מוקפאים (יום 5) :
בטא ביום ה 8 לאחר ההחזרה - 38
בטא ביום ה 11 - 81
בטא ביום ה 13 - 149
האם העלייה תקינה למרות שאין הכפלה מדויקת? יש ממה לחשוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2016העליה אינה אופטימאלית ומחשידה בכיוון השתרשות לא תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
לירון03/05/2016האם יש טעם לחזור שוב על הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2016בהחלט כדי לדעת לאשורו מה מצבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח חזק של דבק האם יכול להזיק??לירון03/05/2016
פרופ' שלום
7 ימים לאחר החזרה והייתי בערך 20 דקות במקום שהיה בשיפוץ והיה ריח חזק מאוד של דבק או אציטון
האם יכול להזיק להתפתחות הריון ונזק לעובר עם נקלט כי נשמתי את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ריח חזק של דבק האם יכול להזיק?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)