מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם הצינור נבדק לאחר החזרה עוברים?לירון28/04/2016
פרופ' שלום
האם הצינור שבאמצעותו מחזירים עוברים נבדק לאחר מכן לראות שאין עוברים והרופא לא פספס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הצינור נבדק לאחר החזרה עוברים? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016בהחלט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנדומטרין והפרשות לבנות האם צריך לדאוג?סנדרה28/04/2016
עברתי אתמול הזרעה ומהיום מתחילה ליטול את טבליות האנדומטרין פעמיים ביום בוקר וערב.לקחתי בבוקר והבחנתי לא יודעת אם זה הפרשה כמו שיירי הטבליה ורטיבות גדולה על התחתון.האם זוהי בעיה? או בסדר? בתודה רבה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנדומטרין והפרשות לבנות האם צריך לדאוג? - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2016קודם כל זה לא בעיה.
שנית האנדומטרין בהזרעות הוא בכלל מיותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצת מוטרדת .......שאלה לגבי אי פריון לא מוסברנטע28/04/2016
הי לבעלי יש בעית זרע קלה,, ולי מחזור לא סדיר אנחנו לאחר שנתיים של נסיונות וביניהם שנה של הזרעות שבאחת מהן נכנסתי להריון שנגמר בהפלה ערב הפסקת דופק ,, אנחנו מתחילים טיפולי ivf ברישום אני רואה שרשום ״בעית פוריות לא מוסברת״ שזב קצת הלחיץ אותי ,,, מה הכוונה? ידוע הרי שלבעלי יש בעית זרע קלה ולי מחזור לא סדיר,,תמיד נאמר לי ש״טוב שידוע מה הבעיה אצלנו כך יותר קל לטפל״ ולכן אני ממש בלחץ , מרגישה וחושבת שלעולם לא אכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מוטרדת .......שאלה לגבי אי פריון לא מוסבר - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2016נכון.
את לא בעיה לא מוסברת.
בהפריה חוץ גופית סיכוייך טובים.
הבעיה אצלכם זה לא הזרע אלא תהליכי הביוץ.
זה יסתדר בהפריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקת קלקסן בהריון ואופן השימושלירון28/04/2016
פרופ' חג שמח
האם זריקת קלקסן בתחילת הריון חייבת להיות רק בצידי הבטן או שעם אני מזריקה בצדדים או באיזור הגב יכול לפגוע בתועלת החומר להחזיק הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרקת קלקסן בהריון ואופן השימוש - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016ההזרקה בצידי הבטן מכוונת לאזור שיש בו פחות כל דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לא הבנתי אותך
לירון28/04/2016פרופ' אשכנזי
רשמת לי שההזרקה של קלקסן באיזור הבטן מכוונת איפה שיש יותר כלי דם
לא הבנתי אז צריך להזריק באיזור הבטן איפה שיש יותר כלי דם ? הבעייה שאחיי פעם או פעמיים יש שטף דם וכחול ואי אפשר להזריק באיזור זה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי לא הבנתי אותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016אדרבא מאחר והתכשיר מדלל דם רצוי להזריק באזור מרושת פחות עם כלי דם,כמו צידי הבטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בבטן תחתונה לאחר החזרה ממה?לירון28/04/2016
פרופ' שלום
לפני יומיים החזרת 2 עוברים יש לי כאבי בטן ממש תחתונה אבל כאב עדין ביותר ונסבל שאני מרגישה בעיקר בישיבה.
ממה יכול להיות והאם תקין?
אציין שאני עם תמיכה מאוד חזקה:3 אנדמטרין,3 פרוגינובה ביום +1 אסטרופם ביום
וזריקות פרוגסטרון פעעמיים בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בבטן תחתונה לאחר החזרה ממה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016הכאב נובע מתגובה מאוחרת של השחלה להליך הטיפולי ולשאיבה,הדבר חסר משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחסון זריקות !!!!!! חייבת תשובה דחוף אני צריכה להזריקנטע28/04/2016
הי לא ידעתי ואחסנתי במקרר זריקות : מונופור,קרינון ואורגטרון מה לעשות ?;/ הבנתי שהם לא אמורים להיות במקרר , זה בסדר להשתמש בהם,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מונפור מניסיוני
דנה28/04/2016אם מדובר במונפור מולטידוז, אני יכולה להגיד לך שמנסיוני.
כל עוד לא פתחתי את החבילה זה היה במקרר.
לאחר מכן מחוץ לחדר.
מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איחסון זריקות !!!!!! חייבת תשובה דחוף אני צריכה להזריק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016אם היו במקום קריר אין בעיה,גם אם לא מדובר בנקרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנהדנה28/04/2016
בוקר טוב וחג שמח,
עכשיו חזרתי וקניתי לי תמיכה אני בשבוע שש + 5
כשיצאתי מהמרפאה בברזל שמסתובב ביציאה , מישהי אחריי ניסתה להיכנס בו זמנית איתי וזה נתקע
והברזל נתקע בי בבטן.
היה לי כאב כמה דקות.
ואני יותר נלחצתי. האם זה יכול לעשות נזק בשלב זה של ההריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016לא סביר כלל שהאירוע הזה גרם לנזק להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וחג שמח
דנה28/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידר השתרשות עובריםלירון28/04/2016
פרופ' שלום וחג שמח
שאיבה 23.4
החזרה 26.4 של 2 עוברים מאוד איכותיים ויפים
שאלה 1:
היום זה היום ה-5 של העוברים האם היום הם צריכים להשתרש?
שאלה 2:
זה היום ה-5 והם הוחזרו לפני 48 שעות עברתי הריונות לא מ-IVF הריון 1 תקין ו-5 כימיים ,בכולם ביום ה-5 אחריי ביוץ הרגשתי כאבים עזים בלילה של השרשה וכאבים בשד שמאל .
ובכולם אכן היה הריון כשאני לא מרגישה כלום אין הריון מנסיון אני מכירה את הגוף שלי בכל הקשור לכניסה להריון.
האם יכול שזה שונה הפעם כי אני עם תמיכה מאוד חזקה ? אין מצב שאצלי לא יהיה כאבים חייב להיות כבר סימן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' בידר השתרשות עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016ההשתרשות אמורה להתרחש מחר או מחרתיים,לכל התסמינים האלו אין שום משמעות פרוגנוסטית או טיפולית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר השתרשות עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2016העוברים משתרשים בדרך כלל כשהם יום 5.
לגבי התופעה שאת מספרת הרי שהיא יחודית ולא מופיע לרוב אצל נשים.
נקווה שהפעם זה שונה ותצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקולמין מתי ואיך משתמשים ? בבקשה דחוףשוקו27/04/2016
שלום,
אקקולמין מתי משתמשים בו? הוא מחזק ביוץ?
(בניסיון טיבעי)
היום קיבלתי ווסת. החג כאן ואין לי למי לפנות ואני רוצה לקחת..
איך אני יכולה להשיג ע"מ לא לפספס חודש ??
תודה דחוףףףףף לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא משתמשים באיקוקלמין ללא מעקב רופא
מישהי27/04/2016ומעקב זקיקים. מלבד העובדה שזה בקלות יכול לפתח הריון מרובה עוברים (שזה סיכון בפני עצמו) זה גם יכול לדקק לך רירית. ואישית אני מכירה נשים שזה עשה להם באלגן. פשוט תחכי ותעשי מעקב זקיקים על ביוץ טבעי עם הוראות רופא!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה שלי לקחה חצי כדור ו..
שוקו28/04/2016חברה שלי לקחה חצי כדור כדור ובניסיון טבעי נקלטה מהר מאוד...
לכן שואלת...
מתי מתחילים ?
הוא מחזק ביוץ ? גם אם ה fsh גבוה זה טוב לקחת / עוזר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אקקולמין מתי ואיך משתמשים ? בבקשה דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016עלייך לפנות לרופא לצורך ההתוויה והטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מבינה איזה שבוע אני הריון ivfדנדוש27/04/2016
בתאריך 21.3 מחזור
6.4 שאיבה
10.4 החזרה 2 עוברים ביום 4
22.4 בטא 870
24 בטא 1930
לא הייתי רגועה הלכתי לקופת חולים לבצע אולטרסאונד נצפו 2 שקי הריון .
לפי הרופא בקופת חולים רשם לי שאני שבוע4+1
לפי הפקידה של הרופא הפרטי שלי אני בשבוע 5+4
לא מבינה איזה שבוע אני והאם בקופת חולים זה בסדר שבשלב הזה נצפו רק שקי הריון ?ללא עובר ללא דופק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מבינה איזה שבוע אני הריון ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016הרופא שלך צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופסור אשכנזי
דנדוש28/04/2016אז כפי שענית לי כי הרופא שלי צודק לגבי שבוע ההריון
מאחר ואני לאחר 2 הפלות טבעיות מהריונות טבעיים ועכשיו נקלט מivf תאומים אני בחרדה עד לבדיקת הדופק בשבוע הבא
האם כל עוד אין דימומים הכל בסדר ?ומה הסיכוי ששניהם ישרדו ?בבקשה אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה לפרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016סיכוי סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך פרופסור אשכנזי
דנדוש29/04/2016ומה לגבי דימומים כל עוד אין אז הכל בסדר ?היו לי כאבי בטן קלים שעברו ואני קצת לחוצה אשמח לתשובתך אני שבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובתך פרופסור אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2016כמובן שהעדר דימום מעודד ומגדיל את הסיכוי לתקינות הניריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת גופיף הצהוב...................מרינלה27/04/2016
כמה זמן לאחר הביוץ מפריש הגופיף הצהוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת גופיף הצהוב................... - תגובה
פרופ` דוד בידר28/04/2016מפריש עד שהשליה בשבוע 4 מחליפה אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעות אחרי שאיבת ביציות................דנה27/04/2016
שלום,
עברתי אתמול שאיבת ביציות(רביעית)
נשאבו 5 ביציות .בשונה מהטיפולים הקודמים שעתיים אחרי התחלתי להרגיש לא טוב והקאתי בנוסף גם היום כאבי בטן ובחילות.
האם אלו תופעות שכיחות של הטיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לחני
לירון27/04/2016חני שלום גם אני עברתי ביום שבת שאיבה וגם לי היו הקאות בחילות וכאבי בטן ונפיחות בבטן במשך יומיים.
כנראה שזאת גם תגובה להרדמה כללית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תופעות אחרי שאיבת ביציות................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016בהחלט הצגובה לא שגרתית במיוחד לאור העובדה שנשאבו מעט ביציות יחסית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה ושאלה לגביי יחסי מין לאחריהסנדרה27/04/2016
רציתי לדעת באם היום הייתה לי הזרעה (לקחתי טיפול הורמונלי- גונאל אפ), האם ניתן לקיים יחסי מין אחריי יומיים שלושה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ושאלה לגביי יחסי מין לאחריה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי28/04/2016אחרי ההזרעה את יכולה חקיים יחסים מתי שאת רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חג שמח רופאים יקרים יש לי שאלה שמטרידהמאי27/04/2016
שלום קורה לי תופעה בשנה האחרונה מאז שאני מנסה להיכנס להריון שמתי שאני אמורה לקבל מחזור יום יומיים לפני יש לי הפרשה דמית ואז זה מפסיק לגמרי ואז אחרי יומיים שלוש אני מקבלת מחזור, הפרשה דמית קטנה לפעמיים רק בניגוב השאלה מה הסיבה שזה קורה. היו כמה חודשים שזה לא קרה אבל מאז שהחלטתי להיכנס להריון שמתי לב שזה קורה לי חשבתי שזה אולי ממתח אבל רציתי לדעת האם זה יכול להיות קשור ללזה שאני לא מצליחה להיכנס להריון לא לוקחת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חג שמח רופאים יקרים יש לי שאלה שמטרידה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2016בהחלט יש מקום לבצע פרופיל הורמונלי,ובדיקות אולטרסאונד על מנת לשלול גורם אורגני או הורמונלי לבעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שאלה ממש קצרה ממש מוטרדת
מאי27/04/2016רציתי רק להבין יותר האם דבר כזה יכול לגרום לבעיה להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לתשובה
מאי28/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016האפשרות קיימת אם כי תמיד קיים סיכוי לגורמים נוספים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הבשלת ביציות.............נינה27/04/2016
שלום,
במעקב אחר הביוץ הטבעי לפני כמה חודשים (לקראת החזרת מוקפאים על בסיס טבעי), ביום 17 נראה זקיק 21 מ"מ, אסטרדיול 1350, פרוגסטרון 1.5 וLH 10.9. נאמר לי שהביוץ צפוי כיומיים אחכ. הסבב הסתיים בהריון כימי.
בשני הסבבים שלאחר מכן הייתה לי בעיה של ביציות לא בשלות לאחר שאיבה.
רציתי לדעת אם המנגנון של ההבשלה עובד אותו דבר, כלומר, אם ידוע שהביוץ הטבעי אצלי הוא בזקיק בגודל 21+, רצוי לחכות לגודל כזה גם בסבב הורמונלי או שההורמונים מביאים להבשלה מוקדמת...?
למשל:
בסבב האחרון, בUS היו זקיקים 21, 20, 18, 17.5, 16, 16, 15.5, 15, 14, 14.5, 13, 13 וקטנים. לקחתי 2 אוביטרל+2 דקא יומיים אחכ.
נשאבו 14 ביציות מתוכן 7 בשלות בלבד. האם צריך היה לחכות עוד כדי שכולן יבשילו?
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הבשלת ביציות............. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי27/04/2016מתקבל הרושם שהנתונים תקינים והבשלת הזקיקים שהנה פונקציה של התגובה ההורמונלית,גודל הזקיקים ומתן האוביטרל מצויה בטווח הרצוי והתקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)