מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפרשות מרובות וצמיגיות שמשנות צבעאתי25/04/2016
וסת אחרון 2/4,כבר שבוע וחצי שיש לי הפרשות מרובות,צמיגיות ומשנות את צבען,היו צהובות ועכשיו הן לבנות.
ההפרשות מלוות בכאבי בטן שמאלית תחתונה לפעמים כל הבטן התחתונה,כאבים שמקרינים גם לגב שמאלי תחתון. אף פעם זה לא קרה לי ואני די מבוהלת.
האם זו דלקת? כמו מה זה נשמע לכם?
עכשיו ברגע זה מרגישה כאב בצד ימין של הגוף באזור המותן למטה ??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפרשות מרובות וצמיגיות שמשנות צבע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016האפשרות קיימת-נדרשת ביקורת רפואית במיוחד לאור הכאבים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עוד יכול להיות?
אתי26/04/2016מה עוד יכול להיות שזה? או רק דלקת זו אופציה?
הכאבים באים והולכים..אין כאבים במתן שתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מה עוד יכול להיות? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016ללא קשר גם דלקת בדרכי השתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כאב בביוץ מצביע על בעיית פריון?דניאלה25/04/2016
כל חודש סביב הביוץ אולי ביום הביוץ
אני סובלת מכאב גב ואגן נוראי
לפי החישוב ומקלון ביוץ היו 2 פסים בשבת ואתמול
אתמול יותר מתמיד סבלתי מכאב נוראי עד בלתי נסבל
היום פחת
וכך בכל חודש
האם הכאב יכול לבשר על בעיית פריון? לומר שאני מנסה כבר שנתיים באופן טבעי צילום רחם תקין ירידה קלה הורמונלית ביחס לגיל 37* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם כאב בביוץ מצביע על בעיית פריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016תופעה קיימת,אינה משליכה על הפוטנציאל הפריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחם לאחר החזרה האם נשארת כמו שהיתהלירון25/04/2016
פרופ' שלום
שאיבה לפני 3 ימים רירית היתה 8 מ"מ האם בזמן ההחזרה היא נשארת 8 מ"מ או שלאחר שאיבה היא יורדת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם לאחר החזרה האם נשארת כמו שהיתה - תגובה
פרופ` דוד בידר26/04/2016את הרירית בודקים עד לביוץ ואחרי זה הרירית מאבדת צורה ומצעבה ולא צריך לבדוק אותה כי אין לזה נשמעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת דם במקום מי שפיר במקרה של ivfדנה25/04/2016
שלום,
לשמחתי אני בהריון אחריivf.
החזירו לי 2 עוברים טריים, וראו שק אחד. כלומר אחד נספג כנראה.
קראתי שהבדיקת דם שבודקת תסמונת דאון )אני יודעת שלא לגמרי כמו מי שפיר( , אבל ממה שקראתי היא לא אמינה במקרה של תאומים, או שעובר כלשהו נספג ונשאר רק אחד.
השאלה שלי, האם במקרה של החזרה 2 עוברים ורק אחד נקלט, זה מצב כמו שאחד נספג ושמקלקל את תוצאת הבדיקה. במקרה וזה רלוונטי החזירו לי ביום ה 2 כלומר היה הרבה זמן ברחם עד שנספג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפי מה שאני קראתי
רוית25/04/2016ובהמשך לשאלה הקודמת שנשאלה על מקרה של תאומים
קראתי כאן באחד הפורומים שהבדיקה שמטרניטי 21 היא העדיפה במקרה של תאומים.אשמח לקבל יותר פרטים ולדעת מאיזה שבוע ניתן לעשות אותה
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בדיקת דם במקום מי שפיר במקרה של ivf - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016לא נראה שבמקרה שלךמדובר בהיריון תאומים שאחד מהעוברים עובר הליך ספיגה במהלך ההיריון.ולפיכך לא תהיה לכך השפעה על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא נמוכה לאחר החזרה של עובר אחדזוהר25/04/2016
שלום לכם
רציתי לדעת 11 יום אחרי החזרת בלסטוציסט בדיקת בטא יצאה חיובית עם ערך של 20 יומיים אחרי זה בטא של 45 . האם זה תקין ? במרפאה נאמר לי שביום רביעי תבדק הבטא ויוחלט אם לבצע הפסקת התמיכה .
מקבלת כל יום גסטון 50 מג ו3 פעמים ביום כדור אסטופם
נתקלת במקרים דומים שהתפתחו להיריון תקין ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא נמוכה לאחר החזרה של עובר אחד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016בשלב זה תקין,יש להמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרית עוברים למה זה קורה שלא כולם מופריםאור25/04/2016
שלום
מה הסיבה שמתוך 7 ביציות שנשאבו רק אחת מופרת , פעם שניה שזה קורה לי שואבים לי 7 ביציות ורק אחד מופרה ,
,למה זה קורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרית עוברים למה זה קורה שלא כולם מופרים - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2016זה תלוי בזרע או בביציות והיות ואין נתונים אזי אפשר אלא רק לשער...
צריכה לציין הגיל ובדיקת הזרע.
אם הזרע תקין וגילך מבוגר אזי זוהי בעית ביציות ויש לראות מה מצב ההורמונים שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אור25/04/2016תודה, אני בת 34 פוריה והזרע תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה פולית לאחר הזרעה - האם להמשיך?יעל25/04/2016
שלום רב,
האם לאחר הזרעה ממשיכים ליטול חומצה פולית כרגיל? האם היא יכולה לסייע בקליטת ההיריון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה פולית לאחר הזרעה - האם להמשיך? - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2016חומצה פולית לא קשורה לקליטה.
יש לקחת סך הכל 3 חודשים לפני הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך - שאלת המשך
יעל25/04/2016אני לוקחת את החומצה הפולית כבר מאוגוסט, כשהתחלתי את התהליך מול בנק הזרע. האם זה בסדר?
תודה רבה,
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה על תשובתך - שאלת המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בסרעפת לאחר שאיבה ובטן נפוחהלירון25/04/2016
פרופ' שלום
לפני יומיים הייתה שאיבה ואתמול החל כאבים אחריי ארוחת צהריים בסרעפת והתנפחה לי הבטן האם זה תגובה של השאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בסרעפת לאחר שאיבה ובטן נפוחה - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2016זה תגובה של הטיפול ההורמונלי ונקרא גירויי יתר שחלתי.
אם זה מאוד מפריע יש להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר גירוי יתר שחלתי
לירון25/04/2016פרופ' בידר תודה על המענה
מחר החזרה במקרה של גירוי יתר שחלתי איך עושים החזרה זה לא עלול לדחות את העוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חישוב שבוע ויוםדנה25/04/2016
שלום,
רציתי לדעת איך החישוב מתבצע
וסת אחרונה 11/3
שאיבה 27/3
החזרה 29/3
ביטא חיובית, איך מחשבים שבוע ויום?
תודה
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חישוב שבוע ויום - תגובה
פרופ` דוד בידר25/04/2016מורידים 14 יום מהשאיבה וזה היום הראשון דל הוסת האחרון, וכל יום שעובר סופרים כאשר עברו 28 יום זה חודש האיון וכך הלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הנחיות לאחר החזרת עוברים -מנוחה או לאלירון25/04/2016
פרופ' שלום
האם לאחר החזרת עוברים צריך לנוח או אפשר לחזור לפעילות רגילה?
האם לפני החזרה אסור להטיל שתן כשעתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הנחיות לאחר החזרת עוברים -מנוחה או לא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/20161.פרט לפעילות אירבית,אפשר להתנהל כרגיל
1.יש לדאוג למילוי שלפוחית השתן באמצעות שתייה המתחילה 1-2 שעות לפני ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי - לפני החזרה
לירון25/04/2016פרופ' אשכנזי תודה על המענה
זה אומר ששעה לפני ההחזרה אסור להטיל שתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא חיובית לאחר החזרה אשמח לתשובהדנדוש25/04/2016
חג שמח ..
לאחר החזרת 2 עוברים טריים ביום 4
בדיקת בטא 12 יום לאחר החזרה 870 ולאחר יומיים 1930 האם תקין ?והאם מרמז על תאומים?איזה שבוע אני?
תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא חיובית לאחר החזרה אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/04/2016מצוין,האפשרות של היריון תאומים בהחלט סבירה,הנך בשבוע 4+2
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר על תוצאות בדיקה Mthfr c677tג'ניפר24/04/2016
בס"ד
יצא לי בבדיקה
Mthfr c677t הטרוזיגוט אפשר לקבל על זה קצת הסבר מה עושים עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבר על תוצאות בדיקה Mthfr - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2016MTHFR, הוא אנזים. התפקיד שלו הוא לנטרל חומר שנקרא הומוציסטאין. ההומוציסטאין הוא חומר שאם רמתו גבוהה בדם, נגרמים קרישי דם. קרישי דם יכולים לעשות בעיות כמו סתימה בכלי הדם בלב, סתימה בכלי הדם במוח (ואז יש אירוע מוחי), או סתימה בכלי הדם של השיליה בהריון. אם הגן ל- MTHFR פגום, הוא אינו פעיל, ומצטבר הרבה הומוציסטאין בגוף, שיכול לגרום לכל הבעיות האלה, ובמקרה של הריון -יקרישיות יתר עלולה לפגוע בתפקוד השחייה לגרום להפלה או לפגיעה בעובר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופ אשכנזי ההודעה שלך נחתכה באמצע
ג'ניפר25/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה לעצמי אשמח לתשובה !!תודה
ג'ניפר25/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לעצמי אשמח לתשובה !!תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016ראי את התוספת לתשובתי להלן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! מה אני צריכה לעשות עם זה?
ג'ניפר26/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה לעצמי אשמח לתשובה !!תודה - תגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי26/04/2016מתן תוספת חומצה פולית במינון של 5 מ"ג ליום וויטמינים מקבוצת B לפני ובמהלך ההריון מתקן ומוריד את רמת ההומוציסטאין באנשים אלו, וכך כנראה מוריד חזרה את הסיכון למומים ולהפלות חוזרות. איתור האנשים הנמצאים בסיכון מוגבר לבעיות רפואיות אלו נעשה בבדיקת דם והעיבוד נעשה בשיטות של גנטיקה מולקולרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ג'ניפר26/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הייי חג שמח לכם יש לי כמה שאלותשירה24/04/2016
היי אני בת 25 ללא בעיות עברתי בדיקות כגון צילום רחם היסטרוסקופיה , בדיקות הורמונליות, קצת מבדיקות של קרישיות שיצאו תקינות, כמו כן ווסת וביוץ תקינים לחלוטין. הבעיה היא בזרע של בעלי. מורפולוגיה לא תקינה. שאיבה ראשונה שהייתה לפני כשבעה חודשים הייתה 21 ביציות13 הפריות ו3 החזרות . בהחזרה הראשונה היו 2 עוברים טריים דרגה a מחולקים היטב ללא הריון. החזרה שנייה הייתה החזרה כפולה. 2 של היום שלישי ועוד אחד בלסטוציסט- הביא שק הריון ריק.-הפלה בעזרת ציטוטק. כמובן לאחר הפלה עשיתי היסטרוסקופיה לראות שלא נשאר כלום הכל יצא תקין ברוך השם. החזרה שלישית הייתה שהופשרו חמישה עוברים ורק אחד התפתח לבלסטו אבל היה נראה לא טוב ולא הביא הריון. עברתי שאיבה שנייה לפני כחודש. גם בשאיבה הראשונה עשינו מיון אצל ברטוב וגם פה ובעצם מה שקרה פה היה 21 ביציות 14 בשלות ו7 מתוכן הופרו 2 מתוכן היו טובות הוחזרו לרחם עם גירוי יתר די קשה שהייתי מאושפזת שבוע וחצי וגם ללא הצלחה. עכשיו נשארו חמשה עוברים לא משהו והשאלה שלי היא למה עוברים בני שלושה ימים לא נקלטים לי עם הרירית שלי היא 14 כל פעם והכל אצלי תקין ועוברים יפים??? מה עליי לעשות??? מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הייי חג שמח לכם יש לי כמה שאלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2016מתקבל הרושם שהטיפול מצוין,וההיריון צפוי בטווח הקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופאים יקרים חייבת עזרה שלכם חג שמחקרן24/04/2016
היי רוםאים יקרים 12 יום אחרי ההחזרה בטא 82
אחרי 14 ימים בטא 242 מחר אננ הולכת לעשות שוב פעם בטא אחרי
6 ימים מהבטא הראשון
כמה צריך להיות לי עכשיו בטא תודה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רופאים יקרים חייבת עזרה שלכם חג שמח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2016בגבולות 500 יחידות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסורים יקרים חג שמח! פרופסור בידרנגה24/04/2016
לפני 12 וחצי שנים בעודי בת 25 ובעקבות בעיית זרע שעוד אסותא הייתה בת"א ליד הקריה ...עשיתי שאיבה והחזרה בציבורי. אתה החזרת לי זוג עוברים וממש הסברת לי כמה חלוקה יש בתוך כל עובר ואמרתם לי הנה הילדים שלך על המסך...התבוננו בהם 2 עיגולים על מסך לפני שהוכנסו...והתפללנו. הזוג הזה אחרי הריון שלם בשכיבה ..הפך לתאומים מדהימים...בן ובת שחוגגים אוטוטו 12. עכשיו אני שוב מנסה לאחר הריון מחוץ לרחם...מאחלת לכם מכל הלב חג שמח ותודה על עבודת הקודש שאתם עושים . יישר כח גדול:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרופסורים יקרים חג שמח! פרופסור בידר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/04/2016תודה רבה ובהצלחה בקרוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)