מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקות מעבדה האם הן תקינותאנונימית01/05/2016
רופאים יקרים שלום רב,
הנני בת 39.4 עשיתי בדיקות דם ורציתי לדעת האם הן תקינות?
אודה לתשובתכם ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך הבדיקות
אנונימית01/05/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבדיקות
אנונימית01/05/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך הבדיקות
אנונימית01/05/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תוצאות בדיקות מעבדה האם הן תקינות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016הבדיקות תקינות פרט לרמת DHEAS שנמצאה גבוהה ,יש לחזור על הבדיקה ולבדוק את תפקוד יותרת הכליות שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
אנונימית01/05/2016תודה רבה על המענה ??
האם ה fsh תקין לגילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה נוספת בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016אם הוא נעשה במועד הנכון -הערך תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית02/05/2016הבדיקות נעשו ביום ה 3 למחזור
זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2016אם כל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי פריון לא מוסבר-ביציות צעירותאופיר30/04/2016
ערב טוב,
עברתי מספר לא קטן של ivf, לרוב מספר הביציות היה לא קטן
אך לצערי היו מעט הפריות, במרבית הטיפולים נוסה פרוטוקול אחר.
הרופא שלי אומר וגם במעבדה אמרו שחלק מהביציות לא בשלות ולכן לא היו הפריות,
העוברים שנוצרים יפים וטובים רובם ללא שברים ומספר תאים מתאים ליום ההחזרה.
לצערי עד הטיפול הנוכחי לא הריתי, האם יכולה להיות לכך סיבה מלבד הגיל ? (42.6)
היה הריון אחד (הזרעה) שהסתיים ללא דופק בשבוע 8.
מה אפשר לעשות על מנת להגדיל את הסיכויים?
אודה לתשובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי פריון לא מוסבר-ביציות צעירות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016הרושם המתקבל שהבעיה היא הגיל הכרוך בשיעור נמוך משמעותית של הריונות,כמובן בהתחשב שנעשה הבירור המלא הכולל מכלול בדיקות לבירור רקע של כשלון חוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת באיזה שבוע אני, חייבת עזרהקרן30/04/2016
שלום רופאים יקרים מחזור אחרון בתאריך 25/3
החזרה של מוקפאים בתאריך 5/4 איזה שבוע אני תודה
על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה לתשובה
קרן30/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא יודעת באיזה שבוע אני חייבת עזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016שבוע 6
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומתי אפשר לראות דופק ?????
קרן01/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ומתי אפשר לראות דופק ????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016תוך יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי אמורים לקבל ווסת עם אין הריון?לירון30/04/2016
פרופ' שלום
12 יום לאחר החזרת עוברים עם אין הריון לפי בדיקות דם מתי אמור להגיע ווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מתי אמורים לקבל ווסת עם אין הריון? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/201612-14 יום ממועד ההחזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלונות חוזרים ivf דימום בין וסתימטופלת30/04/2016
שלום רב,
אני בת 32, שחלות פוליצסטיות. אנחנו לאחר 12 סבבים של ivf שכשלו עקב איכות עוברים ירודה וריבוי שברים.
עברנו לתרומת ביצית, העוברים הפעם היו טובים דרגה 1 החזירו 2 עוברים. קיבלתי תמיכה של 3 אסטרופם 3 אנדומטרין ופעם ביומיים זריקת גסטון. לצערי גם הפעם הטיפול נכשל.
הבדיקות של צוואר הרחם, היסטרוסקופיה וקרישת דם יצאו תקינות.
באופן קבוע בכל טיפול תמיד ביום ה5 להחזרה מופיע דימום שמרמז על הוסת ולצערי מעיד גם על כשלון הטיפול.
מה שמטריד אותי זה הדימומים הבין וסתיים שיש לי גם בזמן טיפול וגם באופן רגיל.
האם יש לך המלצה לבדיקה נוספת שעליי לבצע/ שינוי בתמיכה/ נטילת מדלל דם למרות שאין בעיה בקרישיות הדם?
הטיפול של תרומת הביצית יקר ונשארו לי עוד 2 סבבים בלבד כי הקפיאו את העוברים בזוגות.
אשמח למענה תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כשלונות חוזרים ivf דימום בין וסתי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/20161.הייתי מבצע צילום רחם לשלול ממצא חצוצרתי(הידרוסלפינגס)האחראי לכשלון החוזר
2.מבצע בירור קרישיות דם העלול לדבש את הליך ההשתרשות.
3.בנוסף מבצע בדיקת הלוספרם לזרע של בעלך לשלול שברים ב-DNA של הזרע שח בעלך,כדי לשקול אפשרות של הפריה באמצעות סלקציה שח הזרע בשיטת ה-IMSI,או PICSI,בכל מקרה להנצת עובר בתרומת ביציות(מנשים צעירות ופוריות)אין ערך מוסף משמעותי להצלחת התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשלונות חוזרים IVF
מטופלת02/05/2016שלום רב,
המלצת לי לעשות צילום רחם לשלול ממצא חצוצרתי (הידרוסלפינגס) שאולי אחראי לכשלונות החוזרים.
אני רגישה ליוד גם פנימי וגם חיצוני לכן לא ביצעתי עד היום צילום רחם.
האם יש בדיקה אחרת/ או פתרון לנושא היוד ?
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
כשלונות חוזרים IVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/05/2016בדיקת אקווויסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי אוביטרול כתמיכה לאחר החזרת מוקפאענת30/04/2016
בIVF הראשון קבלתי שלוש חצאיים של זריקות של אוביטרול ובנוסף גם נרות .היום אחרי החזרת מוקפא רק קבלתי שלוש פעמים להזריק אוהיטרול כל פעם חצי ולא קבלתי נרות האם יש סיבה ? מספיק רק אוביטרל ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי אוביטרול כתמיכה לאחר החזרת מוקפא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016הערכתי היא שזוהי הבחירה המועדפת על הרופא המטפל שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון. ראשון תאומים ivf ללא תופעות הריוןדנדוש30/04/2016
היי
אני בשבוע 6 להריון עם 2 שקי הריון שנתגלו בשבוע שעבר מחכה לבדיקת דופק עוד שבוע קראתי המון באינטרנט כי בהריון תאומים יש יותר תופעות .
אין לי כלום לא בחילות לא הקאות חוץ מעייפות וכאבי בטן בקטנה שום דבר אחר .
האם זה תקין שאין לי תופעות ?בבקשה עזרה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היו לך תופעות לאחר ההחזרה?
לירון30/04/2016היי
קודם מזל טוב על ההריון
האם היו לך תופעות הריון כמו כאבים בשד וכמו כאבי בטן תחתונה מס' ימים לאחר ההחזרה?
אני 4 ימים לאחר החזרה ואין שום סימן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דנדוש30/04/2016היו לי כאבי בטן והתכווצויות מידי פעם כאבים בחזה היו אבל לדעתי זה מההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך עוד שאלה ברשותך
לירון30/04/2016יכול להיות שזה מההורמונים כי רק היום שבוע לאחר השאיבה ירדה לי כל הבטן.
האם האם ההתכווצויות והכאב בחזה היה לך 4-5 ימים לאחר ההחזרה?
מלבד דקירות קלות בחזה אני לא מרגישה כלום(לפני חודשיים היו לי דקירות בחזה וזה היה הריון לא מהפרייה) כך שדקירות יכול להיות או הריון או כמו שאמרת מהורמונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלתך
דנדוש30/04/2016הבטן הייתה ממש נפוחה ולא ירדה יצאו לי מלא פצעים בפנים שפצעים לא אופיינים לי אבל גם אז עדיין לא חשבתי שזה נקלט
לא היו דברים מיווחדים שגרמו לי לחשוד תהיי רגועה והכל משמיים אני אחרי 2 הפלות טבעיות ואחרי 5 שאיבות והפעם הצליח למרות שאני כרגע ללא תופעות ומתחילה לחשוש שמשהו לא בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תדאגי זה תקין
לירון30/04/2016אל תדאגי אחותי הייתה עם שלישייה ולא היה כלום עד סוף ההריון שום תופעה לא הקאות ולא בחילות בכלל היא היתה בהלם שהיא בהריון היא לא הרגישה כלום..
אצלי זה IVF ראשון ונכון הכל מלמעלה . מקווה שפעם ראשונה זה יקלט למרות שעברתי לידה ואצלי בדרך כלל יש ישר סימפטומים להריון בגלל זה סקפטית למרות שזה לא אומר כלום . מקווה שהפעם אני טועה.
אני גם לא יודעת מה ההצלחה בפעם ראשונה זה לא פשוט וצריך הרבה מזל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הריון. ראשון תאומים ivf ללא תופעות הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2016העדר תסמיני היריון אינו שולל היריון תקין לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אשכנזי לגביי החזרהלירון29/04/2016
פרופ' שלום
שאלה 1
באחת משאלותיי ענית לי שהיית ממליץ על החזרת 3 עוברים עקב הגיל 40 בדיוק.
זה IVF ראשון ואני החזרתי 2 עוברים יפים שהתחלקו ל-8 תאים.(הופרו 16 עוברים)
מה הסיכוי בגיל הזה שיקלט 3 עוברים ? פשוט אחותי בגיל 35 נקלטה עם 3 עוברים ונאלצה לעבוד דילול שזה הביא ללידה מוקדמת של תאומים וזה לא היה מצב בכלל פשוט.
שאלה 2
האם במידה ונשארו לי מוקפאים איכותיים מאוד יש להם סיכוי טוב להיקלט בדיוק כמו הטריים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לפרופ' אשכנזי לגביי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2016הסיכוי חהשתרשות של עובר בגיל 40 פוחתת בשיעור משמעותי ביותר,ומכאן גם הסיכוי להיריון רב עוברי קטן ביותר,לכן השיקול להחזיר עובר נוסף בא לסייע בכניסה להיריון.
לאור מספר הרב של העוברים שנתקבל במקרה שלך ניתן היה לצמצם את מספר העוברים להחזרה באמצעות גידול העוברים לשלב בלסטוציסטים ולבחור מבינהם את השתיים הטובים ביותר ובכך לצמצם עוד יותר את הסיכוי לשלישיה אל מול הגדלת הסיכוי להרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי החזרת עוברים
לירון30/04/2016פרופ' אשכנזי תודה על המענה
אז בעצם זאת הייתה טעות להחזיר 2 עוברים עם 8 תאים איכותיים מאוד ולא לחכות עוד יומיים שיגדלו לבלסטוציסטים מבחינת סיכויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי החזרת עוברים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016כמובן שהיתה אפשרות לשקול את האופציה הנדונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הקפאת עוברים כיצד זה עובד?לירון29/04/2016
פרופ' שלום, יש לי 2 שאלות חשובות שאני מנסה להבין אודה לך עם תסביר לי?
שאלה מס' 1:
האם כאשר יש מס' עוברים שנשארו לאחר שאיבה והם מוקפאים במידה והם התחלקו ל-8 הם נשארים 8 תאים או שהם עלולים לא לשרוד תנאי הקפאה?
שאלה מס' 2:
האם כאשר העוברים מוקפאים הם גם יכולים להמשיך לגדול לבלסטוציסט ליותר מ-8 תאים ולהיות אפילו מוכנים יותר לקליטה מאשר עוברים טריים 3 ימים לאחר שאיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לגבי הקפאת עוברים כיצד זה עובד? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/04/2016הקפאת העוברים העודפים, מאפשרת לשמר אותם לצורך שימוש בעתיד במידה שהאישה לא תהרה, או במקרה שתרצה לחזור לטיפולי הפריה לילד נוסף.
את העוברים ניתן להקפיא בשלבים שונים של החלוקה(עוברים בני 1-5 ימי חלוקהולשמר במכלי חנקן נוזלי לתקופת זמן בלתי מוגבלת,בתקופת ההקפאה העובר אינו מתחלק,והפעילות המטבולית שלו פוסקת,בתהליך ההקפאה וההפשרה עלול לעיתים לגרום לנזק לעובר,מנזק מזערי עד לאובדן העובר בכלל,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי מוקפאים
לירון30/04/2016פרופ' אשכנזי
האם במידה ואין הריון ויש החזרת עוברים חודש הבא אז מה פעילותם פוסקת והם לא גודלים יותא לבלסטוציסטים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי מוקפאים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016כל עוד הם קפואים פעילותם המטבולית נעצרת,וחוזרת לאחר ההפשרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לעשות אמבטיה בהריון???????????ליאת29/04/2016
שלום וחג שמח
שבוע 28 האם אפשר לעשות אמבטיה ??
האמת שעד היום נמנעתי כי משום מה זכרתי
שזה לא בריא להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם אפשר לעשות אמבטיה בהריון??????????? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016לא רצוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות חודש ללא ביוץ ?אני29/04/2016
יכול להיות חודש ללא ביוץ?
פעם ראשונה שאני לא מרגישה את הביוץ וגם אין הפרשות שאני רגילה כל חודש .
האם יש ביוץ ללא הפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם יכול להיות חודש ללא ביוץ ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובנ
אני29/04/2016לפני ארבעה ימים היה זקיק 16 הגיוני שהוא לא בייץ?
האם יכול להיות ביוץ בלי הפרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אני30/04/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מחכה לתגובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016כאמור האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אני ממסה למצוא סרטון הדרכה לזריקת מונופור בעברית ולא מוצאתנטע29/04/2016
יש אולי לינק כלשהו לשלוח לי? אני קצת מסתבכת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הזרעה ופעילויות אירוביות שונותסנדרה29/04/2016
רציתי לדעת באם בוצעה אצלי הזרעה ביום רביעי משמע שלשום בשעות הבוקר, האם יש בעיה בערב לרקוד או פעילות ספורטיבית מואצת כמו ריצה? קראתי שאומרים ש72 השעות לאחר ההזרעה קריטיות וכדאי לנוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה ופעילויות אירוביות שונות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016לא רצוי לעסוק בפעילות אירובית כאשר לכאורה קיים סיכוי להרות(אחרי הזרעה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנדומטרין וטעם של מתכת בפה
סנדרה30/04/2016היי, אני נוטלת את האנדומטרין כבר יום שלישי יש לי טעם של מתכת בפה.זה נורמלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנדומטרין וטעם של מתכת בפה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי01/05/2016לא שכיח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 23 נוטלת אנטיביוטיקה עקב חיידקויקי28/04/2016
בגרון.
נוטלת מוקסיפן 3 פעמים ביום.
האם אני יכולה לשתות קפה יחד עם האטיביוטיקה? ואם כן כמה זמן מנטילתה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שבוע 23 נוטלת אנטיביוטיקה עקב חיידק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016אין בעיה,ליטול זאת בסמיכות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקקלומין ומנופור - מה ההבדל בינהםשוקו28/04/2016
מה ההבדל בין אקקלומין למונופור ?
שניהם הורמונים ?
שניהם עוזרים בייצור ביציות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקקלומין ומנופור - מה ההבדל בינהם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016אכן,מנגנוני הפעולה שלהם להשראת ביוץ שונים,ובנוסף האחד(איקכלומין)-כדורים,השני-זריקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז בעצם מנופור הוא יותר "חזק"
שוקו29/04/2016לפי קריאה בגוגל וההבנה .. ניתן להבין שההורמונים בזריקה חזקים יותר לתוצאה יותר מוגברת ?
כי בהתחלה משתמשים בעצם באקקולומין ואכ עוברים להורמונים בזריקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אז בעצם מנופור הוא יותר "חזק" - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי29/04/2016מדובר סשני מנגנוני פעולה שונים,ללא ספק מתן מנופור יותר עוצמתי ועשוי לגרום לתגובה חזקה יותר.מבחינה טיפולית תמיד יש לפעול מהקל לכבד
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)