מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הנצה והריון. האם מהווה סיכון לעובר?רינת06/05/2016
שלום רב אני בת 30 , אחרי ארבעה כשלונות של ivf ולאחר שיחה עם רופא ביקשתי שיעשו לי הנצה והרופאה זרמה איתי . בהפריה האחרונה בוצע icsi והנצה . האם ההנצה יכולה להוות סיכון לעובר או חלילה לגרום למומים ??
ברוך ה' נקלטתי מהטיפול ואני בשבוע 8 אך לאחרונה נחשפתי למידע ברשת שדי הפחיד אותי אך לא היה לו מקור מחקרי ולכן שואלת כאן.
נ.ב בעבר הריתי מטיפול ivf ראשון גם באמצעות איקבי בלבד ולפני כשנה בivf רביעי . אני בטיפולים בגלל בעיית זרע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחתי אנטיביוטיקה או סטרואידים
רינת06/05/2016חפרתי קצת בפורום וראיתי שהומלץ כאן הרבה לא לשקול את ההליך אלא אם כן גיל 40 או כשלונות חוזרים . מה זה אומר לגביי . אוףףף וגם הרופאים ביחידה לא נתנו לי חא אנטיביוטירה ולא סטרואידים . אני מדגישה שבאוך ה' אני בהריון עכשיו שבוע 8 . האם יש סיבה לחשוש ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה את השאלה
רינת07/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנצה והריון. האם מהווה סיכון לעובר??...... - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016הטיפול שעברת לא גורם לשום מומים או סיכון לעובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספת לפרופ' בידר שיבוש רירית הרחםלירון06/05/2016
פרופ' בידר ברשותך עוד שאלה הקשורה לדקפפטיל
האם במידה והזרקתי 3 זריקות דקפפטיל 36 שעות לפני השאיבה ב-21.4 וההחזרה היתה ב-26.4 הדקפפטיל יכול לגרום לחסך הורמונלי ושיבוש ברירית הרחם ואז העוברים לא יקלטו? כלומר הרופא עשה טעות שעשה החזרה עם נתן את הזריקה הזאת ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת לפרופ' בידר שיבוש רירית הרחם - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016אפשר להזריק דקפפטיל אך צריך לתת הרבה פרוגסטרון לפני החזרה ובהמשך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר זריקות פרוגסטרון
לירון07/05/2016פרופ' בידר תודה על המענה
קיבלתי זריקות פרוגסטרון ראשונה 1 לפני ההחזרה והמשכתי להזריק פעמיים בשבוע האם זה בסדר?
פשוט לא היה זמן מעבר לזה והדקפפטיל הייתה החלטה בדקה-90 ולא הייתה בפרוטוקול המקורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר זריקות פרוגסטרון - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016רק זריקות פעמיים בשבוע לא מספיק אלא עם את לוקחת גם תכשירים יומיים לנרתיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זובירקס להרפס על השפתיים בשבוע 28ליאת06/05/2016
שלום
בשבוע 28...יצא לי הרפס על השפתיים..כבר שנים סובלת מזה אחת
לכמה חודשים יוצא לי...האם יכולה למרוח זובירקס???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זובירקס להרפס על השפתיים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' דודנ בידר דקפפטיטללירון06/05/2016
פרופ' שלום
תודה רבה על ההסבר שנתתה לגבי האוביטרל אחריי החזרה יש לי 2 שאלות ברשותך:
שאלה 1
אני קיבלתי לפני 15 יום כ-36 לפני השאיבה 3 זריקות אחת אחריי השנייה של דקפפטיל עקב אסטרוגן ממש גבוה (במקור הייתי אמורה לקבל אוביטרל אך זה השתנה ברגע האחרון)
אני 10 ימים אחריי החזרה יום א בדיקת בטא מתי אני אמורה לקבל ווסת עם הזרקתי רק דקפפטיל ולא אוביטרל?
שאלה 2
והאם 3 פרוגינובה ,3 אנדומטרין 2 זריקות פרוגסטרון יעכבו את המחזור אם אין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' דודנ בידר דקפפטיטל - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016הדקפפטיל הוא אותו דבר כמו אוביטרל .
לגבי השאלה השניה אז כן, יכול לדחות מחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר 17 יום לאחר דקפפט
לירון07/05/2016פרופ' בידר שבת שלום
אני 17 יום לאחר זריקת דקפפטיל ומחר בטא אז אפשר לעשות בדיקה ביתית אני לא מרגישה שום הריון וכאבי מחזור נעלמו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר 17 יום לאחר דקפפט - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016אפשר ביתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנושא אוביטרל- כמה ימים אחריי מקבלים ווסתאני06/05/2016
אנחנו כרגע בהזרעה 4 בתקווה שנצליח
בשאר ההזרעות שעשיתי הזרקתי אוביטרל ב12 בלילה
ויום למחרת עשינו את ההזרעה בשעות הצהריים
השאלה שלי היא כזאת הווסת מגיעה תמיד ביום ה17 ולפעמים ה18 אם תמיד אומרים לי שאחריי שאני מזריקה אוביטרל הווסת מגיעה כעבור 14 יום איך זה הגיוני שהווסת אצלי מגיעה ביום ה17 או ה18? אני היום אחריי ההזרעה ה4 ביום ה15 זה מעצבן אותי כי כולי מלאת תקווה בכל חודש ואז הווסת מגיעה ביום ה17!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא אוביטרל- כמה ימים אחריי מקבלים ווסת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016רוב הנשים מקבלות וסת 14 יום אחרי האוביטרל אך הטווח נא בין 11 ל 16 יום מסיבות שונות.
בכל אופן אם עברו 14 יום את כבר יכולה לעשות בדיקת הריון ,שצריכה להיות חיובית ,ולא לחכות בעצבנות.
האוביטרל משפיע על כל אישה אירת ולפעמים מאריך את הזמן עד לקבלת הוסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה בהזרעה הקודמת
אני07/05/2016קיבלתי וסת ביום ה17 והייתי ללא תמיכה
החודש קיבלתי תמיכה אנדומטרין וביום חמישי 5.5 הפסקתי
לפי הוראת הרופא.. השאלה היא אם אני היום ביום ה16 ועדיין
לא קיבלתי וסת זה בגלל התמיכה למרות ששוב חודש
שעבר הייתי ללא תמיכה ועדיין קיבלתי ביום ה17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על המענה בהזרעה הקודמת - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016התמיכה בפרוגסטרון בלבד לא דוחה וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק חלמון מוגדל מומיםדנה06/05/2016
שלום אני אחרי ivf
אתמול בא.ס העובר התאים לשבוע 7+1
השאיבה היתה ב 27.3
יש לי דופק אך שק חלמון מוגדל.
בהנחה שזה ימשיך לנתפתח
איזה מומים בדכ שק חלמון מוגדל מצביע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שק חלמון מוגדל מומים - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016בדרך כלל אין דבר כזה שק חלמון מוגדל שקשור למומים, צריך לחזור על הבדיקה ולהבין מה רואים באולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על מה מצביע
דנה07/05/2016שק חלמון מוגדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז על מה מצביע - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016לא אומר כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הזרעה בטיפול הורמונלי האם מועד האוביטרל כמועד הביוץסנדרה06/05/2016
האם לאחר הזרעה בטיפול הורמונלי מועד האוביטרל כמועד הביוץ- באם הריון לא נקלט- האם מחזור עד שבועיים, או בשל האנדומטרין ידחה המחזור למועד הרגיל כפי שהיה צריך להיות ללא הטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הזרעה בטיפול הורמונלי האם מועד האוביטרל כמועד הביוץ - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2016האנדומטרין לא ידחה וסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרידה אחרי תמיכה קרישיותדנה06/05/2016
שלום,
אני אחרי ivf
צריכה לעשות גרידה בעקבות הפסקת דופק.
התמיכה שלקחתי היא אסטרופם 2 מג פעמיים ביום.
ואוטרגסטן 200 6 פעמים ביום דרך הפה.
יש לנו במשפחה בעיה של קרישיות, אבל אחותי התאומה הזהה עשתה בדיקת גנטית של הקרישיות ויצא תקין.
על העלון לצרכן בשניהם כתוב שצריך להפסיק 4-6 שבועות את השימוש לפני ניתוח.
מה עושים במקרה כזה? האם גרידה לא נחשבת במקרה הזה לניתוח למרות שזה בהרדמה מלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרידה אחרי תמיכה קרישיות - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016את יכולה לעשות גרידה והכדורים האלו לא קשורים לעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
דנה07/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איקקלומין ומעקב זקיקים- יום 14 למחזורטלי05/05/2016
שלום,
החודש התחלתי לקחת איקקלומין 50 מ"ג ביום למשך חמישה ימים, בעקבות מחזורים לא סדירים. במקביל ביצעתי מעקב זקיקים ופרופיל הורמונלי כל יומיים.
היום יום 14 למחזור האסטרוגן שלי הגיע לערך של :
1466 pmol/L
ופרוגסטרון : 0.9
באולטראסאונד נצפה בשחלה אחת זקיק של 19 מ"מ וזקיק של 15 מ"מ בשחלה השנייה.
רירית הרחם בעובי 7.2 מ"מ.
האם זוהי תגובה טובה לאיקקלומין?
מתי צפוי הביוץ על סמך הבדיקה ומתי הכי כדאי לקיים יחסי מין?
האם רירית הרחם מספיק עבה לצורך השרשה.?
תודה רבה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איקקלומין ומעקב זקיקים- יום 14 למחזור - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2016בינתיים זה בסדר
הזקיק מבייץ לרוב בגודל של 20 -22 מ״מ
כך שהביוץ יהיה עוד כ4 ימים,
כדאי בעוד יומיים לחזור על הבדיקה ואז נדע יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הראשונה- אודה לעזרתכם
טלי07/05/2016הרופאה נתנה לי אוטרוגסטון 200 מג
ואמרה לי להחדיר טבליה פעם ביום במשך השבועיים הקרובים.
האם יש צורך בכך?
האם נהוג לתת תכשירי פרוגסטרון בסמוך לביוץ לאחר איקקלומין?
האם זה יכול לעזור בהשרשה (הרירית שלי נכון ליום 14 הייתה בעובי 7.2 בלבד)
אשמח לתשובתך
תודה מראש
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה הראשונה- אודה לעזרתכם - תגובה
פרופ` דוד בידר07/05/2016לא נהוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחות מינית, מידע אודות טיפולי הפרייהאריאלה05/05/2016
האם יתכן מצב לפיו גם הרחם עצמו לא יכול לשאת היריון וגם הביציות לא קיימות ?
כלומר- בת 20 התפתחות מינית חיצונית תקינה, אך הרחם אינו התפתח, ומעולם לא הייתה קבלת וסת, השאלה היא האם יש אפשרות כזאת שגם לא תתאפשר הפריית ביצית, וגם לא יתאפשר תהליך של פונדקאות ? (יש להדגיש כי לא מדובר בתסמונת רוקיטנסקי) מהם הטיפולים שיכולים לסייע במצב כזה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות מינית, מידע אודות טיפולי הפרייה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2016לא ברור מה הכוונה שהרחם לא התפתח.
עליך לציין את הפרופיל ההורמונלי ואת בדיקת האולטרה סאונד על מנת שנגיד לך מה קורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי פוריות ושיניים.שני05/05/2016
שלום רב
אני נמצאת כעת במהלך טיפול של גונל f.
אני אמורה לעבור צילום שיניים וייתכן עקירת שן בינה.
האם הצילום או הזריקת הרדמה או התרופות יכולים להוות בעיה על הטיפול פוריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות ושיניים. - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2016לא מהווים שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יום שני ההחזרה,האם הסיכויים גדולים מאשר סיכוי הזרעה?נטע05/05/2016
הופרו 10 ביציות
הסיכויים עדין נמוכים ?15% בלבד?
אני יכולה לבקש שיחזירו 2 עוברים ? או שזה לא בהחלטתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יום שני ההחזרה,האם הסיכויים גדולים מאשר סיכוי הזרעה? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/05/2016הסיכויים יותר גדולים.
תחזירי שניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא מתנגד , אני יכולה להתעקש?
נטע05/05/2016טוען כי מדובר בהפריה ראשונה ואני בת פחות מ 30,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא מתנגד , אני יכולה להתעקש? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/05/2016את יכולה להחליט להחזיר עד 2 עוברים.
ני שמחליט זאת את ולא רופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 9 ימים לאחר החזרה האם ניתן לעשות בדיקה?לירון05/05/2016
פרופ' צהריים טובים
האם ניתן לעשות בדיקת הריון ביתית 9 ימים לאחר החזרת 2 עוברים? האם זה יראה משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
9 ימים לאחר החזרה האם ניתן לעשות בדיקה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2016כדאי להמתין 12 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר נטילת איקאקלומין תוצאות בדיקות הדם לא בסדרנטלי05/05/2016
צהרים טובים אני ממש אובדת עצות ולא מבינה מה קורה פה לכל אורך החודש עושה בדיקות דם והתוצאות לא מצביעות על משהו טוב, אפרט:
וסת אחרונה 18.4
איקאקלומין מה20-25.4 בדיקת דם שלושה ימים לאחר הווסת (21.4) e2 185 Prog 1.4
תשע ימים לאחר הווסת (27.4) e2 354 Prog קטן מ0.8
13 ימים: (1.5) e2 321 Prog 1.3
14 ימים: (2.5) e2 346 Prog 0.9
16 ימים: (4.5) e2 323 Prog 0.9
עכשיו לשאלה: מה קורה פה?
למה הערכים עולים ויורדים ולא מתקרבים לביוץ?
זה אומר שהאיקאקלומין לא עזר לגרום לביוץ?
ממש מתוסכלת כבר.
אשמח לתשובתך תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלתי שוב את ההודעה כי הקודמת נעלמה
נטלי05/05/2016תודה רבה על תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העלתי שוב את ההודעה כי הקודמת נעלמה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראיתי את התגובה בהודעה הנעלמת תודה
נטלי05/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראיתי את התגובה בהודעה הנעלמת תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/05/2016בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יכול להיות איחור עקב טיפולים?לירון05/05/2016
פרופ' שלום
יום ראשון אמורה לעשות בטא ויש כאבי מחזור קלים שהולכים ובאים ואין סימני הריון האם הכאב הקל אומר שאני מאמורה לקבל?
האם פרוגינובה ואנדומטרין ואסטרופם עלולים לעכב את המחזור בכמה ימים במידה ואין הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לירון05/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי08/05/2016בהחלט יתכן עיכוב מסוים בנסיבות הטיפול שעברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)