מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהלות אחרי החזרהשירה20/01/2016
שלום רב ותודה על פועלכם.
ביום ההחזרה של עוברים טריים בני 3 ימים, האם רצוי להימנע מהרמה וסחיבה של תינוק ששוקל 12 ק״ג ? האם סחיבת משקל כבד מסוכנת לקליטת העובר או שמא ההמלצה להימנע היא בגלל רגישות השחלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התנהלות אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2016ההמלצה בהחלט קשורה בתגובה השחלתית ולא על השחכתה על תהליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן20/01/2016
שלום רופאים נכבדים,
אני בתחילת הריון ואני סובלת מפיסורה כדי להקל על הקיבה הקשה
בגלל אנדומטרין אני לוקחת לקסין פורטה
שאלתי בבקשה האם לקסין פורטה בטוח לשימוש? מכיל-שומר,פסליום,זרעי פשתן,שזיפים תאנים ריבס המדבר ותמר הינדי.כמוסה צמחית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2016בטוח לשימוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופסור תודה רבה
מורן20/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ivmלירון20/01/2016
פרופ' שלום
מה ההבדל בין IVF ל-IVM ?
האם בכלל עובדים בארץ בשיטת ה-IVM?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ivm - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2016IVM זה שאיבת ביציות ללא, כמעט, הורמונים על ידי מחט מיוחדת וזה נעשה בהרדמה כמו בהפריה רגילה.
נשאבים זקיקים קטנים מאוד ואם מוצאים ביציות מגדלים במעבדה.
זה טוב לנשים עם הרבה זקיקים קטנים, כמו בשחלה פוליציסטיות.
אחוזי ההריון לא גבוהים בשיטה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלות לקראת שאיבה והחזרהדנה20/01/2016
שלום רב,
יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לענות לי
1. רציתי לדעת על התהליך של החזרת עוברים. במה שונה ובמה דומה מההזרעה.
מבחינת "התהליך המכני"?
2. האם ניתן לנהוג ולעלות מדרגות לקומה 2 אחרי החזרה?
3. האם מותר לנהוג אחרי ההחזרה? ז"א האם אני צריכה מישהו שילווה אותי או שאני יכולה לבד כמו בהזרעה?
4. ממתי לוקחים תמיכה אנדומטרין אחרי השאיבה ? אחרי ההחזרה?
אני עושה מחר, חמישי, שאיבה כנראה של 10 זקיקים e2 -9400
ולקחתי הלילה, שלישי, אוביטרל.
5. מתי מדברים איתי על כמות העוברים להחזרה, למחרת השאיבה או ביום ההחזרה. אני בת 37.5 ללא ילדים?
6. האם מותר לעלות מדרגות לקומה 2 אחרי השאיבה?
תודה וסליחה על מבול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מספר שאלות לקראת שאיבה והחזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/20161.מדובר בפעולה דומה מבחינת החדרת הקטטר
2.אין כל בעיה לעלות לקומה שנייה,ניתן לנהוג
3.את התמיכה נהוג לקחת למחרת השאיבה
4.ההחלטה בדבר מספר העוברים להחזרה תעשה במועד ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסבר תהליךIVFלירון20/01/2016
פרופסורים שלום
אודה לכם עם תיתנו לי הסבר איך מתבצע תהליך IVF ? האם שאיבת ביציות מתבצע בהרדמה כללית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הסבר תהליךIVF - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2016שאיבת הביציות – לאחר גירוי השחלות, האישה מגיעה לשאיבת הביציות. השאיבה נעשית בחדר ניתוח סמוך למעבדת ההפריה החוץ גופית. היא מתבצעת תחת הרדמה מקומית בצוואר הרחם או בהרדמה כללית קצרת טווח. הפעולה כרוכה באי נוחות עד כאב, ולאחריה תידרש מנוחה של מספר שעות.
הפריית הביציות וגדילת העוברים – לאחר השאיבה, הביציות מועברות למעבדה ומונחות בצלוחית המכילה מצע הדגרה. במקביל, מוסר הגבר דגימת זרע, שעוברת הכנה מדוקדקת ורק אז מפגישים את תאי הזרע והביציות בתוך נוזל ההדגרה.
החזרת העובר לרחם - זהו השלב האחרון. התהליך פשוט, אינו כרוך בכאבים ולא מצריך הרדמה. במהלכו מוחדר צינור או קטטר דק מאוד לרחם דרך צוואר הרחם, והעוברים מוזרקים לחלל הרחם. לאחר ההחזרה, מומלצת מנוחה של שעתיים בשכיבה על הגב. בתום המנוחה, האישה משתחררת לביתה ובמשך היממה הבאה עליה להרבות במנוחה ובשכיבה במיטה כמעט לחלוטין. כמו כן, יש להימנע מיחסי מין לתקופה של שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי
לירון20/01/2016פרופ' אשכנזי שלום
תודה על ההסבר אז אני מבינה שאין כאן תהליך השרשה כמו בהזרעות, העובר ישר מוחזר לרחם .
הבנתי נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי22/01/2016אכן העובר מוחזר לרחם ובעיתוי המתאים לאחר שהוא הבשיל לשלב מתקדם הקרוי בלסטוציסט הוא משתרש ברחם כ-5-6 ימים לאחר שאיבת הביציות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קל בתחילת הריוןעינב20/01/2016
שלום,
אתמול יצאה לי בטא חיובית ועוד לא בדקתי הכפלה.
כבר 4 ימים שיש לי דימום קל בניגוב האם זה תקין? הרופא שלי לא כל כך מתייחס לזה והוא אמר שנהיה חכמים יותר לאחר הבטא השניה, אבל השאלה האם זה משהו שהוא שכיח יחסית? האם זה מסוכן ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קל בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2016זה לא שכיח אך מה שאמר לך הרופא שלך זה נכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה...שאלה נוספת אם אפשר
ליהי20/01/2016היום, יומיים לאחר הבטא הראשונה שכאמור יצאה 49, הבטא השניה יצאה 117... האם ההכפלה תקינה? האם אצטרך ביום ראשון לבדוק שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חירור שחלותעמל20/01/2016
הי בת 25 עם pcos
5 שנים מנסה להרות ללא הצלחה 5 נסיונות הזרעות
ו 3 טיפולי ivf
לאחרונה התגלתה אצלי ציסטה שחלתית גדולה כ 7 סמ
הוסרה על ידי ניצוח לפרוסקפי
במהלך הניתוח כרתו חלק מהשחלה
ו השחלה השניה חירורו אותה במספר חורים קטנים
והסבירו לי שזה הולך לשפר את הביוץ ומעלה את סיכויי להרות
האם נכון כך ?
ותוך כמה זמן אחרי הניתוח לנסות להרות ??
האם לנסות טבעי או לחזור לטיפולים ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חירור שחלות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי20/01/2016ההליך קרוי ovarian drilling,ובהחלט עשוי לסייע בגרימת תגובה הורמונאלית הולמת,את ההחלטה על המשך הטיפול והמעקב אמור לעשות הרופא המטפל על סמך מכלול נתונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפרופ' בידרלירון19/01/2016
פרופ' בידר שלום
ברצוני להתייעץ איתך חשובה לי דעתך אודה לך עם תענה לי בצורה מפורטת מה אתה חושב
אני בת 39 לפני 4 שנים ניסיתי להרות ונקלטתי 4 פעמים ברצף ללא טיפולים כולם היו הריונות לא תקינים.
לאחר בירור מקיף : כולל קריוטיפ,בדיקת זרע התגלה קרישיות יתר הריון 5 הזרקתי קלקסן כבר מהביוץ והכל היה מצויין וילדתי תינוקת בריאה.
עכשיו שוב נקלטתי בפעם השנניה בנסיון להרות(הזרעה) ושוב הריון כימי עם קלקסן. עברתי צילום רחם פולשני באסותא ויצא בסדר גמור.
למעשה הכל תקין בדיקות הורמונליו,זרע מלבד הקרישה.
אני הרגשתי כאבים עזים ביום 7 בכל ההריונות כולל התקין ואני מרגישה שכנראה זה בשלב ההשרשה הגוף פשוט נלחם לקלוט את ההריון. אני בטוחה שמשהו לא בסדר בהשרשה
האם זה יכול להיות שההריון גם הפעם לא התפתח עקב בעיית הקרישה למרות שהזרקתי קלקסן מאוד מוקדם הרבה לפני הביוץ או שיש בעייה בן הביצית לזרע ?
אודה לך עם תיתן לי את חוות דעתך האם כדאי לעבור ל-IVF או להמשיך לנסות העניין שיש הריון מהר אבל משהו משתבש בתהליך ההשרשה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016אני חושב שההריון היה לא תקין עקב העובר שלא היה תקין .
עקב גילך , עדיף שתתחילי בטיפולי הפריה חוץ גופית , שם הסיכויים יותר מהירים.
יש לך סיכויים טובים עקב ההריון והחידה, וגם שהרית עכשיו בהזרעה.
עדיף להחזיר עוברים תחת קלקסן.
הפלות בגיל שלך הן יותר גבוהות עקב עובר לא תקין, ככה שבהםריה נוכל לבחור את העובר היותר טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון20/01/2016פרופ' בידר שלום
תודה על תגובתך המהירה עזרת לי לגבש החלטה .
יש לי 2 שאלות:
האם ב-IVF הסיכוי שיהיה עובר לא תקין והריון כימי יורד משמעותית או שזה גם יכול לקרות?
האם כל ההריונות הכימיים שהיו לי מגיל 34 זה גנטי ויכול לקרות לבתי שתגדל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר20/01/2016יכול להיות שגם בהפריה יהיה הריון כימי והכל יכול לקרות.
זה לא עובר לבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה ולפרוסקופיהרונית19/01/2016
הוחזרו לי לפני שנה 2 עוברים שאחרי חודש נפלו הרופאים משערים שהיו מחוץ לרחם, מאז אני סובלת מדימומים וכתמים בלתי פוסקים כל חודש. הציעו לי לעבור היסטרוסקופיה ולפרוסקופיה כדי לבדוק את הרחם וגם יש לי ציסטה 4 ס"מ אז להוציא אותה
האם זה באמת הכרחי בשבילי לעבור את 2 הבדיקות הללו? או אפשר לוותר על אחת מהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה ולפרוסקופיה - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016לגבי היסטרוסקופיה אז כדאי.
לגבי לפרוסקופיה, תלוי איך נראית הציסטה ומה האבחנה שנקבעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת -ריריתדידי19/01/2016
שלום,
בת 37.לפני שנה וחצי עברתי לידה שקטה וגרידה בשבוע 25- הריון מטיפולים. לאחריה שארית שהוצאה בהסטרו' ניתוחית.
מאז חזרתי לטיפולים - עברתי 7 החזרות של טריים ומוקפאים כולל בלסטוציסטים.
העוברים טובים מאוד ועדין איני נקלטת .
לפני חודשיים התגלו הדבקויות ושוב עברתי הסטרו' ניתוחית לפתיחתן. הרירית דקה
ומגיעה ל-6.5 מ"מ אך נראית תמיד תלת שכבתית ויפה ולכן ממשיכים להחזיר לי עוברים. לציין כי דימום הווסת קל מאוד וקצר וגם לאחר הניתוח הוא כך .
.
הרופא חושד כי הסיבה הרירית דקה ואינה רצפטיבית .
אני לפני מחזור ארוך של IVF
א. כיצד ניתן לשפר עוד את הרירית . כשאגיע לשאיבה זה יהיה 3חודשים מהסטרו' אחרונה האם אולי עד אז הרירית תתאושש .
ב. האם יש עוד בדיקות שניתן לבצע למשל צילום רחם
ג.התייאשתי כבר .האם זה מצב לפונדקאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת -רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016מריך לנסות לעשות ״ערוגות״ בהיסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת -רירית - תגובה
פרופ` דוד בידר21/01/2016אני חושב שאם לא תצליחי הפעם אז כדאי לפנות לפונדקאות בעיקר בגלל הגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעניין הרירית
טלי27/01/2016אצלי הרירית אף פעם לא עלתה מעל 7.1 בכל הטיפולים.
עכשיו התחלתי טיפול ברפלקסולוגיה עם כוסות רוח ולהפתעתי הרירית הגיעה ל 9.4, כמובן שהייתי בשוק!!! התחלתי לחקור את הנושא והבנתי שזה עוזר להרבה נשים להשיג הריון.
מומלץ
וגם אני בת 37
ובמקומך הייתי מנסה זאת ולא מוותרת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת איכות הזרעדני19/01/2016
שלום רב
אני ואישתי מנסים שנה וקצת להיקלט להריון אך ללא הצלחה.
הגיל שלנו 35-37 כאשר היא גדולה ממני בשנתיים.
לי 2 ילדים מנושאיי ראשונים .
לפני כשנה ביצענו את כל הבדיקות 1/2015 כולל בדיקת איכות הזרע, מצרף קובץ .
כיום לפני טיפולי הזרעות היא חזרה על כל הבדיקות , אמרו לי שרצוי שגם אני אחזור על בדיקת איכות הזרע אך לא חייב.
מצרף קובץ, אשמח לדעת האם יש צורך לחזור שוב .
ובכל מה דעתכם על הבדיקה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קובץ
דני19/01/2016תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת איכות הזרע - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016הזרע תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתשריתוש19/01/2016
שלום רב,
שאלתי אתמול על בלסטוציסטים אשר נפגעו בהליך ההפשרה.
שאלתי הנוספת היא מהי אטרזיה?
גם בסס הראשון וגם בשני כתוב ליד חלק מהעוברים אטרזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016אטרזיה פירושו חוסר התפתחות.
כאשר עובר שהופשר עבר אטרזיה פירושו שהוא יצא לא תקין ועבר תהליך של חוסר התפתחות לאחר הפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןמור19/01/2016
פרופ' שלום.בטא ראשונה אחרי החזרת בלסטוציסטים ביום ה12 תוצאה 122 ביום ה14 בטא 387. האם תקין? ושאלה נוספת האם יתכן הריון תאומים? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר19/01/2016תקין.
הריון אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב משדאני19/01/2016
9 ימים לאחר אוביטרל ו8 ימים לאחר הזרעה. אני מרגישה פתאום שהחולצה שלי רטובה יוצא לי חלב משד אחד ללא גירוי.
לוקחת רק אספירין - חשד לקרישיות יתר לאחר 2 הפלות - וחומצה פולית.
כל הבדיקות כולל ממוגרפיה ובדיקת שד ודם השגרתיות כולל prolactin לפני תחילת טיפולי פוריות היו תקינות.
המחזור אמור להגיע תחילת שבוע הבא ומרגישה שלא נקלט. אבל מה זה החלב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חלב משד - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2016בהחלט יתכן שבעקבות ההיריונות שיסתיימו בהפלות והתגובה ההורמונאלית ישנה הפרשת חלב גם ללא רמות פרולקטין גבוהות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרוןדנה19/01/2016
שלום רב,
מה משפיע על עליית הפרוגסטרון במהלך פרוטקולים לקראת שאיבה?
האם מלבד שינוי פרוטוקולים יש משהו שאני בתור האישה צריכה להקפיד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה שעולה לי מהר מדי
דנה19/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוגסטרון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי19/01/2016הדבר אינו תחוי בהתנהלות שלך,אחא בפרוטוקול הטיפול הייעודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
דנה19/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)