מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה נוספת לפרופ' דוד בידר לגבי איכות ביציותלירון10/02/2016
פרופ' בידר פונה אוהבת תשובותייך הישירות
חודש שעבר בהזרעה שנייה היה הריון כימי נאמר בהשבחת זרע שהזרע באיכות מצויינת ושאין תא שלא זז ואיכות כזאת חייב להביא הריון אמרתי למי שבדקה שזה כמובן לא תלוי רק בזה.
האם כאשר הזרע באיכות טובה ונוצר הפייה ואז הריון לא תקין זה אומר שהבייצית הייתה פגומה ולא הזרע או שזה לא קשור ויכול להיות בעיית כרומוזומים בזרע למרות שהזרע באיכות מעולה ועובר השבחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר אודה לך עם תענה לי
לירון10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת לפרופ' דוד בידר לגבי איכות ביציות - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2016קודם כל כאשר הזרע מצויין לא צריך לעשות השבחה והזרעות.
ההריון הלא תקין נגרם במקרה וזה טבעי וקורה מידי פעם והסיבה לכך היא התפחות עובר תקין לאחר הפריה ואי אפשר להגיד שזה קשור הביצית או זרע.
פשוט צריך להמשיך לניסיון הבא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקות - אשמח להתייחסותשואלת10/02/2016
שואלת שוב כי ההודעה טבעה...
בדיקה 11 יום מהחזרת שני בלסטוציסטים:
E2 - 6128
פרוג - 187.6
Hcg - 447
האם אפשרי תאומים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקות - אשמח להתייחסות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVF התלבטות מה לעשות בהמשך למצב הקיים בו אני נמצאתמעין09/02/2016
שלום
יש לי חצוצרות חסומות בנוזלים
עברתי כבר שלושה טיפולי IVF שלא הצליחו
בשני הטיפולים הראשונים לא שרדו עוברים להקפאה.
בטיפול השלישי החזירו עובר ביום השני ולאחר עוד שלושה ימים (סה"כ חמישה ימים)
הצליחו לגדל בלסטוציסט והחזירו אותו גם- טיפול זה גם לא הצליח.
הרופא שלי הודיע לי שהצליחו להקפיא בלסטוציסט (מה שלא קרה עד עכשיו)
ושהוא ממליץ להחזיר אותו.
מה הסיכויים שטיפול זה יצליח לאחר כמה ניסיונות שלא הצליחו - האם כדאי לנסות להקפיא אותו לעוד כמה חודשים?
(אני לא יכולה לעבור ניתוח להסרת החצוצורות כי הסיכון הוא גבוה מדי ויכול לפגוע לי באיברים פנימיים. האופציה הנוספת היא לסתום את החצוצרות עם סלילים (אבל כרגע אין בארץ- ואולי רק עוד כמה חודשים ייבאו את זה לארץ).
ההתלבטות שלי האם להחזיר את הקפוא או לחכות לסלילים שאולי זה לא ייקרה.
אני יודעת שהסיכויים שלי להיכנס להיריון עם חצוצרות חסומות הוא נמוך מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפולי IVF התלבטות מה לעשות בהמשך למצב הקיים בו אני נמצאת - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016בנסיבות המקרה הייתי שוקל בראש ובראשונה לפתור את הבעיה החצוצרתית לפני כל ניסיון נוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סימנים שהביציות לא תקינות???סיוון09/02/2016
איך אוכל לדעת אם הביציות נחשבות לא תקינות?? אני בת 33 אבל הרופא אמר שזה לא תמיד קשור לגיל. היו לי 2 טיפולים IVF בלי החזרות בכלל 10 ביציות ~דואגת אבל גם היה לי פעם הפריה עם עוברים מעולים אחרי שנטלתי DHEA מחו"ל יוקרתי שבאמת עזר הקפיץ לי את האסטרדיול
בהפריה היו עוברים דרגת איכות מעולה פעם ראשונה בד"כ דרגת איכות בינונית מטה יש לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סימנים שהביציות לא תקינות??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016איכות הביציות תלויה בין היתר בגילך,הרזרבה השחלתית שלך,איכות הטיפול והפרוטוקול הטיפולי,ונצונים גנטיים,יתכן שמספר איכויות בטיפול הראשון היו טובים יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת שתן שלילית אבל בטא חיוביתענת09/02/2016
עשיתי בדיקה ביתית שהיה שלילית שלוש פעמים אבל בגלל האיחור במחזור עשיתי בטא שיצא 24 מה זה אומר ? האם זה הריון זה לא נמוך מדי? האם צריך תמיכה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת שתן שלילית אבל בטא חיובית - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016היריון,ערך נמוך ולכן לא נקלט ע״י הבדיקה הביתית,יש להמשיך במעקב בבדיקות דם כדי לדעת אם מדובר בהיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידע על volume pills או על כל כדור טבעי שהוכח כפתרון אמיןג׳וני09/02/2016
היי, אשמח לקבל מידע על כדורים טבעיים להגברת העוצמה של השפיכה.
אני בן 41, אשתי ואני מנסים להיכנס להריון. הבדיקות שערכנו תקינות.
אני מרגיש שעוצמת השפיכה שלי נחלשה בשנים האחרונות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע על volume pills או על כל כדור טבעי שהוכח כפתרון אמין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016אין שום תכשיר טבעי שבפועל משפר את כמות הזרימה,אלא אם הוא מכיל הומון טסטוסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תרבית זרע לעשות או לא??............................ג'ניפר09/02/2016
בס"ד
שלום רב
בעלי ביצע תרבית זרע שיצא שיש חיידק אי קולי
הוא נטל שבוע של אנטיביוטיקה יש צורך לבדוק שוב תרבית לוודא שהחיידק הושמד?זו יכולה להיות סיבה לאי פוריות?
הקופות חולים עושות תרבית זרע? או רק פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת תרבית זרע לעשות או לא??............................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016בהחלט לעשות ביקורת,אין שום סיבה דבהוראה רפואית לא תבוצע בדיקת תרבית הזרע כנדרש במעבדת הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה של e2 אחרי החזרהדנה09/02/2016
האם יש קשר להתפתחות של הריון תקין אחרי החזרה לרמה של אסטרדיל.
E2 =91, 114
ואז לקחתי אסטרופם עלה לי 190.
כל זה כאשר הבטא נמוכה 5-16
ולכן אני שואלת האם ייתכן שבגלל שלא קיבלתי תמיכה של אסטרוגן אחרי ההחזרה זה גרם לכישלון?
במידה וזה רלוונטי זה היה עם פרוטקול ארוך ושאבו לי 10 ביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רמה של e2 אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016בהחלט יתכן וחסר הורמונאלי בשלב שלאחר הביוץ מנע את הליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת ברשותך
דנה10/02/2016היות שלפני השאיבה הרמה של e2 גבוהה בגלל הפרוטקול,
מתי כדאי לבצע בדיקה של e2
ביום ההחזרה?
יומיים אחרי ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016במרומך הייתי שוקל למחרת השאיבה לקחת תמיכה של אסטרוגן ופרוגסטרון,במקום להרבות בבדיקות מלחיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה של e2 אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2016תוספת של אסטרוגן במצב שלך לא נותן שום יתרון.
אם ההריון היה משתרש רמת האסטרוגן הייתה עולה מעצמה,וחוסר השרשה גורם לירידת ההורמון.
ככה שלא תוספת שלו תשפר משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מצב כן?
דנה10/02/2016פרופ' בידר,
כתבת "במצב שלי" זה לא יעזור.
באיזה מצבים תמיכה של אסטרוגן כן עוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מצב כן? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2016לרוב לא נותנים אסטרוגן בגירוי שחלתי.
יש כאלה שנותנים על מנת לעבות רירית או במחשבה שזה יעזור למנוע דימום עקב רירית דקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיבה שמדלגים כבר פעמיים על השאלה שלי? היא לא במקום?מיקה09/02/2016
שלום
בשבוע 33 רציתי לדעת בבקשה מהו קצב הגדילה / משקל של שאר הפרמטרים כמו מי שפיר, נפח דם ושליה.
העליה של העובר נמדדת, וידוע בכלליות המשקל הסופי בהריון של השיליה וכל שאר החלקים. אך מעניין אותי לדעת מה משקלם של חלקים אלו בשלב זה של ההריון ומה קצב העליה שלהם מכאן והלאה (משקל העובר 1.900 אחוזון 10 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיבה שמדלגים כבר פעמיים על השאלה שלי? היא לא במקום? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016עלייך לדון במדדים אלו עם הרופא המטפל לאחר מעקב גדילה המבטיח שאינך סוטה מעקומת הגדילה המפויה,תוך מעקב לפי הצורך אחרי ממדי זרימת הדם הטבורית-התייחסות פרטנית הינה במקרה הזה תפקידו של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי כללית..........
מיקה10/02/2016בשבוע 33 עם עובר בגודל 2 ק"ג. מה בערך בגדול אמורים להוות המדדים של השיליה הרחם נפח הדם וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמיםדנה09/02/2016
האם זה נכון שלהתקלח עם מים חמים )יש אדים(
זה פוגע בהריון.
אני פשוט אחרי החזרה, כנראה עם הריון כימי.
ופשוט מנסה להבין אם זה בגלל משהו חיצוני שלי.
או שזה לרוב מסיבה פנימית של הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מים חמים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016אין בעיה לבצע מקלחת עם מיים חמים במידה רצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- us לקראת פרוטוקול חדש עם גלולותליאת09/02/2016
לקראת טיפול ivf שלישי הונחתי ליטול מהיום השני
למחזור גלולות גינרה ל12 יום. בבדיקת us מהיום ה12 נצפו 2 זקיקים 7,9 ורירית 4.5. האם התוצאות תקינות? היתכן שמתפתחים זקיקים למרות נטילת גלולות? מתי אני אמורה לקבל מחזור לאחר הפסקתן? תודה מראש,ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
us לקראת פרוטוקול חדש עם גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016פרוטוקול ידוע,הכול נראה תקין,3-4 ימים לאחר הפסקת הגלולה מופיע דמם ומאפשר התחלת טיפול תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שנייה של הכפילה את עצמה האם יש הריון .....לימור09/02/2016
שלום
בטא ראשונה אחרי החזרת עובר מתרומת ביצית
7.2 בטא 58
9.2 בטא 96
האם למרות שהבטא לא הוכפלה עדין יש אפשרות להתפתחות הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שנייה של הכפילה את עצמה האם יש הריון ..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016גבולי יש חהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותדנה09/02/2016
שלום, אני בת 37.5 מנסה כבר כמעט שנה וחצי להיכנס להריון תקין.
מנסה להיכנס עם תורם זרע
פרופיל הורמנאלי תקין. ללא ילדים.
היה לי פוליפ ברחם - הוצאתי אותו. לאחר מספר הזרעות, נכנסתי להריון עם אוביטרל, היה לי דופק ושק חלמון מוגדל בשבוע 6+3, בבדיקה שבועיים לאחר מכן כבר לא היה לי דופק ובצעתי גרידה, זה היה בחודש יולי.
עכשיו עשיתי שאיבה והחזרה של 2 עוברים טריים וכנראה שאני בתהליך של הריון כימי מחכה שהבטא תתאפס.
מהנתונים שיש לי , הבנתי שאיכות הזרע טובה.
בצעתי בדיקות של קרשיות והכל תקין.
בשאיבה שאבו לי 10 ביציות כאשר הופרו ע"י icsi והצליחו להפרות 7 .
אבל לצערי, רק 2 עוברים היו תקינים והחזירו אותם אך זה לא הצליח, כל החמש האחרים לא התפתחו בכלל ולכן אין לי מוקפאים.
אילו בדיקות כדאי לי לעשות? או שזה עניין של חוסר מזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016הערכתי שבשלב זה לאחר טיפול אחד,אין צורך בבדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להרות עם רירית נמוכה 7 מ"מ?לירון09/02/2016
פרופ' שלום
האם ניתן להרות עם רירית 7 מ"מ או שצריך תמיכה לאחר ביוץ כגון פרוגינובה לעיבוי הרירית?
נמצאת בטיפולי הזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן להרות עם רירית נמוכה 7 מ"מ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016רירית בגבול התקין ומאפשרת היקלטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לאחר הזרעה האם אפשר או שזה פוגע?לירון09/02/2016
פרופ' שלום
האם ניתן לקיים יסים ציום אחריי הזרעה או שזה פוגע בהזרעה שהרופא ביצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסים לאחר הזרעה האם אפשר או שזה פוגע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016מצוין,חשוב חזוגיות ולבריאות הרגשית,אינו מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)