מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מידע על volume pills או על כל כדור טבעי שהוכח כפתרון אמיןג׳וני09/02/2016
היי, אשמח לקבל מידע על כדורים טבעיים להגברת העוצמה של השפיכה.
אני בן 41, אשתי ואני מנסים להיכנס להריון. הבדיקות שערכנו תקינות.
אני מרגיש שעוצמת השפיכה שלי נחלשה בשנים האחרונות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מידע על volume pills או על כל כדור טבעי שהוכח כפתרון אמין - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016אין שום תכשיר טבעי שבפועל משפר את כמות הזרימה,אלא אם הוא מכיל הומון טסטוסטרון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת תרבית זרע לעשות או לא??............................ג'ניפר09/02/2016
בס"ד
שלום רב
בעלי ביצע תרבית זרע שיצא שיש חיידק אי קולי
הוא נטל שבוע של אנטיביוטיקה יש צורך לבדוק שוב תרבית לוודא שהחיידק הושמד?זו יכולה להיות סיבה לאי פוריות?
הקופות חולים עושות תרבית זרע? או רק פרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת תרבית זרע לעשות או לא??............................ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016בהחלט לעשות ביקורת,אין שום סיבה דבהוראה רפואית לא תבוצע בדיקת תרבית הזרע כנדרש במעבדת הקופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמה של e2 אחרי החזרהדנה09/02/2016
האם יש קשר להתפתחות של הריון תקין אחרי החזרה לרמה של אסטרדיל.
E2 =91, 114
ואז לקחתי אסטרופם עלה לי 190.
כל זה כאשר הבטא נמוכה 5-16
ולכן אני שואלת האם ייתכן שבגלל שלא קיבלתי תמיכה של אסטרוגן אחרי ההחזרה זה גרם לכישלון?
במידה וזה רלוונטי זה היה עם פרוטקול ארוך ושאבו לי 10 ביציות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה למענה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רמה של e2 אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016בהחלט יתכן וחסר הורמונאלי בשלב שלאחר הביוץ מנע את הליך ההשתרשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה נוספת ברשותך
דנה10/02/2016היות שלפני השאיבה הרמה של e2 גבוהה בגלל הפרוטקול,
מתי כדאי לבצע בדיקה של e2
ביום ההחזרה?
יומיים אחרי ההחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה נוספת ברשותך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016במרומך הייתי שוקל למחרת השאיבה לקחת תמיכה של אסטרוגן ופרוגסטרון,במקום להרבות בבדיקות מלחיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמה של e2 אחרי החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר10/02/2016תוספת של אסטרוגן במצב שלך לא נותן שום יתרון.
אם ההריון היה משתרש רמת האסטרוגן הייתה עולה מעצמה,וחוסר השרשה גורם לירידת ההורמון.
ככה שלא תוספת שלו תשפר משהוא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מצב כן?
דנה10/02/2016פרופ' בידר,
כתבת "במצב שלי" זה לא יעזור.
באיזה מצבים תמיכה של אסטרוגן כן עוזרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה מצב כן? - תגובה
פרופ` דוד בידר11/02/2016לרוב לא נותנים אסטרוגן בגירוי שחלתי.
יש כאלה שנותנים על מנת לעבות רירית או במחשבה שזה יעזור למנוע דימום עקב רירית דקה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש סיבה שמדלגים כבר פעמיים על השאלה שלי? היא לא במקום?מיקה09/02/2016
שלום
בשבוע 33 רציתי לדעת בבקשה מהו קצב הגדילה / משקל של שאר הפרמטרים כמו מי שפיר, נפח דם ושליה.
העליה של העובר נמדדת, וידוע בכלליות המשקל הסופי בהריון של השיליה וכל שאר החלקים. אך מעניין אותי לדעת מה משקלם של חלקים אלו בשלב זה של ההריון ומה קצב העליה שלהם מכאן והלאה (משקל העובר 1.900 אחוזון 10 )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יש סיבה שמדלגים כבר פעמיים על השאלה שלי? היא לא במקום? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016עלייך לדון במדדים אלו עם הרופא המטפל לאחר מעקב גדילה המבטיח שאינך סוטה מעקומת הגדילה המפויה,תוך מעקב לפי הצורך אחרי ממדי זרימת הדם הטבורית-התייחסות פרטנית הינה במקרה הזה תפקידו של הרופא המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה שלי כללית..........
מיקה10/02/2016בשבוע 33 עם עובר בגודל 2 ק"ג. מה בערך בגדול אמורים להוות המדדים של השיליה הרחם נפח הדם וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמיםדנה09/02/2016
האם זה נכון שלהתקלח עם מים חמים )יש אדים(
זה פוגע בהריון.
אני פשוט אחרי החזרה, כנראה עם הריון כימי.
ופשוט מנסה להבין אם זה בגלל משהו חיצוני שלי.
או שזה לרוב מסיבה פנימית של הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מים חמים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016אין בעיה לבצע מקלחת עם מיים חמים במידה רצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- us לקראת פרוטוקול חדש עם גלולותליאת09/02/2016
לקראת טיפול ivf שלישי הונחתי ליטול מהיום השני
למחזור גלולות גינרה ל12 יום. בבדיקת us מהיום ה12 נצפו 2 זקיקים 7,9 ורירית 4.5. האם התוצאות תקינות? היתכן שמתפתחים זקיקים למרות נטילת גלולות? מתי אני אמורה לקבל מחזור לאחר הפסקתן? תודה מראש,ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
us לקראת פרוטוקול חדש עם גלולות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016פרוטוקול ידוע,הכול נראה תקין,3-4 ימים לאחר הפסקת הגלולה מופיע דמם ומאפשר התחלת טיפול תוך יום יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שנייה של הכפילה את עצמה האם יש הריון .....לימור09/02/2016
שלום
בטא ראשונה אחרי החזרת עובר מתרומת ביצית
7.2 בטא 58
9.2 בטא 96
האם למרות שהבטא לא הוכפלה עדין יש אפשרות להתפתחות הריון תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא שנייה של הכפילה את עצמה האם יש הריון ..... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016גבולי יש חהמשיך במעקב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותדנה09/02/2016
שלום, אני בת 37.5 מנסה כבר כמעט שנה וחצי להיכנס להריון תקין.
מנסה להיכנס עם תורם זרע
פרופיל הורמנאלי תקין. ללא ילדים.
היה לי פוליפ ברחם - הוצאתי אותו. לאחר מספר הזרעות, נכנסתי להריון עם אוביטרל, היה לי דופק ושק חלמון מוגדל בשבוע 6+3, בבדיקה שבועיים לאחר מכן כבר לא היה לי דופק ובצעתי גרידה, זה היה בחודש יולי.
עכשיו עשיתי שאיבה והחזרה של 2 עוברים טריים וכנראה שאני בתהליך של הריון כימי מחכה שהבטא תתאפס.
מהנתונים שיש לי , הבנתי שאיכות הזרע טובה.
בצעתי בדיקות של קרשיות והכל תקין.
בשאיבה שאבו לי 10 ביציות כאשר הופרו ע"י icsi והצליחו להפרות 7 .
אבל לצערי, רק 2 עוברים היו תקינים והחזירו אותם אך זה לא הצליח, כל החמש האחרים לא התפתחו בכלל ולכן אין לי מוקפאים.
אילו בדיקות כדאי לי לעשות? או שזה עניין של חוסר מזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
דנה10/02/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איכות ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016הערכתי שבשלב זה לאחר טיפול אחד,אין צורך בבדיקות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן להרות עם רירית נמוכה 7 מ"מ?לירון09/02/2016
פרופ' שלום
האם ניתן להרות עם רירית 7 מ"מ או שצריך תמיכה לאחר ביוץ כגון פרוגינובה לעיבוי הרירית?
נמצאת בטיפולי הזרעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם ניתן להרות עם רירית נמוכה 7 מ"מ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016רירית בגבול התקין ומאפשרת היקלטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסים לאחר הזרעה האם אפשר או שזה פוגע?לירון09/02/2016
פרופ' שלום
האם ניתן לקיים יסים ציום אחריי הזרעה או שזה פוגע בהזרעה שהרופא ביצע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יחסים לאחר הזרעה האם אפשר או שזה פוגע? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016מצוין,חשוב חזוגיות ולבריאות הרגשית,אינו מזיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לא תקינה לאחר שאיבהדנה09/02/2016
שלום, עשיתי שאיבה ב 21.1 וב 24.1 החזרה. עם תמיכה
5.2 הבטא היתה 5,
7.2 הבטא היתה 16
9.2 היום הבטא נשארה 16.
אני מפסיקה את התמיכה. השאלה שלי.
האם מה שהיה לי זה הריון לא תקין? או הריון מחוץ לרחם?
אני אמורה לעשות בדיקת דם ביום ראשון ולראות את התוצאה של הבטא, בתקווה שתתאפס מלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת לשאלה
דנה09/02/2016עם ערכים כאלה מה הסיכוי שהבטא תתאפס מלבד?
, וכביכול ה"ההריון" שיש לי כולו ייצא החוצה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לא תקינה לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016זה נקרא הריון כימי התחלתי ויש לדאוג שהבטא תתאפס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
דנה09/02/2016האם כביכול בערכים כאלו, ההריון הכימי נפלט כולו החוצה לבד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ועוד שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016נספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
דנה12/02/2016אני היום קיבלתי את הדימום.
ביום ראשון עושה בדיקת דם. במידה והבטא אכן תתאפס.
האם אחרי הריון עם ערכים של בטא קטנים כמו שהיו לי
ניתן להתחיל מיד בפרוטקול ארוך? או שלרוב מחכים עוד מחזור?
דבר נוסף, כתבת לי שההריון ייספג, זא בערכים קטנים של בטא, כמו שהיה לי, האם הבנתי אותך נכון שאני לא צריכה לדאוג שמה יישארו שאריות של הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/02/2016ברגע שהביטה התאפס,אין מניעה להתחיל פרוטוקול ארוך,אין חשש משרידי חומר הריוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
דנה14/02/2016עשיתי היום בדיקת דם, הבטא אכן התאפסה לי.
אך הפרוגסטרון 13.
נאמר לי שזה יירד ואין מה להתרגש.
ואני אתחיל פרוטקול ארוך.
האם זה הגיוני להתחיל פרוטקול ארוך בליי א.ס לפני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדכון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/02/2016אין בעיה להתחיל בפרוטוקול הארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לא תקינה לאחר שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר16/02/2016זה נקרא הריון כימי שהפסיד להתפתח מיד עם ההשרשה.
יש לדאוג שהבטא תהפוך לשלילי ולהמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית רחם לאחר הזרקת אורגלוטרןאני09/02/2016
שלום,
אני מחר עוברת שאיבה בפעם הראשונה
אתמול הרירית היתה 5 מ"מ. מאז הזרקתי אורגלוטרן, ואוביטרהאם היא עוד תתעבה?
האם אם רירית כזו יש סיכוי להשתרשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רירית רחם לאחר הזרקת אורגלוטרן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016סיכוי מופחת להשתרשות לאור עובי הרירית ביום מתן האוביטרל -העיובוי הקובע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך רירית רחם
אני10/02/2016בהנחה והרירית תתעבדה ל6 מ״מ קיים סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא שניה - הריון מתרומת ביצית מקייבאיילה09/02/2016
שלום רב,
ביום 22.1. - אובטירל לתמיכה.
ביום 25.1. - החזרת 2 עוברים טריים מתרומת ביצית.
ביום 25.1. (יום ההחזרה) - אוביטרל לתמיכה.
תמיכה - 3 אנדומטרין, 3 פרוגינובה, אסטופם, ופעמים בשבוע מקבלת זריקת פרוגסטרון (500).
7.2.2016 - 13 יום אחרי ההחזרה - בטא - 320.0 IU/L
9.2.2016 - 15 יום מההחזרה - בטא 660.0 IU/l.
האם תקין ? האם זה לא נמוך מידי ? לא הייתי צריכה לצפות לבטא גבוהה יותר ?
מתי צריך לעשות בטא נוספת ?
אודה להתייחסותכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא שניה - הריון מתרומת ביצית מקייב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016מצויין.
לא צריך בדיקה נוספת אלא להמשיך טיפול ובעוד 10 ימים אולטרה סאונד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שנייה הריון מתרומת ביצית קייב
איילה09/02/2016תודה רבה על התשובה המהירה.
באיזה שבוע אני אמורה להיות עכשיו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שנייה הריון מתרומת ביצית קייב - תגובה
פרופ` דוד בידר09/02/2016ארבע פלוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן ביצית מחזיקה מעמד לאחר ביוץ?לירון09/02/2016
פרופ' שלום
כמה זמן הביצית מחזיקה מעמד לאחר הביוץ בכדי שתהיה הפרייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כמה זמן ביצית מחזיקה מעמד לאחר ביוץ? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2016טווח הזמן האפשרי להפריית הביוץ לאחר הביוץ הינו כ-36 שעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לפרופ' אשכנזי או פרופ' בידרלירון09/02/2016
פרופ' שלום
יום 18 לווסת לפני ביוץ
נאמר לי שזקיק 11 מ"מ בשחלה שמאלית
ונמצא ממצא צלול לא סדיר בממדים 21*21 שזה כנראה זקיק שממש מבייץ
רירת :7 מ"מ
האם זה הגיוני כי אני אמורה לעשות הזרעה ? מה עושים עם אני כבר בזמן ביוץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה דחופה לפרופ' אשכנזי או פרופ' בידר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/02/2016הסיכוי סביר שהביוץ אכן מתרחש לאלתר-קיימי יחסים או הזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובהלפרופ' אשכנזי -דחוף
לירון09/02/2016פרופ' אשכנזי שלום
יש לי 3 שאלות אודה לך על תשובתך לגבי כל השאלות :
להלן תוצאות בדיקות דם מהיום
E2 - 1190
PROGESTERONE - 0.9
LH - 8.7
זקיקים : מנצפה ממצא לא סדיר בממדים 21*21 מ"מ שזה לפי מה שהבנתי זקיק מבייץ.
רירית:7 מ"מ.
לפי הבדיקות דם והאולטרסאונד ביוץ היום או מחר?
האם מאוחר מידי להזרעה מחר?
במידה ואני מנסה היום להרות ללא הזרעה ובידה ומחר תהיה הזרעה מגע מיני היום פוגע באיכות הזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובהלפרופ' אשכנזי -דחוף - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/02/2016לפי רמת הפרוגסטרון טרם בייצת,ולכן האופציה שח הזרעה מחר אפשרית-האם נטלת אוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' אשכנזי לגבי אוביטרל
לירון10/02/2016פרופ' אשכנזי שלום
הייתה לי הזרעה אתמול אך מחר אני אמורה לבדוק עם הזקיק נעלם עם לא תהיה עוד הזרעה והזרקתי אוביטרל לאחר הזרעה לפי בקשת הרופא.
עם ההזרעה הייתה ב-9.2 וקיימתי יחסים היום ב-10.2 ועם הביוץ מחר ב-11.2 האם יש סיכוי להריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לפרופ' אשכנזי לגבי אוביטרל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/02/2016האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)