מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 37, 7 חודשים אחרי לידה.אני11/01/2016
ההריון הקודם הוא תוצאה של IVF (שאיבה אחת, החזרת טריים שנגמרה בהריון כימי והחזרת מוקפאים שנגמרה בלידה ותינוקת מקסימה).
אחרי הלידה השיליה לא יצאה והיו צריכים להתערב ידנית ולהוציא אותה (שכחתי את השם של ההליך)
עכשיו אני מנסה שוב להכנס להריון, החזרת מוקפאים אחת לא צלחה והחזרת טריים אחת גם לא צלחה.
האם יכול להיות שבעת תהליך הוצאת השיליה נפגעה הפוריות שלי וכרגע יש קושי נוסף בכניסה להריון? מאז הלידה זה מפריע לי ועכשיו עם 2 שליליים השאלה שוב צצה אצלי..
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת 37, 7 חודשים אחרי לידה. - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016בנסיבות המקרה ולאור הכשלון החוזר בהחלט יש מקום לביצוע היסטרוסקופיה דיאגנוסטית לשלילת הפרעה כלשהי ברירית הרחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרישיותנינה11/01/2016
שלום,
בבדיקת קרישיות יתר נמצאו שתי תוצאות חריגות:
APCR RATIO= 1.5 (טווח תקין 1.9-10)
ANTITHROMBIN-III= 126% (טווח תקין 80-120).
האם יש לזה השפעה על הטיפולים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה בבקשה
נינה11/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תוכלו לענות? תודה
נינה12/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם תוכלו לענות? תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016מתקבל הרושם שהערך גבולי והינו חסר משמעות קלינית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' אשכנזי
נינה12/01/2016אשמח לשמוע את דעתך,
האם לאחר 8 סבבים כושלים והריון כימי היית עדיין אומר שנראה שזה חסר משמעות קלינית או שהיית שוקל מתן קלקסן, מבחינת לא יועיל לא יזיק?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לפרופ' אשכנזי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016בהחלט אפשרות שהייתי לוקח בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נינה13/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות בהירות כהות כבר שבועיים לחוצהויקי11/01/2016
שלום
אני בהריון שבוע 7 פלוס 4 ימים
מזה כמעט שבועיים יש לי הפרשות שהתחילו כהפרשות ורודות וחומות. אחר כך פעמיים גם היה דימום לא חזק של דם טרי.
ואז המשיך שוב כהפרשות חומות לפעמים בהירות ולפעמים כהות.
עשיתי אולטרסאונד כבר 3 פעמים. ראו דופק כבר לפני שבוע 6 תודה לאל.
אתמול גם עשינו אולטרסאונד שמתאים לשבוע בו אנו נמצאת.
עשיתי 2 זריקות פרוגסטרון כתמיכה ואני גם שמה 3 פעמים ביום אנדומיטרין.
אבל הפרשות לא נעלמות. חוץ מהפסקה של כיומיים מהם.
ממה ההפרשה יכוןה לנבוע? אני מאוד חוששת להריון בגלל זה. לא מצליחה לשמוח ורק בחששות כל הזמן.
רוב הפעמים ההפרשה הרצינית מתחילה בלילה דווקא שאני שוכבת וישנה ואז נמשך במהלך רוב היום בניגוב.
אובדת עצות ממה סה יכול לנבוע... וכמה סה מסכן את תקינות ההריון ובכלל איך אני אמורה לנהוג במהלך היום... יש לי גם עבודה וגם ילד בן 4 לטפל בו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב האם זה יכול להגרדם מתלקת בדרכי
vika11/01/2016השתן?
לא שנבדקתי, אבל אני רוצה לבדוק גם את האפשרות הזאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה למענה תודה
vika12/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות חומות בהירות כהות כבר שבועיים לחוצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016אם ממצאי האולטרסאונד לא העלו כל ממצא ובהתחשב בשבוע ההיריון,נראה שהסכנה לעתיד ההיריון שולית,המשיכי בתמיכה ושיררי לחץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מודאגת. האם זה נקרא
vika13/01/2016הפלה מאיימת?
גם היום בבוקר קמתי והיה זרם (שממש נשפח על התחתונית ואף ירד לתחתון) בצבע בין אדום לחום. לא מוגדר. משהו כמו צבע חלודה כהה.... (צבע נחושת כזה).
וזהו. נפסק. כאילו המקום נשטף. ועכשיו זה הפרשות חומות בהירות
האם נתקלת במקרים כאלה שההפרשות הנ"ל נמשכו כל כך הרבה זמן ברצף? (כבר שבועיים)
מה אני יכולה לבדוק בשלב מוקדם כל כך? אולי שיליה? או שאי אפשר לראות בינתיים?
יש מקור לדימום (אומנם ההפרשות לא דמיות) שלא מאתרים אותו. במיון לפני שבוע וחצי (אחרי דימום) בדקו וצוואר רחם היה סגור וגם לא איתרו פצע (אגב הדימום לפני שבוע וחצי היה באמצע הלילה. ובבוקר שקמתי והלכתי למיון הדימום נפסק. היו רק הפרשות
אשמח לעצה מנסיונך הרב.
האם בכל זאת כדאי להוסיף שוב זריקת פרוגסטרון בנוסף ל3 פעמים נרות שאני מקבלת ביום? (למרות שבבדיקה אחרונה לפני שבועיים בערך פרוגסטרון היה 190)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוספור אשכנזי או פרופסור בידר אשמח
vika13/01/2016לתובנות
האם יש מקום ללכת שוב לבדיקת אולטרסאונד היום?
האחון שעשתי היה ביום ראשון אשר התאים ל 7 שבועות + 4 ימים (בדיוק לשבוע בו אני נמצאת)
מה אני עושה עם ההפרשות שבלילה/לפנות בוקר מרובות ובמהלך היום מתחלשות אבל קיימות בניגוב וגם קצת על התחתונית ויוצאות גם יחד עם שאריות הנר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרוספור אשכנזי או פרופסור בידר אשמח - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016במקומך הייתי ממשיך להתנהל כרגיל בשלב זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א בלשב הזה? מתי עליי כן להתנהל
vika13/01/2016אחרת?
מתי כן לגשת לבדיקת אולטרסאונד נוספת?
מציינת כי במהלך היום ההפרשות מעטות. אחרי ההפרשה המשמעותית בבוקר במהלך היום זה נחלש (זה דפוס שחוזר על עצמו. כאילו דווקא המנוחחה בלילה אוגרת בתוכי את זרם ההפרשה המשמעותית שיורדת כמו פיפי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדריפה10/01/2016
שלום, בת 38 רווקה, מיזה תקופה יש לי ווסת לא סדיר
במשך חודש מקבלת אחת לשבוע ווסת מלא.
ניגשתי לרופאת נשים והיא נתנתה בדיקות דם פרופיל ליום שלוש לווסת
מה שמוזר לי שרשום גם לבצע בדיקת BETA-HCG, מה הקשר בדיקה הנ"ל לשיבוש ווסת?
אני רק ביקשתי טיפול לסידור הווסת
בדיקה BETA-HCG קשורה לשיבוש ווסת?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אי סדר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016הרופאה כנראה רצתה לשלול אפשרות שההפרעה במחזור אינה בגלל אפשרות שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי הפלות חוזרותלוני10/01/2016
שלום,
ידוע שרוב ההפלות בגיל מאוחר מתרחשות כתוצאה מהפרעות כרומוזומליות בעובר. יש לי לגבי זה שתי שאלות:
א. במקרים האלה האם איכות הביציות/העוברים הוא גורם מכריע? אני שואלת כי אני סובלת מהפלות חוזרות וכל הבדיקות בנושא ההפלות תקינות. הרופא שלי אומר שזה בגלל הגיל ואני רוצה להבין את תשובתו. העוברים שמוחזרים לי הם עוברים יפים בני 8 תאים, ולמרות זאת נופלים. האם ההפרעות הללו קורות למרות איכות העוברים? זה קשור בכלל? מה זאת אומרת בגלל הגיל?
ב. אם הפלה אכן התרחשה בגלל הפרעה כרומוזומלית יהיה נכון לומר ששליחת התוכן ההריוני לפתולוגיה מיותר? שכן ממילא יגידו שהוא אינו תקין?
אשמח לתשובות בשפה פשוטה לשאלות , כדי שאוכל להבין....תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לגבי הפלות חוזרות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2016הסיכוי להפרעות כרומוזומליות בביציות עם העלייה בגיל האישה הינן מהותיות ולכן יכולים להתקבל עוברים במראה מורפולוגי תקין אולם עם מבנה כרומוזומלי פגום המקדילים את שיעור ההיריונות המסתיימים בהפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני11/01/2016התחלתי את טיפולי הפוריות בגיל 39, והיום, אחרי 4 הפלות חוזרות, שככל הנראה קרו מאי תקינות כרומוזומלית, אני אותותו בת 41. עושה רושם שליפול על ביצית שתניב עובר תקין כרומוזומלית זה כמו לוטו בעצם בגיל הזה, זה עניין של מזל, לא? ואם כן אז יכול להיות מצב שיהיו לי עוד הרבה הפלות בשנים הקרובות עד שאאבד את איכות ביציותיי לגמרי ואצטרך לשקול תרומת ביצית? אתה שומע הרבה על מקרים כאלו של חוסר מזל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016אם לא נמצאה כל סיבה אחרת להפלות יתכן ובדיקה גנטית טרום השרשתית של העוברים עשויה למנוע הפלה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך השאלה
לוני11/01/2016האם בדיקה זו היא חד משמעית לשני הכוונים? כלומר אם היא מצביעה על תקינות העובר אז הוא בטוח לא יפול ואם היא מצביעה על אי תקינות הוא בטוח יפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המשך השאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016הסבירות לכך הינה כבוה ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעות לטווח ארוך של ההורמוניםליה10/01/2016
שלום,
אני עוברת טיפולי IVF רבים ומה שרציתי לשאול זה האם הטיפולים ההורמונאליים עלולים להעלות את סיכויי לחלות בעתיד בסרטן, ואם כן בכמה הסיכויים מוגברים. האם יש סיכון לקרישיות מוגברת בעתיד בעקבות הטיפולים, ובכלל האם יש נזקים שיכולים להיגרם בטווח הארוך מהטיפול ההורמונאלי.
תודה רבה,
ליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
השפעות לטווח ארוך של ההורמונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2016מומלץ להסתכל בנתונים של משרד הבריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהלירון10/01/2016
פרופ' שלום
לפני 7 ימים הזרעה
לפני 6-5 ימים ביוץ לדעתי יום שליעשי שעבא היה ביוץ
איך יכול להיות כבר כאבי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016התחושות שאת חווה אינן בהכרח מבשרות את בואו של המחזור,יש להמתין בסבלנות למועד המצופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנטיביוטיקה בטיפולנינה10/01/2016
שלום,
יש לי דלקת גרון והתחלתי לקחת רפאפן היום ל10 ימים. אני אמורה להתחיל סבב IVF חדש בשבוע הבא, האם יש בעיה עם זה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנטיביוטיקה בטיפול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016אין בעיה עם הטיפול או האנטיביוטיקה המיוחדת הזו בעת ביצוע טיפולי הפריה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרל קרישיות יתראני10/01/2016
בעבר הפלות והריון ספונטנים לפני צפית דופק.
קרישיות יתר הראתה תוצאה גבולית ונאמר להזריק קלקסן מצפית השק ושניתן לפני לקחת אספירין.
במידה ועושה הזרעה על בסיס מחזור טבעי ורק מזריקה אוביטרל האם צריך להזריק קלקסן עם האוביטרל או לחכות לשק? ההמטולוג לא נתן תשובה חד משמעית לכאן או לכאן והציא להתיעץ גם עם רופאי פוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרל קרישיות יתר - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016במקומך הייתי שוקל להתחיל בקליקסן ממועד ביצוע ההזרעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאת בדיקהמורן10/01/2016
שלום רופאים נכבדים
לאחר החזרה של עובר אחד התקבלו תוצאות לאחר 12 יום.
התוצאות מראות בטא של 459.
האם התוצאה טובה כלומר הריון?
אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאת בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016מצויינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה תודה רבה
מורן11/01/2016עבודת קודש שאלוקים יברך אותך ד"ר רופא נכבד
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7 פלוס 3 ימים נחשב לשבוע 8vika10/01/2016
או עדיין לשבוע 7?
יש באתר התפתחות התינוק לפי שבועות ואני לא יודעת על איזה שבוע להסתכל
גם ששואלים לא יודעת להגיד איזה שבוע אני 7 או 8 ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומתי אני אמורה לעבור לרפואה ציבורית
vika10/01/2016ולא מעקב של המחלקה בה טופלתי?
הם אמרו לי לבוא לבדיקה שבוע הבא ואז לעבור לרפואה ציבורית/פרטית
אגב הם לא נתנו לי שום בדיקות דם או שתן לעשות. מה שזכור לי שעשיתי בהריון ראשון (שלא היה בטיפולים)
האם זה לא תפקידם של המחלקה ואני צריכה לחכות עם זה לרופא נשים שככל הניראה אעבור אליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שבוע 7 פלוס 3 ימים נחשב לשבוע 8 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016את מצויה ביום השלישי של שבוע שמיני להיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץלי10/01/2016
שלום
אני בת 39 לאחר 2 לידות קיסריים והריונות ללא בעיות.
לאחר הלידה האחרונה לפני 5 וחצי שנים, 3 הריונות , הריון אקטופי לפני שנתיים וחצי בצד שמאל של החצוצרה נספג לבד ללא התערבות רפואית וגרם לה לחסימה מלאה (נעשה צלום רחם) לאחר 4חודשים הריון כימי וללפני חודשיים הריון אקטופי נוסף צד ימין של החצצורה טופלתי בMTRX וזה נספג, לא נעשה עוד צלום רחם .כעת הופנתי לIVF
מה סיכויים ההצלחה שלי? האם כדאי לכרות את החצוצרות להגברת הסיכוי להצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ייעוץ - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2016הערכתי היא שמדובר בפתולוגיות חצוצרציות העומדות לרועץ בפני היריון עתידי תקין,ולכן אני הייתי ממליץ על כריתת החצוצרות וטיפול בהפריה חוץ גופית כאופציה הטיפולית המועדפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקיק בגודל 21 במחזור טבעיאני10/01/2016
האם זה גדול מדי? מתי עושים הזרעה בדיקות דם יהיו רק בצהריים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
זקיק בגודל 21 במחזור טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/01/2016הזקיק הינו בטווח התקין לקראת הביוץ,לכן חיוני להמתין לתשובה ההורמונאלית על מנת לדייק במועדי ההזרעה הצפויים בטווח של 1-2 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי יבצעו הזרע והאם אצטרך אוביטרול?
אני10/01/2016E2 1340pmol/I
Progesterone 3.2nmol/I
LH 40.2
כדי להגדיל סיכויי הריון האם עד ההזרעה כדאי להימנע מיחסי מין או האם כדאי כן לקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מתי יבצעו הזרע והאם אצטרך אוביטרול? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016בצעי הזרעה ראשונה מחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם הגנטיקה עוזרת לטיפולי פוריות??ריבי10/01/2016
אימא שלי היתה פוריה, נכנסה להריון טבעי לא מתוכנן שהתפתח תקין בגיל 46
אני בטיפולי פוריות שנים בגלל מורפולוגיה נמוכה. אומרים שהכל אצלי כמו שצריך. האם הגנטיקה לא משפיעה ? אני מבזבזת המון זמן בטיפולים ..ייתכן שהמתח מפריע? וכאשר משחררים יש הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
האם הגנטיקה עוזרת לטיפולי פוריות?? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/01/2016ישנם נתונים תורשתיים שהם בעלי ערך מוסף לפוריות,לחץ נפשי לא תורם לעניין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםלירון09/01/2016
פרופ' שלום
6 ימים לאחר הזרעה החלו כאבים רק בלילה בשחלות וכאבי בטן תחתונה וכאבים חזקים בשד השמאלי.
אציין כי הזרקתי במשך 3 ימים אוביטרל החל מאותו היום של ההזרעה.
זריקה אחרונה הייתה יום שלישי האם הכאבים הם עקב האוביטרל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי09/01/2016הכאבים בהחלט עלולים להיות תגובתיים להזרקת האוביטרל,או בעקבות ההזרעה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)