מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הריוןלירון13/01/2016
פרופ' שלום
הזרעה ב-3/1 האם בדיקה ביתית תיתן תשובה לאחר 10 ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016לא סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזוראני13/01/2016
טופלתי בהורמונים והזרעות כ 3 סבבים. המחזור שלי היה 26 יום
החודש אני בהפסקה. האם המחזור יגיע אחרי 26 יום או יחזור להיות 30-33 כמו שהיה באופן טבעי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מחזור - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016סביר להניח שהמחזור יחזור למאפיינים הראשוניים שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהליאת13/01/2016
שלום,
שבוע 12 + 4... עברתי שקיפות לפני שבוע..הכל בסדר תודה לאל.. נקבעה לי סקירה בתאריך 29/1... בגלל שמדובר בהריון יקר...אני בלחץ ובחרדות.... האם יש טעם ללכת שבוע הבא לעשות א.ס.. ולראות שהכל בסדר..או להמתין בסבלנות עד הסקירה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי13/01/2016להמתין בסבלנות לסקירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוןרינת12/01/2016
שאלה . לקחתי אנטביוטיקה חדשה וחטפתי אלרגיה קשה אליה. טופלתי היום בסטרואידים בוריד וקיבלתי כדורים כמו טלאפסט ופרדיזון 20מג. כול הגוף פריחה ומגרד . אחרי חודשיים הפסקה(בגדלל ניתוח בכיס מרה) סוף סוף קיבלתי מחזור היום . מתה לחזור לטיפולים . האם בסדר ללכת רגיל מחר לבדיקות דם ולהתחיל . אין קשר בין הדברים נכון ??? מאמינה שעוד כמהימים זה יעבור .
תרופות סבתא להרגעה וטיפול לגרד בלתי נסבל ולפריחה שהתפשטה בגוף תתקבלנה בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיון - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2016ניתן להתחיל טיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמורן12/01/2016
שלום וערב טוב פרופסורים נכבדים
שאלתי
האם מותר בתחילת הריון 14 יום לאחר החזרה בטא 912.8
לקחת משחה המליס לפיסורה?
והאם ניתן לעבור ניתוח לפיסורה בשלב התחלתי של הריון?
זה פיסורה חוזרת עברתי ניתוח לפני 10 שנים.
הכאבים בלתי נסבלים וזה נהיה מעצירויות של אנדומטרין והחשש גדול כי סבלתי בעבר
מה ניתן לעשות?
תודה רבה לכם פרופסורים נכבדים
אתם עוזרים לי המון תברכו משמיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2016אפשר לקחת משחה ואפשר גם ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החזרת בלסצוציסטריקדונה12/01/2016
שלום פרופ'אשכנזי
הוחזר לי בלסצוציסט בן 5 ימים.
נאמר לי שהוא הופשר בכ 70 אחוז לפני שהוחזר.מה משמעות הדבר?האם זה פוגע בסיכויו לשרוד?
תודה
ריקדונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת בלסצוציסט - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2016כן
ההפשרה תלויה במספר התאים שנשארו אחרי הפשרה.
למשל ,אם היו 8 תאים ובהפשרה ההוא רק 7 זה פחות טוב.
ככל שיורד מספר התאים זה פחות טוב.
כך שהחזרת עובר בלסטוציסט ששרד 70% זה פחות טוב וסיכויי הריון קטנים מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהמיכל12/01/2016
שלום רופאים יקרים. בת 41 . הריון 1לפני כשלוש שנים עם ניתוח קיסרי תקין . לידה לפני שנתיים בדיוק מהזרעה 4 של תורם. 3 שרירנים קטנים..שלא הפריעו לי להתעבר. ההריון היה עצמוני. מלבד שרירנים לא הודגמו ממצאים נוספים מאז הלידה ועד היום. מנסה להרות שוב מזרע מתורם. אחות הפריון יעצה לי לעשות צילום רחם לשלילת הידבקויות בחלל הרחם. לרופא הפריון שלי אין דיעה בעניין ונאמר לי על ידי 2 רופאי פריון בכירים בפורום אחר, שאין צורך לבצע צילום רחם באם אין ממצאים חריגים באו.ס. האם נכון הדבר ? תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
פרופ` דוד בידר12/01/2016אין צורך בצילום רחם.
אם רירית הרחם נראית בסדר אז לא צריך לעשות כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלירון12/01/2016
שלום פרופ' בידר
הבטא שלי עמדה על 89 ביום ה 12 של ההחזרה ולאחר יומיים התוצאה היתה 180 האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים ולבנות בפורוםמור12/01/2016
עוברת תקופה קשה..לפני שמונה חודשים לידה שקטה שבוע 36.אני שבוע אחרי החזרת בלסטוציסטים . ביום השישי הייתה הכתמה ורודה או חומה..האם אפשרי לדעת ביום שמונה בבדיקת בטא תוצאה?_מישהי עשתה אחרי שבוע בדיקה שתן ביתית וגילתה סימן להריון? הריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה לרופאים ולבנות בפורום - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016בצעי בדיקה בעוד יומיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות בדיקהמורן12/01/2016
שלום רב,
רופאים נכבדים
אבקש בבקשה לדעת האם תשובות הבטא טובות
ביום ה 12 - 458
ביום ה 14 912.8
האם הכפלה טובה ותקינה?
האם צריך לעשות עוד בטא?
תודה רבה רופאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוצאות בדיקה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016הכול תקין,לבצע אולטרסאונד בעוד שבועיים לזיהוי דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעהשרון11/01/2016
שלום אני אחרי הזרעה נעשתה לפי ביוץ טבעי ללא הרמונים במעקב זקיקים התשובה הייתה שרירית הרחם8.7מ״מ וזקיקים קטנים בגודל עד 10מ״מ בשחלה ימנית ובשחלה שמאלית זקיק אחד בגודל 17.5מ״מ ותוצאות בדיקת הדם -E2 urgent- 499 Progesterone-1.9 LH- 72.9 בבקשה מה סכוי ההצלחה להזרעה והמחזור האחרון היה ב 30/12 מתי לעשות בדיקת הריון תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016הביוץ צםוי תוך יום מהבדיקה,סיכוייך טובים מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזרעה
שרון12/01/2016עשיתי את ההזרעה באותו יום ב10/01 של התוצאות האלו זה יצליח לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי תזונהאור11/01/2016
שלום רב,
הגוף שלי לא מגיב לטיפולים, וממחזור טיפול יוצאת בצית אחת ולא תמיד אנחנו מגיעים להחזרה.
לוקחת DHEA כבר כמה חודשים.. קראתי בפורומים על COq10 שלוקחים אותו בנוסף לDHEA האם אתה ממליץ? ומה המינון המתאים על מנת שייתן איזשהו אפקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תוספי תזונה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016ניסיוני רב השנים מסקנתי היא שהערך המוסף של כל תוספות המזון האלו אפסי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםלירון11/01/2016
פרופ' שלום
8 ימים לאחר הזרעה לאחר ההזרעה הזרקתי 3 ימים אוביטרל זריקה אחרונה ב-6/1 כאשר שאלתי על הכאבים נאמר בפורום כי זה כנראה מהאוביטרל או מההזרעה.
יש לי כאבי בטן תחתונה איפה שאיזור השחלות . ממש כאבים חזקים כמו כאבים של התחלת ווסת.
האם כאלה כאבים חזקים עד כדי כך שהולכים ומתגברים באיזור בטן תחתונה יכולה להיות מהזרעה לאחר 8 ימים מההזרעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים חזקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי12/01/2016קרוב לודאי שהדבר נובע מתגובה עודפת לזריקות האוביטרל,אם הכאבים יתגברו יהיה מקום לבצע ביקורת רפואית על אולטרסאונד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עובריםירדן11/01/2016
שלום,
האם ביום החמישי שאחרי החזרת עוברים מותר לקיים יחסים/לאונן?
העוברים הוחזרו לי שלושה ימים אחרי השאיבה, כך שאני שמונה ימים אחרי השאיבה.
בכלל, כמה ימים אחרי ההחזרה מותר לקיים יחסים/לאונן?
משיטוט באינטרנט נראה שיש חילוקי דעות בין רופאים/מטפלים שונים. חלק אומרים שאפשר מיד, חלק אומרים שאפשר שלושה ימים אחרי ההחזרה, יש האומרים לחכות עד הבטא...
אין תשובות אחידות ולכן אני מפחדת שגם אם הייתה לי השתרשות אז גרמתי להרס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קיום יחסים או אוננות אחרי החזרת עוברים - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2016קודם כל יש הבדל בין יחסים לאוננות.
היות ואין עבודות שנעשו לבדוק את העניין, והיות והשתרשות נעשית ביום 5 אחרי השאיבה, אזי אומרים להימנע 3 ימים אחרי החזרה .
גם אלא שאומרים שאפשר מיד ,יכולים להיות צודקים ,אך אלה שאומרים לחכות עד הבטא ,בטוח לא צודקים.
בכל אופן אני מציע לך ללכת לפי הרופא שלך ואם הוא אומר לך לחכות עד הבטא ואת לא יכולה להתאפק אז אצלנו , בבית חולים בו אני עובד, ההמלצה להימנע 3 ימים, אז את יכולה לעבור אלינו לטיפול.
ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..
אם אני צריך לענות לך לפי הרגשתי אזי אני לא חושב שיחסים ,ובטח אוננות ,גורמים לכך שלא תהיה השרשה.
אולי להיפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ...
ירדן12/01/2016שלום,
תודה רבה על התשובה, הצלחת להרגיע אותי, אך יחד עם זאת הרגשתי קצת נימה מלגלגת ("אם את לא יכולה להתאפק.....אם את יותר ממהרת.....").
אני לא שפן חסר מעצורים, בסך הכל שאלתי שאלה לגיטימית.
בנוסף, לא הבנתי את המשפט "ואם את עוד יותר ממהרת ,אז כדאי לעשות הפריה במקום שממליצים לקיים מיד אחרי החזרה, אבל בבית..". למה התכוונת ב"אבל בבית"? ברור שבבית. גם פה הרגשתי קצת לגלוג, אלא אם לא הבנתי את כוונתך.
בכל מקרה, את המידע קיבלתי ממך ועל כך תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, הצלחת להרגיע אותי, אבל ... - תגובה
פרופ` דוד בידר13/01/2016לא לגלגתי ,פשוט הסברתי שאין על זה נתונים וכתבתי בסוף מה אני באמת חושב ונתתי את כל האפשרויות שיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטארינה11/01/2016
לום רב ביצעתי החזרה ב1/1 בבוקר היום ביצעתי בדיקת בטא בצום- עשיתי בדיקות דם ועל הדרך גם את ה בטא .... יצא לי 3. יש טעם להמשיך עם הקרינון? הרופא אמר לעשות ב14/1 את הבדיקה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר11/01/2016הבדיקה מראה שאין הריון ואפשר להפסיק קרינון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)