מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת מוקפאים על בסיס טבעיאילנית18/01/2016
עשיתי החזרת מוקפאים על בסיס טבעי.
מקבלת תמיכה אוטרוגסטן 200 פעמיים ביום וללא תמיכה של אסטרוגן.
בדיקת דם 4 ימים לאחר ההחזרה:
E-2 - 355 pmol/L
LH - 0.80 IU/L
Pro - 50.7 nmol/L
האם הנתונים תקינים לשלב זה, האם יש צורך לדעתך להוסיף תמיכה כלשהי?
האם אסטרדיול והפרוגסטרון ברמה טובה?
מכיוון שאני לא מקבלת אסטרוגן היית מציע להוסיף עכשיו?
האם רמה נמוכה של אסטרדיול יכולה לפגוע בקליטה?
מתמצלת על ריבוי השאלות, אשמח מאד לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
החזרת מוקפאים על בסיס טבעי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016הייתי מוסיף תמיכה עם תכשיר אסטרוגן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה הריון כימי?לירון18/01/2016
פרופ' שלום
אני כרגע עם הריון כימי רציתי לדעת מה זה הריון כימי?
האם הייתה בכלל הפרייה בין ביצית לזרע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה זה הריון כימי? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016היאיון גם אם הוא כימי הוא פרי של עובר שנוצר והתפתח והשתרש ונתן אותות הומונליים של היריון,אולם עקב הליך השתרשות לוקה או עובר פגום ההיריון נדחה בשלב מוקדם והביטה יורדת ומתאפסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלהנטע17/01/2016
הי לצערי בשבוע12 נאלצתי לעבור גרידה,, מתי ניתן לחזור לטיפולים? (הזרעות);/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016לאחר חודש מנוחה בעת קבלת המחזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון כימיאלי17/01/2016
שלום,
אני 14 ימים אחרי החזרת עוברים. לפני יומיים התחיל מחזור (רגיל,מלא, כבד). כבר הודעתי לרופא שאני יודעת שהטיפול כשל וביקשתי להתחיל מייד טיפול חדש מכיוון שבעוד חודש וחצי אני עוזבת את הארץ ונשארה לי הזדמנות אחרונה.
היום הלכתי בכל זאת לבדיקת בטא שחזרה 30. פרוג- 19 וE2- 75.
מן הסתם אני מתארת לעצמי שזה כימי.
אני מקווה שעד יום שלישי זה כבר יתאפס.
השאלה שלי היא- האם הדימום שהתחיל לפני יומיים נחשב כמחזור לכל דבר? האם נוכל להתחיל טיפול (כנראה טבעי) כבר עכשיו או שלאחר הריון כימי צריך להמתין למשהו חוץ מאיפוס בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הריון כימי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016מרגע שהביטה התאפס ניתן יהיה לראות בזאת מחזור חדש ולהתחיל טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדואגת
אלי19/01/2016בבדיקה היום, הפרוגרסטרון אכן ירד, אבל הבטא עלתה ל 45.
מה זה יכול להיות? שאדאג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי החזרהשלום17/01/2016
יום חמישי האחרון הוחזרו לי שתי עוברים אחד באיכות טובה והשני באיכות פחות טובה , רציתי לדעת מתי אפשר לקיים יחסים אחרי זה ?
הרופא אמר לחכות שבועיים עד הבטא - זה ניראלי מוגזם מידי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
שלום17/01/2016כמה הסיכויים להקלט בהפריה ראשונה ? אני צעירה בת 21 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אחרי החזרה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016כעבור 4-5 ימים מההיזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלירון17/01/2016
פרופ' שלום
יש לי 3 שאלות אודה לך עם תענה לי:
לצערי בטא לא הוכפלה ותוצאה 33 ביום ה-14 לאחר הזרעה ביום ה-12 הייתה 23
הזרקתי 3 זריקות אוביטרל לאחר הזרעה ולא לפני.
אני מבינה שלא שאריות אוביטרל וזה נראה כמו הריון כימי.
האם כאשר הבטא והפרוגסטרון מתאפסים ניתן לחזור לעשות ישר הזרעה נוספת?
מדוע הפרוגסטרון גבוה 190? ואסטרודיאול 5200 עם מדובר בהריון כימי?
האם זה שהיה הריון למרות שזה כימי משפר את הסיוי להרות בהזרעה הבאה או בהפרייה במידה והרופא יחליט לעבור ל-IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016זה הריון כימי והפרוגסטרון גבוה בגלל התמיכה.
ברגע שבדיקות הבטא תהינה שליליות אפשר להתחיל טיפולים לפי החלטת הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון17/01/2016פרופ' בידר שלום
הריון כימי לאחר הזרעה 2 האם זה שהיה הריון למרות שלא התפתח מששפר את הסיכויים להזרעה הבאה והאם זה אומר שיהיה לי סיכוי טוב להיקלט ב-IVF במידה והרופא יחליט לעבור להפריות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטאלירון17/01/2016
שלום רב,
בטא ראשונה 10 ימים לאחר החזרת בלסטוציסט מוקפא בן 5 ימים הינה 74.6.
בטא שניה 12 יום לאחר ההחזרה הינה 245.
בטא שלישית 14 יום לאחר ההחזרה הינה 938.
מלחיץ אותי שהבטא השלישית עלתה גבוה כל כך. אין מצב לתאומים כי הוכנס עובר אחד.
האם זה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016בינתיים זה בסדר וזה בטא של עובר אחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא
לירון17/01/2016מה זה אומר "בינתיים זה בסדר"?
האם זה גבוה מדי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016הביטה תקין וההתפתחות עד לשלב זה של ההיריון תקינה,יש לקוות שבדיקות האולטרסאונד בעוד כשבועיים יזהו דופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטא לאחר הזרעהמיטל17/01/2016
היי
עשיתי הזרעה ראשונה ב27.12 מחזור אחרון ב17.12
התגלו לי ציסטות בשחלות.
היום עשיתי בדיקת בטא התוצאה 2812
האם זה לא גבוה מדי? האם יכול להיות שזה כתוצאה מהציסטות?
אני מאוד מודאגת והרופא שלי לא עונה לי
אשמח למענה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטא לאחר הזרעה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016הבדיקה בסדר גמור ואת יכולה לחכות בסבלנות וברוגע לרופא המטפל שיעשה לך אולטרה סאונד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא לאחר הזרעה
מיטל17/01/2016תודה רבה על המענה!!!
שאלה נוספת האם זה יכול להיות הריון של תאומים מבחינת הבטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בטא לאחר הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי18/01/2016ערך הביטה תקין,אחרי הכול מדובר ב-3שבועות לאחר הביוץ שבו הרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהלירון17/01/2016
פרופ' שלום
ביום שישי עשיתי בדיקת הריון עקב דימום קל שעבר הבטא יצאה 23.
היום עשיתי שוב בדיקת הריון לאחר 48 שעות הבטא יצאה 33
E2 5381
PROGESTEONE-190
אציין כי עברתי הזרעה ב-3/1
ביוץ היה ב-5/1 לפחות - לא קיבלתי אוביטרל לפני הזרעה רק אחריי
האם ניתן להסיק שזה הריון כימי או הריון ממש צעיר וצריך לחזור על בטא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016כתבתי לך שההריון לא תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תגובה גונאלשירה17/01/2016
פרוטוקול עם גונאל, לאחר 5 ימי הזרקה 262.5, אסטרדיול 1000 ונצפו 4 זקיקים בלבד, האם זה עוד יכול להשתפר ? האם יש מקום להגדיל מינון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה גונאל - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016הבדיקה בסדר ויש להמשיך לפי הוראות הרופא ולדעתי יהיו עוד זקיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרוגסטרון לקראת שאיבהדנה17/01/2016
שלום רב,
פעם קודמת שהייתי לפני שאיבה ע"י פרוטקול קצר , הפרוגסטרון עלה לי די מהר בסביבות 8 כבר ביום ה11 והזקיקים לא היו משביעי רצון והוחלט לבטל.
עכשיו אני עם פרוטקול ארוך לקראת שאיבה שלדעתי תהיה עוד מספר ימים בודדים.
אני עם מונפור 300 ודקטטפיל
בא.ס שהייתי ביום ה- 7 נאמר לי שהרירית תקינה והיו כ 10 זקיקים קטנים.
אני עכשיו ביום ה- 10 ופרוגסטרון 3.5 , e2= 5000
מה הטווח לפרוגסטרון תקין לפני שאיבה כדי שתתבצע גם החזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגסטרון לקראת שאיבה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016פחות מ4 זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדודי17/01/2016
שלום, עקב טחורים כואבים האם מותר לנשים להשתמש בבידה אחרי כל יציאה. האם זה לא יכול לגרום לדלקת בשתן?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016אפשר.
לא גורם לדלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עומדת לטוס לחו"ל שבוע .9+2 הריון לאחר הפריהנויה17/01/2016
לפני הטיסה עשיתי בדיקות, העובר תואם לגילו דופק ורירית תקינים צוואר רחם סגור.
האם יש סיכון כלשהו בשלב זה של הריון לטוס? האם כאב בטן חזק אמור להטריד אותי? הרופא אמר שיש להפסיק את התמיכה מאחר שהגוף מייצר בשלב זה פורגסטורון חוששת להפסיק תמיכה בזמן הטיסה הארוכה אם אמשיך זה עלול להזיק?
רוב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עומדת לטוס לחו"ל שבוע .9+2 הריון לאחר הפריה - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016יש להפסיק התמיכה.
יכולה לטוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום קצרליהי16/01/2016
שלום ושבוע טוב.
לפני שבועיים בדיוק הוזרק אוביטרל ויום לאחר מכן בוצעה הזרעה- אני ללא תמיכה.
אתמול היו הפרשות חומות והיום בבוקר היה דימום אדום רק בניגוב.
מאז הבוקר הדימום פסק אולם האם יכול להיות שזה לא היה מחזור? הרי השרשה לא יכולה להיות שבועיים לאחר הזרעה נכון?
במידה וזה מחזור אני אמורה להתחיל טיפול חדש ואני לא יודעת איך לחשב.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום קצר - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016כאשר הדימום לא ברור צריך לבצע בדיקות דם להריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חזק וכאבי בטן בתחילת הריוןמורן16/01/2016
שלום רופאים נכבדים ביומים אחרונים אני כותבת ומתייעצת דרכם
אני אחרי 18 יום אחרי החזרה מוקפאים של עובר 1
והתוצאות הבטא ראשונה 459.8 בטא שנייה 14 יום 912.8 בטא שלישית ביום ה 16 אחרי החזרה הייתה 2655.
היום 18 התחיל לי כאבי בטן בבטן התחתונה
ודימום כמו מוחזר, המחזור שלי בדר"כ קשה מלווה בדימום חזק
כאבים, וגושי דם גדולים .
וזה בדיוק מה שיש לי עכשיו
אני אחרי 4 שנים של IVF פעם ראשונה היה חיובי
הרופא האישי ששוחח איתי בחמישי שציינתי בפניו שהתחיל דימום חלש העלה את כדורי התמיכה אנדומטרין מ 3 כדורים ל 4 כדורים וביקש ללכת ביום א לעשות בטא רביעית.
לוקחת 4 כדורים וזה לא עזר יש דימום חזק וגושי דם וכאבים
האם צריך ללכת למיון? מה צריך לעשות?
האם קרה משהו לעובר?
האם זה הפלה?
קראתי שיש בנות שקיבלו מחזור גם בתחילת הריון,
מה אפשר לעשות אני כבר אבודה ולא מפסיקה לבכות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למורן
לירון16/01/2016מורן שלום
היה לי את אותו דבר לפניט 3 שנים ביום ה-18 החלדימום חזק' יותר ממחזור הייתי בטוחה שזהו .
הלכתי למיון ראו שק המשכתי לדמם כמו דימום של מחזור והיה דופק .
ההריון שרד עד חודש 9 כך.
אל תספידי כלום פשוט תגשי להיבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך זה נותן תקווה
מורן16/01/2016מיואש שלחתי גם הודעה לרופא האישי
שאמר לי לא לגשת למיון אלה לחכות למחר לבדיקת הבטא
ולשוחח איתו מחר.
לטענתו לא יעשו לי כלום מיון.
כולי תקווה שיהיה לנו נס והריון יחזיק מעמד
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום חזק וכאבי בטן בתחילת הריון - תגובה
פרופ` דוד בידר17/01/2016פרט למה שיעץ לך הרופא ומנוחה אין מה לעשות.
רוב הסיכויים שזה ימשיך בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)