מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםמיטל25/12/2015
היי
היום עדיץי מערב זקיקים והרןפא דלי לא ככ מרבה המילים אלא רק אומר לי מה לעשות.
אלו התוצאות:
ימין
14
18
12
שמאל
13
13
11
19
12
יום ראשון אני עושה הזרעה.
מישהו יכול לומר לי האם התוצאות של הזקיקים טוב? האם זה הרבה? מעט?
האם זה משפיע על תהליך ההזרעה אם יש הרבה או לא?
תודה לכולם!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015התוצאה בהחלט תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרולמיטל24/12/2015
היי רציתי הזרקתי שבוע הורמון להזרעה gonal f ומחר בלילה אני צריכה להזריק אוביטרול
האם זה אותו מזרק או שכדאי ללכת לאחות שתסביר לי כיצד להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015זהו מזרק נ]רד\בכל מקרה כדאי לקבל הסבר על אופן ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי הזרעהשחר24/12/2015
יום אחרי הזרעה (עם הורמונים ואוביטרל), כאבים שלא מרפים, בעיקר בצד שמאל (שם היה זקיק מוביל). האם המשמעות היא שההזרעה לא צלחה והזקיק הופך לציסטה ומכאן תחושת הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015קרוב לודאי שהכאבים נובעים מההליך הביוצי ומההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןמירה24/12/2015
עד איזה שבוע ניתן להתחסן לשפעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2015כל שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהמיה24/12/2015
שלום,
יום שלישי לוסת, מעקב זקיקים לפני הזרעה. נמצא ממצא ציסטי 14 ממ בשחלה שמאל. אני ללא הורמונים - על מחזור טבעי. מה המשמעות של ממצא כזה והאם יפריע בתהליך הכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015אין לכך כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אולי לא במקום ואולי כןדנה24/12/2015
אני נמצאת כרגע בטיפול לקראת שאיבה.
התחסנתי לפני כמה חודשים בחיסון שפעת רגילה (הזריקה)
שהבנתי שזה המומת.
הבנתי שאת הזריקה עם התרסיס (חי מוחלש) לא ניתן בהריון.
האם החיסון המומת (הזריקה שקיבלתי) לשפעת הרגילה כוללת את השפעת החזירים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה אולי לא במקום ואולי כן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015החיסון לשפעת נותן כנראה כיסוי הולם גם לאפשרות של שפעת החזירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לפרגובריס. אם יש למישהי למסור אשמח ואודה מקרב לב.pat24/12/2015
תבורכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... עדיין זקוקה לפרגובריס.
pat25/12/2015אודה מקרב לב למי שיש למסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. זקוקה נואשות. תודה
pat27/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין זקוקה לפרגובריס. אודה למי שיש
pat03/01/2016למסור.
אזור ת"א - גוש דן רבתי.
תודות & שבוע מבורך לכולן/ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לפרגובריס. אודה למי שיש למסור
pat05/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי פרגנילשני24/12/2015
שלום רב,
קיבלתי זריקת פרגניל מינון 10000 לתזמון ביוץ רק בשביל לתזמן את הביוץ.
12 יום אחרי הזריקה עשיתי בדיקת הריון ביתית, יצא פס שני חלש מאוד. האם יתכן כי מדובר בשאריות של הפרגניל או שמא סביר שמדובר בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון אחרי פרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015כנראה שמדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וזרעשירה24/12/2015
לפני חזרה ל IVF, בבית ילד מטיפולים. בזמנו ספירת הזרע היתה סבירה ולא היתה כל בעיה במורפולוגיה, בבדיקה שבוצעה כעת (שנתיים וחצי אחרי), נצפתה מורפולוגיה 4%, ריכוז 6^10 * 63 ומס׳ זרעונים כללי 6^10 * 221.
מספר שאלות :
1. האם IVF מתגבר על בעיית המורפולוגיה ?
2. האם מחייב איקסי ?
3. האם מורפולוגיה כזו עלולה לגרום לאי התפתחות עוברים או חלילה עוברים לא תקינים והפלות ?
4. האם כדאי לבצע מיון זרע בנסיבות ?
5. האם כדאי לבצע בדיקות מוספות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF וזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015נתוני הזרע של בעלך אינם מחייבים טיפול עם ICSI או כל שיטת מיון של זרע פרט להשבחה והזרעת הביציות בשיטה הרגילה-בדיקת הזרע של בעלך תקינה לפי מדדי ארגון הבריאות העולמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור - שימוש בתמיסה מ-2 בקבוקונים שוניםנועה24/12/2015
שלום,
אני צריכה להזריק 375 ביום ובכל בקבוקון יש 600...
בהנחה שהבקבוקונים הוכנו באותו שבוע - האם אפשר למלא באותו מזרק מנופור - נוזלים מ-2 בקבוקונים שונים ? (225 שנשאר לי בבקבוקון אחד ועוד 150 מבקבוקון שני ?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנופור - שימוש בתמיסה מ-2 בקבוקונים שונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015בהחלט האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור הולכים ובאים ותחושה של יובש בפהד``ר אליעזר גירש24/12/2015
שלום ב-13.12.15 הייתה לי שאיבה ב-11.12.15 קיבלתי אוביטרל ההחזרה הייתה התאריך 15.12.15 היום 10 ימים מההחזרה בבדיקה בייתית היה פס אחד סגול כהה ופס אחד לבן שקוף מה משמעות הבדיקה לגבי ?? ביום א27.12.15 יש לי בדיקת דם מקבלת תמיכה גסטון 50 יום כן יום לא אחנדומטרין 3 פעמים ביום וחומצה פולית 5 מ"ג מאתמול כאבי מחזור הולכים ובאים ותחושה של יובש בפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
פאני24/12/2015הוחזרו 2 עוברים נאמר שאחד עובר טופ מה המשמעות ועוד עובר טוב הרירית הייתה 11 וגילי 38 מה הסיכויים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
פאני25/12/2015תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015כנראה שהנך בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה חוזרת היום
פאני25/12/2015היי עשיתי שוב בדיקה ולא בשתן הראשון של הבוקר היום כעבור 5 דקות הופיע פס ורוד חלש ולאחר 15 דק נעלם הייתכן הריון בכל זאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בבקשה אני בלחץ
פאני25/12/2015תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת נעלם?
אני123425/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאני
פאני25/12/201515 דק אחרי נעלם ונשאר רק פס 1 , ורשום בבדיקה בהוראות לא להתחשב לתוצאה מעבר ל-10 דקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה לאני - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015בהחלט יתכן שאת בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור יעקב אשכנזי
פאני26/12/2015קודם כל תודה על ההתייחסות הבוקר ביצעתי שוב בדיקה ביתית של מקלון הזהב והפעם בשתן הראשון ויצא שלילי אתמול הבדיקה היתה של סנסו-טסט , האם יכול ליהיות הבדל בן הבדיקות שאחת תיתן חיובי ואחת שלילי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה בבקשה
פאני27/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מקפיצה בבקשה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015מה שסביר שמדובר בהיריון כימי שנמוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תחילת הריוןמיכל24/12/2015
בוקר טוב,
ביום 29.11 אוביטרל .
ביום 15.12 ביטא 267
ביום 17.12 ביטא 822
כאשר אני קמה מישיבה מעמידה או מסתובבת בשכיבה מרגישה כמו התכווצויות / מתיחות ברחם. אתמול ביצעתי במוקד א.ס (אמורה להיות שבוע 5 + 3 אבל לא יודעת בדיוק איך מחשבים) נצפה שק הריון קטן תוך רחמי , לא נצפה שק חלמון.
באיזה שבוע אני בדיוק? מה אמורים לראות בשבוע כזה והאם תקין?
תודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לתשובתכם
מיכל25/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אודה לתשובתכם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/20155 שבועות וארבעה ימים,ניתן לצפות בשלב זה לשק חלמון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דוקסלין ..תשובה דחופהאביטל24/12/2015
אחרי שאיבה. אין המלצה מהרופא לנטילת דוקסלין. הרופא הקודם המליץ. חשוב לי לציין שפעמיים אחרי שאיבה היה לי דימום פנימי וירידה בהמוגלובין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דוקסלין ..תשובה דחופה - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2015אין הצדקה לדוקסילין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה בבקשה! cmvיעלי23/12/2015
תוך כמה זמן ממועד ההדבקה ניתן לראות זאת בבדיקת דם ?
נאמר לי שלוקח בערך 7 שבועות מזמן ההדבקה בפועל ועד שרואים זאת בבדיקת דם. האם נכון?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה בבקשה! cmv - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2015הנוגדנים מופיעים די מהר בדם, מסוג IGM,
ומגיעים לשיא אחרי מספר שבועות ,ומה שמופיע יותר מאוחר זה נוגדנים מסוג IGG.
הנוגדנים הראשונים מראים שיש הדבקה פעילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התחשמלות שבוע 4 או חמשויקי23/12/2015
אני אחרי החזרת עוברים טריים מ 6.12 ו 9.12 החזרה כפולה
היום התחשמלתי פעמיים אח. בעת הדלקת אור ופעם אחת מפלאפון שהיה מחובר לטעינה.
שני ההתחשמלויות באצבע
אני לא חושבת שזה חשמל סטאטי.
בכל מקרה אני מרגישה טוב.
האם חלילה זה יכול להזיק להתפתחות תקינה של הריון????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחשמלות שבוע 4 או חמש - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2015לא יקרה כלום לעובר ואני בטוח שיצא מדליק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחשמלות שבוע 4 או חמש - תגובה
פרופ` דוד בידר24/12/2015וגם מאיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' בידר אין על ההומור שלך חחחחח
חסוי24/12/2015חחחחחחחח גדול
ולך ויקי יקרה בהצלחה
אין על פרופ' בידר מצחיק חחחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענק
מרב25/12/2015אין עליך
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)