מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פרופסור אשכנזי אשמח שתענה לישירה25/12/2015
אני בת 25 לאחר החזרה כפולה הבטא איננה עולה כראוי.. 12 יום לאחר ההחזרה הבטא הייתה 51 כעבור יומיים 82 לאחר מכן 122 כעבור יומיים 217 ואתמול 362.... הרופא שלי ביקש שאמשיך תמיכה... באולטרסאונד לא נצפה כלום כרגע לפי החישוב שלי ההחזרה הראשונה הייתה ב4.12 זה אומר שזה שבוע חמישי .. האם כדאי להפסיק את התמיכה השלב הזה??הייתכן שמדובר בהריון לא תקין נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
שירה25/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פרופסור אשכנזי אשמח שתענה לי - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015להערכתי ההיריון אינו תקין, לכן לדעתי יש להפסיק עם התמיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשלון הפריותליאת25/12/2015
בת 38.אחרי כשלון ב2 טיפולי ivf. בשתי הפעמים הוחזרו 2 עוברים בדרגה הכי גבוהה.וגם הרירית לדברי הרופא היתה יפה .קיבלתי תמיכה של אוביטרל ואנדומטרין. מהן הסיבות שבגללן טיפול יכול להיכשל? והאם יש משהו שאפשר לעשות אחרי ההחזרה שיעזור לו להצליח? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשלון הפריות - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2015ההצלחה תלויה בגיל ובמצב הרזרבה השחלתית, כלומר לערכי FSH ו E2.
אם הכל בסדר והחזירו לך 2 עוברים יפים אזי הסיכויים נעים סביב 30% בגילך.
היות וההשרשה תלויה בעובר אין איך לעשות ״משהו״ כדי להצליח יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרגנילעינת25/12/2015
שלום,
קיבלתי זריקת פרגניל מינון 10000 לתזמון הביוץ. 12 ימים אחרי הזריקה ביצעתי בדיקת הריון ביתית שהראתה פס אחד חזק ואחד חלש מאוד. האם יתכן כי מדובר בהריון או שמא אלה שאריות של הפרגניל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015כנראה מדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שק הריון ושק חלמון שבוע 6 פלוס 4ענת ח25/12/2015
שלום רב. טיפול ivf. שאיבה 19.11.15 החזרת בלצטוטיסט ב 24.11.15. לפני 10 ימים היו לי כאבי בטן חזקים. הרופא ראה באולטרסאונד שק הריון בלבד של 3 מ"מ ואמר שזה שבוע 5 פלוס 2 ביום שלישי 22.12.15 הייתי בבדיקה לפי התאריך שנקבע לי. ובאולטרסאונד ראו שק הריון ושק חלמון. ללא עובר ודופק. הרופא ביקש שנחזור ביום שני הקרוב לבדיקה נוספת. הרופא לא אמר שום דבר מיוחד חוץ מזה שהוא טוען שזה כנראה עדיין מוקדם וכרגע הכל בסדר. השאלה שלי - האם יש סיכוי להריון תקין? האם העובדה שבבדיקה הראשונה בשבוע 5 לא ראו שק חלמון ועכשיו כן רואים זה יכול לעודד? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שק הריון ושק חלמון שבוע 6 פלוס 4 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015הערכתי היא שההיריון אינו תקין ,ניתן היה לצפות ב-22 לחודש כבר בדופק עוברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדופק שבוע 6
ענת ח25/12/2015ראיתי מקרים שלא ראו דופק בשבוע 6 ולאחר מכן ראו. יכול להיות מצב כזה שבשבוע 6 לא יראו ובשבוע 7 כן יראו? אבל יש שק חלמון זה לא אומר משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..שאלה ממש חשובההיי25/12/2015
שלום..
אני בהריון בחודש בחודש 8 והתחסנתי נגע שפעת.
עכשיו בגלל כל המצב היום עם השפעת חזירים רציתי לשאול האם אנ צריכה להתחסן שוב לחיסון נגד שפעת חזירים??
או שהחיסון שעשיתי נגד שפעת תופסת??
ורצויי שבעלי גם יתחסן לחיסון נגד שפעת רגילה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום..שאלה ממש חשובה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015החיסון נגד השפעת כנראה יעיל גם כנגד שפעת החזירים,באשר לבעלך ראוי שהוא גם יתחסן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםמיטל25/12/2015
היי
היום עדיץי מערב זקיקים והרןפא דלי לא ככ מרבה המילים אלא רק אומר לי מה לעשות.
אלו התוצאות:
ימין
14
18
12
שמאל
13
13
11
19
12
יום ראשון אני עושה הזרעה.
מישהו יכול לומר לי האם התוצאות של הזקיקים טוב? האם זה הרבה? מעט?
האם זה משפיע על תהליך ההזרעה אם יש הרבה או לא?
תודה לכולם!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מעקב זקיקים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015התוצאה בהחלט תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוביטרולמיטל24/12/2015
היי רציתי הזרקתי שבוע הורמון להזרעה gonal f ומחר בלילה אני צריכה להזריק אוביטרול
האם זה אותו מזרק או שכדאי ללכת לאחות שתסביר לי כיצד להזריק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אוביטרול - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015זהו מזרק נ]רד\בכל מקרה כדאי לקבל הסבר על אופן ההזרקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי הזרעהשחר24/12/2015
יום אחרי הזרעה (עם הורמונים ואוביטרל), כאבים שלא מרפים, בעיקר בצד שמאל (שם היה זקיק מוביל). האם המשמעות היא שההזרעה לא צלחה והזקיק הופך לציסטה ומכאן תחושת הכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים אחרי הזרעה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015קרוב לודאי שהכאבים נובעים מההליך הביוצי ומההזרעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסוןמירה24/12/2015
עד איזה שבוע ניתן להתחסן לשפעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון - תגובה
פרופ` דוד בידר25/12/2015כל שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה בשחלהמיה24/12/2015
שלום,
יום שלישי לוסת, מעקב זקיקים לפני הזרעה. נמצא ממצא ציסטי 14 ממ בשחלה שמאל. אני ללא הורמונים - על מחזור טבעי. מה המשמעות של ממצא כזה והאם יפריע בתהליך הכניסה להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בשחלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015אין לכך כל משמעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אולי לא במקום ואולי כןדנה24/12/2015
אני נמצאת כרגע בטיפול לקראת שאיבה.
התחסנתי לפני כמה חודשים בחיסון שפעת רגילה (הזריקה)
שהבנתי שזה המומת.
הבנתי שאת הזריקה עם התרסיס (חי מוחלש) לא ניתן בהריון.
האם החיסון המומת (הזריקה שקיבלתי) לשפעת הרגילה כוללת את השפעת החזירים?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה אולי לא במקום ואולי כן - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015החיסון לשפעת נותן כנראה כיסוי הולם גם לאפשרות של שפעת החזירים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זקוקה לפרגובריס. אם יש למישהי למסור אשמח ואודה מקרב לב.pat24/12/2015
תבורכנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה... עדיין זקוקה לפרגובריס.
pat25/12/2015אודה מקרב לב למי שיש למסור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה. זקוקה נואשות. תודה
pat27/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין זקוקה לפרגובריס. אודה למי שיש
pat03/01/2016למסור.
אזור ת"א - גוש דן רבתי.
תודות & שבוע מבורך לכולן/ם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לפרגובריס. אודה למי שיש למסור
pat05/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הריון אחרי פרגנילשני24/12/2015
שלום רב,
קיבלתי זריקת פרגניל מינון 10000 לתזמון ביוץ רק בשביל לתזמן את הביוץ.
12 יום אחרי הזריקה עשיתי בדיקת הריון ביתית, יצא פס שני חלש מאוד. האם יתכן כי מדובר בשאריות של הפרגניל או שמא סביר שמדובר בהריון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בדיקת הריון אחרי פרגניל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015כנראה שמדובר בהיריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IVF וזרעשירה24/12/2015
לפני חזרה ל IVF, בבית ילד מטיפולים. בזמנו ספירת הזרע היתה סבירה ולא היתה כל בעיה במורפולוגיה, בבדיקה שבוצעה כעת (שנתיים וחצי אחרי), נצפתה מורפולוגיה 4%, ריכוז 6^10 * 63 ומס׳ זרעונים כללי 6^10 * 221.
מספר שאלות :
1. האם IVF מתגבר על בעיית המורפולוגיה ?
2. האם מחייב איקסי ?
3. האם מורפולוגיה כזו עלולה לגרום לאי התפתחות עוברים או חלילה עוברים לא תקינים והפלות ?
4. האם כדאי לבצע מיון זרע בנסיבות ?
5. האם כדאי לבצע בדיקות מוספות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
IVF וזרע - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015נתוני הזרע של בעלך אינם מחייבים טיפול עם ICSI או כל שיטת מיון של זרע פרט להשבחה והזרעת הביציות בשיטה הרגילה-בדיקת הזרע של בעלך תקינה לפי מדדי ארגון הבריאות העולמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מנופור - שימוש בתמיסה מ-2 בקבוקונים שוניםנועה24/12/2015
שלום,
אני צריכה להזריק 375 ביום ובכל בקבוקון יש 600...
בהנחה שהבקבוקונים הוכנו באותו שבוע - האם אפשר למלא באותו מזרק מנופור - נוזלים מ-2 בקבוקונים שונים ? (225 שנשאר לי בבקבוקון אחד ועוד 150 מבקבוקון שני ?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מנופור - שימוש בתמיסה מ-2 בקבוקונים שונים - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/12/2015בהחלט האפשרות קיימת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)