מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תרופות בטרימסטר ראשוןאני30/12/2015
האם יש השפעה של תרופה שנלקחת לפני הביוץ על התפתחות עובר?
ידוע כאסור לקחת את התרופה בטרימסטר הראשון של הריון ולכן רוצה לדעת אם לוותר על כניסה להריון במחזור זה או במידה ולקחתי את התרופה לפני הביוץ ועד הביוץ זה יוצא מהמערכת האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תרופות בטרימסטר ראשון - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015תלוי איזה תרופה ומה מחזור מחצית חיים שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופה
אני03/01/2016מחצית חיים ביולוגית 18 עד 50 שעות לפי העלון. נלקח 7 ימים לפני הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תרופה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי03/01/2016לא צריכה להיות בעיה עם התרופה המדוברת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת שונה מהרגילאופיר30/12/2015
אני בת 42, כבר שנתיים בטיפולי פוריות.
הווסת סדירה בדרכ, לפני הטיפולים 28-29 יום.
בעקבות הטיפולים, חל שינו וזה נע בין 27 ל 32 יום
משתנה בכל פעם, כאשר הווסת קצרה מאוד יומיים וחצי.
החודש לאחר פיפל, הוסת הגיעה לאחר 20 יום עם דימום
ארוך מהרגיל, כבר 4 ימים.
האם הדבר מצריך ברור מיוחד? האם תיתכן איזו בעיה?
ומה יכולה להיות הסיבה לכך?
לתשובתכם אודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
וסת שונה מהרגיל - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015הסיבה נובעת מהפיפל שגרד חלק מהרירית והותיר פחות רירית לדמם עוצמתי יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות ורודות שבוע למש +ויקי30/12/2015
שלום
אני אחרי החזרת עוברים מתאריך 6.12 ו8.12
בהריון עובר אחד.
יום ראשון נצפה שק הריון. וגם ביטא עלתה יפה. רופא מטפל היה מרוצה.
היום בשירותים ראיתי כי התחתונית ספוגה הפרשה ורודה. גם בניגוב היה.
אני עם תמיכה של נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום
ממה הפרשות ורודות בהירות ופעם כהות יותר ואף חום אדמדם יכולים להגרם בשלב זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מוסיפה כי אתמול עשיתי גם זריקת
vika31/12/2015פרוגסטרון חצי אמפולה.
עדיין ההפרשות הורודות לפעמים חום בהיר קיימות
אני יודעת שאין לי הרבה מה לעשות עם זה וגם מנוחה לא ממש עוזרת. מאחר ומאתמול חמש בערב עד היום בבוקר שכבתי, אבל שקמתי אחרי מספר דקות שוב היו הפרשות אלו
ממה זה יכול לנבוע?
אני ממש פוחדת על ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
הפרשות ורודות שבוע למש + - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015יתכן והדבר נובע מהגירוי של צוואר הרחם ע"י הנרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנרות אני שמה כבר מעל שבועיים ורק
vika31/12/2015מאתמול ההפרשה הזו. היא חלשה ובהירה. אבל קיימת.
יכול להיות גירוי מאוחר מהנרות? כי שאני מכניסה את הנרות אני לא מרגישה כאב או אי נוחות. רק לפעמים שאני שמה בעבודה וזה בעמידה.
אפשר לחכות עם זה עד ליום ראשון - יש לי אולטרסאונד ביחידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב הזריקה של פרוגסטון לא עזרה
vika31/12/2015במקרה זה. ההפרשות לא נעלמו. אז כניראה זה לא בגלל ירידה בהורמון
אני גם לא יודעת איך להתנהל. האם כרגיל (אני לא עושה מאמץ מיוחד בלי קשר) או יותר לשכב ולנוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נרות אני שמה כבר מעל שבועיים ורק - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015עלייך לשקול ביקורת לפי המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביות לאחר הפלהיסמין30/12/2015
הפלה טבעית שבוע 6 לפניי כשבועיים וחצי שלושה בערך היום התחילו כאבי בטן כמו דקירות והפרשות שקופות מרובות ריריות בדיוק כמו בזמן הביוץ שלי יכול להיות שזה ביוץ ואוכל לנסות שוב כי לא קיבלתי מחזור עוד מאז ההפלה זה הגיוני שיהיה ביוץ זמן קצר אחרי הפלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביות לאחר הפלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015הביוץ מופיע בעיכוב מסוים לאחר ההפלה, אצל אישה עם מחזור בין 28 יום הוא מופיע לאחר 14-21 יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביוץ לאחר הפלה המשך
יסמין31/12/2015פרופסור אשכנזי לא הבנתי אותך כלכך זה מתעכב הביוץ לאחר הפלה זאת אומרת שכרגע שבועיים בערך אחרי הפלה לא ייתכן ביוץ? או שחייב שאחרי הפלה יגיע מחזור ורק אז יהיה ביות לא הבנתי אותך יכול להיות ביות עכשיו או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביוץ לאחר הפלה המשך - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015הביוץ עשוי להופיע בין שבועיים עד שלושה לאחר ביצוע ההפלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים חזקיםשוש30/12/2015
שלום, יש לי פריצות דיסק גב תחתון, כאבים תמידיים כבר 2 שנים, לא עובדת(אובדן כושר עבודה בגלל זה)ואני 7 ימים אחרי החזרת עוברים.בת 44
החלו כאבי גב נוראיים , החמרה, כבר יומיים, אני סובלת נורא, בוכה ומתוסכלת שאסור לי לקחת משהו להקלה.כי אולי אני בהריון.
האם והיה ואלך למיון יש משהו ששם יוכלו לתת לי?דרך הווריד?
האם מלבד אקמול יש משהו שיוכל להקל עלי?
לא ישנה בלילות וסובלת מאוד.
תודה על תשובתכם
כמובן שהייתי אצל כל המומחים כבר והם ייעצו על ניתוח קיבוע, מה שלא בא בחשבון בגלל שזה יעצור לי את טיפולי הIVF למשך זמן רב, כולל השיקום.ואין לי זמן לזה, אני מבוגרת!
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו לי.שני עוברים בתוכי.תודה
שוש31/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בבקשה תענו לי.שני עוברים בתוכי.תודה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי31/12/2015לפי הצורך ניתן לקחת אופטלגין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון30/12/2015
פרופ' שלום
יש לי מס' שאלות חשובות שרציתי שתייעץ לי אודה לך מאוד עם תענה לי עליהם
בת 39 עשיתי הזרעה אחת שנכשלה הפרוטוקול היה פיוריגון 50 לפני ההזרעה היו זקיקים רירית תקינה. ובבדיקת דם בטא 6 וקיבלתי מחזור.
החודש משהו השתבש עם פיוריגון 50 ה-E2 במקום לעלות ירד רירית בקושי עולה והרופא העלה את המינון ל-75 מינון שאתה המלצתה גם לעלות.
היום ה-16 לווסת זקיקים לא מתפתחים ותקוע על 12 מ"מ מיום ראשון ורירית בקושי עולה רק 4.8 ונוצר צ'יסטה עם פיוריגון 75.
בביוץ טבעי הכל בסדר ולא היה שום בעיה מה אתה ממליץ?
האם יש קשר לזה שאולי בהזרעה הקודמת בטא 6 היה התחלת הריון שלא התפתח ובגלל זה משהו התפגשש אצלי החודש?
האם בכלל יש טעם להזרעה החודש עם צ'יסטה ורירית כל כך נמוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרופ' בידר המשך תשובה של בדיקות
לירון30/12/2015פרופ' בידר , במשך לשאלה הקודמת קיבלתי עכשיו תוצאת בדיקות דם
להזכירך פיוריגון 75:
E2 -1716 (לפני 3 ימים היה 511)
PROGESTERONE-קטן מ-0.8
LH-6.0
איך יכול להיות קפיצה ב-E2 ב-3ימים והזקיקיעם והרירית לא עלו?
זקיקים בשחלה ימנית- 11,12
רירית רק 4.8
אין שינוי מיום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2015כמה הזרעות עשית על מחזור טבעי.?
לא הבנתי את התגובה עם פוריגון 50 כי לא נתת מדדי דם וזקיקם שראו באולטרה סאונד.
המחזור השני לא עלה טוב ויש להפסיק אותו.
באופן כללי אם עשית הזרעות על מחזור טבעי ולא הלך
כדאי , עקב הגיל לעבור להפריה חוץ גופית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון30/12/2015פרופ' בידר תודה על תגובתך!
לא עשיתי הזרעות על בסיס מחזור טבעי מעשיתי רק הזרעה אחת עם פיוריגון 50 חודש שעבר ולא היה בכלל הבדל בין טיפול עם פיוריגון ללא פיוריגון התגובה הייתה בדיוק כמו הביוץ הטבעי אותם נתונים.
החודש בכלל לא היו זקיקים עם פיוריגון 50 ואז הרופא העלה ל-75 ומה שקרה תוך 3 ימים ה-E2 קפץ מ-500 ל-1710 אבל הזקיקים נשאטרו על 11 מ"מ והרירית לא עלתה 4.8 ועכשיו יש צ'יסטה.
משהו לא מסתדר לי אני מבינה ממך שכדאי להפסיק את הטיפול החודש ומה אתה חושב שכדאי לעשות להמשיך הזרעות כי עשיתי רק אחת ? ובכלל האם צריך לשנות את הפרוטוקול? אין בכלל תגובה עם פיוריגון
אין לי בעיות הורמונליות, זרע באיכות מעולה . לפני 3 שנים נקלטתי בפעם ראשונה .
ורק חצוצרה אחת חסומה עקב ניתוח קיסרי האם זה מהווה בעיה להיכנס להריון ולכן רצוי לעבור ל-IVF?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2016בגילך צריך לראות את הפרופיל ההורמונלי.
החצוצרה לא תפריע.
כדאי לעבור להפריה בגלל התגובה והגיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון01/01/2016פרופ' בידר שלום
גם עם פרופיל הורמונלי תקין לחלוטין וזרע תקין למרות שעשיתי הזרעה אחת אתה לא ממליץ להמשיך הזרעות?
אציין שלפני 3 שנים נקלטתי בנסיון ראשון להרות והפרופיל ההרמונלי בדיוק אותו הדבר כמו לפני 3 שנים אין שינים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר01/01/2016אם פרופיל תקין תעשי עוד מחזור טיפולי עם זריקות הורמונליות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף לפני הפלה...ענת ח30/12/2015
שלום רב. שאיבה ב 19.11.15 טיפול איקסי. בטא לאחר שלושה שבועות כ 1200. שבוע 7 פלוס 3 ראו רק שק הריון ושק חלמון קטן ללא עובר. הרופא טוען שזה אבוד ושלח אותי להפלה. השאלה שלי האם ניתן לראות משהו בתלת מימד שלא ראו במכשיר רגיל? האם יש עדיין סיכוי כלשהו? קבעתי תור מחר בערב לאולטראסונד תלת מימד אצל רופא בכיר באיכילוב. הבדיקה ללא עלות בתנאיי שאין שינוי. האם כדאי לעשות או בזבוז זמן? בכל מקרה ביום ראשון אני יעשה שוב בדיקה אצל רופא ביחידה לפני ביצוע הפעולה. אודה לתשובה. יש לציין שיש לי ילדה מ ivf.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף לפני הפלה... - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015הצדק עם הרופא שלך,נראה שלא מדובר בהיריון תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה קורה אם יש חום ביום השאיבה?אני30/12/2015
מחר השאיבה ואני קצת חולה, כל בני הבית עם חום גבוה ונראה שגם אני בכיוון. האם השאיבה תתבטל?
מה קורה אם יש חום ביום השאיבה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015השיקול משותף לרופא המטפל שלך והמרדים,לפי התגובה השחלתית שלך מצד אחד,ומצבך הרפואי מצד שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוקר טוב מה תאריך הריון ב ivf?יפה .ג30/12/2015
ההחזרה בוצעה ב 6/12 מה תאריך ההריון המדויק?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעניין. גם לי עשו החזרה בתאריך זה.
ויקי30/12/2015האם עשית אולטרסאונד ביום ראשון? ראו רק שק הריון או גם שק חלבון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אורגזמה עלולה להזיק לעובר בשבוע 5???שרון30/12/2015
הרופא שעשה לי בדיקת אולטרה סאונד רשם נצפה שק הריון+ שק חלמון. טרם נצפה קוטב עוברי וציין מיד אחרי זה בהערות להימנע מפעילות גופנית ויחסי מין. למה? בסיכום ממצאים ציין שמדובר בהריון צעיר תקין. האם יש להימנע מאורגזמה עד בדיקת דופק?
האם אורגזמה עלולה להזיק לעובר בשבוע 5??? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015אין הוראת נגד קיום יחסים וכת המשתמע מהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Icsiלירון29/12/2015
שלום לרופאים היקרים
לפני כשבוע עברתי הפריה חוץ גופית שחלק מהביציות הופרו בשיטת ה icsi
שאלתי היא: באילו מיקרים הפרייה נעשית
בשיטה הנ"ל
האם היא מעלה את הסיכויים להריון
והאם יש סיכון לעובר שיוולד בשיטה כזו
אודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Icsi - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015השיטה מיועדת עלמנת להתגבר על קשיי הפריה כאשר איכות הזרע לקויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIcsi
לירון30/12/2015אבל איכות הזרע היא מעולה עפ"י הבדיקות טרום ה ivf
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIcsi - תגובה
פרופ` דוד בידר30/12/2015לפעמים בהפריה ראשונה חוששים שלא תהיה הפריה כלל ולכן לחלק מהביציות עושים את הפעולה על מנת להימנע ממצב של חוסר הפריה , בטיפול שהוא לא ICSI.
אין שום סיכון בפעולה והילדים נולדים הם בסדר גמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהIcsi
לירון30/12/2015תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת טבעדרםאני29/12/2015
שלום,
בעוד שבוע אמורה לקבל וסת. אמורה לעבור החזרה במחזור הבא..
סובלת מפטריה וגינלית.
קיבלתי כדור ומשחת טבעדרם.
האם ניתן להשתמש במשחה?
האם ניתן למרוח גם בתוך הנרתיק או רק בפות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
משחת טבעדרם - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015אין הוראת נגד לשימוש במשחה גם לנרתיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ מוקדם?אני29/12/2015
בת 40
מחזור סדיר כל 28 יום כמו שעון.
לפי מעקב זקיקים הביוץ היה ביום ה 15 של המחזור עם זקיק של 15 ממ (גודל הזקיק נבדק בבוקר לפני הביוץ וגם למחרת והיה מעקב זקיקים קודם כך שגודל הזקיק כן ידוע כ 15 ממ). בדיקות דם הראו את תחילת הביוץ אך המועד התפספס כי הזקיק היה קטן וחשבו שיש עוד זמן ותוצאות הבדיקות דם הגיעו מאוחר מדי. לא ניתנו הורמונים או תרופות אחרות.
לפי טכנאית US מדובר על ביוץ מוקדם מדי בגלל שהזקיק היה קטן.
כמו כן לקראת מועד הביוץ הרגשתי מאוד לא טוב (זה חוזר מדי חודש שיש לי שיעול כבד, בריחות שתן או כאבי ראש שחולפים כאורך פלא לאחר הביוץ) היו לי גם חודשים עם דליפות מחזה למרות כי לא היה הריון. כל הבדיקות כולל בדיקת שד, PROLACTIN, בדיקות דם של בלוטת התריס, היו תקינים ולא לוקחת תרופות מיוחדות.
האם באמת זה מוגדר כביוץ מוקדם? מדובר ביום ה 15 אך הזקיק כנראה קטן.
מה ניתן לעשות כדי להיכנס להריון או האם עצם זה שהזקיק קטן הינו מראש בעיתי? במידה וניתן לטפל בזקיק הקטן האם הטיפול מתחיל עם תחילת המחזור או באם מצליחה להגיע לרופא רק לקראת הביוץ עדיין ניתן לעשות משהו או שזה מאוחר מדי לאותו חודש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ביוץ מוקדם? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015ישנן תרופות ייעודיות לדיכוי ביוץ מוקדם שבאמצעותן ניתן להבשיל טוב יותר את הזקיקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני29/12/2015
שלום לכולם
עשיתי בדיקה ביתית 11 יום אחרי שהזרקתי את האוביטרל ויצא שלילי האם יכול להיות שיש סיכויי להריוןן ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015בסבירות נמוכה מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דקפפטיל 3.75אני29/12/2015
שלום רב,
לקראת החזרת מוקפא. בשל ביוץ מוקדם שהיה לי בפעם הקודמת, הוחלט לתת לי דקפפטיל 3.75.
שאלתי - מתי אמורה להזריק אותו? עושה לרוב החזרה על בסיס פיריגוון (בשל דימום עם אסטרופם).
קראתי שלפעמים מזריקים ביום ה 21, לפעמים בשני.
קצת מבולבלת..
אשמח להבהרות מתי עליי לעשות בדיקת דם ומתי להזריק.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה - אנא תשובתכם
אני30/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרופא אמור לעדכן אותך מתי להתחיל
אני30/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דקפפטיל 3.75 - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי30/12/2015את הדקפפטיל ניתן להזריק 7 ימים לאחר הביוץ המשוער,או ביום 1-3 למחזור
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)