מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מחפשת רופא שיתן מרשם ל dheaרויטל06/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
היי רויטל תוכלי לקבל בקבוצה בפייס
חסוי06/01/2016הקבוצה נקראת תרופות פוריות מוסרות באהבה
שם תוכלי לבקש מנשים שנשאר להם DHEA יתנו לך באהבה גדולה
מרשם לפי מה שאני יודעת דרך רופא נשים והזמנה דרך בית מרקחת
העלות מאוד מאוד יקר
בנוסף יש אתר שניתן להזמין דרכו והעלות יותר זולה
מקווה שעזרתי בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי רויטל תוכלי לקבל בקבוצה בפייס - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/01/2016תוכלי לפנות בשמי לאחיות יחידת ההפריה באסותא על מנת לקבל מרשם לתרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה דעתכם?אורטל06/01/2016
בת 26 התחלתי טיפולים בגלל מורפולוגיה 0 של הבעל (זוהי תמיד התוצאה גם באסותא).
התחלנו בשלוש הזרעות שנכשלו, ivf ראשון נכשל.
בשני גידלנו בלסטוציסטים אך הרופא שלי העדיף להחזיר לי טריים בני 3 ימים ולהקפיא את מה שיגדל וכך היה. החזרת הטריים נכשלה וכעת החזירו שני בלסטוציסטים שהיו מצטיינים אך ירדו ברמתם בגלל ההקפאה.
יש לציין שלי הייתה צ'יסטה אחת לפני הטיפולים אנדומטריומה שהייתה בין 10-15 מ"מ וכעת מההורמונים יש לי שלוש כאלו (22,20,19 מ"מ).
אני מפחדת שכל טיפול פוגע בפוריות שלי בגלל הציסטות האלה.
הרופא שלי לא מאמין בפיפל, לא בהשבחת זרע שזה למעשה רוב הרופאים לא תומכים ולא ב pgd.
אם אקבל מחזור, מה שמרגיש שהולך לקרות איאלץ לעבור לסבב שלישי.
אני די אובדת עצות.
מה לדעתכם יכול לעזור?
שיעור ההפריות שלנו תמיד גבוה מאוד ולאחר מכן אנו נשארים עם ארבעה- חמישה עוברים "איכותיים" חיצונית שניזוקים בהפשרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתכם? - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016להמשיך בהחזרת עוברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' בידרלירון06/01/2016
פרופ' בידר שלום
מתכננת הריון שני לפני 4 שנים היו לי 4 הפלות כולם בשבוע 5+4 לאחר דימום כמו ווסת כל ההריונות היו ללא טיפולים . אז המלצתה לי על קלקסן וצדקת .
הריון 5 לאחר בירור מקיף התגלה פקטור 5 ליידן וקיבלתי קלקסן במינון 40 .
בשבוע 5+4 גם החל דימום כמו ווסת אך לאחר שבוע נצפה דופק וההריון שרד והיו דימומים בהמשך כתוצאה משליית פתח. ילדתי בחודש 9 תינוקת בריאה.
האם לדעתך צריך בהריון הבא עוד משהו חוץ מקלקסן ? כי גם היה דימום בשבוע 5+4 כמו ווסת למרות שההריון שרד או שזה פשוט היה מקרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016לא.
תעשי כמו שעשית בהריון קודם.
בזמן דימום ניתן לקחת זריקות של פרוגסטרון , למרות שלא ברורה יעילות הזריקות, אך זה מה שאנחנו עושים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר
לירון07/01/2016פרופ' בידר תודה על תשובתך.
האם קרינון יכול להיות במקום זריקת פרוגסטרון ?כי הבנתי שזריקת פרוגסטרון מאוד כואבת וקרינון לקחתי בהריון הקודם עד שבוע 10והדימום באמת הפך לחום בהמשך.
ובכלל למרות שהיה דימום כמו ווסת בהריון הקודם הפרוגסטרון היה גבוהה בבדיקת דם 190* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לפרופ' בידר - תגובה
פרופ` דוד בידר07/01/2016הבעיה שבדימום קשה לשים את הקרינון.
את הזריקות אפשר לקחת פעמיים בשבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאני06/01/2016
שלום רב, הייתי אמורה לקבל אתמול מחזור. ביומיים שקדמו היו הכתמות, אך אין שום דימום כרגע. אתמול נבדקתי: E2 334 פרו6.8 LH 30. כמובן שבד"כ במחזור, הערכים נמוכים יותר. .. אציין כי המחזור - עד החודש - היה סדיר, כל 28 יום בדיוק.
הטיפול קודם הופסק כיון שה E2 לא עלה כמצופה, היה רק זקיק אחד שלא התפתח. בחודש שלפני כן עברתי היסטורוסקופה ופיפל.
מאז, חל השיבוש - ה E2 מסרב לעלות למרות שהזרקתי כמה ימים פיריגון.
מנסה לעשות החזרה מתרומת ביצית . עד לפני 3 חודשים, לא היתה בעיה להכין את הגוף להחזרה. הרירית היתה תמיד 9 לפני האוביטרל.
לפני 5 חודשים - הריון , הפלה וציטוטק.
מה הסיבות לשיבוש ההרומונלי? האם קשור לפיפל? להפלה?
אשמח לחוות דעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016הפיפל לא משנה כלום.
למה צריכה פוריגון להחזרת עוברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שרשום לי 6 שבועות + 5 ימים אניvika06/01/2016
נחשבת שבוע שישי או שבוע שביעי?
האם עדיין חודש ראשון או נכנסתי לחודש שני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שרשום לי 6 שבועות + 5 ימים אני - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016שש פלוס יום או יותר זה שבוע 7.
שש ושבעה ימים זה 7 מלא ואז מתחיל שמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה לעשות הלאה?נןסה06/01/2016
שלום רב לכם,
לי יש ילד בן חמש לאחר הפרייה חוץ גופית
בשנה שעברה היה לנו הריון ספונטני שהסתיים בהפלה טבעית
חשבנו ללכת על הזרעות
בעלי עשה בדיקות ולהלן התוצאות:
נפח: 2.5 צמיגות תקינה PH: 7.6 צבע תקין אגלוטינציה אין
ריכוז:6^10*20 מס' זרעונים כללי: 6^10*50
תנוענה: 30% טובה 5% בינונית 20% איטית 5%
תאי דם לבנים: 6^10*10 תאי זרע לא בשלים: 0
מורפולוגיה:
תאי זרע תקינים: 3%
ראש 32% multiple: 65% frdg
כרגע אנו מתלבטים האם להמשיך לנסות להרות טבעי או שצריך טיפול כלשהו??
לייעוצכם אודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מה לעשות הלאה? - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2016בהחלט קיימת אפשרות של טיפול בהשראת ביוץ עם הזרעות תוך רחמיות לאחר השבחת הזרע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבוע 7מיכל06/01/2016
שלום,
שבוע 7+1 . ביום שני שעבר היה לי דימום, נבדקתי במוקד בא.ס נצפה שק הריון + דופק + שק חלמון מתאים ל- 5+6 , וכן המטומה שממנה נבע הדימום.
לאחר 3 ימים בביקורת אצל רופאת נשים נצפה שוב דופק עוברי והריון התפתח תקין 6+3 .
מאז הדימום ( 9 ימים) יש הפרשות וגינליות חומות כמו דם יבש . בביקורת אמרה לי הרופאה שזה תקין שזה השאריות של הדימום שהיה וכל עוד אין דימום טרי אין צורך להיבדק או לחשוש.
ההפרשות עוד לא נפסקו יש ימים שפחות ויש ימים שיותר את תמיד הפרשות חום כהה לא דם טרי.
שאלתי היא האם תקין שעדיין אחרי 9 ימים יש עדיין שאריות של הדימום?
כמה זמן יכול להימשך?
האם יש בעיה עם יחסי מין במצב זה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע 7 - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016הדם החום זה דם ישן והוא יופרש לאט.
אנחנו ממליצים לא לקיים יחסים כשיש דימום.
בביקורת הבאה אפשר לשאול לגבי הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך שאלה
מיכל06/01/2016תודה על תשובתך.
מאתמול ההפרשות גברו והיום לאחר מתן שתן יצא ממש זרם נוזלי של דמם חום כהה .
אציין גם כי בבדיקת א.ס השניה נאמר לי כי ככל הנראה ההריון התחיל בשני שקים אשר אחד הפסיק להתפתח (נראה שק הריון שני עם שק חלמון אך בלי עובר )
האם ייתכן כי כל ההפרשות הללו קשורות גם לזה? או שהשק אמור להיספג בפנים?
האם לדעתי מצריך בדיקה נוספת? הא.ס הבא שקבוע לי הוא בעוד שבועיים כמעט
שוב תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך והמשך שאלה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016הכל יכול להיות.
תחכי בסבלנות לבדיקה הבאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזור לאחר החזרהשריתוש05/01/2016
שלום רב,
חמישה ימים לאחר החזרת בלסטוציסטים(מחזור טבעי) כאבי מחזור חזקים ללא דימום בינתיים.
האם זהו זמן הגיוני לקבל מחזור במידה והטיפול נכשל?
אני מאמינה שהכאבים הם סימן לאי הצלחת הטיפול :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור לאחר החזרה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016תמיד כשטיפול נכשל יבוא הוסת.
אם את יודעת שככה זה תמיד לפני וסת אז כמובן שזה סימן פחות טוב.
בכל אופן עג שלא יופיע דימום יש להתאזר בסבלנות.
אולי לא יופיע...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקפאת ביציותיעל05/01/2016
אני רווקה בת 26,לצערי אין לי בן זוג וגם הוא לא נראה באופק..
רציתי לשאול מאיזה גיל נהוג להקפיא ביציות..או לפחות להתחיל לחשוב בכיוון? או בקיצור מתי להתחיל "לדאוג"?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקפאת ביציות - תגובה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי06/01/2016החוק מאפשר הקפאת ביציות לשימור פוריות אצל רווקות החל מגיל 30,באשר לגיל המומלץ כמובן שהדבר הינו אינדיווידואלי על סמך נתוני הרזרבה השחלתית, בכל מקרה גם אם היא טובה ,יש לשקול את הדבר החל מגיל 35
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיפלטליה05/01/2016
אני אחרי 8 כישלונות החזרות הרופא הציע לא לעשות טיפול החודש למרות שיש לי מוקפאים אלא לעשות שריטת פיפל ביום ה21 למחזור ורק אחרי המחזור לעשות החזרה מה נותנת הבדיקה שבוע לפני מחזור ??? הרי לא מחזירים לי בחודש של הפיפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיפל - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016פיפל נעשה לפני הוסת שבו מתחילים לטפל כדי להחזיר.
אני ,גם כמוך, לא יודע מה נותנת הפעולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרופסור בידר שאלה, האם יש צורך בעוד אולטרא סאונד בשבוע 7????שרון05/01/2016
אני בשבוע 6 נצפה אתמול דופק עוברי שבוע אחרי שהיה שק הריון. והרופא נשים שעשה לי את האולטרא סאונד שלח אותי לבדיקות דם והפניה לביצוע עוד אולטרא סאונד בשבוע הבא. האם זה הכרחי??? הרופא אמר שהדופק והעובר נראים טוב לגיל ההריון. מה ניתן לראות בשבוע 7 ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין צורך בעוד בדיקה רק שקיפות עורפי
מיה05/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור בידר שאלה, האם יש צורך בעוד אולטרא סאונד בשבוע 7???? - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2016אולי הרופא שלך לא היה בטוח שהוא ראה את כל הדברים כמו שק חלמון, גודל שק ואולי שם לב למשהוא והחליט לבדוק עוד פעם או פשוט הוא רוצה שתבואי לביקור נוסף מתוך געגוע....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אני אוהבת את התשובות הציניות
ויקי06/01/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח אני אוהבת את התשובות הציניות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016זה לא ציני.
האישה צריכה להבין מדוע הרופא מזמין אותה לעוד שבוע, או שהרופא צריך להסביר.
לא צריך להיות מצב כזה שהאישה שואלת אחרי זה למה בעצם הוא הזמין אותי תוך שבוע.
אם היא משלמת על כל ביקור אזי יש תשובה חלקית לשאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת גם אני עשיתי אולטרסאונד
vika06/01/2016שבוע 5,6 ומוזמנת ליום ראשון שוב פעם.
חשבתי שזה מה שנהוג אחרי שעוברים טיפולי הפרייה
לעקוב איך ההריון מתפתח בשלבים הראשונים.....
אגב - הציני הוא מבחינת תשובה הומוריסטית....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת גם אני עשיתי אולטרסאונד - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016בשבוע כזה עדיין לא רואים דופק ולכן הזמין שוב.
בכל אופן תשאלי תמיד למה ומדוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראו דופק בשבוע 6+0 וגם אחרי כמה
vika06/01/2016ימים ששוב עשיתי אולטרסאונד עקב דימומים ראו דופק.
בכל מקרה אני לא שואלת - ההיפך רגועה יותר שאני יודעת מה קורה.
אני אף מתעפקת לא ללכת למרפאה לעשות אולטרסאונד באמצע השבוע. במיוחד שהיו לי דימומים במשך כמה ימים
בכל מקרה חשבתי שזה רגיל אחרי טיפולי פוריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראו דופק בשבוע 6+0 וגם אחרי כמה - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016את לא שואלת .
האחרות שלא שואלות מבקשות הסבר בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוץ מחומצה פולית אילו ויטמיניםvika05/01/2016
מומלצים לקחת בהריון אחרי IVF?
ומאיזה חודש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוץ מחומצה פולית אילו ויטמינים - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2016צריך לקחת פרנטל ושם יש הכל.
או בכל כדור ברזל, ולא צריך תוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שלב לוקחים פרטנל?
ויקי06/01/2016כי ביחידה אמרו לי בינתיים רק להקפיד לקחת חומצה פולית
וברזל אני זוכרת שלקחתי בהריון קודם אחרי שבוע 12* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיזה שלב לוקחים פרטנל? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016בברזל יש חומצה פולית.
תתחילי בימים אלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שבוע 6+ לקחת ברזל מעכשיו?
vika06/01/2016כדור של פרטנל ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שבוע 6+ לקחת ברזל מעכשיו? - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016המלצת משרד הבריאות היא להתחיל בתחילת ההריון אבל תתחילי בשבוע 12.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי הפלות חוזרותלוני05/01/2016
שלום,
אני בת 40 ללא ילדים, אחרי 4 הפלות חוזרות ברצף, נקלטת ישר אך זה נופל, עם בדיקות היסטרוסקופיה וקרישיות תקינות, ולגבי שאר הבדיקות הרופא שלי אומר שרוב הסיכויים שהן מיותרות כי הגיל הוא הפקטור לדעתו, ועד ש"ניפול" על ביצית שתחזיק הריון. האם אתה מסכים? יש טעם לשלוח לפתולוגיה את תוכן ההפלה? שאגב קרתה לי שוב הבוקר והפעם בשבוע חמישי ולא בשמיני כמו כל הפעמים האחרות? אני מתוסכלת שהרי הזמן עובר ואני עלולה להמשיך ולנסות עד ש"אאחר את הרכבת"...מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
לירון05/01/2016שלום לך
היה לי את אותו סיפור בדיוק לפניי 4 שנים ,4 הפלות ברצף והרופא אמר לי גם כנראה בעיית כרומוזומים ועד שטיפול בייצית תקינה.
לאחר התייעצות עם אחד מרופאי הפורום הזה שהמליץ על בדיקת קרישה פניתי לפרופ' שנתן לי את כל הבדיקות האפשריות לקרישיות יתר ולסוף זאת הייתה הבעייה.
הזרקתי קלקסן בהריון ה-5 שהסתיים בתינוקת בריאה.
תעשי בדיקה לקרשיות יתר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
לוני05/01/2016עשיתי בדיקות קרישיות פעמיים ויצאו תקינות, ולמרות זאת אחד ההריונות לקחתי קלקסן 40 מ"ג וגם נפל...אני אובדת עיצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקשרת במוח אחד
מיכל05/01/2016מיכל יקרה, אני משתתפת בהרגשתך, ורוצה להתפלל עליך. אולי כדאי לבדוק כיוון רוחני, שמישהו אולי נפגע בעבר? לעשות התרת קללות. בבית כנסת. או מקום אחר. בשורות טובות בקרוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הפלות חוזרות - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2016אם בדיקות בלוטת התריס תקינות הייתי נותן קלקסן בפעם הבאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי שלקחתי....
לוני05/01/2016באחד ההריונות לקחתי 40 מ"ג קלקסן למרות שבדיקות הקרישיות יצאו תקינות וגם נפל....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגבי הפלות חוזרות - תגובה
פרופ` דוד בידר06/01/2016את יכולה לשלוח את הפרופיל ההורמונלי האחרון כולל AMH.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש מצב שביוץ מתקיים...מילקי05/01/2016
האם יכול להיות דבר כזה ביוץ כעבור 4 או 5 ימים מסיום הווסת?
(8 , 9 ימים מיום הראשון של הווסת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מצב שביוץ מתקיים... - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2016לא צריך להיות ככה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכויי ל2 עוברים לאחר טיפוללירון05/01/2016
ד"ר שלום
לאחר הזרעה הין 2 זקיקים 18מ"מ ו-19 מ"מ באותה שחלה
האם 2 הזקיקים מעל 18 יכולים לבייץ באותו מחזור ביוץ ויכול להיות הריון רב עוברי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכויי ל2 עוברים לאחר טיפול - תגובה
פרופ` דוד בידר05/01/2016יכול להיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)