מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נימול וכאבים בידאדווה14/10/2007
אני בת 62 ובגלל כאבים ונימול ביד ימין נשלחתי לצילום חוליות הצוואר
גילו אצלי " הצרות המרווחים הבין חולייתיים C5-6 ו -C6-7,עם אוסטיאופיטים אחוריים וקדמיים. שינויים ארתרוטיים במיפרקים האונקוברטבראלים, ישור הלורדוזיס
האם יש אפשרות לסייע או להקל על התופעה באחד מענפי הרפואה המשלימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יערה
יפה שמעוני15/10/2007יערה שלום,
ניתן לסייע ולהקל על הכאבים בטיפול בכמה מהשיטות ברפואה הטבעית, כמו:
שיאצו, דיקור , רפלקסולוגיה, קרניו סאקרל, סו-ג'וק.
גם בקופת חולים משלימה, את יכולה לבקש טיפול בכמה מהשיטות שציינתי.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אדווה15/10/2007מתאים לי מאד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס המרהג'ולי13/10/2007
גילו אצלי במקרה אבנים קטנות בכיס המרה. הרופא אמר שאין דרך להפטר מהן מלבד הוצאת כיס המרה בניתוח. האם יש פתרון אחר ????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ג'ולי
עירית פרידמן13/10/2007תמיד צריך לנסות את כל הפתרונות האפשריים לפני ניתוח.
אינני יודעת מה מצבך ועד כמה הניתוח הוא בר-דחיה.
אם יש אפשרות לדחות לתקופה של מספר חודשים אני ממליצה על טיפול הומאופתי. בהמשך בדיקות חוזרות של האבנים בכיס המרה ואם יהיה שינוי לטובה אז לדחות את הניתוח הלאה ולהיות במעקב.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילדה עם אף סתוםאיריס חסקי12/10/2007
בתי בת ה-3 מתקשה לנשום בלילה מאז נולדה.היא נוחרת, נושמת דרך הפה הפתוח ומתעוררת מהשינה בגלל קוצר נשימה. לפני שנה הוציאו לה שקד שלישי התענה שזו הסיבה לבעיה, היא נשמה יותר טוב למשך כמה חודשים, אך המצב חזר לקדמותו ואפילו יותר גרוע. עשינו לה בדיקה לאלרגיות והכל יצא תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום איריס
עירית פרידמן12/10/2007בקליניקה שלי נתקלתי במצבים דומים והושגה בהן הקלה רבה.
הוצאת השקד השלישי היא הדרך הגרועה ביותר לפתור את הנושא -את כבר יודעת את זה מניסיון.
אני ממליצה לך לעבור בשלב זה לטיפול הומאופתי כי ברפואה המערבית אין פיתרון אחר מלבד ניתוח נוסף.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףשושי11/10/2007
שלום אני בת 21 בשנה האחרונה שאני קמה משינה איברים בגוף נרדמים לי ממש עד כדאי כך שאני מאבדת תחושה למשך המון זמן הייתי בבקשה רוצה לדעת בבקשה כתוצאה ממה זה נגרם אודה לכם אם תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שנאל
עירית פרידמן11/10/2007יש בהודעה שלך שני חלקים-
1."תגידו לי ממה זה נגרם".
האם את מתכוונת שנערוך לך איבחון דרך האינטרנט??? זה בלתי אפשרי.
2."תעזרו לי"-אפשר לעזור לך במספר דרכים אבל בכולן את תצטרכי לגשת למטפל כדי שיתאים לך טיפול.
אני כהומאופתית ממליצה לך על תחום ההומאופתיה.
ואם יש לך עוד שאלות חזרי אלי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רעיעלה10/10/2007
שלום רב, יש לי בעית ריח רע מהגוף. מה ניתן לעשות במסגרת הרפואה המשלימה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יעלה
עירית פרידמן10/10/2007בהחלט ניתן לטפל בבעיה.
הומאופתיה היא דרך טובה .
יש צורך לקבוע פגישה עם הומאופת לפרוס את הבעיה על כל הבטיה וגם להבין אותך -
זה מה שנקרא טיפול הוליסטי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעלה
יפה שמעוני15/10/2007יעלה שלום,
ריח רע זה תוצאה ולא גורם. צריך לחפש את הגורם.
כדאי שתעשי איבחון אצל נטורופת לגבי התזונה שלך. יתכן ואת אוכלת מזונות שאינם מתעכלים היטב ונרקבים בקיבה והריח נובע משם. אני ממליצה על ניקוי רעלים והתאמת תזונה נכונה.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתקחי פרוביוטיקה. תתחילי שני כדורים
אבי19/10/2010ביום למשך שבועיים ואח"כ כדור אחד ליום.
זה מאזן את החיידקים הטובים בגוף והריח נעלם.
אני מתפלאה שאף רופא לא הציע את זה כאן בפורומים השונים.
בדוק. ניסיתי על עצמי וזה נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרוביוטיקה
נירית24/12/2010אבי שלום
הם זה טוב גם לריח רע מהפה?
לאחר שבועיים1* ביום למשך כמה זמן?1605* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריח רע - תגובה
אבנר חי19/10/2010ריח רע מהגוף הוא הצטברות של רעלים כימיים ורגשיים. לדעתי כדאי לפנות ת לנטורופת ולהתייעץ איתו ביחס לניקוי רעלים מן הגוף.
ניקוי רעלים טוב לעשות בעונות מעבר , סתיו ואביב.
בסיום התהליך ריח הגוף יהיה טוב יותר ועם הזמן הדבר ישתנה.
וזאת מניסיון אישי שלי אשר אותו אני עושה מידי שנה ע"י חליטת צמחים המתאימים לניקוי רעלים מאזורים שונים בגופנו כמו כבד, עור, ריאות כליות ודם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף- דלקת במערכת העצביםעדנה07/10/2007
אבי חלה לפני ימים מספר במחלה שהיא דלקת במערכת העצבים. לדברי הרופאים מערכת החיסון תוקפת את מערכת העצבים. ישנה חולשה בכל הגוף, אי יכולת ללכת, לעמוד, לעשות פעולות פשוטות ואפילו לנשום.
האם ידוע לרפואה האלטרנטיבית על המחלה? ואם כן האם יש לה פתרונות או תרופות?
תודה
אודה על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדנה
עירית פרידמן07/10/2007ההומאופתיה יכולה לתת מענה למחלה שצינת.
הדרך הנכונה היא לקבוע לאביך פגישה עם הומאופת שבה הוא יאסוף את כל האינפורמציה ויתאים לאביך תרופה הומאופתית. לצרי זו פרוצדורה שאי אפשר לעשות דרך האינטרנט.
במידה ואביך חלש מכדי לצאת מהבית כדאי למצוא הומאופת שעורך ביקורי בית.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גרון חוזרותתמר07/10/2007
שלום קוראים לי תמר, בת 27. לפני כשנתיים חליתי במחלת הנשיקה ומאז אני סובלת מדלקות גרון חוזרות ונישנות...ביקרתי אצל לא מעט רופאים אשר מסכנתם היא להוציא את השקדים בניתוח. אני מעט חוששת מכך ומפחדת כי ברגע שיוצאו השקדים וירוס שהיה נטפל עליהם עד עכשיו יטפל לאיברים חיוניים יותר כגון כבד או כליות. האם קיים טיפול עדיף למניעת דלקות גרון? יש לציין כי בעבר ניסיתי טיפול בדיקור סיני שלהערכתי לא ממש הואיל- אם כי גם לא הזיק. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר
יפה שמעוני07/10/2007תמר שלום רב,
ניתן לנקות את הוירוסים והחיידקים מהגוף בשיטות טבעיות, ניקוי רעלים, חיזוק מערכת החסון ותזונה נכונה.
כדאי לך לעבור איבחון יסודי אצל נטורופת המתמחה הניקוי רעלים ואלרגיות.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית. 50-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום תמר
עירית פרידמן07/10/2007נראה שמחלת הנשיקה גרמה למערכת החיסון שלך לחולשה שממנה את לא מתאוששת. הדלקות החוזרות הן הסימן לחולשה הזאת.
את צודקת מאד בהגיון שלך שאומר שכשיוציאו את השקדים הדלקות פשוט ירדו יותר עמוק במערכת הנשימה.
אני ממליצה לך על טיפול הומאופתי שפותר את הבעיה מהשורש ולא ע"י הסרת הסימפטום או האיבר כפי שהציעו לך הרופאים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול ונזלת כרונייםטל06/10/2007
שלום רב
מזה כשנתיים בני בן ה-8 סובל מנזלת כמעט יומיומית בכל חודשי השנה אשר מפריעה לו למהלך התנהלותו במשך היום. בתקופה זו הוא גם סובל מליחה קשה אשר נדמה כי היא "תקועה" בפתח הגרון ואפשר ממש לשמוע אותה "מתגלגלת בגרון" בנשימה. כאשר אנו פונים אליו לנסות ולהוציא אותה הוא משתדל להשתעל בחוזקה ולעיתים מצליח ( צבע הליחה ירוק ולעיתים חום והיא סמיכה למדי). כמובן שניסינו הרבה אפשרויות בתחום הרפואה הקונבנציונלית אך ללא הועיל. כרגע אנו בתהליכי טיפול הומיאופתי אך דומה כי גם פה אין לנו מושיע.
בימים האחרונים נראה כי חלה החמרה במצבו מכיוון שהוא כבר לא ממש מצליח להוציא את הליחה. לפני כמה ימים הוא השתעל שעה ארוכה ללא הפסק.
איננו יודעים כבר כיצד להתמודד עם השיעול יחד עם הנזלת הרבה בתקופה כה ארוכה ואנו כבר ממש חסרי אונים.
מה אפשר לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טל
עירית פרידמן07/10/2007הומאופתיה היא תחום שיכול לעזור מאד, להקל ואף לפתור את הבעיה.
אני מציעה לכם להתמיד בטיפול, לעמוד בקשר שוטף עם ההומאופת לגבי שינויים והחמרות במצב .
לפעמים נדרש ביקור נוסף או יותר לצורך התאמה מדויקת יותר של התרופה או שינויים באופן נטילתה.
אל תתייאשו, אתם בכיוון הנכון.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל
יפה שמעוני07/10/2007טל שלום רב,
בנך כנראה פיתח אלרגיה למשהו, יכול להיות מזון, חומרים, או כל דבר אחר.
יש לנקות את האלרגיות מהגוף וזאת ניתן לעשות בשיטת איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות) בשילוב תזונה נכונה.
אשמח לעזור.
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת באייפ"ק. 050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכן, אבל...
טל07/10/2007כפי שציינתי קודם, לא נראה שהטיפול ההומאופתי עוזר ( כבר ניסינו כמה סוגים של תרופות) ובינתיים הילדון סובל :-(
לגבי האלרגיה- כבר עשינו בדיקות דם לאלרגיה ולא עלו ממצאים כלשהם. ניסינו גם לבצע בדיקות אלרגיה מקיפות במרפאה בבית חולים אך הוא לא איפשר לנו לבצע אותה (יש לו פחד היסטרי ממחטים ואי אפשר היה לבצע את הבדיקה. לקיחת דם לבדיקת אלרגיה "רגילה" היא קצרה יחסית ואיכשהו הצלחנו).
האם יש מקום לטיפול ברפואה סינית? (לא דיקור כמובן :-))
ד"ר רמון? האם תוכל להתייחס למקרה?
תודה שוב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל
רמון ולמן08/10/2007טל שלום
נראה לי שבאמצעות התרופות הסיניות (לא דיקור), ניתן יהיה לעזור בפתרון הבעיה.
אשמח להיות לך לעזר.
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לטל בנושא אלרגיות
יפה שמעוני08/10/2007טל שלום,
הבדיקות לאלרגיה שהצעתי זה בשיטה ללא מחטים. חבל שאינך קוראת עד הסוף.
קיימת שיטה בשם איפ"ק (ניקוי פיזי ורגשי של אלרגיות) שבעזרתה ניתן גם לאבחן וגם לנקות את האלרגיות.
תתקשרי אלי ואשמח לתת יותר נתונים.
050-7497996
בברכה,
ד"ר יפה שמעוני -נטורופתית ומטפלת באיפ"ק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים על מזונות בסיסיים-[לא חומצייםמנשה כהן04/10/2007
שלום. עלי להימנע ממזון חומצי ולצרוך רק או בעיקר מזונות בסיסיים. ראיתי שיש גם "מיים בסיסיים" אבל לא מצליח לאתר מידע על מתקן למים בסיסיים. בתודה. מנשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מזון חומצי
יפה שמעוני04/10/2007מנשה שלום רב,
בין המזונות החומציים נמנים: עגבניות, חצילים, פרי הדר, תות שדה, קיוי, חומץ, רטיבים למיניהם.
קיימים גם טיפולים שיכולים לאזן את החומציות במערכת העיכול, מאוד מומלץ.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה מוגברת בכפות ידיים לבן 5שוש01/10/2007
בני בן 5 סובל מהזעה מוגברת בכפות הידיים והרגליים מלידה.
אני חוששת שההזעה תפריע לו בבית הספר כי יהיה לו קשה להחזיק את העיפרון.
מה ניתן לעשות והאם יש טיפול להקלת הבעיה בשיטות טבעיות/רפואה משלימה לפני שפונים לטיפולים כירורגיים
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוש
יפה שמעוני01/10/2007שוש שלום רב,
לפעמים הטיפול בבעיה קל מאוד. השלמת מינרלים, שאולי חסרים לבנך.
על מנת להיות בטוחים שאכן זו הסיבה, כדאי לעשות איבחון אצל מטפל שמתמצא בנושא .
אשמח לעזור.
ד"ר יפה שמעוני- נטורופתית
050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקים JRAא30/09/2007
האם דיקור סיני יכול למנוע התקפי דלקת הפרקים JRA ?האם בשעת התקף יכול לצמצם את הכאב ולמגר את הדלקת ללא תרופות קונבנציונליות, ושאיבת הנוזלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת פרקים
יפה שמעוני01/10/2007שלום רב,
דיקור סיני יכול להקל. אני ממליצה על טיפול הוליסטי שמטפל בכל המערכות לאיזון כללי. ניקוי רעלים וגורמים לדלקות. תזונה נכונה והשלמות ויטמינים ומינרלים, בהתאם לצורך וזאת לאחר איבחון יסודי בשיטות טבעיות, כמו נטורופתיה, הומאופתיה, שיטת איפ"ק ועוד...
אפשר לעזור וחבל לסבול.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית
050-7497996
tevamed.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף מאודליאל28/09/2007
אני אכתוב הכל לפרטי פרטים כדי שתוכל אולי לנסות להבין את הבעיה ,כרגע אני חיילת מה שאומר בחורה צעירה ,יש לי כבר למעלה מחודש מין גוש במפשעה בצבע כחול אדום ושממששים אותו מרגישים גוש פנימי כאילו יש לי בתוך הגוף חתיכת עץ ,יש לי בזמן האחרון כאבים לאורך יד ימין ואני לא רואה סיבה שבגללה היד צריכה לכאוב ,בנוסף לזה יש לי גוש מאחורי האוזן אך כשבדקתי את זה עם הרופא התברר לי שזה כתוצאה מהדלקת באוזן,עוד דבר נוסף ששמתי לב אליו ,ביומים האחרונים הופיע לי על הרגל סימן כחול צהוב כמו שמקבלים מכה ונהיה שטף דם כזה ,מה שמדאיג אותי פה זה שלא זכור לי שקבלתי מכה וגם לאיזור הזה יש בליטה כזו שמעולם לא חשתי קודם כשקבלתי מכה ,בבקשה תענה בברור כמה שאפשר ,שאני אבין מה הסיבות שיכולות לגרום לכל הדברים שפרטתי ,והסיבה שאני לא הולכת לרופא בקשר לבליטה במפעה היא כי אני ממש מתביישת,האם יש לי סיבה לדאגה ,כולי פחד כרגע ,אני לא נחה מהמחשבה שאולי זה מעיד על מחלה ,סימפטום או משהו כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל
רמון ולמן30/09/2007ליאל שלום
אני חושב שמטפל או רופא חייב יהיה לראות את הגוש במפשעה. צבע אדום משמעו דלקת (כפי הנראה בקשרי הלימפה), צבע כחול מעיד על כיוון אחר, כפי הנראה איזו סטגנציית דם. מבלי לראות ולאבחן לא ניתן יהיה לטפל.
שטף הדם ברגל יכול מאד להיות קשור לעניין.
אנא גשי לאבחון.
יום טוב
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל
יפה שמעוני01/10/2007ליאל שלום,
אם לא נעים לך ללכת לרופא בצבא, תבקשי אולי רופאה, תפני לטיפול באופן פרטי, למי שאת מרגישה נח.
בכל אופן כדאי להבדק, במקום להמשיך לפחד.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כוויות שמשרובי25/09/2007
איך אפשר לטפל בכוויות שמש? מדובר בעור אדום וקצת מתקלף, לא משהו רציני מדי אבל בכל זאת מטריד.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסי תחליב גוף לבנדר
בירנית04/10/2007תחליב גוף לבנדר טוב גם ירגיע וגם ישקם את איזורי החסיפה והקילוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אף סתום תמידיתלירון23/09/2007
האף שלי סתום כל הזמן, אני בקושי יכולה לנשום ממנו. יש לכם עצה נגד זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום
רמון ולמן24/09/2007לירון שלום
ניתן לטפל באף סתום באמצעות צמחי מרפא סיניים באופן מאד יעיל.
ישנה תרופה מוכנה בשם BI YAN PIAN שניתן להשיגה ב"זן צמחים" בטינקטורה.
אני ממליץ לעבור אבחון מסודר אצל מטפל ברפואה סינית שמתמחה בצמחי מרפא.
בברכה
רמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוכר 120 בדם..-------21/09/2007
עשיתי ליפני 4 חודשים בדיקת דם שהראתה 120 סוכר בדם ולפי מה שאני יודע גדר הנורמה היא 100 עד 110 לא?!
אני רוצה לציין שבטפסי הבדיקת דם כל הבדיקות מעל הדף היה כתוב נורמלי ליד כותרת הדף..
אני בן 17 מזה יוכל להעיד?!
יש עוד כמה פרטים שהם טיפה למעלה אך רובם נורמלי לכן למעלה כתוב נורמלי..
הרופא הציעה לי בדיקת דם בצום הזנחתי את זזה האם כדי לבצע בדיקת דם במהרה שלא יהיה בעיות בעתיד?
או שזה לא מעיד על משהו רציני ואני ימשיך לאכול מוצרים עם סוכר כרגיל?
חשוב לי מאוד
תודה ושנה טובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמי
יפה שמעוני25/09/2007רמי שלום,
כדאי לחזור על הבדיקה בצום מלא (לפחות 12 שעות).
בברכה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)