מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלההדר09/12/2007
שלום
אני מעוניינת להתמודד בבעיות של חוסר ריכוז, עייפות ובעיקר מצבי רוח שמשתנים ללא סיבה, בדרך שאינה קשורה לרפואה קונבנציונאלית. הבעיה שאין לי מושג מה יעזור, מאיפה להתחיל בכלל. אם יוגה, מדיטציה או דברים בסגנון, רייקי, דיקור, או תחומים אחרים של רפואה משלימה.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להדר
עדי מנחמי09/12/2007אני חושב שאת בוחרת נכון עם הבעיות הנל ע"י רפואה משלימה ולהנע מטיפול תרופתי.קשה לדעת מראש מהו הטיפול שעשוי לעזור ביותר.אך כן הייתי ממליץ תחילה על איבחון יסודי כמו זה של הרפואה היפנית או אירידיולוגיה וכדומה.עדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מהכיוון ההומאופתי
עירית פרידמן09/12/2007שלום הדר
הרבה גישות ושיטות טיפול נוגעות ומטפלות בבעיות שהעלית.
כל מטפל שיענה לך מייצג גישה טיפולית כלשהיא עליה יוכל להמליץ.
אני הומאופתית ואני יכולה לומר לך מניסיוני שיש אפשרות מצוינת לכך בתחום ההומאופתיה.
עכשיו מוטלים עליך שיעורי הבית לקרוא על השיטות השונות ולהחליט מה מכולן מתאים לך.
ניתן גם לעשות שילובים בין שיטות אבל גם את זה צריך לעשות מתוך הבנה.
אשמח לשמוע מה החלטת בהמשך ואיך זה השפיע עליך בבוא הזמן.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדר
יפה שמעוני13/12/2007הדר שלום,
הסימטומים שאת מתארת יכולים לנבוע מחוסר ברז, או ויטמנינים ומינרלים אחרים. תזונה לא מאוזנת ואלי פרזיטים או פטריה בשם קנדידה במעיים, שמרישים רעלים שיכולים להשפיע גם על הזכרון, עייפות, נפיחות, תשוקה לפחמימות.
כדאי לעשות איבחון יסודי על מנת לדעת איך לאזן את המערכות שלך ולהביאן לתפקוד תקין.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית
050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשה מהטבורבלי06/12/2007
אני אקדים ואספר השתלשלות אירועים קצרה: לפני כחודש או קצת יותר חליתי. שפעת כזאת מגעילה ודלקת גרון. קיבלתי אנטיביוטיקה (רפפן). בעקבות (לדעתי) האנטיביוטיקה (אחרי 10 הימים) חזרה לי פטריה וגינאלית מציקה. השתמשתי באגיסטן לטיפול בפטריה ובזמן הטיפול באגיסטן גיליתי את ההפרשה החומה מהטבור. אני חושבת שזה נפסק כי לא שמתי לב לזה כמה זמן ולפני שבוע הופיעה אפתה איומה בפה למשך 3-4 ימים והשבוע שוב דלקת בגרון ונרשמה לי אנטיביוטיקה. אני רוצה לציין שאני לא נוטה לחולניות כזאת בדרך כלל. אמנם בשלוש שנים האחרונות (בהן אני סטודנטית) אני חולה בתדירות יותר גבוהה ממה שחליתי ב-10 שנים שקדמו לכך (לפחות). אני מנסה להבין את רצף המחלות הזה שנפל עלי. וגם- מה פשר ההפרשה מהטבור. מבחינת תזונה- אני מנסה לשמור על תזונה טובה. אני לא אוכלת כמעט אוכל מעובד או קנוי.
אני אשמח אם אוכל לקבל איזושהי תשובה שתאיר את הבעיה שאני נמצאת בה.
תודה ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הראיה ההומאופתית
עירית פרידמן06/12/2007שלום בלי
את מתארת שרשרת של מצבים בהתדרדרות הבריאות שמוכרים לי כהומאופתית.
זוהי דרך הטיפול של הרפואה המערבית-טיפול שעיקרו התמודדות עם סימפטומים כשבכל פעם מכחידים סימפטום קיים מבלי להבין ולראות את הקשר בין הדברים.
וכך זה קרה גם אצלך-השפעת טופלה באנטיביוטיקה (צעד מיותר בהתחשב בעובדה ששפעת היא מחלה ויראלית)
האנטיביוטיקה גרמה להופעת הפטריה בגלל קלקול במאזן החיידקי בגופך.
האגיסטן הכחיד את הפטריה ובעקבות כך נוצרה ההפרשה (אולי דלקת...) והתפתחה האפטה בפה.
בראיה ההומאופתית יש להבין מה הביא לחוסר האיזון ההתחלתי אצלך ולטפל בכך. זה גם "יתקן" את כל השרשרת של ה"קלקולים" במערכת החיסונית בהמשך.
יכול מאד להיות ששלושת שנות הלימודים האחרונות גרמו לך לחיות בלחץ רב יותר שאולי גרם לירידה החיסונית שלך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלי
יפה שמעוני13/12/2007שלום רב,
לפי מה שאת מתארת יש צורך דחוף לנקות את גופך מרעלים, חיידקים, וירוסים ופטריות.
אני ממליצה על נטורופתיה בשילוב שיטת איפ"ק (שיטה שבעזרתה ניתן לנקות את כל אלה ללא תרופות). לגבי הפטריה - קנדידה, היא התפרצה בגדול כתוצאה מהאנטביוטיקה ויש צורך לנקותה בהקדם. אפשר להעזר בכמוסות "קולורקס" המיועדות למטרה זו בשילוב תזונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, מוצרי תירס ואלכוהול. אגיסטן זה טיפול מקומי וזמני ויש צורך לנקות את הפטריה מהמעיים, שם מקומה בדרך כלל.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית
050-7497996
tevamed.net* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיניים רגישות ושורפותענבל05/12/2007
שלום לכם.
יש לי עיניים רגישות מאד. אני דומעת מאד בקלות מעשן, מזג אויר. העיניים שורפות לי אם אני מתאפרת, או אם אני קצת עייפה.
לעיתים בלילה זה מתבטא באדמומיות מאד ניכרת, בייחוד אם אני עייפה, או אחרי מקלחת
עשיתי בדיקות ראייה ואני רואה טוב. לכן יש לי הרגשה שהן פשוט רגישות.
האם יש טיפול אלטרנטיבי כלשהו שיכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים
עדי מנחמי05/12/2007ישנם פרוטוקולי טיפול ברפואה יפנית אשר עשויים לעזור ויתכן אף צמחי מרפא לבעיות אילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבל
יפה שמעוני05/12/2007ענבל שלום,
עייפות יתר בעינים לפעמים מתקשר לכבד.
צריך לנקות רעלים ולרענן את הכבד. יתכן ואת גם אלרגית למוצרי איפור. תנסי להמנע לפרק זמן מאיפור בעינים.
מומלץ כטיפול מקומי קומפרסים מחליטת קלנדולה, או בבונג.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזלתדפנה03/12/2007
שלום רב,
אני סובלת מזה מספר שנים מנזלת כרונית, לא נמצאה אלרגיה ותרסיסים שונים שניסיתי אינם פותרים את הבעיה. מה הפתרון ברפואה המשלימה לנזלת כרונית?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אקטואלית
עדי מנחמי03/12/2007הופעתה של נזלת כרונית מעידה על חוסר איזון של מערכת החיסון.במיקרי אלרגיה מדובר בפעילות יתר של המערכת. במקרה שלך מדובר ברגישות הגוף לקור עד כדי הפעלת המנגנון שלא לצורך.
הפתרון-שטיפות אף יומיומית עם מי מלח .במקביל יש לפעול לחיזוק ואיזון מערכת החיסון ע"י פורמולה של צמחים ,המותאמים באופן אישי.צמחים אילו יעילים מאד לילדים ולאילו המתקררים בקלות.
בברכה,עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דפנה
עירית פרידמן05/12/2007להומאופתיה יש יכולות טובות לפתור בעיות תקועות.
אמנם כל אדם בהומאופתיה זוכה לטיפול שונה אבל היכולות של ההומאופתיה לטפל בנזלת כרונית באות לביטוי בספור המקרה שמובא במאמר הזה.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדפנה
יפה שמעוני05/12/2007דפנה שלום רב,
נזלת כרונית יכולה להיות מכמה סיבות.
רגישות למזון, לחומרי ניקוי, פריחות, או כל חומר אחר, שלא עלו עליו בבדיקות הרגילות, או על בסיס פסיכוסומטי. (רגשי).
ראשית את צריכה לעבור איבחון יסודי, ולטפל בגורמים.
טיפולים בנטורופתיה, הומאופתיה ובשיטת איפ"ק (לניקוי רגישויות) יכולים לעזור לך.
בהצלחה,
ד"ר יפה שמעוני-נטורופתית ומטפלת באייפ"ק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון אבלרינת02/12/2007
זה ממש חשוב לי...
אני רוצה ללמוד מתמחה ברפואת מגע, לימודים של 3- 4 שנים. העניין שחשוב לי ללמוד בבית ספר שנחשב למקצועי וממש טוב ורצוי שיש לו "שם" גם בחוץ... שמעתי שרדימן האם נכון?
בבקשה האם תוכלו להמליץ....
אודה לכם מאד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רינת
יפה שמעוני02/12/2007רינת שלום,
אני ממליצה להכנס לאתר של האגודות בתחום שאת רוצה ללמוד. שם תוכלי למצוא רשימת מכללות ברפואה טבעית.
לדוגמא: naturopathia.org
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטרופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי מגע
עדי מנחמי03/12/2007אכן לרידמן ישנה מגמת רפ"א-ללימוד טיפולי במגע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשמרית29/11/2007
האם גילגול נשמות מהווה רפואה משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שמרית
עירית פרידמן29/11/2007לא ברור מה את שואלת ומה את רוצה לדעת.
ולמה זה חשוב.....
יעזור אם תרחיבי בדבריך ותמקדי את השאלה בהתאם.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקומיכלי27/11/2007
אני כרגע סטודנטית -שמעתי שגינקו-בילובה טוב למי שלומד הוא עוזר ללמוד יותר טוב,
אני כרגע מניקה את הבן שלי(בן חצי שנה), האם מותר לי לקחת כמוסות של גינקו בילובה בהנקה? וכמה הם מועילות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקו
עדי מנחמי29/11/2007גינקו בילובה הינו צמחים יעיל מאד לטיפול בבעיות זיכרון.הוא מגביר את זרימת הדם למוח ועל כן יעיל בעיקר למבוגרים.אין בעיה לקחת תוך כדי הנקה.לסיכום -הצמח לא עוזר ללמוד אלא עוזר לסובלים מבעית זכרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגינקו
יפה שמעוני01/12/2007מיכלי שלום,
הג'ינקו עוזר לשפר את הזכרון.
לסטודנטים יש פורמולות טבעיות נוספות. תבקשי פורמולה לסטודנטים של חב' סופהרב. ניתן להשיג בבתי טבע. תבררי בחברה אם זה מתאים גם בזמן הנקה.
אני ממליצה גם על תזונה נכונה . כמו דייסת קוואקר עם כפית דבש לפני הלימודים או המבחנים (טוב גם רגיל). שינה ושתיה מספקת של מים, תה צמחים ומיצים טבעיים. לאכול דגי ים, ביצים אורגניות, ירקות ופירות, דגנים מלאים, שקדים ואגוזים.
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש אומגה 3 משמן דגים בשוקולד מעולה
חופית עטיה29/12/2007מומלץ ע"י הרופא שלנו לכל ילד בכל גיל. יש המון מחקרים על כך. הבעיה בשמן דגים זה הטעם עד שהרופא המליץ לי על פרמה סין שמן דגים בשוקולד בלי טעם לוואי והילדים אוכלים בכייף!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאיילת25/11/2007
שלום רב,
אני מקווה שזהו הפורום הנכון לבקש המלצה להומאופת המתמחה בטיפול בדלקות אוזניים אצל תינוקות, רצוי באזור השרון-המרכז.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילת
עירית פרידמן28/11/2007את יכולה למצוא רשימת הומאופתים עפ"י איזורים באתר האגודה להומאופתיה
רוב ההומאופתים מטפלים בטווח רחב של בעיות וכולם מטפלים גם בילדים.
כל טוב
עירית
נ.ב-אם עדיין קשה לך לבחור מהרשימה את יכולה לפנות אלי לקבלת עיצה במייל אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהולריה22/11/2007
שלום!
אבקש את הסברכם, אם תוכלו כמובן, בהבדל הין ההומאופתיה לנטורופתיה. קראתי כמה מאמרים על הנושא אבל לא הכי הבנתי את ההבדל ביניהם.
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ולריה
עירית פרידמן22/11/2007ההומאופתיה מטפלת באדם ע"י הבנה ממוקדת של הבעיה המרכזית.
לבעיה הזו מותאמת באופן מדויק תרופה הומאופתית שמטפלת בשורש הבעיה וגורמת לגוף לפעול ו"לתקן" בעצמו את מה שהתקלקל ב"תוכנה" שלו.
ההכנות ההומאופתיות מקורן באלפי חומרים מהיקום. החומר המקורי עובר דילולים רבים עד למצב שבו נשארות מולקולות בודדות בלבד.
הנטורופתיה מטפלת באדם ע"י הבנה של החומרים שהאדם צורך ותיקונם בעזרת דיאטות או תוספי מזון.
יש נטורופתים שמשלבים בטיפוליהם גישות ושיטות נוספות כחלק מהטיפול.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשב חיטהשמי משה22/11/2007
אני חולה סרטן בכליות ובריאה. נאמר לי כי מיץ של עשב חיטה עכול לעזור לי, היכן ניתן להשיג.
אודה לכל עזרה בענין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עשב חיטה
יפה שמעוני23/11/2007שלום רב,
ניתן להשיג עשב חיטה בצורה של כמוסות, או את העשב עצמו בחנויות טבע.
הרבה בריאות,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עצירותיוליה21/11/2007
היי,
בתקופה האחרונה אני סובלת מעצירות, כי אני מסתגלת למקום מגורים חדש וכנראה משם הבעיה
מהי המלצתכם להקלה על המצב, והחזרתו להיות תקין<?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום יוליה
עירית פרידמן21/11/2007מלבד שינויים תזונתיים שבודאי תקבלי מהנטורופאטית, אני ממליצה לך על טיפול כוללני בהומאופתיה קלאסית.
לפי הראיה ההומאופתית העצירות היא רק סימן (סימפטום) לקושי עמוק יותר שאולי קשור לשינויים או לגורמים אחרים. "ניטרול" של הקושי הזה יכול להביא בצד השחרור מהעצירות שיחרור גם בתחומי חיים אחרים שאולי עוצרים אותך.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוטייקוסינטיה19/11/2007
רוצה להצטרף לקורס בשיטת בוטייקו באשדוד ולא יודעת לאן לפנות
האם אפשר גם לדעת מחירים?
בתודה מראש
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוטייקו ?
סינטיה21/11/2007שלום
אני חוזרת על פנייתי מה 19 שלא זכתה לתגובה
מחפשת ללמוד את שיטת בוטייקו - לאסתמה- באשדוד
תודה מראש
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטייקו ?
סינטיה21/11/2007האם ישנה סיבה מיוחדת שאני צריכה לפנות אליכם בפעם שלישית כדי לקוות לתשובה ?
סינטיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות
עירית פרידמן22/11/2007שהסיבה היא שאין לאף אחד ממנהלי הפורום תשובה......
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטייקו
סינטיה22/11/2007גם להגיד שלא יודעים זאת תשובה ולפחות לא ממתינים סתם בתחושה שמתעלמים
תודה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוטייקו
יפה שמעוני23/11/2007סינטיה שלום,
לא ברור מה הטענות. אנחנו רק מתנדבים לעזור.
תמיד ניתן לחפש לבד דרך גוגל.
הנה חיפשתי עבורך: אתר בשם לנשום יש בו נתונים על השיטה.
הנה האתר: www.linshom.co.il
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש טיפול משלים יעיל לפטרת?חסוי19/11/2007
שלום רב,
כדאי לפרט יותר. איזו פטרת? באיזה מקום?, תופפעות נוספות?
על פטריית הקנדידה אפשר למצוא חומר באתר שלי: tevamed.net
בברכה,
יפה שמעוני-נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיזה סוג? בציפורן?
עדי מנחמי19/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפס זוסטרטלי12/11/2007
שלום
לאימי יש הרפס זוסטר, והיא סובלת מאוד
האם חוץ מהכדורים שקיבלה מרופא העור, יש משהו שיכול לעזור לה? להקל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום טלי
עירית פרידמן12/11/2007ניתן לעזור עם הומאופתיה.
זה מחייב מפגש עם הומאופת.
לצערי אין אפשרות לתת ייעוץ אינטרנטי.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטלי
יפה שמעוני12/11/2007טלי שלום,
אני גם ממליצה על טיפול הומאופתי. יכול להקל מאוד.
בהצלחה,
יפה שמעוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס זוסטר
עדי מנחמי13/11/2007טלי ,מכיוון שכאבי הרפס זוסטר נובעים מהמצאותו של הוירוס במערכת העצבים המרכזית בגב,הטיפול המיידי והיעיל ביותר להקלה הינו דיקור סיני.בשלב מאוחר יותר ניתן לשלב הומאופטיה,שעשויה למנוע את ההתקפים .
בברכה,עדי מנחמי,פורום רפואה סינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול להרפס
ravid18/11/2007ישנם שמנים שניתן למרוח בכדי לרפא (!!) את ההרפס.
כאשר יוצא פצע ניתן למרוח שמן אתרי מליס על הפצע (פוטוסנסטיבי! לא לצאת החוצה חצי שעה אחרי המריחה!). מעביר את הפצע.
בנוסף, ניתן להשיג שמן לטיפול בהרפס (תערובת שמנים אתרים) שמחסל את החיידק של ההרפס אצל מטפלים בשמנים שלנדו אצל שלוס.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפס בעיניים מזה 3 שבועות
אילנה06/03/2010ההרפס בעפעפים בתוך העין ובגלל הרבה דמעת מתפתח גם מחוץ לעין התרופה זובירקס לא עוזרת. האם יש טיפול שמנים לתוך העפעפים שעוזר וגם אינו מזיק
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפס המלצה
מירי07/03/2010לוירוס הזה למיטב ישיעתי יש טיפול
את צריכה להכנס לגוגל ופשוט להקיש : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
יש אתר שמתמחה במחלות עור ברמה עולמית.
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניזורל וכד' עוזרים לקנדידה במעייובל10/11/2007
שלום
יש לי בטן נפוחה כבר שנה, כאבי בטן אחרי אוכל, גזים רבים, גרעפסים, אליהם מתלווים כאבי ראש רבים, עייפות רבה, חוסר אנרגיה, מצב רוח נפשי ירוד, דיכאון, עצבנות,
הייתי אצל כל הרופאים גם גסטרו, בהתחלה חשבו שזה גסטריטיס או הליקובקטר, אח"כ זה נשלל, אמרו שיש לי מעי רגיש,
כל התרופות לא עוזרות,
הייתי גם אצל פסיכיאטרים כל התרופות לא עוזרות לדיכאון,
הבנתי שאלו סימפטומים של קנדידה במעי,
א"כ רציתי לשאול האם חוץ מקנדידה במעי יש עוד מחלות שסימפטומים אלו יכולות להתאים להם?
כמו כן
רציתי לשאול האם כדורים כמו ניזורל 200 מ"ג ליום למשך 3 חודש יכול לעזור לכך?
והאם אפשר לעשות בדיקות צואה אצל רופא המשפחה בכללית ולקבל מרשם לכדור ניזורל או משהו דומה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובל
יפה שמעוני10/11/2007יובל שלום,
לטיפול בקנדידה אני ממליצה על כמוסות "קולורקס". אלה כמוסות טבעיותאשר עוזרות לנקות את הפטריה מהגוף. יש לשלב עם הכמוסות תזונה נכונה ללא שמרים, סוכרים, מוצרי סויה, מוצרי תירס ואלכוהול לחודש ימים. כדאי לקחת ביחד עם פרוביוטיק (החיידקים הטובים).
בהצלחה,
יפה שמעוני-נטורופתית 050-7497996* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יובל
עירית פרידמן12/11/2007אתה כותב "הבנתי זה קנדידה"-ממי ועל סמך מה הבנת?
ומי המליץ לך על הטיפול ועל סמך מה?
אני ממליצה לך לטפל בכל בעיה בעזרת מומחה שמבין בבעיה ולא באופן עצמאי.
לי באופן אישי לא נראה שזוהי קנדידה וגם אם כן אני ממליצה לטפל בשורש הבעיה שהביאה את הסימפטומים.
בהומאופתיה מתחקים אחר שורש הבעיה ומרפאים משם עד שהסימפטומים חולפים.
כל טוב
עירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות מעי
אילנה15/11/2007יובל שלום.
רוצה להציע לך :א) לבצע בדיקת קנדידה.היום אפשר לעשות זאת בקלות רבה ע"י בדיקת דם פשוטה.
ב) להתעניין בטיפולי קולון הידרותרפיה שזוהי שטיפה עמוקה של מעי הגס שעוזרת במקרים קשים של קנדידה ולא רק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)