מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער עם גוונים והחלקהשירן05/02/2012
שלום יש לי גוונים , ואני רוצה לעשות החלקה, אמרו לי שממש לא מומלץ לעשות החלקה על שיער עם גוונים מאחר וזה מסוכן בריאותית ,בגלל החומר שעשויים לשאוף בזמן ההחלקה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער עם גוונים והחלקה - תגובה
זאב לוין05/02/2012החלקה יפנית אינה מסוכנת - את מדברת על אדים של החלקה ברזילאית .
לא מומלץ לעשות החלקה לשיער מובהר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה עם גוונים
שירן06/02/2012שום החלקה לא ממולצת לשיער עם גוונים בלונדיניים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת ריבונדינג...
===06/02/2012ריבונדינג מומלצת...החלקה היחידה הטובה ביותר לשיער מובהר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת ריבונדינג... - תגובה
זאב לוין07/02/2012כמו שאמרתי כל ההחלקות לשיער מובהר הן חדשות ואין איתן הרבה ניסיון .
אני בינתיים לא ממליץ - אם את רוצה לנסות זאת בחירתך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלי את המומחים בנושא...
===07/02/2012ריבונדינג זו החלקה מדהימה שמיועדת למצבים קשים מאוד גם לשיער מובהר וישנם בודדים שמבינים ומכירים את ההחלקה המדהימה הזאת...מי שלא עובד איתה לא מכיר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה...שירה04/02/2012
היי, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך קולעים את הצמה שתמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה... - תגובה
זאב לוין05/02/2012שירה שלום את צריכה לחלק שביל עם מסרק בקו ישר מאוזן לאוזן - יהיה לך קשה לעשות את זה לבד אז את יכולה לבקש עזרה ממישהו .
לאחר מכן יש להתחיל לקלוע את הצמה - לפתוח שבילים סימטריים וישרים וכל פעם להכניס מהשביל הבא . בכיוון ישר עד לאוזן השניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פול מיטשל טרי טרי קרםגלית04/02/2012
לפני שאני קונה תקרם הזה
פשוט בגלל שראיתי הרבה מאוד המלצות.
רציתי לדעת עם יש בקרם הזה שומן או משהו אחר שנותן אפקט לשיער ונותן לו מראה טבעי אבל בריא ומלא חיים ? (כמובן רק בזמן השימוש של המוצר הזה )
כי דוגמא החימרים הפשוטים יותר הם לא עושים מראה טבעי, אבל עם השיער שלך לא נראה 100% אז אותו חימר נותן אפקט רטוב או שומני ואז עם השיער שלך לא ניראה בשמיים אז החימר מחפה .
אז רציתי לדעת עם מעבר לעיצוב האם הקרם טרי טרי נותן אפקט של שיער מטופח ?
מה אתם אומרים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו ?
אסי05/02/2012משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום האם תוכלו להמליץדנה01/02/2012
על מעצבת שיער שבאה לבתים שלנו האם אתם מכירים אחת באשדוד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - להאריך שיערדנה01/02/2012
שלום(:
פעם היה לי שיער ממש ממש ארוך אבל לפני חצי שנה הסתפרתי קארה ומאז השיער כמעט לא אורך לי..הספר אמר לי שצריך לגזור כל חודשיים רק את הקצוות השרופים,אחרת השיער לא יגדל אבל אני לא רוצה להסתפר כי השיער שלי גם ככה קצר...
אני גם עושה פאן כל יום כי אחרת השיער לא מסתדר לי..
מה אני יכולה לעשות כדי להאריך את השיער חוץ מלהפסיק לעשות פאן כי אני לא יכולה להפסיק..?
בתודה, דנה =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה
דנה03/02/2012למה אתם לא עונים ):
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דנה-
**04/02/2012הספר שלך צודק, לא תוכלי להאריך את השיער אם יש לך קצוות מפוצלים, בכדאי להאריך את השיער חייבים לגזור קצוות פעם בשלושה חודשים לפחות ס"מ, וכנראה שיש לך עכשיו קצוות מפוצלים אם השיער לא אורך לך, השיער כן אורך אבל בגלל הפיצול הוא מתקצץ ונשבר לבד, אז בשביל להאריך שיער תגזרי קצוות מפוצלים. ואל תעשי הרבה פן בשיער מספיק רק פעם בשבוע אבל מבלי להעביר עליו שוב פן בהמשך השבוע, ולפני הפן תשימי את נקטר טרמיק של קרסטס הוא מגן מפני החום של הפן ,וגם מזין אותו דרך החום. ואת צריכה לטפל ולטפח את השיער במוצרים טובים ואיכותיים בשמפו ומסכה טובה , [רצוי את של קרסטס המוצרים הכי טובים שיש ורואים איתם תוצאות מידיות!] ובשביל להאריך שיער בריא וחזק צריך לאכול נכון , שגורמים לשיער לגדול חזק ובריא , [אם אוכלים כל יום 10 אגוזי המלך במשך שלושה חודשים רואים שינוי גדול בשיער]. והשיער צומח בחודש בין ס"מ ל-ס"מ וחצי אין שום תרופות פלא שיזרזו את צמיחתו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הפן-
**04/02/2012פעם בשבוע זה לא מזיק ופוגע בשיער , אבל לא להעביר עליו פן בהמשך השבוע, ולעשות את הפן במרחק של ס"מ לא להקריב את הפן לשיער שלא יפגע וישרף! ולשים את הנקטר טרמיק שמגן על השיער מהחום ומונע נזקים בשיער ומזין אותו דרך החום! ושימי אמפולה לפחות פעם בחודש , האמפולה היא ההזנה הכי טובה שיש לשיער! אם תטפלי ותטפחי את השיער במוצרים איכותיים ותקפידי לגזור קצוות מפוצלים אין שום סיבה ששיערך לא יארך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהאריך שיער - תגובה
זאב לוין05/02/2012אם לא תפסיקי לעשות פן - כנראה שהשיער לא יצמח לך . הסיבה היא שאת שורפת אותו כל יום מחדש והקצוות המפוצלים נשברים וכך שיערך מתקצר .
אני ממליץ לך או שתעשי החלקה יפנית - כך תפסיקיק להתעסק עם השיער - או שתמצאי לך פתרון אחר לעיצוב השיער שלא כולל חום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים על שיער צבועלירון31/01/2012
שלום רב
זה מספר חודשים שאני צובעת את השיער לחום כהה לאחרונה החלטתי שאני רוצה להפסיק את הצביעה ולחזור לעשות גוונים בשיער האם זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו יש תשובה ?
לירון31/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לירון
אנג'לה טטרו01/02/2012כן בהחלט שזה אפשרי
בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת צריך לראות את השיער
לפי מה שאת מתארת אפשרי לעשות ובהדרגה לרדת מהצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכולם!גלית31/01/2012
שלום,
איזה מוצר נחשב לטוב יותר ? אבל מנסיון שלכם או של אנשים ששמעתם!
וולה מסכה+שמפו או שוורצקוף מסכה +שמפו !
יש כאן משהו שעובד עם שתי המוצרים האלו ? ויוכל להגיד ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכולם! - תגובה
אלירן הרוש31/01/2012עדיף קרסטס יש להם לכל סוגי השיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה ויטמנים כדורים לחיזוק השיערשיראל30/01/2012
מומלצים .?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה ויטמנים כדורים לחיזוק השיער - תגובה
אלירן הרוש31/01/2012רוטס hr
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמעתי שיש טיפול במספריים חמות רציתישיראל30/01/2012
לשמוע פרטים על הטיפול הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמעתי שיש טיפול במספריים חמות רציתי - תגובה
זאב לוין05/02/2012טיפול במספריים חמות הינו גם תספורת וגם טיפול עמוק לשיער .
הוא מתבצע עם מספריים חמות אשר אפשר לכוון להם את המעלות לפי סוג השיער ומה שהוא צריך . - כמובן שאין שום סיכון במספריים .
הגזירה עם המספריים החמות בעצם מלחימה ואוטמת את הקצוות המפוצלים וגורמת להם לא להתפצל למשך יותר זמן .
הטיפול העמוק נעשה בכל השיער מבלי להוריד באורך - אלא על מנת לטפל בשיער ולהלחים אותו .
מומלץ מאוד !
במיוחד לשיער תלתלים, שיער יבש , שיער פגום
אבל הוא מעולה לכל סוגי השיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פול מיטשלאסי30/01/2012
שלום,
אני מעוניין לקנות פול מיטשל שמפו ומסכה לשיער דק (ONE1)
זה מתאים לשיער דק נכון ?
עכשיו אני לא מוצא מסכה מאותה חברה שמתאים לשיער דק .
איך זה הגיוני ?
יש רק מסכה אחת שהיא מתאימה לשיער יבש אי אופציה בחירה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פול מיטשל - תגובה
אלירן הרוש31/01/2012לקרסטס יש מוצרים שיתאימו יותר בישבילך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלירן
אסי31/01/2012עם אתה זוכר שדברתי איתך אמרתי לך שיש לי אלרגיה לקרסטס וללוריאל
אז לא רלוונטי ואני ממש מבואס על זה !
אז אמרתי ניקח משהו אחר אבל מבאס ממש שקרסטס חברה היחידה שאני רואה שיש לה מלא מוצרים לשיער מכול הסוגיםם ...
אז רציתי אולי המלצה על חברה אחרת שלפחות נחשבת למקום שני אחרי קרסטס .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת חפיפהמירוש30/01/2012
יש לי שיער רגיל- גלי, כמעט עד המותן. שומרת עליו וגוזרת קצוות כל כמה חודשים כדי למנוע פיצול.
השאלה שלי היא לגבי תדירות החפיפה. האם שיער ארוך עדין יותר ולכן מספיק בתקופת החורף לחפוף עד 3 פעמים בשבוע? אייני עוסקת בפעילות גופנית כך שהסיכוי שאני אזיע או שריח השיער שלי יהיה זוועתי רחוק:) אני מאוד אוהבת לחפוף ועושה זאת יום כן -יום לא האם זה מוגזם?:S* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת חפיפה - תגובה
זאב לוין05/02/2012אין שום בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן לשיערl30/01/2012
שלום,
האם יש איזשהו סיכון במריחת שמן בשיער? לדוגמא שמן תינוקות
האם בקיץ השיער אינו נשרף מכך.?
תודה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי-
**30/01/2012בשום פנים ואופן אל תשימי שמן תינוקות בשיער!!! שמן תינוקות בשיער זה מתכון לשיער שרוף! שמן תינוקות+שמש=שיער שרוף, מומלץ לשים סרום בשיער שגם מגן מפני קצוות מפוצלים וגם נותן ברק לשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתכון מצוין לשריפת שיער
מירוש30/01/2012שמן לתינוקות זה שמן לתינוקות, לא לשיער ולא לשימוש אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לשיער - תגובה
זאב לוין05/02/2012אם את רוצה להשתמש בשמן מיוחד לשיער יש שמן מרוקאי - לא ציינת מדוע את צריכה שמן .
בכל מקרה שום שמן לא מיועד לשיער לא שמן תינוקות ולא שמן זית - הם ייבשו לך את השיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון,
N12/02/2012חוץ ממסיכת שמן זית ודבש לשיער, שזה בסדר .. לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון, - תגובה
זאב לוין12/02/2012לא ! לא לשים שמן זית בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן בגיל צעירדנה29/01/2012
שלום!
אני בת 29 , וירשתי שיער לבן מאבי , בגיל צעיר.
שיערי בצבע שטני עם גוונים עדינים בהירים, השיער מלא וגלי.
למזלי השיער הלבן נמצא פנימה ולא בחוץ , אך עדיין כאשר אני מרימה אותו רואים אותו בהחלט. ראני עושה גוונים אחת לחצי שנה בערך.
רציתי לדעת לגבי שטיפה , האם יעילה? תעזור בכלל? ואיזו שטיפה? איך היא פועלת? או שעלי להישאר עם הגוונים ע"מ לטשטש?
האם יש פתרון אחר?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן בגיל צעיר - תגובה
זאב לוין29/01/2012תראי קשה לי לענות מבלי לראות אותך - ואת השיער -
ניתן או לטשטש באמת בעזרת גוונים בטכניקות שונות וניתן גם לעשות שטיפה .
את מאוד מוזמנת להגיע אליי לייעוץ .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפת שיער וצביעהשלומית29/01/2012
לאחר חפיפת שיער, כמה ימים אחרי זה מותר לצבוע את השיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפת שיער וצביעה - תגובה
אלירן הרוש29/01/2012אן בעיה לצבוע ישר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשיםארז29/01/2012
שלום,
אחרי כמה שנים בלי קשקשים, הופיעו אצלי לאחרונה שוב קשקשים. אני חופף את השיער ב"הד אנד שולדרס" (רגיל. אין לי, למיטב הבנתי, שיער שמנוני), ואני עושה את זה ככה: ביום ראשון - חופף פעם אחת; ביום שני - לא חופף, רק שוטף במים; ביום שלישי - חופף פעם אחת; וכך הלאה - יום אחד חופף, יום אחד רק שוטף. אני שוטף את השיער, כי אני תמיד עושה פן אחרי הרחצה, כדי להעמיד את הפוני מקדימה.
מה כדאי לי לעשות כדי להפטר מהקשקשים? הם לא רבים, אבל הם קיימים וזה לא הכי יפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
זאב לוין29/01/2012אני הייתי ממליץ לך על שמפילינג של וולה sp ושמפו של קליר סקאלפ מאותה סדרה .
השמפילינג הוא פילינג מיוחד לקרקפת נגד קשקשים .
מוצר מ-ע-ו-ל-ה ניתן להשיג במספרות מורשות וולה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)