מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודים בראש מוצר של קרסטס הגיוני ?אסי05/01/2012
קניתי שמפו ומסכה של קרסטס !
אין לי מושג למה אבל יש לי גירודים בכול הראש
פשוט מבאס!
מה אתם אומרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שלום-
**05/01/2012יכול להיות בגלל שהחלפת שמפו , או אם יש לך קשקשים בשיער גם זה יכול לגרום לגרד בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן החלפתי מי שוורצקוף לקרסטס.
גלית05/01/2012החלפתי שמפו משוורצקוף לקרסטס
קסקסים בחיים לא הייה ליי..
אבל מי שהתחלתי להשתמש בקרסטס אז כן ניהיה ליי..
השתמשתי במוצר היום ורק אחרי איזה 7 שעות נוצרו גירודים וקסקסים .
יש מצב שהקרקפת שלי תתרגל בימים הקרובים ?
ויש מצב כנרא שזה בגלל שהחלפתי שמפו אה?
זה כולכך מבאס לקנות מוצרים כולכך יקרים ואז יש בעיה איתם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום-
**05/01/2012הגירוד בשיער נראה לי יותר שהסיבה היא בגלל הקשקשים. ומצויין שהחלפת את השמפו לקרסטס , המוצרים של קרסטס הכי טובים שיש ! ואת תראי תוצאות נפלאות עם השמפו והמסכה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
גלית05/01/2012קודם תודה :)
אבל הקסקסים התחילו מי שהתחלתי להשתמש בשמפו ...
לפני זה לא הייה לי קסקסים
יש מצב שזה יעבור בימים הקרובים
ושזה קורא לי כנרא בגלל שזה שמפו חדש ?
ואין לי מי יודע מה הרבה קסקסים ממש ממש מעט ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערמשי03/01/2012
שלום.. השיער שלי עבר המון צבעים וכל הזמן אני מנסה לצבוע שהצבע יהיה אחיד.. אני צובעת וחצי שיער יוצא גוון יותר ג'ינג'י והקצוות יותר גוון אפור וזה נראה ממש לא אחיד... אני צובעת בצבעים יותר אפורים כדי לנטרל את הג'ינג'י אבל זה לא עוזר.. הייתי רוצה להכהות וזהו כי אני צובעת בצבעים בהירים פשוט השיער שלי מתולתל ונפוח אבל דליל ואם אני עם כהה זה בולט בקרקפת בגלל שאני ממש בהירה..מה עושים? על איזה גוונים ללכת? .. ומה הכי כהה שאני יכולה לצבוע שלא יבליט את הדלילות של השיער? ואיזה מספר אני אוכל לצבוע שיראה לא ג'ינג'י מידי ולא אפור מידי? תודה רבה רבה אשמח לתשובה אני כבר מיואשתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער - תגובה
זאב לוין03/01/2012במידה ועברת הרבה צבעים והצבע אינו אחיד אני ממליץ בפעם הראשונה ללכת לספר שיעשה לך פיגמנטציה ויצבע לך לצבע הרצוי - ולאחר מכן תוכלי כבר להתחיל לחדש שורשים לבד בבית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי, צריכה ייעוץקארין03/01/2012
היי, לפני שלוש שנים עשיתי החלקת סברה בשיער, הייתי צובעת בצבע טבע של ביוטיקר בשנתיים הראשונות ולאחר מכן הפסקתי לצבוע עד היום מזה שנה, השיער שלי ארוך והצבע הטבעי שלי הגיע רק לחצי מהאורך. אני מאוד רוצה לצבוע לחום בהיר (הסברה עצמה נמצאת רק על קצוות השיער) רציתי לדעת מה אתה ממליץ לי לעשות? ואם שטיפת שיער של לוריאל efassor תעזור לי במקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, צריכה ייעוץ - תגובה
אלירן הרוש03/01/2012הי אם עשית סברה ונישאר קצת בקצוות זה בעיתי כי איפה שיש סברה אי אפשר לעשות צבע זה לא יתפוס!!
סברה זה חינה היא עוטפת את השיערה ועד שלא מספרים והכל יורד אי אפשר לעשות פעולה כימית
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת
קארין03/01/2012את זה אני יודעת. .תוכל לתת פרטים מפורטים בבקשה על החומר של לוריאל שמוריד צבע שחור..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל בבקשה לענות לי על השאלה הקודמת
קארין03/01/2012תוכל בבקשה לענות לי על השאלה הקודמת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שאלה נוספת - תגובה
אלירן הרוש04/01/2012תראי אני לא שמעתי על חומר קסם של לוראל שמוריד שחור אני עובד עם לוראל!!
צבע שחור הוא בעיתי זה הצבע היחידי שמאוד קשה להוריד!!
יש מקרים שאפשר אבל תלוי כמה פעמים צבעת לשחור ואם כל פעם את כל השיער !
תגיעי למספרה ליעוץ נוסף ואיבחון של השיער(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
קארין04/01/2012לא שמעת על החומר efassor של לוריאל?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
אלירן הרוש05/01/2012שמעתי על אפסור אני עובד איתו הוא מצוין אבל לא מוריד שחור!!
אם היה לך בהיר וצבעת לכהה אז הוא יכול להחזיר אחורה אבל אם תמיד צבעת לכהה אז אן לא לאן לחזור הוא פשוט לא עושה כלום!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, צריכה ייעוץ - תגובה
אלירן הרוש05/01/2012לא איפה שיש סברה אן מה לעשות!! עליך להסתפר להוריד את הסברה ואז ליצבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת יוקווחן03/01/2012
אםםם אפשרר לדעעתתת את הסיכוניםם שללל ההחלקה הזאת...
יש נשירה?.. השיער יראה בריא או חסר חיים? יהיה לפחותת קצת נפח אוו שהשיער יהיהה דלילל לגמרי... אם למשלל יש לי כמות שיערר רבהה גלי ונפח..
מומלץץץ לעשותת החלקה זו?... ואיךךך יראהה השיערר שליי לאחר כמה שנים אם אני יחדש אותה כל הזמן?? אגבבבב אני בת 15
תודההה רבההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ובנוסףף
חן03/01/2012השיערר שליי עברר לפני כשנה כימיהה שמורידהה נפחחח ופותחתת קצצתת תלתלים ועשיו אני משתמשתת בקביעות במוסס ופעםם בגלייז.... זה יפריע להחלקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקת יוקוו - תגובה
אלירן הרוש03/01/2012הי בגלל שאת בת 15 היתי ממליץ לך לחכות אם זה כי השיער עלול להישתנות ולא כדאי להתחיל אם פעולות כימיות בגיל כזה!!
אבל ההחלקה היא טובה אבל צריך לעשות אצל מישהו טוב!! כדי שתצא לך תוצאה טובה
את מוזמנת ליעוץ לגבי השיער יש עו אפשרויות להסתדר אם שיער בעייתי חוץ מהחלקה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אני שאלתי שאלה, לא ענית לי עליה
חן03/01/2012...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזרת שיער בחרוזיםלירון01/01/2012
שלום לכולם
קניתי שיער אמיתי בחול ואני לא מצליחה למצוא אף אחד מקצועי בארץ שיודע לשים את החתיכות האלה עם חרוזים....
אתם מכירים מישהו? יכולים להמליץ לי על מישהו באזור הצפון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזרת שיער בחרוזים - תגובה
אלירן הרוש02/01/2012הי באזור הצפון אני לא מכיר אבל אם תגיעי לתל אביב אני יודע לעשות את זה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש שקניתי קרסטס מזויףאסי01/01/2012
איך אפשר לזהות ?
קניתי ווליוםאקטיב ולפי מה שהבנתי השמפו אמור להקציף
והוא לא מקיף בכלל אולי ממש רואים לבן כזה בהתחלה ואחרי זה אין שום הקצפה שמתי ממש שהשמפו אמור ממש להקציף כמו שמפו רגיל מה אתם אומרים ?
איך ניתן לזהות עם זה מזויף ??
ויש למשהו תאתר של קרסטס בשביל ליראות עם האתר שממנו קניתי רשמי או לא רשמי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש שקניתי קרסטס מזויף - תגובה
אלירן הרוש02/01/2012יש קרסטס מזויף!! אם לא קנית במספרה מורשת קרסטס
את חופפת פעמיים או פעם אחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים ביום אבל
גלית02/01/2012ואין קצף בכלל אמרו בהתחלה שיש מלא קצף אבל אין בכלל!
דבש שני הראש שלי קצת מגרד...
דבש שלישי לא מרגישים ממש איכות השוורצקוף שהייה לי הרבה יותר איכותי
אבל מה שכן המוצר מזויף שממש מחקה את המקורי !!
ריח חזקק וטוב אריזה מעוצבת יפה ואיכותית ..
אבל זה לא בעיה לזייף..
את החומר שבפנים כן בעיה .
וגם ניהיה לי קסקסים ... מה שלא הייה לי אף פעם ..
השאלה הגדולההה איך אפשר לדעת עם קונים מקורי או לאא??
למה ללוריאל אין אתר מסודר שמראה איזה מספרות מורשות יש ??
כי היום לך תדעע מאיפה אתה קונה אתה צריך לנחש
איך אני יידע עם המספרה שאני קונה ממנה המוצר שלהם מקורי ?
כי כול אחד יגיד שכן אז לך תדע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעמיים ביום אבל - תגובה
אלירן הרוש03/01/2012לא פעמים ביום!! פעם ביום!! לחפוף פעמיים לחפוף לשטוף ולחפוף ןלשטוף!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי
אסי03/01/2012סליחה התכוונתי פעמים ברצף
וכמה פעמים אני אמור להשתמש במסכה ובשמפו ?
כמה פעמים בשבוע ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה ויש לי שיער דק כמה פעמים צריך לח
אסי03/01/2012אה ויש לי שיער דק כמה פעמים צריך לחוף בשבוע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתכוונתי - תגובה
אלירן הרוש04/01/2012פעמיים ברצף ואן קצף?
במסכה אני ממליץ להשתמש כל חפיפה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין אבל
אסי04/01/2012גם עם אני יחפוף פעם אחת אמור להיות קצף זה לא משנהה..
פשוט קבלתי מוצר מזויף חד משמעית :)
והזמנתי ממקום אחר בטוח יותר תמוצר ממשווק מורשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמין רוטס HR:|30/12/2011
אני כמעט בת 18, וחברה הציעה לי על ויטמין רוטס לשיער (יש לי שיער דליל, חלש ונושר..)
אבל אז אמרו לי שזה גורם לעלייה במשקל, ושיעור גם בפנים!!
זה נכון ?!
תודה מראש לעוזרים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמין רוטס HR - תגובה
זאב לוין03/01/2012אינני מכיר את המוצר - אני יכול להציע לך על מוצר אחר ללא תופעות לוואי-
טיפות באלאנס סקאלפ לשיער דליל ונושר של וולה SP ניתן להשיג במספרות מורשות וולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעת שיער על שיער רטובמיקי29/12/2011
יש לי גוונים בשיער וצמח לי שורש כהה. השיער שלי בטבעי הוא חום ממש כהה. יש לי פיגמנט אדום בצביעה
אתמול הייתי במספרה וביקשתי לרדת מהגוונים ולעשות צבע. הספר חפף לי את הראש ושם לי צבע של לוריאל. הוא צבע לי את השיער על שיער ממש ממש רטוב,בלי יבוש ובלי כלום.
הוא לא הסכים להסביר לי מה זאת השיטה הזאת. בחיים לא שמעתי שצובעים על שיער רטוב.
אפשר לקבל הסבר בבקשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכאל
אנג'לה טטרו29/12/2011מה שהוא עשה לך זה סוג של שטיפה ,אפשר לעשות לשיער שיש לו גוונים
בשביל להבין למה ככה ולא אחרת את זה את צריכה לשאול את מעצב השיער
הכי חשוב שאת מרוצה מתוצאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מיקי29/12/2011אני מאוד מרוצה.
השאלה שלי זה ,אם זאת שטיפה אז זה יורד אחרי כמה חפיפות?או שזה קבוע כמו צבע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש מאודאליאן28/12/2011
יש לי שיער יבש מאוד אני משתמשת בחומרים שנחשבים מהטובים וחופפת פעמיים בשבוע אך זה לא עוזר .. מה אני יכולה לעשות לטפח אותו ושיהיה לי שיער בריא וגמיש ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש מאוד - תגובה
זאב לוין03/01/2012לא ציינת באיזה מוצרים את משתמשת - לפעמים לא די שהמוצר הוא טוב - הוא יכול לא להתאים לך פשוט - אני ממליץ לגשת למעצב שיער - שיאבחן את שיערך ויתאים לו חומרים מקצועיים שיתאימו במיוחד לו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרסטסאסי28/12/2011
קניתי שמפו של קרסטס עכשיו רשום בהוראות להקציף
והשמפו לא מקציף זה הגיוני ?
יש מצב שאני לא משתמש נכון או שיש מצב שקבלתי מוצר מזויף ?
או שהשמפו לא אמור להקציף ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרסטס - תגובה
זאב לוין03/01/2012הפעולה נקראת הקצפה - לשים את השמפו על שיער רטוב ולעשות אותו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער דק דליל ומתולתלעינת28/12/2011
שלום .
אני סובלת משיער דליל ומתולתל המגיע עד הכתפיים .
אין לי תספורת מוגדרת , בבוקר אני קמה עם שיער מקורזל ועומד
ואני משתמשת במוס כדי לעצב אותו .
האם יש תספורת מומלצת לשיער כזה ?
האם עדיף לדרג ?
אני רוצה שהשיער יהיה בריא , מלא חיים ושלא דורש המון זמן לסידורו .
תודה ,
עינת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער דק דליל ומתולתל - תגובה
זאב לוין03/01/2012לשיער דק ודליל תמיד עדיף תספורת מדורגת - אשר גורמת ליותר נפח וכך נראה שהשיער מלא יותר - בנוסף אני מאוד מאוד ממליץ לך על שמפו + מסיכה ( ניתן לרכוש גם אמפולה לשימוש ביתי ) של ווליומיז וולה SP זו סדרה מקצועית המותאמת במיוחד לשיער דק ודליל הגורמת לשיער להיות בעל מגע נהדר - נפח בשיער - מראה מבריק - מאוד מומלץ ! ניתן להשיג במספרות מורשות וולה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שיבה מצהיב ומשחיםרוית27/12/2011
אף פעם לא צבעתי את שיערי (השחור) ומגיל צעיר יחסית (20 ומשהו) יש לי שיער שיבה ואני עושה פן במספרה לפחות פעם בשבוע (למעלה מעשר שנים). לאחרונה שיער השיבה מצהיב למרות שאני משתמשת בשמפו מיוחד לשיער שיבה ובשבועיים האחרונים התווספו לשיער מעין כתמים חומים. אני מעשנת אבל לא ברור לי מה השתנה? כל הנתונים שציינתי לא השפיעו לכאורה על הצבע הכסוף של שיער השיבה רק לאחרונה. האם העובדה שאני עושה פן שורפת את שיער השיבה? אני לא מעוניינת לצבוע את השיער. האם יש פתרון אחר?? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ים המלח ושיער שיבה
רוית30/12/2011ספר ותיק חושב שיש קשר למה שאני מתארת שקרה לשיער השיבה שלי לעובדה שהייתי בים המלח לאחרונה וכי מדובר באיזושהי ראקציה עם גפרית. מישהו נתקל בתופעה מעין זאת?
(רופא עור שבדק את שערי שלל אפשרות כי מדובר בבעיה רפואית פיזיולוגית)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער שיבה מצהיב ומשחים - תגובה
זאב לוין03/01/2012אני יכול להמליץ לך שמפו סילבר וויט - הוא שמפו המיועד לשיער שיבה שמנטרל את הפיגמנט הצהוב בשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער מתולתלשרונה27/12/2011
שלום רב
אני בעלת פנים ארוכות, יש לי תלתלים מדורגים ארוכים צבועים באדום ואני כבר משועממת אחרי שנים של שיגרה.
חשבתי להסתפר קארה ארוך ולעשות פסים בהירים בצדדים.
הייתי שמחה לפוני כי יש לי קמטים במצח אך אני חוששת שפוני לא יתאים לי.
מה דעתכם על תספורת זו?
תודה.
שרונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שער מתולתל - תגובה
זאב לוין03/01/2012קשה להגיד ללא תמונה - מוזמנת לצרף אחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרסטסאסי25/12/2011
יש להם אולי אתר ליראות מי משווק מורשה ומי לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרסטס - תגובה
אלירן הרוש27/12/2011כן מאיזה אזור את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזור הצפון
אסי28/12/2011אבל אני צריכה שלכול הארץ כי אני מזמינה מהאינטרנטט
תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן להשיג קרסטס אצלי
אנג'לה טטרו29/12/2011באזור הצפון , ניתן להשיג אצלי קרסטס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך אתר או משהו?
אסי29/12/2011כי אני בדרך כלל מסתכלת על המחירים גם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלק של המחליק בהחלקה יפנית חייב להקיידן25/12/2011
חייב להיות שורף ביגלל האדים?
ועוד כמה שאלות:
היום עשיתי שורשים ולמזלי נפלתי על מישהו טוב שעשה לי פעמים בודדות שורף!
אבל פעם שעברה שעשיתי זה היה פשוט סיוטטטט!!!!
כמה זמן אסור לחפוף אחרי שורשים של יוקו סיסטם?
איזו סיבה יש, שהשיער שלי תופס צורה אחרי שינה (מתקפל ונשאר ככה)?
אני לא מחפש שיער חלק מההחלקה יפנית אני עושה יפנית רק ביגלל שהטיבעי שלי מתולתל,אם היה לי שיער גלי לא הייתי עושה החלקה. השאלה שלי האם אפשר לדלג או לחזור פחות עם המחליק על השיער בביצוע ההחלקה (בחלק של המחליק)?
האם קרובה לצאת שיטה או משהו כזה שתשנה את סוג השיערה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלק של המחליק בהחלקה יפנית חייב לה - תגובה
אלירן הרוש27/12/2011כן חייב מחליק ביפנית אבל יש החלקה שניקראת סילק סטרייט והיא בלי מחליק היאנ יוצאת מעולה!! זה רק אם פן והיא יוצאת טיבעי מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלק של המחליק בהחלקה יפנית חייב לה - תגובה
אלירן הרוש27/12/2011זה לא ברזילאית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)