מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע שיער אחרי חינהאלה24/09/2011
לפני חודשיים צבעתי את השיער עם חינה שחורה אני מעוניינת להבהיר אותו לחום כהה,
כי השיער הטבעי שלי הוא חום איך אפשר לעשות זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער אחרי חינה - תגובה
זאב לוין25/09/2011אחרי חינה אי אפשר להבהיר. יצא לך ירוק . את צריכה להאריך את השיער ורק אז לבצע הבהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל שלא אורך.חסוי24/09/2011
יש לי שיער מתולתל קצר מגיע בערך עד הכתפיים ואני כבר הרבה זמן
מנסה להאריך אותו והוא פשוט לא אורך ...
כבר כמה שנים שלא הסתפרתי כי אני מנסה להאריך אותו והוא פשוט לא אורך ...
ואין לי בעיות של תזונה או משהו הכל בסדר ..
והלכתי לרופאה והיא נתנה לי תוסף תזונה אבל זה לא עוזר
ויש לי נשירת שיער מהשורשים ..
ולהסתפר שוב אני לא רוצה כי אני מפחדת שזה יישאר יותר קצר ממה שזה ולא יצמח ..
יש לכם רעיון מה לעשות ? אולי תרופות סבתא לחיזוק השיער או משהו ...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו...
חסוי24/09/2011הרופאה אמרה שיש לי נשירת שיער מהשורשים שעד שהשערה גודלת היא כבר נושרת והיא לא מצליחה להגיע לאורך ארוך ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער מתולתל שלא אורך. - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011יש לך מחזור צמיחה יחסית קצר ובגלל זה השיער "נתקע" באורך מסויים.
השלימי עם זה או תתקיני תוספות שיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקותסיון23/09/2011
שלום,
עשיתי בעבר כמה החלקות יפניות (אצל יגאל ויצמן ובהייר-סנטר) ותמיד אחרי כל החלקה אני מגלה כוויות בקרקפת ונקודות התקרחות בראש...
אבל למרות הכוויות המשכתי לעשות את ההחלקות כי זה שווה את זה. בלי החלקה השיער שלי מתנפח, יבש ולא מסתדר.
חשבתי אולי כדאי להחליף סוג החלקה. שמעתי על הצרפתית, על הסברה, הברזילאית, אבל אני לא מצליחה להבין מה הכי טובה....
תוכלו לעזור לי?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקות - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011שלום סיוון,
אין טעם להחליף את סוג ההחלקה כי טענותייך מדברות על ביצוע כושל של מריחת החומר
כיוון שציינת את שמי, את מוזמנת ליצור קשר כדי שנאמת את דברייך כי אצלי אין תיעוד לביצוע כושל מהסוג שציינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..חסויי23/09/2011
עשיתי ניקוי שיער משחור וצבעתי את השיער לבלונד ויש קטעים שלא ניתפסו האם לאחר ניקוי שיער אפשר לצבוע את השיער לבהיר כמו בלונד ושלא ישאר חתיכות של צבע שחור?יש לי בשיער לאחר הניקוי חתיכות שלא ניתפסות הצבע איך אי יכולה לגרום לצבע ליתפס בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.. - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011איפה שנשאר פיגמנט כהה לא ניתן לצבוע לגוון בהיר יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום..חסויי23/09/2011
שלום צבעתי את השיער שלי לחום זהוב וכשצבעתי שורשים הצבע יצא לי כהה וזהוב לא אותו הדבר למה?וגם קניתי תוספו וצבעתי אותם חום זהוב ולא יצא כמו השיער שלי אצרף תמנה שתראו את הצבע שיש לי בראש..זה הצבע gold brown
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום.. - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011בחרת חמצן נמוך מידי או טעית בבחירת הצבע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרהשני23/09/2011
שלום,
כל כמה זמן מותר לעשות הבהרה בשיער בכדי שהבלונד יהיה בהיר?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרה - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011זה תהליך שכדאי לבצע במספרה, אם יש פיגמנט כתום כדאי לצבוע כל שלושה שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שני01/10/2011כל שלושה שבועות עם הבהרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיערריקי23/09/2011
היה לי צבע שיער אדמדם וביקשתי לצבוע מהספר לצבוע את השיער לחום כהה.
הצבע יצא לגמרי שחור, למה זה קרה? ולמה אחרי שאני חופפת את השיער הבגדים עדיין מתלכלכים מהצבע? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011הצבע הנבחר היה כהה מלכתחילה וזה לא מסוכן, בדר"כ שיער יבש או פגום מאבד צבע וכדי למזער נזקים מומלץ לצבוע קצוות בצבע ללא אמוניה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה בנוגע לצבע שיערחסויי23/09/2011
איזה צבע זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד אחת
חסויי23/09/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גוונים והחלקהשרון22/09/2011
שלום,
כמה זמן אחרי שעושים גוונים אפשר לעשות החלקה? האם האפשר לעשות גוונים בשיער אחרי החלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוונים והחלקה - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011עדיף לבצע החלקה לפני גוונים אחרת זה הופך את תהליך ההחלקה למורכב מהרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתלדנה22/09/2011
היי בעבר היה לי שיער כמעט עד המותניים מתולתל שנוטה לאפרו.לאחר שימוש מרבי במחליק נשר לי השיער הוא מגיע לי לכתפיים הוא נהיה יבש ומנופח. החלטתי לגזור קצוות ולהאריך אותו עכשיו אני רוצה לדעת באיזה תכשירים לשיער עליי להשתמש ושהיו תכשירים שניתן לקנות בסופר פראם. והאם אם שימוש תמידי באמת השיער יארך ותוך כמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011השיער לא נשר, הוא נקרע כתוצאה משימוש לקוי במחליק.
השתמשי בתכשירי טיפוח שמתאימים לסוג שיער ותצטיידי בסבלנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער ארוך ועדיןA21/09/2011
שלום,
אני רוצה להאריך את השיער שלי לאורך יותר ארוך ממה שיש לי בדרך כלל..אבל יש לי שיער עדין מאוד,כל סירוק מוריד לי כמה שערות תמיד על המסרק והוא די דק..
יחד עם זאת גם מאוד יפה...הגוון הטבעי שלי הוא חום קלאסי כזה יחסית כהה,אבל רחוק מצבע שחור..וחלק לגמרי בלי פן..
השאלה שלי היא:
האם אני יכולה להאריך את השיער כרגיל אפילו שיש לי שיער לא הכי עבה וחזק?
אשמח לתשובה,
תודה רבה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדיין מחכה לתשובה...
A23/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ארוך ועדין - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011תוכלי להאריך שיער אם יש לך מחזורי צמיחה ארוכים המאפשרים זאת.
ולשם כך תיאלצי להשתמש במוצרי טיפוח מבוססים מינרלים המגנים על שיער דק ושברירי.
לא מומלץ לבצע פעולות כימיות שיתרמו לשחיקה מואצת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להמליץ לי על מוצר טיפוח כזה?
A25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכל להמליץ לי על מוצר טיפוח כזה? - תגובה
יגאל ויצמן27/09/2011כל חברת מוצרי טיפוח מקצועית מייצרת סדרת מוצרים לשיער כשלך.
תפקידם לייצר ציפוי מגן מפני שחיקה ובכך לאפשר לשיער לשרוד.
להשיג במספרות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער ארוך ועדין - תגובה
אלירן הרוש26/09/2011שלום
כדי שהשיער היה ארוך עלייך להסתפר כל שלושה וחצי חודשים משום ששיערך דק ועדין
והקצוות נישברים !אם תישמרי על קצוות בריאים וחזקים שיערך יארך!
שאלה את אוכלת בשר אדום? יכול להיות גם חוסר ברזל גורם להיות לשיער חלש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע חוםשיר21/09/2011
שלום לכם,
אני צובעת את שיערי בכמה צבעים והמון פעמים הצבע יצא יחסית בסדר
ומשום מה,בזמן האחרון יוצא לי צבע בשיער חלק כהה וחלק חום ואין לי מושג מדוע
אני צובעת את שיערי לצבע חום בהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע חום - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011כדי לתת תשובה מדוייקת, צייני באיזה איזורים יוצא לך כהה?, אם יש שיער לבן?, מה הצבע הטבעי שלך?, באיזה מספר צבע את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Moroccan oilנדב21/09/2011
שלום לכולם,
אני מעוניין לבצע הזמנה גדולה של Moroccan oil 100ml אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.
חשוב לציין שאין לי מספרה ולכן הספק הרשמי לא מוכן למכור לי.
אני מעוניין בתור התחלה ב20-30 בקבוקים.
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Moroccan oil - תגובה
אלירן הרוש21/09/2011לאיזה מטרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה יכול למכור לי?
נדב21/09/2011למכירה, יש לי חנות של קוסמטיקה ומוצרי טיפוח.
אני מעוניין גם בשמן וגם במסכת הזנה, אם המחיר טוב.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMoroccan oil - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011צור איתי קשר, אפתור לך את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי פתיחת תלתליםהילה21/09/2011
עשיתי לפני כחודש פתיחת תלתלים שאני מאוד מרוצה ממנה
אבל אני רוצה לעשות גם צבע לשיער.
פעם שעברה שעשיתי פתיחת תלתלים וצבעתי את השיער - הצבע קצת
הרס לי את הפתיחה.
האם קיים תכשיר שמונע את הנזק שעושה הצבע לפתיחת תלתלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי פתיחת תלתלים - תגובה
יגאל ויצמן25/09/2011אין סיבה שצבע יהרוס את פתיחת התלתלים אם זו נעשתה כראוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה לשיערשירי כהן21/09/2011
שלום,
יש לי בעיה רצינית, אני מקוה שיהיה לכם סבלנות לקרוא עד הסוף בכדי להבין.
ותודה.
יש לי שיער ממש בעייתי, אין מצב בעולם לחפוף ולצאת איתו , או סתם אפילו להשאיר אותו בלי משחה.
אחרי חפיפה, 15 דק' עוברות, והמראה של השיער פשוט מעורר אימה.
אני כל הזמן עם משחות, ואני כבר לא יכולה לסבול את המגע!! אני מרגישה שאני כל הזמן עם דבק בשיער.
יש לי תלתלים, ובלי משחה השיער מאוד מאוד יבש, לא משנה אם אשים מסכות וכו.
עכשיו לעניין הכי מציק:
המשחות שאני שמה:
"קרם לחות" - לא מספיק, כי אחרי שעתים בערך השיער חוזר לאט לאט לסורו.
אז אני חייבת לשים אחרי הקרם לחות "מראה רטוב", שזו המשחה הכי מגעילה ביקום, התחושה שלי פשוט מגעילה ודביקה.
עכשיו אם אני ממש רוצה להראות טוב, אני חייבת לעשות נגיעות של "ג'ל או ווקס" על השיער שלא יצאו לי מלא שיערות הנקראות כידוע - שוונציקים!!!
השילוב של שלושת המשחות מחזיק את השיער +-, כמובן עד שגברת הלחות הטיבעית שיש לנו באיזור מתקרבת.. ואז שום דבר לא יכול על השיער!
עכשיו אתם תגידו, בטח - עם כל המשחות שאת שמה איך לא יהיה לך שיער יבש ושוונציקים? (ונשירה, ושיער נחתך וכו וכו...)
אז - לא. עוד לפני השילוב המזעזע והקטלני הזה, היה לי שיער זוועתי. ובגלל זה התחלתי עם המשחות..
שלא לדבר על זה שאני מותחת את השיער לעגבניה, אני משתדלת לא למתוח חזק חזק.
מאז ומתמיד השיער שלי נחתך!! (גם כשהייתי הולכת עם פזור)
חייבת לציין - אני לא שמה כמות גדולה, אני שמה ממש כמה שפחות.
(נסיון להערכה: משהו כמו חצי כפית, אפילו טיפה פחות)
ועכשיו באה השאלה שלי:
יש משחה ביקום שהיא פחות מזיקה מכל הזבל שאני מורחת על הראש? משהו יותר טיבעי? (ואל תגידו לי ללכת לחנות טבע, המוכרים שם רק דוחפים דברים לא מועילים ועושים נזק לכיס)
או לפחות סוג של משחה אחת. שעושה את כל הפעולות?
סוף חפירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה לשיער - תגובה
אלירן הרוש21/09/2011לא הגדרת את סוג שיער מתולתל גלי! ובאיזה חומר את משתמשת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שכן
שירי כהן21/09/2011רשמתי בפיסקה השלישית..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטח שכן - תגובה
זאב לוין21/09/2011תנסי גלייז של פול מיטשל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)