מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיער אדוםשירל09/09/2011
היי..
השיער שלי צבוע באדום אש
השאלה שלי היא למה בכל חפיפה או סתם מגע עם מים הצבע פשוט יורד אבל רק מהקצוות
איך אפשר להשאיר את האדום שיהיה זוהר ולא דהוי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שירל-
**09/09/2011יש שמפו ומסכה שמיועדים לשיער צבוע שהצבע ידהה יותר לאט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לזאב לויןמיטל08/09/2011
היי זאב,
אני יודעת שמבלי לראות את שיערי לא תוכל לדעת במה מדובר ובגלל זה רציתי לדעת מס' דברים:
1. האם זה לא מסוכן לשיער לצבוע אותו יום אחרי יום? אני שואלת זאת כי אתמול בבוקר צבעתי את השיער ואני ממש לא מרוצה מהתוצאה!
2. מה מחיר צבע? תספורת? (כל אחד בנפרד) במספרתך?
אני גרה בדרום ולכן אם אגיע לת"א (שזה גם הוצאות נסיעה וחנייה עבורי) ארצה לדעת מה המחיר!
תודה ויום טוב,
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לזאב לוין - תגובה
זאב לוין08/09/2011שוב זה תלוי בשיער , אם השיער חזק או לא , בעקרון זה אפשרי , זה תלוי במיומנות של הספר וגם בצבעים .
אינני יכול לכתוב כאן בפורום מחירים .
את מוזמנת לצלצל למספרה ולקבל את כל התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי בעיה
הודיה08/09/2011תקשיב אני לא כזאת עשירה אתה אולי יכול לעשות לי טובה יש לי שיער באורך עד מיתחת לצוואר ואני רוצה שתיתן לי טיפ איהו יכול להיות יפה ויש לי שיער כבס {קש} אתה יכול לעשות לי טובה ולישלוח לי משהו בדוא אני גרה ב היסתדרות 20 דירה 6 באשקלון תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה דחופה ביותרהדר08/09/2011
קבעתי תור אצל ספרית להחלקת במבוק.
השיער שלי צבוע וגם פגום.. בעבר עשיתי החלקות יפניות .. מה ההבדל בין ההחלקות?
הספרית אמרה שזו החלקה שלא פוגעת בשיער... האם זה נכון? אודה לתשובה מהירה ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה דחופה ביותר - תגובה
זאב לוין08/09/2011כל החלקה מכילה חומרים כימיים , אחרת היא לא היתה מחליקה את השיער , - הדבר הכי חכם שאת יכולה לעשות זה לבקש מהספרית שתעשה לך טסט על חלק קטן של השיער ורק לאחר שתראי את התוצאה תחליטי אם לעשות על כל השיער או לא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשרון07/09/2011
השיער שלי קצר (קצת יותר ארוך מתספורת קרה). איך אני יכולה לגזור את כ-ל הקצוות המפוצלים והשיער השרוף?
ויש לי עוד שאלה: אני משתמשת בשמפו לשיער יבש, צבוע ופגום של פנינה רוזנבלום אך ללא מרכך. למה זה לא עוזר?
וגם שמתי שמן זית ולא עוזר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
זאב לוין08/09/2011אני ממליץ לך לעשות תספורת במספריים חמות - בשיטה זאת קצוות השיער מולחמים , נאטמים והשיער נראה הרבה יותר בריא , אני ממליץ לך לעשות סדרת טיפולים - כל 3 -4 חודשים עם המספריים החמות .
לגבי שמפו אני ממליץ לך להשתמש בשמפו ומסיכה מקצועיים - לדוגמא של וולה SP , בקשי ממעצב השיער שיאבחן את שיערך ויתאים לך את הטיפול הנכון מתוך הסדרה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש דרך לעשות זאת לבד?
חסויה09/09/2011אם כן, מה זאת אומרת מספריים חמות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רכישת מוצרי טיפוח לשער ועודשרון07/09/2011
איפה ניתן לרכוש את השמפו קליר סקאלפ ואת המסיכה של ריפר וולה SP? הם באמת ישקמו לי את השער אם הוא: יבש, נפוח, שרוף ועם קשקשים? וכמה יעלה לי שניהם? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רכישת מוצרי טיפוח לשער ועוד - תגובה
זאב לוין08/09/2011ניתן לקנות במספרות מורשות וולה - את מוזמנת לשלוח לי היכן את גרה ואולי אוכל להפנות אותך למספרה באיזור מגורייך .
כן קליר סקאלפ הוא שמפו מקצועי המזין את השיער והקרקפת והוא נגד קשקשים , ומסיכת ריפר היא מסיכה משקמת המכילה פרוטאין וקראטין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקום מגורים..
חסויה08/09/2011אני גרה באזור נתניה, איפה יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף..חן07/09/2011
מישהווו יודעעע איפהה אפשרר להשיגג את הקרם אולאו סלים של קרסטס באשדוד?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענוו בקשההההההה
חן08/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסכה לשיערדנה06/09/2011
הייי, השיער שלי יבש כתוצאה ממחליק החלטתי לשקם אותו גזרתי בעצמי את השיער וקניתי מסכה+שמפו+מרכך של פנטן רציתי לשאול האם אתה ממליץ להשתמש בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי דנה-
**06/09/2011בשביל באמת לשקם את השיער, ולמנוע יובש בשיער את צריכה מסכה לשיער טובה ואיכותית! הייתי ממליצה לך את המכה של קרסטס - נוטריטיב , המסכה מעולה! השיער יפסיק להיות יבש, יהיה מלא ברק, והוא גם מחליק את השיער יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכה לשיער - תגובה
זאב לוין08/09/2011אני ממליץ על שמפו ומסיכה מקצועיים ,לדוגמא של וולה SP .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע או שטיפהיעליונה06/09/2011
צבעו לי את השער לצבע נחושת מזעזע, אחריי יומיים חזרתי והספר עשה לי גוונין בכל השער.
עוד יותר מזעזע אייך אני נפתרת מהצבע והגוונים?? בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע או שטיפה - תגובה
זאב לוין08/09/2011קשה לי להגיד לך מבלי לראות את השיער , אני ממליץ לך לגשת למעצב שיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם ומחליקרות06/09/2011
רציתי לדעת האם ניתן להשתמש במחליק שיער אחרי שמרחתי קרם לחות לשיער?
האם קרם הורס את המכשיר עצמו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי רות-
**06/09/2011מומלץ להשים לפני המחליק מגן חום של קרסטס נקטר טרמיק , הוא גם מגן מפני החום של המחליק וגם מזין את השיער דרך החום!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם ומחליק - תגובה
זאב לוין08/09/2011מומלץ לשים מגן חום לפני השימוש על מנת למזער את הנזק לשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחליק
רות10/09/2011התכוונתי למכשיר עצמו, למחליק, האם הוא ייהרס אם משתמשים על שיער שנמרח בקרם???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין החלקה יפנית , ברזילאיתרונית06/09/2011
, צרפתית ?
מה מהם פחות מסוכן או שכולם בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין החלקה יפנית , ברזילאית - תגובה
זאב לוין08/09/2011החלקה ברזילאית היא החלקה שמכילה פורמלין , ואינה מאושרת על ידי משרד הבריאות , אני ממליץ על החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אותם חומרים ולא מחזיק אותו דבר
מיכל11/09/2011בהחלקה ברזילאית התוצאות יישארו לטווח קצר יותר מאשר תוצאות החלקה יפנית.
תקראי פה:
http://www.beok.co.il/Category/Article/11112/
ופה:
http://www.beok.co.il/vl/66/החלקה_יפנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקה של שיער מתולתלOleg05/09/2011
שלום,
יש לי שיער מתולתל מאוד קצר(יחסית)
אני רוצה לשאול האם יש אפשרות להחליק את השיער? איך אפשר לבצע את זה? האם זה לא בריא לשיער?
אני מדבר על החלקה ביתית.
תודה רבה!
נ.ב. האם וואקס/ג'ל יכול לפגוע בהחלקה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקה של שיער מתולתל - תגובה
זאב לוין08/09/2011אני ממש לא ממליץ לך לעשות החלקה ביתית , במידה והשיער הוא באורך של מעל 5 סנטימטרים ניתן לבצע החלקה יפנית , אני ממליץ לך לגשת למעצב שיער על מנת לא לגרום נזק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב לויןA05/09/2011
כל דבר אתה לא יכול לענות או לדעת ואתה רק מזמין אותנו ליעוץ אצלך ,אז למה הפורום הזה בכלל? (ד"א היעוץ אצלך בחינם או בתשלום?)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזאב לוין - תגובה
זאב לוין08/09/2011ישנם דברים שאני לא יכול לענות עליהם מבלי לראות את השיער כיוון שאינני יכול לתת איבחון וירטואלי - במקרה כזה לפי המלצתי קוראי הפורום יכולים לפגוע לעצמם בשיער מהנסיונות שלהם ואז זה יהיה באחריותי .
היעוץ ניתן ללא עלות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ואיך נקראת?חלי05/09/2011
שוב המסכה שהמלצת לי עלייה?
איזה צבע היא? אני רוצה להסתכל באתר של אבי שויקה ולהגיד בול את השם
וכמה המחיר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חלי
**05/09/2011שם המסכה הוא- אולאו רלקס, כתבת שאחרי שאת שמה מסכה בשיער השיער חוזר להיות יבש, אבל אם תמידי באופן קבוע להזין את השיער במסכה טובה, ותשימי אמפולה אחת לחודש אז אין שום סיבה שהשיער שלך יהיה ויחזור להיות יבש. הייתי ממליצה לך גם לרכוש את השמפו של קרסטס מסדרת נוטריטיב בן סטין מס 2 זה שמפו עם ריכוז מאוד קטן של מלחים שמונע מהשיער להתייבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת לגבי הצבע הוא בצבע כתום
**05/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת צבע השיער לגוון העורA04/09/2011
שלום,
ברצוני לדעת לפי המלצה איזה צבע שיער מתאים למי?
אני למשל באופן טבעי: צבע השיער שלי הוא חום כהה והעור שלי הוא קצת שחום אבל לא עד כדי כך..אבל גם לא לבן..
העניין הוא שיכול להתאים לי גם גוונים של שטני וגם שחור טבעי קלאסי על כל הראש...(השיער שלי חלק טבעי)
וגם-כמה זמן נישאר צבע שיער על השיער בהנחה שאני חופפת אותו לעיתים קרובות יחסית? (עם שמפו סיוס לשיער צבוע)
ואיך מתאימים תספורת שהכי מתאימה למבנה הפנים?
אשמח לתשובות,
תודה רבה מראש! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמת צבע השיער לגוון העור - תגובה
זאב לוין04/09/2011אינני יכול לענות לך מבלי לראות אותך , את מוזמנת להעלות תמונה עדכנית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
A05/09/2011אין לי תמונה עדכנית ואני גם לא יודעת ממש איך להעלות בכל מקרה...
אז לפחות תענה לי על שאלה כללית: צבע לשיער הורס את השיער או לא? זה באמת גורם לנשירה? והאם זה נכון שלבחורה בגילי (21 וחצי) מומלץ לא לצבוע בכלל?
אשמח לתשובה,
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבשדנה03/09/2011
היי יש לי שיער יבש ומקורזל בעבר הוא היה מתולתל אבל משום שהייתי משתמשת במחליק כול הזמן הוא נהרס ועכשיו אני רוצה לשקם אותו ולהאריך אותו. באיזה תכשירים אתם ממליצים להשתמש והאם זה באמת יעזור.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער יבש - תגובה
זאב לוין04/09/2011אני ממליץ על שמפו מסיכה + אמפולה ריפר של וולה SP , הם משקמים את השיער ובונים את השיערה מחדש , במידה ותשתמשי ותתמידי אכן תראי תוצאה מעולה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)