מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי גווןיעל19/09/2011
היי!
יש לי בערך 50% שיער לבן. אני צובעת את השיער עם 7.00 ו- 7.35 ועל זה מוסיפה מידי פעם גוונים.
הייתי רוצה להבהיר את השיער לגוון ברונדיני כמו של ג'ניפר לופז. באיזה צבע עליי להשתמש? (יש לציין כי אני משתמש בצבעים מקצועיים של אינדולה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי גוון - תגובה
אלירן הרוש19/09/2011יעל אני היתי מציע לך להמשיך אם אותו צבע ולהוסיף רק יותר גוונים ואז לאט לאט תגיעי לבהירות הרצויה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אפשרות לביצוע של החלקה חלקיתרונן פלג18/09/2011
יש לי שיער חצי מתולתל חצי לא.(לא הייתי מגדירה גלי)
כדי שהוא יראה נורמלי ביום יום, אני מחליקה במחליק את הקדימה שלו(השבונצים..)
הפאות ליד האוזניים ,ובדרך כלל אני הולכת עם קוקוס,אז את השיער מאחורה למטה מה שיוצא מהקוקוס.. זה מאד מפריע לי כל יום להחליק את זה אבל בלי זה אין סיכוי שאצא מהבית-זה נראה נורא.
השאלה שלי קצת מוזרה,אבל האם איזה ספר יכול לעשות החלקה חלקית בשיער שלי רק לחלקים האלו,או שאפשר לקנות את החומר שהספרים משתמשים בשביל החלקות...
הלוואי וזה יתכן,זה כ'כ יקל על חיי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עדי, זה אפשרי
**19/09/2011כן זה אפשרי יש אצלי במספרה לקוחות שאני עושה להם החלקה חלקית!
יש מקרים שהפוני מקורזל ושאר השער חלק אז עושים רק בפוני החלקה ואז הכל מתחבר זה יוצא מעולה!
אז בתשובה לשאלתך זה אפשרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי עדי, זה אפשרי - תגובה
זאב לוין21/09/2011כן זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחלקה חלקית - תגובה
אלירן הרוש21/09/2011כן זה אפשרי יש אצלי במספרה לקוחות שאני עושה להם החלקה חלקית!
יש מקרים שהפוני מקורזל ושאר השער חלק אז עושים רק בפוני החלקה ואז הכל מתחבר זה יוצא מעולה!
אז בתשובה לשאלתך זה אפשרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להיפטר מגווניםלאה18/09/2011
שלום,
יש לי שיער חום, ועשיתי גוונים.
הבעיה שהגוונים כיסו לי מעל 50% מהשיער והיום אני כמעט בלונדינית.
ברצוני להיפטר מהגוונים ולחזור לצבע השיער הטבעי שלי.
האם הדבר אפשרי ? אם כן, איך עושים זאת ?
האם צבע רגיל יעשה את העבודה ?
זקוקה דחוף לעזרה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להיפטר מגוונים - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011צבע רגיל יכול לעשות זאת אך תידרש פיגמנטציה (החדרת פיגמנטים חסרים),
צבע ללא אמוניה יוכל לבצע זאת בצביעה אחת אך בשני המקרים צפויה דהייה קלה, דבר שיגרום לך לחזור על הצביעה לאחר פרק זמן קצר יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהוי גווןשמילקה18/09/2011
היי,
הייתי רוצה לצבוע לצבע כמו בתמונה, אבל אני לא מצליחה לזהות את הצבע.
אני יודעת שהתמונה לא גדולה כל כך ושיש גם גוונים אבל בכ"ז אני חושבת שמי שמבין יכול להגדיר את הצבע בגדול...האם זה בלונד אפור, או בלונד זהב או בלונד פנינה או בלונד אדמדם?
אני רוצה לקנות צבע כזה ונאבדת מול כל הסוגים בפארמים...אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהוי גוון - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011לא ניתן להמליץ על גוון כיוון שחסרים נתונים על שיערך, לתוצאה כזו תזדקקי למספרה
או שיש לך מיומנות טובה לבצע לעצמך גוונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קצוות מפוצליםמיתר18/09/2011
האם ניתן לטפל בקצוות מפוצלים בשיטה אחרת מלבד גזירתם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצוות מפוצלים - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011אחרי שכבר התפצלו.. לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעריקי18/09/2011
יש לי גוון צבע שיער אדום, ואני רוצה להפוך אותו לשטני בלי העברה ובלי חימצון, האם זה אפשרי? והאם הצבע השטני הוא נחשב גוון בהיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011בלתי אפשרי, ולשאלתך.. גוון שטני נחשב בהיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער במבוקטל18/09/2011
שלום רב,
ביתי בת ה 16 מעוניינת לבצע החלקת שיער מאחר ואינה מסתדרת עם השיער שלה שהוא ארוך ומקורזל.
בדקתי את כל שיטות ההחלקה והגעתי להחלקה במבוק מחומרים טבעיים מעץ הבמבוק.
הבעיה שאף אחד ספר/מספרה לא שמעו על זה ותמוהה בעיני כולם איך תהליך כימי יכול להצליח בלי חומרים כימיים ???
אז עובדים עלי או מה ??
אשמח לתשובה בהקדם.
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער במבוק - תגובה
זאב לוין18/09/2011אין החלקה טבעית ! זה גימיק שמנסים למכור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרים לשיער שעבר החלקהיעל18/09/2011
שלום, עשיתי החלקה מבית NOW . אני צריכה להשתמש בשמפו ללא מלח ( FREE SALT ). איזה סוגי שמפו יש חוץ מהשמפויים שמציעים במספרות( שמחירן יקר מאוד) ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרים לשיער שעבר החלקה - תגובה
זאב לוין18/09/2011אני ממליץ לך לקנות שמפו מקצועי ממספרה , כבר שילמת על ההחלקה סכום נכבד , תשקיעי בשמפו ומסיכה טובים כדי לשמור על השיער כמו שצריך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סלסול - חלום ישןשואל ותוהה17/09/2011
בתור ילד היה לי שיער חלק "מקלות". היום הוא נהיה מעט יותר גלי. השיער שלי מאד עבה וכהה.
רציתי לדעת האם יש היום אלטרנטיבה לסלסול שנראית טבעית, כמו בקבוקים גדולים ופתוחים ולא "כבשה" צפופים וקטנים? האם הפעולה הכימית, אם קיימת, תשפיע על הצבע של השיער עצמו?
אשמח לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סלסול - חלום ישן - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011ניתן לבצע סלסול כמו שציינת, הפעולה תגרום לשינוי גוון עדין ובלתי מורגש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה קטנה...אנונימית17/09/2011
שיער שרוף וקצוות מפוצלים זה אותו דבר?
ואיך אזהה אם יש לי שיער שרוף?
ואיך אזהה אם יש לי קצוות מפוצלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה קטנה... - תגובה
זאב לוין18/09/2011שיער שרוף הוא שיער שנשבר באמצע בלתי ניתן לסירוק , מתפורר .
קצוות מפוצלים - רואים פיצול בקצוות השיער - השיערה מתפצלת בסופה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםעדי תמיר17/09/2011
שלום לכולם
אני עושה פתיחת תלתלים מדי 6 חודשים ב7 השנים האחרונות במספרה קבועה. בשנה האחרונה קפץ במחיר בצורה דרמטית, מ600 ל1000.
הייתי רוצה להישאר אצל אותה הספרית מפני שאני איתה שנים ואוהבת את התוצאות, אבל האם המחיר לא מוגזם?
אשמח לשמוע דיעות ממביני עניין...
תודה והמשך שבת שלום!
עדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום עדי
אנג'לה טטרו17/09/2011אם את מרוצה ומה שהיא עושה לך טוב לך למה לשנות
אני לא יודעת למה המחיר שלה עלה כמו שאת אומרת
הייתי ממליצה לך לדבר איתה שווה לך אם את לא מעוניינת לעזוב אותה ,אולי החליפה חומרים ,או שהיא פשוט החליטה לעלות את המחיר
תגידי לה שאת מרוצה מאוד אבל הקפיצה של המחיר כבדה לך מדי
תאמיני לי היא לפחות תעשה את השיקול שלה אם שווה לה לוותר אליך בתור לקוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה צבע זה?דנה17/09/2011
אני רוצה להגיע לצבע כזה בשיער...
אבל אני לא יודעת מה להגיד לספר ואני מפחדת שאני אגיד לו משהו שלא ייצא טוב
או שייצא לי כהה מידיי
ועוד שאלה הגוונים הבהירים זה גוונים? או שזה מהצבע ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה צבע זה? - תגובה
יגאל ויצמן19/09/2011קחי את התמונה לספר ותגידי לו שאת רוצה "כזה", לשאר הוא ידאג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי פוני לצד.. חייבת עזרה!אני....15/09/2011
יש לי פוני על הצד מגיע עד האף כזה... עכשיו הוא שוכב לו כמו קרש... ואני רוצה שכאילו הקצה לו ילך אחורה כאילו בצורה מדורגת אחורה...
אני יודעת שאני צריכה מברשת עגולה כזו... אבל מפה אין לי מושג מה לעשות חחח
האלפפפ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה לדוגמא
אני....15/09/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פוני לצד.. חייבת עזרה! - תגובה
אנג'לה טטרו17/09/2011תספרי אותו מדורג ואז תתיעצי אם אחד ממעצבי שיער שאת תיקני מברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספות שיערשירלי15/09/2011
אמא שלי סובלת משיער דליל הרבה שנים והחליטה לעשות תוספות שיער. המעצב הציע לה שתי אופציות, אחת תוספות באמצעות הלחמות לשיער עצמו והשנייה, סוג של שזירה לקרקפת עצמה ( ? ) משהו יכול לתת קצת יותר אינפורמציה או המלצה מה עדיף ? וגם ,האם משהו מכיר את אופק אהרוני ויודע אם הוא אמין ומקצועי ? תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםם שירלי
אנג'לה טטרו17/09/2011היום לצערי הבעיה שתארת יותר ויותר נשים סובלים ממנה
תראי זה נושא שאי אפשר לתת דיאגנוזה בפורום בשביל לתת לך עצה מה עדיף אני צריכה לראות את השיער.
לגבי אותו מעצב שיער אני לא מכירה אבל הייתי ממליצה לך לבדוק היטב ולהיתייעץ עם 2-3 מעצבים שאת סומכת עליהם וקיבלת עליהם המלצות..בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שער דקיקדפנה15/09/2011
שלום,
יש לי שער חלק ודליל, איך אוכל לגרום לו להראות נפוח ומלא יותר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום דפנה
אנג'לה טטרו17/09/2011יש לשוורצקוף שמופו לשיער דק וחסר נפח הייתי ממליצה לך להישתמש איתו
יש גם מוס לנפח מה שגורם לשיער להיראות יותר מלא ולא חלק ודליל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות
דפנה19/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)