מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חפיפה דחופה של השיערa06/06/2011
מזיקה או מסייעת לקרקפת ולשיער? אני שואלת את עצמי את השאלה הזאת כבר כמה שנים... אשמח לתשובה,תודה רבה מראש! O:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו?
a09/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי a-
**09/06/2011אם תקני שמפו ללא מלחים , תוכלי לחפוף את השיער כל יום ללא שום חשש שהשיער יפגע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום..
A10/06/2011איפה קונים שמפו ללא מלחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי, תוכלי לקנות שמפו ללא מלחים-
**11/06/2011במספרות , אני ממליצה לך על השמפו של קרסטס, או של מקדמיה, הם מעולים!, ושמעתי שמוכרים גם בסופר פארם שמפו ללא מלחים, אבל כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולהשתמש בשמפו טוב ואיכותי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפיפה דחופה של השיער - תגובה
זאב לוין10/06/2011לא הבנתי את השאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה ז"א לא הבנתי את השאלה?
a11/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה הייתה
A11/06/2011אם חפיפה דחופה של השיער מזיקה או מסייעת לקרקפת ולשיער.....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מרגיזחומימי06/06/2011
שלום לכולם. יש לי שיער בריא מאוד ומלא אך יבש .. אף פעם לא צבעתי אותו ואפילו לא עשיתי פן. הבעיה היא שפשוט נמאס לי כל הזמן להסתובב עם קוקו וחשבתי לעשות החלקה.הוא לא מתולתל מאוד , בין מתולתל לסתם מעצבן.אני מאוד צריכה שתעשו לי סדר בבלאגן. רציתי לדעת מה ההבדל בין החלקה של יוקו להחלקה של אוניקס להחלקה של אינדולה (משהו 8) , להחלקה קרמית של קאדוס. מי הכי טובה ומה ההבדל ביניהן?מה זה הקראטין משי?
אודה לכם מאוד . ועוד שאלה - אפשר לצבוע שיער אחרי החלקה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מרגיז - תגובה
אנג'לה טטרו08/06/2011אני אישית אוהבת להשתמש במספרה יוקו או שסידו אלה שני החלקות שהכי אהבתי וגם התוצאות טובות מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער קשהאליס06/06/2011
שמתי לפני כ3 שבועות סאני בשיער ולאחר מס' ימים הופיעה תופעה שהשיער שיוצא מהקרקרפת עד איזה 10 סמ נהיה קשה כזה כאילו שמתי ג'ל הוא מבריק בנוסף . גם לאחר חפיפה יש הרגשה של שיער דביק למעלה והוא מתייבש ונהיה קשה כזה חשוב לציין כי כל שאר אורך השיער תקין ובריא אני חופפת כל יום כולל מרכך אך שום דבר לא עוזר.. אני משתגעת אני מאמינה שהכל קרה בגלל הספריי(טעות חיי) אך יש איזשהי דרך לתקן זאת? אשמח לתשובות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער קשה - תגובה
אנג'לה טטרו08/06/2011אני מתנצלת שלא אוכל לתת לך תשובה לגבי מה שאת טוענת מבלי לראות את השיער
עדיף לך שמעצב שיער יראה ויתן לך דיאגנוזה מדוייקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פגוםש05/06/2011
שלום רב, יש לי שיער בלונד שנהרס בקצוות בגלל צביעה בבית, רציתי לשאול אם החלקה יכולה לשקם לי את השיער כך שהוא לא ייראה שרוף, כמו כן רציתי לשאול אם ישנה אפשרות לעשות איזושהי הבהרה על מנת שכל השיער ייראה צבע אחד ולא ייהרס, על מנת להגיע לצבע אפרפר
תודה מכל הלב על תשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פגום - תגובה
שגיב בבילה06/06/2011ממליץ לך ללכת לספר מקצועי בכדיי לתת לך מענה מתאים בשביל להמליץ לך אם כן אפשר החלקה או לא אני צריך לראות את השער מה שאני ממליץ לך זה להיסתפר בהצלחהה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיער סילק סטרייט מבית אינדולהלי05/06/2011
יש לי שיער דק, מתולתל ונפוח (צבוע) ואני מעוניינת לעשות החלקה. שמעתי לאחרונה שיצאה החלקה טבעית מבית אינדולה שנקראת סילק סטרייט. האם החלקה זו אינה מכילה פורמלין (שנאסר לשימוש ע"י משרד הבריאות) והאם היא מומלצת? איזו החלקה אתם ממליצים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם בא לך להסתבך...
==05/06/2011החלקה עושים רק....יפנית!!!! ולא את כל החיקויים מסביב מתי אנשים יבינו????
אין החלקה טיבעית לא קיים דבר כזה!!! יפנית הינה החלקה שיוצרה ביפן וזהו!!! כל השאר חרטה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער מתולתל ויבשאיילת04/06/2011
שלום!
עשיתי אבחנה מקרוסקופית אצל טריקולוג אובחן אצלי שיש לי שמנוניות בקרקפת שנקרא (סבום) אני צובעת שיער פעם בחודשיים השיער שלי יבש מאוד נוטה לקשרים רבים וקשה מאוד לסדר אותו !
אודה לך אם תמליץ לי באיזה חומרים להשתמש
ואם יש חומרים שיכולים לשפר את המצב בלי שאהיה תלותית בהם לאורך זמן?
אשמח לקבל טיפים לשיקום ושימור השיער!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער מתולתל ויבש - תגובה
שגיב בבילה06/06/2011שלום איילת את יכולה לעשות טיפול אחת לחודש לאחר צביעת השיער שזה חפיפה עם שמפו טיפולי ואמפולה המתאימה לבעיה של השיער SP של וולה את יכולה להיתקשר אני יעזור לך בכיף בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםרב,בר03/06/2011
חלק מהשערות שלי הן דקות (לא מידי) וחלק עבות מאד. בנוסף, החלק האחורי של השיער יבש מאד ועבה לעומת הצדדים האחרים. רציתי לשאול ממה זה נובע?
תדה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלוםרב, - תגובה
זאב לוין03/06/2011זה תלוי , לא ציינת האם עברת טיפולים כלשהם בשיער :
לדוגמא : צביעות , גוונים , החלקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עברתי שום טיפולים..
בר05/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ.. אני אשמח לתשובה..
בר10/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער " מתפורר"שולה02/06/2011
שלום , רציתי לדעת אם יש דרך להבהיר את השיער מבלי ל"שרוף" אותו
אולי איזה שהו חומר טבעי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער " מתפורר" - תגובה
זאב לוין02/06/2011צריך לראות את שיערך - במידה והשיער מאובחן כמו שצריך והספר מקצועי הוא יבהיר את שיערך מבלי לשרוף או לפורר אותו - אל תנסי כמובן בבית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער שחורבתאל02/06/2011
קודם כול רציתי להודות לכם על האפשרות שאתם נותנים לנו לשאול שאלות ולדעת, =]
אז השאלה שלי היא כזאת ,
לפני חצי שנה בדצמבר צבעתי את השיער שלי לשחור סיני
מאז צבעתי עוד כשלוש פעמים, (הפעם האחרונה הייתה במרץ)
רציתי לדעת, איך אני יכולה לחזור לצבע הטבעי שלי??
אני ממש מתחרטת שצבעתי אני מרגישה שהשיער שרוף , ולא אורך והוא ממש נשבר לי בין הידיים ... עם כולח הפאנים שאני עושה.
תודה רבה !! יום טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער שחור - תגובה
זאב לוין02/06/2011יש אפשרות לניקוי צבע - אך כמובן צריך לראות את השיער וללאיזה צבע את רוצה לחזור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ,
בתאל02/06/2011אני רוצה לחזור לצבע הקודם שלי חום שטני בהיר
יש אפשרות כזאת ? והאם אתה עושה את הפעולה הזאת ?
אשמח לבוא אלייך לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , - תגובה
זאב לוין03/06/2011צריך לראות את השיער, אני אכן עושה את הפעולה הנ"ל את מוזמנת להגיע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר חיפושים מעמקים בפרום ראיתי שתאסי02/06/2011
לאחר חיפושים מעמקים בפרום ראיתי שתי המצלות למוצרי שיער ..
לא ראיתי שמדובר על זה יותר מדיי ואני מדבר על עיצוב שיער לבני!
אני מחפש באמת תטוב ביותר!
ראיתי המלצות בפרום על הטרי טרי שופינג קרם חימר של פול מיטשל
ספריי סילואט סופר הולד של שוורצקוף
מה טוב יותר מבין השתיים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו בבקשה מוכן לעזור לי ?
אסי02/06/2011:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר חיפושים מעמקים בפרום ראיתי שת - תגובה
זאב לוין02/06/2011זה תלוי - לא ציינת את התוצאה הרצויה אבל אני אישית מעדיף פול מיטשל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהב
אסי02/06/2011אתה מכיר את המוצר המדובר של שוורצקוף ?
תיוכל לירשום לי בקצרה איזה תוצאות 2 המוצרים האלו נותנים ?ככה חפיף פחות או יותר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהב - תגובה
זאב לוין10/06/2011אני לא מכיר את החומר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה לגבי מכשיר שיער!הדר01/06/2011
שלום רב,
הנני מעוניינת לדעת איזה מחליק שיער מומלץ לשימוש,שמעתי על כמה סוגים כגון:
בייביליס,ווטליין וקורליוס.איזה סוג מצדיק את מכירו?
אשמח לדעת.
בתודה מראש הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לגבי מכשיר שיער! - תגובה
זאב לוין02/06/2011אני ממליץ על בייביליס פרו - נאנוטיטיניום
בהחלט מצדיק את מכירו - זה מחליק שישאר לשנים רבות ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובתך!
הדר03/06/2011קודם כל תודה רבה על העזרה..ודבר שני,היכן אוכל לרכוש את המוצר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתגובתך! - תגובה
זאב לוין03/06/2011במספרות המורשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה או החלקה יפנית?שרי01/06/2011
שיערי מתולתל ואני רוצה לעשות החלקה, אך איני יודעת באיזו לבחור.
אחד הדברים החשובים לי ביותר הוא שהשיער לא יראה יבש ושרוף (כמו בפן). הסברה מרתיעה אותי בגלל הצבע השחור בוהק וגם בגלל שהשינוי הוא "בלתי הפיך" ושאר ההחלקות מלחיצות בשל היותן "שורפות" את השיער. במה לבחור? עיזרו לי לקבל החלטה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שרי-
**01/06/2011הסברה גורמת לנשירת שיער רצינית!! עדיף לך החלקה יפנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברה או החלקה יפנית? - תגובה
זאב לוין02/06/2011אני ממליץ על החלקה יפנית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שטיפה לשיערלירון30/05/2011
איפה אני יכולה להשיג את השטיפה ללא אמוניה של וולה -קולור טאצ' ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שטיפה לשיער - תגובה
זאב לוין02/06/2011אצל מעצבי השיער המורשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער יבש, פגום, שרוףאידה30/05/2011
שלום למנהלי פורום.
שיער שלי מאוד יבש מהטבע שלו. גם צבוע, גם אני עושה פן באופן קבוע.
באיזה מוצרים אתם ממליצים להשתמש? שמפו? מסיכה?סילקון? לחות?
השיער גם מתולתל מאוד, בגלל זה אני עושה פן כדי שהשיער יהיה חלק.
תודה מראש על תגובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אידה
**31/05/2011אני ממליצה לך על שמפו+מסכה אינטנס ריפר של לוריאל , לשיער יבש , ועל נקטר טרמיק של קרסטס, זה חומר מגן ששמים לפני פן, הוא מגן על השיער דרך החום, ומזין אותו!!! מומלץ מאוד! וגם הייתי ממליצה לך לשים אמפולה בשיער של מקדמיה, אמפולה היא ההזנה הכי טובה שיש לשיער!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער יבש, פגום, שרוף - תגובה
זאב לוין02/06/2011אני ממליץ על סדרת וולה SP
במידה ושערך דק עד בינוני - סדרת SP REPAIR
שיער בינוני- עבה - SP SMOOTHEN* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זאב לוין,רציתי לדעת כמה עולה תספורתדנה30/05/2011
אצלך??
תודה ויום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זאב לוין,רציתי לדעת כמה עולה תספורת - תגובה
זאב לוין02/06/2011דנה שלום את מוזמנת ליצור איתנו קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)