מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החלקת יוקו סיסטםמעיין29/05/2011
איך אני יודעת אם הספר שאני הולכת אליו משתמש בחומרים אמייתים של יוקו סיזסטם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת יוקו סיסטם - תגובה
זאב לוין02/06/2011את בודקת שהוא רשום במספרות המורשות למוצר הזה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רציתי לדעת איזה שמפו מומלץדנה27/05/2011
לאחר החלקה יפנית??
וכמה עולה.
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיסיידו סמוד שמפו!!!
==27/05/2011שמפו ייחודי שמחליק את השיער וניתן לחפוף בו חופשי יום יום ללא הגבלה...במיוחד לאחר החלקה יפנית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש עוד מוצרים?? בלי מלח כמובן...
דנה28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יפית-
**28/05/2011אני ממליצה לך על שמפו ללא מלחים של חברת קרסטס מסדרת נוטרטיב! זה השמפו הכי מעולה אין על המוצרים של קרסטס!!!!!!!! המוצרים הכי טובים דה בסט!!! אם את רוצה שיער בריא, מבריק, ומשוקם .תקני את השמפו של קרסטס ללא מלחים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיי איזה יקר זה נע בין 100 שקל.
דנה28/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שמפו טוב להמליץ לך-
**28/05/2011שמפו של מקדמיה ללא מלחים גם הוא טוב , לא פחות משל הקרסטס ולא יקר 60 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת שיערנלי26/05/2011
ערב טוב
ביום שלישי עברתי החלקת שיער בשיטת YOKO. מתי מותר לחפוף את השיער?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת שיער - תגובה
זאב לוין02/06/2011לאחר שלושה ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעבר מחום כהה מאוד מאוד לחום בהירמירב26/05/2011
לפני כשלושה חודשים לערך, החלטתי לעבור מגוון של אדום לגוון של חום. צבעתי מספר פעמים בבית, אבל למרות כל הנסיונות הגוון האדום עדיין נשאר. לפני חודש וחצי צבעתי את השיער שוב, הפעם לחום כהה מאוד. ואכן, האדום נבלע אבל השיער הפך כהה מידי נוטה לש ח ו ר (זוועה).אני ממש לא אוהבת הצבע הנוכחי והייתי מאוד רוצה להבהיר אותו מעט אבל מאוד חוששת מהבהרה שכן יש לי שיער דק מאוד, ארוך יחסית ודליל.
רציתי לדעת אם אכן ישנה אפשרות לבצע הבהרה עדינה שלא תפגע לי בשיער באופן בלתי הפיך ולקבל גוון חום בהיר?
רק לומר כי לפני הרבה שנים עברתי הבהרה והשיער התפרק לי לגמרי,(זיכרון רע).
בברכה
מירב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר מחום כהה מאוד מאוד לחום בהיר - תגובה
זאב לוין29/05/2011עליך לבצע תהליך של ניקוי צבע - זה יותר עדין מהבהרה . אך מומלץ ללכת למעצב שיער מקצועי שמתמחה בזה על מנת לא לגרום נזק לשיער .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת תלתליםבת 1725/05/2011
לפני כשנתיים פחות או יותר עשיתי החלקה ברזילאית עכשיו השיער שלי תלתלים אבל יש חלקים שהוא קצת חלק עדיין השיער שלי קצת נפח והספר שלי המליץ לי לעשות פתיחת תלתלים שיוריד לי את הנפח אבל אני לא בטוחה אם לעשות או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה
בת 1725/05/2011איזה קרם הכי יתאים לשיער שלי ?
אני משתמשת בסטייל ואני אוהבת אותו האם יש עוד קרם או קרם יותר טוב שיתאים לי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לבת 17-
**28/05/2011את לא צריכה לעשות פתיחת תלתלים ולהרוס את שיערך!!! יש מסכה להורדת נפח של חברת קרסטס מסדרת סלים, הנפח בשיערך יירד, אין על המוצרים של קרסטס!!!! יש להם סידרה שלמה של מוצרים להורדת נפח! מומלץ מאוד , תהיי תוצאות נפלאות כבר בפעם הראשונה שתשתמשי במסכה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתיחת תלתלים - תגובה
זאב לוין02/06/2011את יכולה לעשות פתיחת תלתלים בלי לחשוש - כמובן אצל מעצב שיער מקצועי ובעל ניסיון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 10 שרוצה שיער חלק במקום תלתליםחגית25/05/2011
מה לעשות עם ילדה בת 10 שיש לה שיער מתולתל ממש ומתעקשת שרוצה חלק פשוט לא אוהבת את השיער שלה כל היום הוא אסוף ומסורך וחדשות לבקרים "אני רוצה פוני" אני רוצה פאן" אני רוצה חלק"
מה עושים ? ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי חגית-
**28/05/2011לא ממליצה לך לאפשר לילדה שלך לעשות פן, מחליק בשיער ולהרוס את השיער שלה כבר בגיל קטן! אבל תוכלי לעשות לה אבועגלה אוספים את כל השיער בסיכות סבתא לכל הלילה ובבוקר השיער יהיה יותר חלק ויירד לך הנפח בשיער! ושתעשה פן רק באירועים מיוחדים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הודעה דחוף!! איך מגיעים לצבע כזה??סתיו25/05/2011
שלום, אני בעלת שער חום שוקולד, כלומר חום די כהה וכבר המון זמן מתחשק לי לעשות שינוי. הייתי מעוניינת להגיע לצבע שיער שטני עם נגיעות של בלונד אך לא משהו יותר מידי אינטנסיבי שדורש הרבה הבהרות וחימצונים ולא משהו שייצא צהבהב.
מצורפת תמונה עם הצבע שאליו הייתי רוצה להגיע , אם מישהו יודע איך מגיעים אליו? אם זה צבע, גוונים או מה? או שאולי זה בכלל צבע שיער טבעי שלא ניתן להגיע אליו מהגוון שלי? בבקשה שיגיד זה יעזור מאוד!! תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום סתיו
אנג'לה טטרו25/05/2011אי אפשר להגיע לצבע כזה מחום שוקולד רק על ידי הברה ,
יכול להיות שהפיגמנטים שלך כהים מאוד בשביל לדעת במדוייק אני צריכה לראות את
השיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר למחליק שיער!הדר24/05/2011
היי.מכיוון שלא הגבתם למודעתי,אשאל שוב,הנני מעוניינת לדעת איזה מחליק מומלץ לשימוש על שיער לח או יבש...יש את המחליקים הרגילים ויש מחליק המיועד לשיער יבש\רטוב שזהו בעצם מכשיר הפולט אדים..מה יותר מומלץ?בתודה מראש הדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום הדר
אנג'לה טטרו25/05/2011עדיף להשתמש במחליק על שיער יבש ,הייתי ממליצה לך לקחת מחליק לשיער יבש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה הפוכה של שיעראוריאן24/05/2011
היי,
אני ממש חייבת עזרה יש לי בצד שמאל בפוני צמיחה הפוכה של שיער כלומר, הוא מסולסל כזה וזה נורא לא אסתטי! אני צריכה לעשות כל הזמן מחליק והבעיה שזה לא בריא לשיער אני ממש רוצה להיפטר מהמחליק כדי שהשיער לא יתחיל להישרף לי!!
פלייזז תציעו לי טיפ או משהוו כדי להפסיק את הצמיחה הזאת....
בתודה , אוריין :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אוריין
אנג'לה טטרו25/05/2011לצערי אין איך לעזור לך אי אפשר לשנות צמיחה הפוכה ,אם היה רק תלתל אז היית יכולה לשנות את זה על ידי החלקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנג'לה...
אוריאן26/05/2011את יודעת אולי כמה החלקה רק בצד אחד של הפוני צריכה לעלות...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף תיקון קטסטרופה של ספרשריתה24/05/2011
נסיון של ספר לצבוע את שערי באדום גינגי
החלק העליון יצא אדום מאוד ,יתר השיער גינגי
חום.
איך מתקנים את הקטסטרופה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצבע שיצא דומה לאנגלה סטרו שבתמונה
שריתה24/05/2011זה צבע יפה אך לא מתאים לי.
כמו כן הראש לא אחיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שריתה
אנג'לה טטרו25/05/2011בשביל לתת לך דיאגנוזה מדוייקת אני צריכה לדעת מה היה לפני אם היה לך צבע ככה ,
והכי נכון זה לראות את השיער ככה זה לא יהיה נכון להגיד לך לתקן את הצבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלהאסתי23/05/2011
האם באמת שמן ארגן (מרוקאי) מתאים לשיער יבש ומתולתל? האם הוא באמת לא שמנוני? ממתינה להמלצתכם,תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה - תגובה
זאב לוין23/05/2011במידה ואת מדברת על השמן של ארגן לייף שבא בקופסה חומה אדומה - אז זה השמן הטוב ביותר מומלץ מאוד !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, יש לי שיער שיבה "זכוכיתי"...אסתי23/05/2011
אני צובעת פעם בשבועיים. יש פעמים שהשיער מלא חיות ונראה בריא ויפה אחרי צביעה ויש פעמים שהוא נראה ממש יבש ומלא קווצות שיער שדורשות מוס קשיח...
למה זה? האם זה תלוי בכמות הצבע לעומת החמצן? לפעמים אני משתמשת לא בכל השפופרת ואז גם לא בכל החמצן (6%)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, יש לי שיער שיבה "זכוכיתי"... - תגובה
זאב לוין23/05/2011הערבוב של הצבע והחמצן חייבים להיות מדויקים - אז התוצאות של הצבע בהתאם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תלתללללייםםלידי תלתל23/05/2011
שלום לכם-אני מעונינת בעצה\
יש לי שיער מתולתל שמגיע קצת מתחת לישבן הוא מאוד ארוך-והטיפול בו נורא קשה להסתרק לוקח לי באיזה 40 דקות-קצת קרם ומוס והשיער נראה נפלא..אבל אני חושבת שהגיע הזמן להסססתפר רציתי לדעת האם תסרוקות קצרות מתאימות לשיער מתולול מכייון ששמעתי ששיער מתולול כשהוא קצר תופס נפח ממש לא יפה מה דעתם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תלתללללייםם - תגובה
זאב לוין23/05/2011זה תלוי במקצועיות של מעצב השיער שעושה את התספורת , יש מעצבים שלא יודעים לעבוד טוב עם שיער מתולתל - הייתי מאוד ממליץ לך לבוא לייעוץ אצלינו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמפולינוי22/05/2011
היי,
יש לי שיער מתולתל עם גוונים ,הספרית שלי המליצה לי על שמפו מקצועי של קשמיר ,
לצערי השמפו מייבש לי את השיער ויש לי הרבה ספונצים.
אני משתמשת במסכה לשיער של וולה sp .
הייתי מעוניינת לקבל המלצה לשמפו טוב שיחזיר לי את הברק והרכות לתלתלים.
תודה ואחלה יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
לידי תלתל23/05/2011אני ממליצה לך בחום את ההשמפו של שוקי זיקרי לשיער יבש ופגום אני מבטיחה לך שאחרי חודש את תראי הבדל ענקי!!מניסייון אישי!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמפו - תגובה
זאב לוין23/05/2011אני ממליץ על שמפו סמות'ן או ריפר של וולה SP תתיעצי עם הספר איזה מהם יתאים לך יותר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צביעה לבלונדקשת22/05/2011
אהלן,
יש לי שיער ארוך ודי יבש (גם כי זו הטקסטורה הטבעית שלו, וגם כתוצה מפנים ומחליקים).
הצבע המקורי שלי הוא חום כהה מאוד, לפני כשנתיים הבהרתי אותו אך יצא משהו לא מוצלח - בלוד כתום מוזר שכזה.
מאז אני צובעת בקביעות את החלקים של השיער שמתבהרים, בחזרה לגוון הטבעי שלי - לחום הכהה.
לאחרונה יש לי רצון עז לבצע שינויי בשיער. בא לי על בלונד זוהר.
האם יש דרך לצבוע את השיער לבלונד פעם אחת ובבת אחת? לא מתאים לי לעבור שלבי אמצע של בלונד-ג'ינג'י מוזנח כזה, אני רוצה בלונד-בלונד. ושיראה כמה שיותר טבעי.
אציין שיש לי גוון עור בהיר, אך השיער שלי כהה מאוד, וכך גם הגבות.
בהזדמנות זו אשאל גם - איך צובעים את הגבות?
תודה רבה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי קשת-
**22/05/2011אם את רוצה לצבוע את הגבות תצבעי רק אצל הקוסמטיקאית עם 2% חמצן, נ.ב- לא כדאי לך לצבוע את הגבות זה יוצא לא יפה ולא טבעי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצביעה לבלונד - תגובה
זאב לוין23/05/2011כעקרון זה אפשרי - לא לבד , רק אצל מעצב שיער מומחה !
אבל צריך לראות את השיער ומצבו כדי להסביר לך במדיוק את התהליך ולהבין בדיוק לאיזה גוון את רוצה להגיע .
בקשר לגבות - אותם אנחנו צובעים בגוון המתאים לצבע השיער שמתקבל . כדי שתהיה התאמה מושלמת בין הגבות לשיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! עוד שאלה קטנה..
קשת27/06/2011איזה תהליך בעצם יעבור השיער? אני מפחדת שישאר לי קש במקום שיער על הראש אחר כך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)