מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צבע לשיער ללא אמוניהלירון04/07/2011
שלום זאת שוב אני, :)
אז ככה, בדקתי וצבעתי לבלונד משטני. וכתוב על הערכה שהצבע יורד לאחר 28 חפיפות. והבעיה שלי כאן, שזה עדין לא ירד ומדובר כבר על עניין של חודש וחצי חודשיים..
ורציתי לשאול אם יכול להיות מצב, שהצבע בעצם לא ירד?
מצטערת שאני אולי שואלת שאלות מוזרות, פשוט זאת הפעם הראשונה בעצם שצבעתי את השיער.
תודה שוב!
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי לירון
**04/07/2011את עשית שטיפה בשיער, הצבע יורד בחפיפות ,אין דרך אחרת .. או לצבוע מחדש לצבע ולגוון שאת רוצה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלקת 4 ever smoothעופרית02/07/2011
שלום ,
האם משהוא מכיר את ההחלקה " ever smooth 4" ? . שמיוצרת בארה"ב ? איך היא בהשוואה להחלקות אחרות שקיימות ? האם היא פחות מסוכנת ? והאם יעילה ?
בתודה מראש ,
עופרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלקת 4 ever smooth - תגובה
אנג'לה טטרו03/07/2011לא שמעתי על החלקה הזו
ולגבי אם היא מסוכנת או לא אז כדי שתבדקי אם יש לה רשיון במשרד הבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבע שיער ללא אמוניהלירון01/07/2011
צבעתי לפני חודש וחצי את השיער עם צבע ללא אמוניה. לא אהבתי את התוצאה, ורציתי לברר כמה זמן יקח לצבע לרדת ? ואם יש משהו שיכול לזרז את זה. תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבע שיער ללא אמוניה - תגובה
אנג'לה טטרו03/07/2011אין משהו לזרז להוריד צבע ,אם הייתי יודעת איזה צבע ללא אמוניה עשית אז הייתי יכולה להגיד לך אם זה ירד או שזה צבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבולבלת...סאן אין , לימון או צבע?לי29/06/2011
תמיד היה לי שיער ארוך וחלק עד ש"התחרפנתי" והתחלתי לקצר אותו בלי הבחנה .. ישר,דירוג,הכל...ואז החלטתי שאני מפסיקה עם זה ורוצה לחזור להאריך כמו פעם , הארכתי וכרגע השיער בגודל הרצוי , חשוב לציין שהשיער שלי מלא ונראה טוב , כמעט ולא עושה פנים והחלקות .... הצבע שלו חום כהה , ואני רוצה להבהיר אותו , אני מאוד אוהבת שהשיער חלק מקלות כמו בפן אבל אני לא עושה את זה בשביל לשמור על השיער , ואני לא רוצה שההבהרה של השיער תהרוס אותו ! חשבתי על סאן אין ... מה דעתכם עליו?האם הוא שורף,עוזר?מתאים לשיער שלי? ומה לגבי מריחת מיץ לימון על השיער ??? וצבע...האופציה האחרונה , לא רוצה לגעת בזה ... רק אם זה עדיף על האחרים .. תודה לכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאני-
**29/06/2011הסאן אין מייבש את השיער! הלימון לא מי יודע מה עוזר, צבע עדיף...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מעצב שיער בתל אביבלנה29/06/2011
שלום לכולם.
אני מחפשת מעצב שיער טוב בתל אביב עם מחירים סבירים שיכול להביא אותי לצבע הזה ( תמונה מצורפת)
כמובן בלי הבטחות שלא יצליח לקיים בסוף ( כי כבר התייאשתי )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת מעצב שיער בתל אביב - תגובה
זאב לוין06/07/2011את מוזמנת להגיע ליעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לזאב לוין - שתי שאלות לי...איילת28/06/2011
שלום לך,
רציתי לדעת האם אתה מבצע החלקה יפנית על שיער מובהר? השיער שלי לא עבר הבהרה אבל צבוע ב-9 אחוז עם צבע אפור פנינה כזה...
ודבר שני - כמה עולה אצלך החלקה יפנית? ראש מלא לעומת שורשים למשל? אשמח לקבל סדר גודל של מחיר.
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לזאב לוין - שתי שאלות לי... - תגובה
זאב לוין06/07/2011שלום , בקשר לשאלה הראשונה צריך לראות את השיער ולאבחן אותו אם ניתן לעשות .
ולגבי מחירים איני יכול לכתוב כאן אתה מוזמן ליצור איתנו קשר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לזאב לויןאיילת27/06/2011
שלום זאב,
רציתי לדעת כמה עולה אצלך (פחות או יותר) לעשות חידוש של החלקה יפנית בשורשים של 4-5 חודשים?
והאם כשעושים אצלך את ההחלקה, אתה מבצע אותה או שהעובדים שלך עושים זאת?
תודה מראש ויום מקסים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לזאב לוין - תגובה
זאב לוין06/07/2011הי תומר - אתה מוזמן ליצור איתנו קשר ולהגיע ליעוץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנט אדום עקשן בשיערשיר25/06/2011
השיער שלי פולט גוון גי'נגי' אדום בכל צביעה לגוון בהיר יותר, ואני רוצה להגיע לגוון 8.1 מהצבע הטבעי שלי ללא חימצון השיער בבלונדר לפני זה כי עד עכשיו היתי מחמצנת ועכשיו השיער פגום. אני רוצה לצבוע רק בעזרת צבע ולהגיע מגוון חום שוקולד שזה הצבע הטבעי שלי לצבע 8.1 שיהיה בו קצת אפור. הבעיה שהשיער שלי פולט אדום בכל צביעה ...מה אפשר לעשות? באיזה גוון מומלץ לצבוע ובאיזה אחוז חמצן ככה שיצא כמה שפחות ג'ינג'י?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנט אדום עקשן בשיער - תגובה
זאב לוין26/06/2011לפי מה שאת מתארת הייתי ממליץ לך לגשת בפעם הראשונה שאת צובעת למעצב שיער כדי להתמודד עם הפיגמנט .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תרימי ידיים
==30/06/2011קבלי כמה דעות נוספות ולכי רק למומחים בתחום יש את יגאל ויצמן,רפאל אברמוב מרמת השרון יש את רוני חתוכה יש את הייר סיטי מירושלים אלו מעצבי שיער שמתעסקים בשיקום והחלקות שיער זאת הנישה שלהם קבלי ייעוץ ותחליטי אל תתעני ותחשבי שאי אפשר לעשות כלום הכל אפשרי רק אם עושים זאת נכון ואם אי אפשר אז אי אפשר אבל לכי לייעוץ וקבלי דעות נוספות!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תגובה של גיבוב של שטויות פחחחח
**29/06/2011חזרתי מבילוי מאמי חחחחחחחחחח, אל תדאגי לי נשמה טובה ,חחחחחחחחח, תתקדמי ספרית גטאות.... חתיכת הזויה שכמותך, נשמע לי שמצבך הנפשי מעורער!!!! תהיי בריאה רפואת הנפש והגוף!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל=== שתיקה= חוכמה אז תשתקי והרבה!
**29/06/2011ותשתקי והרבה , השתיקה יפה לך!!! את מפגרת עם תעודות ויעידו על כך תגובותייך הרדודות, העלובות, עם הטקסט השכונתי... פחחחחחחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- להסתכן שנית?הגר25/06/2011
שלום!
עשיתי בשנתיים האחרונות 3 פעמים החלקה יפנית, כעת אני מה שנקרא סובלת מנשירה, שיערי דק וחלש, מאחר וכיום אני שרויה במצב טיפולי לשיער( משתמשת בתכשיר מינוקסי לנשירת השיער) אני חייבת להמנע מהחלקות נוספות.
אני מתפתה מאוד להשתמש במחליק אך יודעת שזה רק עלול להזיק.
את שיערי אני מייבשת לאחר המקלחת עם מייבש שיער במרחק 20 מטר מהקרקפת.
העניין הוא שהשיער ממש צמח לי בשורשים וזה מציק לי כמובן.
רציתי לדעת האם ניתן לעשות החלקה ולא מהשורשים,סתומרת ממש לקחת מרחק מסוים משורשי השיער ומשם לעשות את ההחלקה..האם זה שוב יכול להחמיר?
מה הייתם ממליצים לבחורה שלא יכולה בלי השיער חלק????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבל..
הגר25/06/2011הנשירה אצלי 99% גנטית, וזאת כי אמא שלי ושתי אחיות הגדולות שלי סובלות מנשירה ושיער דליל. לדעתי ההחלקה רק עוררה את הבעיה.
בכל אופן אני יודעת שאני לא יכולה בלי שיער חלק! יש בכל זאת פתרון יצירתי עם נזק מופחת לשיער??? אני רוצה אותו חלק..... זה הביטחון שלי נטו \:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהסתכן שנית? - תגובה
זאב לוין26/06/2011כעיקרון זה יכול להיות אפשרי אך ממליץ לך להגיע ליעוץ - צריך לראות את השיער כדי באמת לא לגרום לך נזק בלתי הפיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזאב-
**26/06/2011איך אתה מציע לה החלקה שאתה יודע מראש שהיא סובלת מנשירת שיער נוראית? בושה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב אתה בסדר גמור!!!
==27/06/2011אני תומכת בזאב אפשר לבצע החלקה יפנית ואין כל קשר לנשירה בכלל!!! במקרים מיוחדים אלו צריכים להגיע לייעוץ וכל ההצלחה תלוייה באבחנה ובמריחה של החומר על השיער!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר-
**27/06/2011לכי לכל ספר מקצועי ולא חובבנים , ואף אחד לא יסכים לעשות לך את ההחלקה, אל תעשי נזק לשיער שלך!!!! לכי לספר טוב ומקצועי שלא דואג להכניס כסף לכיס שלו אלא לשיערך!!! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאב בטח ספר טוב ומקצועי אבל הוא
**27/06/2011טועה שזה אפשרי לעשות החלקה על נשירת שיער, ואת בעצמך יודעת שלא כדאי ושעשית החלקה הנשירה התחזקה יותר, אל תתפתי לשמוע את מה שאת רוצה! אל תעשי נזק לשיערך, וזאת עם הכינוי == הציעה לאחת שעברה טיפול כימותרפי לעשות החלקה שאסור לה בכלל להריח את החומר ושזה מסוכן לה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה שטויות את כותבת יאללה....
==28/06/2011קודם הכינוי שלך לא משהו כלל שנית את נראית לי פרזנטורית של לוריאל כי זה מה שאת יודעת שלישית אין קשר בין יפנית וכימותרפייה ורביעית החלקה יפנית צריך לדעת לעשות וה כי חשוב למרוח כמובן לא בכל מחיר אך הידע וההמלצות שלך שוות כקליפת השום ומי שקורא אותן כבר יבין....מעבר לכך זה בסדר להישאר אנונימי וזה לא פשע אבל לפחות עיצות טובות תיתני ולא שטויות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-== את לא נשמעת לי חכמה במיוחד
**28/06/2011סורי... במיוחד אחרי שהצעת החלקה לאחת שסיימה טיפולים כימותרפיים... פחחחחח , והתגובה שלך גיבוב של שטויות חחח, והשפה שלך ציטוט "יאללה " כמו שכונה.. תהיי בריאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספרית שכונות....? פחחחח...
==29/06/2011אולי יש לך למכור מסיכה או קרם נגד שטויות של לוריאל לאחר טיפול כימותרפי...?אני צריכה המלצה לכל השטויות שאת מנסה למכור לכולנו פה...יש לי למי למכור את כל הבולשיט שלך....למתלמדים שמאמינים לכל השטויות שלך!!! פחחחח....אין קשר בין מה שאת כותבת לבין המציאות וחבל שאת מבלבלת פה כל כך הרבה בנות מיואשות שאין להן במה להאחז ...שפע של בריאות מאחלת לך כי לא נראה לי שאת בשיא השפיות והמקצועיות....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל== הממורמרת וההזויה באיזה הוסטל את
**29/06/2011כותבת את התגובות? הזויה משהו... מפגרת עם דיפלומה את...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושששש תתקדמי ספרית גטאות ...
**29/06/2011ותשתקי והרבה השתיקה יפה לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשועממת והמתקדמת...
==29/06/2011אם בשעה ארבע בבוקר את נמצאת כאן ומחפשת מה לעשות כי כנראה את מאוד משועממת ומחפשת למי למכור עוד מוצר של לוריאל אזי מצבך עגום ביותר אני לפחות ישנה טוב בלילה ומספרת את כל השכונה אבל את...כנראה דואגת יותר מדי..אני ממזמן התקדמתי והתקדמתי טוב בזכות השכונה...פששששש....ארבע בבוקר..? כנראה שאין מכירות בלוריאל ואת לא ישנה טוב...אל דאגה גם את בבוא מן הימים תתקדמי כמוני רק אבל רק עם תהיי ישרה ותפסיקי לתת עצות מטומטמות שגורמות לי ולשכונה חלחלה עצם העובדה שאולי אבל אולי יש מישהו שמסתפר אצלך.....בררררר...טוב ביי אני מתקדמת...ולמרות הכל מאחלת לך שינה ערבה ללא דאגות והמון בריאות...!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגטאות..?נשמע מוכר!
==29/06/2011אממממ...דרך אגב היית פעם בגטו...? נראה שאת יודעת מה זה!!! את לא קרובה של אנה פרנק? זאת הסיבה שאת ערה בשעה כזאת...הגיל..? וואו....לא ידעתי שלוריאל מכרו בתקופת השואה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עושים החלקה בשום פנים ואופן על
שיראל28/06/2011נשירת שיער נקודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי שזה יוביל להרבה תגובות אבל
הגר28/06/2011בכל זאת, זאב יתכן ואתה ספר מקצועי , ובמצבי אני עשויה באמת להתפתות לעשות שוב החלקה אך אז נראה לי שאשאר עם שערה אחת על הראש.
ידוע לי שקוקו מתוח לאחר הרטבת השיער גם כן מזיק מאחר ואני בעצם מותחת את שיערות הקרקפת ומחלישה את הזקיקים...אך הקוקו שאני עושה הוא לא חזק מדיי והשיער איננו נמתח כלל.. הסיבה שאני עושה את הקוקו הזה זה רק כי ככה יוצא לי שיער חלק למעלה... מה אתם אומרים? כל החיים קוקו מתוח........??? אוף..
אם מישהו היה מבין כמה זה קשה..בגלל הדילול בשיער(עקב ההחלקה) ובגלל התלתלים... אני לא יכולה ממש לחזור למצבי הטבעי, התלתלים מזעזעים ולא מתאימים לי..שלא לדבר כשהם ממש מעטים ובקצוות הם חלקים בגלל ההחלקה..
מה לעזאזל עושים?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד הגר! טוב שירדת מההחלקה!
**28/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקליאופטרה
רבקה29/06/2011שלום,
מתוך נסיון אישי הכי טוב זו החלקה של קליאופטרה , עשיתי החלקת קליאופטרה והשיער נראה יפה והרבה יותר בריא ממה שהיה אפילו לנשירה זה עזר ! מומלץ בחום..
יש חיסרון אחד השיער הופך לשחור ואין אפשרות לצבע בהיר ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מצב השיער לאחר החלקה ביתיתשרית25/06/2011
שלום,
יש לי שיער מתולתל אבל תלתלים גדולים השיער שלי לא אורך כבר 3 שנים ואני מעוניינת לעשות החלקה ביתית של שוורצקוף וקראתי מאמר שההחלקה תופסת ל4 חודשים שבחודש וחצי הראשונים ההחלקה היא מקלות ולאחר מכן השיער נראה חלק טבעי רציתי לדעת מה יהיה מצבו של השיער לאחר ארבע החודשים המובטחים וגם אם יש אפשרות לאבד שיער בגלל ההחלקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצב השיער לאחר החלקה ביתית - תגובה
אנג'לה טטרו03/07/2011היי שרית
היה עדיף אם תתיעצי אם מעצב שיער לפני שאת מחליטה לעשות בבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית-
**25/06/2011אחרי ארבעה חודשים שההחלקה תרד , השיער שלך יחזור לקדמותו, ולא תאבדי שיער מההחלקה , אבל קחי בחשבון שהשיער עלול להישרף ולהתפצל בגלל ההחלקה, ולהיות יבש, תצטרכי לטפל בו ישר אחרי ההחלקה לגזור קצוות, לקנות שמפו ללא מלחים, להשתמש במסכה טובה, ולא ללכת לבריכה ולים,בגלל הכלור. כדאי למנוע נזק לשיער, וגם אחרי ההחלקה תצטרכי לעשות פן , בשביל שהוא יהיה גולש. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון, אל תעשי החלקה בבית
איילת30/06/2011את יכולה ממש לשבור לעצמך את השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה !!לי25/06/2011
ראיתי שמישהו שאל פה בקשר לכמה צריך לחפוף , אז אני שואלת אותה שאלה פשוט קצת שונה ... אני בת , ויש לי שיער מלא ולא צבוע , משתמשת בשמפו של ד"ר פישר בקונדישינר של שוורצקוף ופעמיים-שלוש בשבוע במסכה של שוורצקוף . כמה פעמים אני צריכה לחפוף ?? והאם אחרי שמזיעים בחוץ רצוי לחפוף ?? אשמח לתשובה,תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו??
לי25/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה !! - תגובה
זאב לוין26/06/2011אני ממליץ על חפיפה 3 פעמים בשבוע - אבל במידה ואת רואה שיש צורך לחפוף יותר אז אין עם זאת שום בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חפיפת שיער כמה לחפוף ?אסי24/06/2011
כמה פעמיים צריך לחפוף תשיער בשבוע כול אחד אומר משהו אחר ?
עם יש לי שיער דק עדין כזה.. אבל השמפו והמסכה נותן לי שיער מלא ..
אז רציתי לדעת כמה פעמיים צריך לחפוף תשיער בשבוע ?
ורציתי לדעת איזה מסכה מומלץ לשיער דק עדין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חפיפת שיער כמה לחפוף ? - תגובה
זאב לוין26/06/2011אני ממליץ לחפוף 3 פעמים בשבוע אלא אם כן יש צורך ליותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי24/06/2011
יש לי שיער של בערך 10 סמ . עכשיו הוא מאוד נפוח ובורח לצדדים נקרא לי זה כך.
בקיצור חשבתי איזה החלקה יפנית ואני שואל האם המחיר הוא אחיד גם במקרה שהשעיר קצר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
זאב לוין26/06/2011יהיה לך זול יותר אך לא משמעותי כי זה עדיין הרבה שעות עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפנית לגברים...
==26/06/2011המחיר נע בין 700 -1000 תלוי מי ואיזה חומרים ברר באינטרנט ועשה סקר אצל המומחים בתחום זה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתתשיר24/06/2011
אחרי יאוש ומאמצים רבים ללא הצלחה , הצ׳אנס האחרון שלי לנסות ולהצליח יכולה להיות בעזרתכם.... אז ככה אני כבר שלוש שנים בערך עושה פנים כול יום , (אולי פעם ב יצא לי להפסיק ליום יומיים ולא יותר)לפני חצי שנה התחלתי לצבוע לשחור ברוב טיפשותי חשבתי שזה יהיה יפה אך לצערי הצטערתי כבר לאחר שלושה חודשים , (צבעתי כמה פעמים )אז השאלה שלי היא כזאת .האם יש אפשרות שאני יכולה לשקם את השיער שלי למרות שכבר הרסתי את האמא שלו סליחה על הביטויייי . הוא נהיה ממש ממש דק ודליל . לפני שבוע הסתפרתי קארה אני כבר כמה חודשים לא צובעת וכן גם הפסקתי עם הפנים לא אכפת לי איך אני נראית העיקר להבריא ולהאריך אותו משהו שכבר כמה שנים לא קורה ואני כבר מיואשת עם שמתם לב לפי המגילה שכתבתי פה ממש סליחה דרך אגב. קניתי מסכה אני חופפת כול יום איתה משתדלת לא לשים מרכך על הקרקפת , לא להיות בשמש שותה מים , הרוב פזור או קשט בלי קוקו או משהו בדומה מסתרקת אך ורק שהשיער רטוב במסרק רחב שיניים האם יש סיבה שהשיער לא יארך לי או לא יבריא???? תודה רבהה ושוב סליחה על המגילה ונ.ב לאמא שלי כבר נמאס להשקיע כסף למוצרים יקרים לשיער שלי האם יש מוצרים במחירים סבירים יותר ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשתת
שיר24/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ספיר-
**24/06/2011אין לך סיבה להיות מיואשת את בדרך הנכונה להבריא את השיער! כל מה שכתבת מצויין! שיערך יגדל בריא, וחזק ויחזור להמלאות כמו שהיה בעבר, אמרת שהפסקת עם הפנים לגמרי אבל אם בא לך לעשות פן פעם בשבוע בלבד! ולא תצמידי את הפן לשיער!!!!ו תעשי פן ממרחק!!! אז לא יגרם שום נזק לשיער! ולא יפריע לתהליך הבראת השיער! לגבי המוצרי שיער עדיף לך להשתמש במוצרים איכותיים וטובים להשקיע קצת יותר כסף ,מאשר להשתמש במוצרי שיער זולים, המוצרים האיכותיים יעזרו לך מאוד בשיקום השיער! ובשביל שהשיער יגדל בריא וחזק תגזרי קצוות ס"מ לפחות פעם בשלושה חודשים! בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד טיפ-
**24/06/2011אמרת שאת צובעת את השיער, תצבעי בשטיפה לשיער ללא אמוניה, השטיפה בכלל לא מזיקה לשיער עדיפה מצבע !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נופר24/06/2011חחח ממש תודה אני שמחה שהפעולות שאני עושה לא יהיו לשווא.. ואני מעדיפה לא לעשות פנים בכלל כי עם אני מתחילה זה לא נגמר...
וקניתי מסיכה מחנות של מעצבי שיער אז אני מתארת לעצמי שהיא איכותית (בסיבות ה100 ש"ח) ועוד משהו אני מעוניינת לצאת מהצבע השחור אז גם הצבע שטיפה מיותר ,
תודה רבה עזרת לי מאוד!!
שבת שלום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה..
נופר29/06/2011רציתי לדעת עם אני עושה קוקו מתוח ביום יום (כי ממש חם)
זה יכול לפגוע לי בשיער?
או עדיף שפעם פעמיים בשבוע אני יעשה קוקו זה יגרום לי לנזק כלשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ספיר--
**29/06/2011קודם כל זה מצויין לאסוף את השיער ,זה מגן מפני ליכלוך ואבק בחוץ ושומר על השיער, ואת יכולה כל יום לאסוף את השיער, אבל בקליפס! שלא יהיה מתוח מידי! ואדוק מידי! כי אחרת זה יכול לגרום לחוסר סירקולציה של דם לראש, ולמנוע זרימת דם טובה! וגם יחליש את השיער! תאספי אותו יפה בקליפס , ואין לך מה לחשוש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לקליפס
נופר29/06/2011אני מעדיפה עם גומייה כי זה יותר יפה ועם קליפס זה קוקו עגבניה אני רוצה שיער חלק מאחורה לא אסוף , אז עם גומייה לא טוב ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בגומיה-
**29/06/2011כל עוד לא לא תמתחי את השיער , והוא לא יהיה הדוק מידי, והקוקו יהיה משוחרר, אז אין לך מה לדאוג! תוכלי לשים גומיה בשיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער תלתליםמיכל23/06/2011
שלום, יש לי שיער עם תלתלים סגורים במיוחד בסוף השיער. אני אוהבת שיער עם קצת נפח גלי יפה מראה אקזוטי- אני שונאת את הפלטה והחלק. השיער שלי די רך ודק מאוד.כשהייתי קטנה השיער שלי היה ארוך והגיע לי עד ליישבן הוא היה גלי נוטה לתלתלים והייתי יכולה להכנס לים ולבריכה מבלי שיהיה לי קרזול מגעיל. אחרי תספורת קצרה מאוד לפני מספר שנים שהיה ממש ממש תלתלי(טעות איומה) הארכתי את השיער והוא ארך לי רק בקושי עד הכתפיים. אני ממש רוצה להינות משיער לא מפורזל ואחיד. אני ביררתי על פתיחת תלתלים והחלקת משי וקראתי הרבה תגובות שליליות- הייתי רוצה לדעת אם אפשרי לעשות חצי החלקה משי והאם באמת פתיחת תלתלים מסוכנת? כי בס"כ הכל אני רוצה להאריך את השיער כדי שיהיה משקל ויהיה גלי יותר, ושאוכל סוף סוף להכנס לבריכה ולים מבלי לחשוש להירטב. שהשיער יהיה בנפח יפה עם גלים ובסוף השיער לא יהיו תלתלים שגורים אלא פתוחים יותר. הוא שיער בריא ואני לא שורפת אותו או משהו. עזרה!!!! אני ממש לא אוהבת את השיער הנוכחי שלי וזה ממש מוריד את הביטחון. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת כבר...
מיכל24/06/2011אז בכל מקרה לא אוכל להכנס לבריכה או לים?? אין דרך אחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת כבר... - תגובה
זאב לוין26/06/2011אני ממליץ על פתיחת תלתלים , יכול מאוד לעזור לך - אך על מנת שלא ייגרם נזק בשיער זה מאוד חשוב שתבחרי במעצב שיער מקצועי ומנוסה - מידת הנזק תלויה במקצועותו של מעצב השיער !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)