הפרעות בעיכול

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• הפרעות בעיכול
    יניב
    07/05/2007

בתי בת 11 ואינה מוכנה להכנס לשירותים, היא מתאפקת יום יום ולא עושה את צרכייה, בגלל שהיא מתאפקת כנראה ניהיה לה עצירות ואז היא מפחדת להיכנס לשירותים כי היא אומרת שכואב לה מאוד, הבעיה שגם מה שהיא מצליחה להוציא זה בחוסר ברירה בורח לה כי היא לא הצליחה להחזיק בבטן והיא מסרבת להיכנס לשירותים ובוכה ומעדיפה להישאר ככה ולסבול וזה כבר שתיים שאני לא מצליח לפתור את הבעיה הארורה הזו.
    עוד דבר נוסף בגלל שבורח לה בתחתונים ניהיה לה מזה דלקות שתן כנראה מחוסר ניקיון, היא ילדה מאוד חכמה ומבינה מה שמדברים איתה אבל את הבעיה הזאת אני לא מצליח לפתור היא סובלת מאוד בשבוע שעבר היה לה טיול שנתי לא נתתי לה לצאת כי אני מפחד שתלמיד יראה את המצב והתלמידים יצחקו ויחסלו לי אותה.
    הבקש עזרה עצה כל דבר שתוכל לעזור בו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות בעיכול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Soiling

פרופ' רפאל יודסין
    07/05/2007

הבעיה מוכרת לי היטב ואני מטפל בילדים רבים עם בעיה כזו. לא ניתן לפתור אותה מעל דפי פורום זה אלא בבדיקה של הילדה, שיחה עימה, עמידה על המוטיבציה שלה (אם בכלל קיימת, ולרוב קיימת) להיות נקיה ובניית תוכנית טיפול.
    אין ספק שניתן לפתור די בקלות את הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו