מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף!!!יעל14/07/2012
יש לי תינוק בן שלושה וחצי חודשים, יש לו יציאות כל יום. בשבוע שעבר היתה לו עצירות 4 ימים, רופא רשם לו נר גליצרין ואמר לי לחתוך את הנר לחצי, לא הצלחתי להחדיר לו חצי נר.
בבית חולים שניידר כתבו:
במסגרת בירור עצירות נבדק ע"י כירורג במקום של האנוס חלק קדמי פיסטולה בקוטר שמאפשר העברות הגר 5 בלבד. עד כה העביר יציאות.
מומלץ להשלמת בירור סונר בטן לכליות, חוקן בריום לשלילת VACTER נשלים גם אקו לב, צילום אגן ועמוד שדרה תחתון. אבחנה:IMPERFORATE ANUS.
אודה לך אם תסביר לי במה מדובר ומה דרך הטיפול בבעיה זו.
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Imperforate anus ?
פרופ' רפאל יודסין14/07/2012קשה להאמין שעבר בדיקות בבית החולים לאחר הלידה ובדיקות בטיפת חלב ועל ידי רופא הילדים ורק עכשיו מזוהה פי טבעת שאינו במקום וכל כך צר.
אם אמנם - יש לבצע כל הבדיקות ובמקביל להרחיב את פי הטבעת (כל יום על ידי הכנסת קונוס קצר מרחיב).
אם יש לך ספק - דעה שניה תעזור ומרפאתי פתוחה בפניך.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)