מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח להסרת עודף עורלהרחלי06/08/2012
לבני בן השנה, מגיל 3-4 חודשים יש פין חבויי, בנוסף יש לו עודף עורלה שגם גורם להידבקויות עור סביב העטרה. לפני כשבוע התנפח לו האיזור והיה אדמומיות. היום היינו אצל אורולוג שהמליץ לעשות ניתוח להסרת עודף עורלה אבל אמר שאולי כדאי לחכות שהוא יהיה בן שנתיים, לא הבנתי את ההמלצה ואחרי זה להגיד לחכות עם זה אולי תוכל להסביר לי האם כדאי לחכות עם הניתוח? ומה הסיבה? ומה בנתיים ניתן לעשות כדי למנוע שוב שתהייה נפיחות באיזור? כי היום שוב זה חזר לו אחרי שהאורולוג שחרר לו חלק מההידבקות {עדיין יש איזורים שישנה הדבקות לא שיחרר כי לא רצה להכאיב לילד}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ניתוח להסרת עודף עורלה - תגובה
פרופ' רפאל יודסין06/08/2012לא בדקתי ולכן תשובתי כללית מאד.
הרושם שלי הוא שיש הרבה מקרים של שומן סביבתי (גם בילד רזה) שגורמים לפין תקין עם ברית תקינה להראות חבויים. במקרה כזה אין שום סיבה לעשות דבר. במקרה כזה חשוב להפשיל העור שנותר לאחר הברית בכל רחצה כדי לשמור על הגיינה מתאימה ומקרה של אדמומיות כפי שאת מתארת.
נדיר מאד שיש עודף אמיתי של עורלה והשיפוט במקרה של פין חבוי עוד יותר מוטה.
אני בעד דעה שניה לפני עשייה כלשהי. אף פעם לא מאוחר לבצע את הפרוצדורה המאד נדירה של תיקון עודף עורלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)