ניתוח להסרת עודף עורלה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת עודף עורלה
    רחלי
    06/08/2012

לבני בן השנה, מגיל 3-4 חודשים יש פין חבויי, בנוסף יש לו עודף עורלה שגם גורם להידבקויות עור סביב העטרה. לפני כשבוע התנפח לו האיזור והיה אדמומיות. היום היינו אצל אורולוג שהמליץ לעשות ניתוח להסרת עודף עורלה אבל אמר שאולי כדאי לחכות שהוא יהיה בן שנתיים, לא הבנתי את ההמלצה ואחרי זה להגיד לחכות עם זה אולי תוכל להסביר לי האם כדאי לחכות עם הניתוח? ומה הסיבה? ומה בנתיים ניתן לעשות כדי למנוע שוב שתהייה נפיחות באיזור? כי היום שוב זה חזר לו אחרי שהאורולוג שחרר לו חלק מההידבקות {עדיין יש איזורים שישנה הדבקות לא שיחרר כי לא רצה להכאיב לילד}

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח להסרת עודף עורלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח להסרת עודף עורלה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    06/08/2012

לא בדקתי ולכן תשובתי כללית מאד.
    הרושם שלי הוא שיש הרבה מקרים של שומן סביבתי (גם בילד רזה) שגורמים לפין תקין עם ברית תקינה להראות חבויים. במקרה כזה אין שום סיבה לעשות דבר. במקרה כזה חשוב להפשיל העור שנותר לאחר הברית בכל רחצה כדי לשמור על הגיינה מתאימה ומקרה של אדמומיות כפי שאת מתארת.
    נדיר מאד שיש עודף אמיתי של עורלה והשיפוט במקרה של פין חבוי עוד יותר מוטה.

אני בעד דעה שניה לפני עשייה כלשהי. אף פעם לא מאוחר לבצע את הפרוצדורה המאד נדירה של תיקון עודף עורלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו