מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התייעצות- ניתוח שבר וניתוח בריתהילה111008/10/2012
שלום רב,מבקשת להתייעץ עמך התייעצות חשובה מאחר ואני בפרשת דרכים. בני בן שנה ו-11 חודשים סובל משבר מפשעתי דו צדדי ואני מבינה שבהקשר זה עליו לעבור ניתוח. מכיוון שאומץ, כחלק מתהליך הגיור עליו לעבור ניתוח ברית כמו כן.
שאלתי- האם ניתן ומומלץ לשלב בין שני הניתוחים? אני תושבת המרכז וחברת קופ"ח לאומית- האם יש המלצה היכן לבצע את הניתוח ורופא שמומחה בכך במרכז.
השיקול הרפואי היינו הראשון במעלה, בנוסף לכך חשוב לי לדעת ואולי אתה בקי בכך- בדר"כ מרכז הגיור שולח לברית במקום שהוא בוחר ועם רופא שעמו יש להם הסדר. האם במקרה מסוג זה ככל הידוע לך ובאם נתקלת בכך, זה יהיה קביל על ידם מהנימוק הרפואי ולא יערימו קשיים שפעלתי עצמאית עקב הבעיה הרפואית הפרטנית. מודה לך מראש על תשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות- ניתוח שבר וניתוח ברית - תגובה
פרופ' רפאל יודסין09/10/2012איני מכיר את סידורי לאומית בשפלה.
בהדסה ניתן לשלב שתי הפרוצדורות ללא כל בעיה. כמובן שרצוי לשלב כדי לחסוך הרדמה.
אם תרצו - אשמח לראותו במרפאת לאומית בירושלים או במרפאתי בהדסה.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התייחסותך
הילה111010/10/2012אשמח לדעת באיזה מרפאה של לאומית בי-ם אתה מקבל ,וכן כיצד ניתן ליצור קשר והגיע אליך למרפאתך בהדסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שוב מודה לך.
הילה111010/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)