התייעצות- ניתוח שבר וניתוח ברית

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• התייעצות- ניתוח שבר וניתוח ברית
    הילה1110
    08/10/2012

שלום רב,מבקשת להתייעץ עמך התייעצות חשובה מאחר ואני בפרשת דרכים. בני בן שנה ו-11 חודשים סובל משבר מפשעתי דו צדדי ואני מבינה שבהקשר זה עליו לעבור ניתוח. מכיוון שאומץ, כחלק מתהליך הגיור עליו לעבור ניתוח ברית כמו כן.
    שאלתי- האם ניתן ומומלץ לשלב בין שני הניתוחים? אני תושבת המרכז וחברת קופ"ח לאומית- האם יש המלצה היכן לבצע את הניתוח ורופא שמומחה בכך במרכז.
    השיקול הרפואי היינו הראשון במעלה, בנוסף לכך חשוב לי לדעת ואולי אתה בקי בכך- בדר"כ מרכז הגיור שולח לברית במקום שהוא בוחר ועם רופא שעמו יש להם הסדר. האם במקרה מסוג זה ככל הידוע לך ובאם נתקלת בכך, זה יהיה קביל על ידם מהנימוק הרפואי ולא יערימו קשיים שפעלתי עצמאית עקב הבעיה הרפואית הפרטנית. מודה לך מראש על תשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות- ניתוח שבר וניתוח ברית - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    09/10/2012

איני מכיר את סידורי לאומית בשפלה.
    בהדסה ניתן לשלב שתי הפרוצדורות ללא כל בעיה. כמובן שרצוי לשלב כדי לחסוך הרדמה.
    אם תרצו - אשמח לראותו במרפאת לאומית בירושלים או במרפאתי בהדסה.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התייחסותך

הילה1110
    10/10/2012

אשמח לדעת באיזה מרפאה של לאומית בי-ם אתה מקבל ,וכן כיצד ניתן ליצור קשר והגיע אליך למרפאתך בהדסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שוב מודה לך.

הילה1110
    10/10/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו