מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תפרים נמסים או קבועיםעידה22/10/2012
ד"ר שלום ביתי בת שש הובחנה עם בקע טבורי וצריכה לעבור ניתוח הוסבר לנו שמדובר בפתח קטן שדרכו ייתפרו מבפנים את השבר ואחר כך מבחוץ!
הרופא שלה הסביר שיש אפשרות לתפרים קבועים בפנים וגם לנמסים, הוא המליץ על אחד מהם. ברצוני לדעת אילו עדיפים הנמסים או הקבועים? מה מומלץ? מהם היתרונות והחסרונות של כל אחד?
לי נראה שקבוע יכול ליצור קרעים במקום התפור כאשר הילדה תגדל והבטן תגדל גם כן. ולגבי הנמסים אני חוששת שהם לא חזקים מספיק ועלול להפתח שוב השבר!
אשמח לשמוע את עצתך
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תפרים נמסים או קבועים - תגובה
פרופ' רפאל יודסין22/10/2012לא ברור לי מדוע את צריכה להחליט על נושא טכני שאין לך בו ידע.
ברור שנבדקה על ידי כירורג ילדים?
פתח קטן בילד - תמיד תפר נמס. ממש אין סיבה להשאיר גוף זר לשנים והסטטיסטיקה מצויינת לתקון סופי בפעם הראשונה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה!
עידה25/10/2012אין ברצוני להתעסק בנושאים שאין לי כל ידע בהם ולכן הפנתי אליך את השאלה!
וזאת מאחר וכירוג הילדים שאצלו ביקרנו (והוא גם המנתח) טוען שהעדיפות זה תפרים קבועים והסיבה לא הייתה לי ברורה.
תודה על חוות דעתך המקצועית.
אמא מבולבלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה על התשובה! - תגובה
פרופ' רפאל יודסין25/10/2012ההגיון היחידי להשתמש בתפרים לא נמסים הוא בפתח גדול. אני מגדיר בילדה בת 6 "גדול" כמעל 12 ממ ויותר וגם אז ההוריה לשימוש בתפר לא נמס יחסית ותלויה מאד בבדיקה ממשית (ולא רק תאורי אינטרנט)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)