אשך תמיר ובקע

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• אשך תמיר ובקע
    רות
    21/02/2015

לבני נקבע ניתוח לגיל שמונה חודשים ושבוע לתיקון אשך תמיר אשר נמצא במפשעה הימינית באמצע התעלה לפי בדיקה ידנית ואולטרסונד וגם תיקון בקע שמתלווה אליו. השאלה שלי היא האם גיל שמונה חודשים ושבוע הוא לא מוקדם מידי לסיכון האשך מבחינת כלי הדם שנמתחים? אולי עוד חודשים שלושה עדיף מבחינת כלי הדם? האם זה משמעותי? כי מבחינת הבקע עדיף מוקדם כמובן אך אני מפחדת על האשך.... תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשך תמיר ובקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשך תמיר ובקע - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    21/02/2015

תזמון ניתוח טמירות האשך עבר שינויים במשך שני העשורים האחרונים.
    כיום ברור שהזמן המיטבי הוא סביב 9 חודשים. ככל שמאחרים בטיפול יש עדויות לנזקים הולכים ומצטברים בשני האשכים.
    מסקנה - בידיים מנוסות של כירורג ילדים מנוסה שעובד עם מרדים ילדים מנוסה התיזמון נכון ויחסית מאד בטוח.

בהצלחה
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ברשותך

רות
    21/02/2015

הניתוח יבוצע בשניידר אני לא יודעת מי יהיה המנתח, האם לסמוך? או לפנות לפרטי ששם אבחר את המנתח, הבנתי שבגיל כזה כדאי לעשות בציבור בגלל עניין ההרדמה ששם יותר בטוח האם נכון לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ברשותך - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    21/02/2015

אני בטוח שהטיפול הציבורי בשניידר מצויין.
    בהדסה הבחירה במנתח ובמרדים אפשרית במסגרת הביטוח המשלים אבל גם פה, הטיפול הציבורי מצויין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו