שערה הפוכה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• שערה הפוכה
    מישהי
    25/12/2015

היי. אני בת 16 ולדעתי יש לי שערה הפוכה בטוסיק יש לי שם בלוטה מתנפחת ואז מתפוצצת ויורד לי דם ביחד עם משהו לבן, כל הטוסיק שלי אדום ושורף אני שמה קרם שלא משפיע בכלל חפרתי על זה באינטרנט פול והראה לי שזה זה ... יש לי גם עצירות וכאבי בטן כל פעם לא יודעת אם קשור.. אני נכנסת לשירותים כל שבוע וחצי וגם שם יש לי דם. יש לי את זה כבר שנה ומשהו ועכשיו זה נהיה יותר מגרד וכואב לפעמים כשזה מתנפח.. לא הלכתי לרופא כי אני מתביישת שהוא יראה כי אני קצת שמנה ואני כבר ילדה גדולה וזה ממש בתוך הטוסיק קצת מעל איפה שיוצא צרכים צריך להזיז וליגוע ואני לא רוצה ואני מתביישת ואני גם מפחדת כי עושים ניתוח על זה קראתי באנטרנט.. השאלה שלי היא מה יקרה אם אני לא יטפל.. כי אני מתביישת ממש ממש וזה מציק וכואב ומגרד.. הבקשה שלי שתכתוב לי מה לעשות ושלא אצטרך ללכת לרופא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערה הפוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שערה הפוכה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    25/12/2015

בסוף תצטרכי להגיע לרופא כדי שיטפל בך. אזור עם דלקת ומוגלה לא מתרפא מעצמו.
    ככל שתקדימי, תרגישי בהקלה מוקדם יותר.
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערה הפוכה

מישהי
    25/12/2015

אני מתביישת מאוד אז אני לא יילך לרופא בגלל זה ... האם זה יכול להיות יותר גרוע או שזה יישאר ככה? איך אני יפסיק להתבייש?
    ושערה הפוכה חייבת להיות עם דלקת?
    האנטיביוטיקה שמקבלים לדלקת בשן אולי תרפא את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערה הפוכה - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    25/12/2015

לא יעזור ורק יעמיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו