מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הירשפרונגאור06/01/2016
שלום רב,
בני בן שנתיים וחצי אושפז עקב חשד להירשפרונג עבר חוקן תחת סדציה במסגרת האשפוז במשך חמישה ימים כי היה גם חשד לאנטרוקוליטיס ...ובנוסף גם אנטיביוטיקה. ביופסיה לא נלקחה כי קיבל וירוס לכן קבעו לנו תור בעוד 18 יום...ובנתיים עד הפעולה יקבל אנטיביטיקה וחוקן פליט .....בבית חולים אחר אמרו לנו שאפשר לעשות את הביופסיה מהר יותר אם אין לילד חום שלא חייב לחכות שבועיים מקבלת הוירוס. השיקול שלי לזרז את הביופסיה כיוון שאני חוששת מהחוקנים הבייתים שלא ירמו לו טראומה....השאלה אם זה לא מסוכן לבצע ביופסיה כמה ימים אחרי וירוס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הירשפרונג - תגובה
פרופ' רפאל יודסין06/01/2016ברוב המקרים נהוג חעשות חוקני ניקוי יומייםעם צינור שנשאר בפנים ושטיפה פנימה החוצה.
העובדה שחוקן פליט עובד לטובת הילד.
חכה שנתיים וחצי, החוקן עובד ואין תפיחות בטן ומישהו בדק ומצא שחוקני פליט מביאים למעי גס נקי - לא דחוף לקחת ביופסיה עכשיו עכשיו.
זה מה שאני יכול לומר בלי לבדוק את הילד ובלי צילום בטן ריקה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)