ילד בן9 עם הרשפרונג

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ילד בן9 עם הרשפרונג
    חנה
    19/01/2016

שלום
    יש לי ילד בן 9 עם הרשפרונג הוא אובחן בלידה ונותח בגיל 3 חדשים עד גיל שנה וחצי הוא אושפז כמה פעמים עם אנטרקליטוס
    היום הוא עדין סובל מגזים ונפיחות בבטן והרבה אי נעימות כמו צואה מסריחה ו שילשולית והצרות פי הטבעת האם יש פתרון (שאלתי בפורום גסטרו והפנו אותי לכירורגיה )
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן9 עם הרשפרונג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן9 עם הרשפרונג - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    20/01/2016

הרבה נתונים חסרים: סוג הניתוח (סוונון, דוהמל...) אורך הקטע שנכרת, טפולים שעבר עד כה, האם חזרו על ביופסיה, ועוד ועוד.
    ההיצרות - מה הטיפול עד כה, מה תכיפות הטיפול.
    איפה נותח ומה המנתח חושב לאור היכרות רבת שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה הרשפרונג

חנה
    20/01/2016

סוג הניתוח היה pull thrugh סוונון משהוא כזה הוא עבר ביופסיה חוזרת בגיל שנתיים וחצי בענין ההצרות פי הטבעת בזמנו המנתח הסביר לי שזה משחק עדין בין מדי מתוח לרפוי ואז יברח לו צואה ולכן הוא לא רוצה לגעת . הוא נותח בהדסה עיו כרם ע"י ד"ר איתן גרוס ז"ל בענין הגזים והצואה המנתח שלח אותנו לרןפא גסטרו לפי עצתו ניסינו אנטביןטיקה ופרוביוטיקה שלא ממש עזרו והמלצתו השלישית היתה לחזור למנתח ליעוץ המשך ולצערינו הוא נפטר כך לא ידעתי למי לפנות בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה הרשפרונג - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    20/01/2016

אני הכתובת. קבעי תור למרפאה הציבורית שלי בעין כרם.
    אנא צלצלי למזכירתי והשאירי שם ותעודת זהות כדי שאוכל לראות התיק מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו