מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הקשר בין ניתוח שקדים לPFAPA עבור ילד בן 6ענת15/02/2016
שלום לצוות הרפואי, זקוקה לעצה ו/ או חוות דעת בבקשה ומודה מראש על כל מענה.
אקדים ואומר כי בני בן השש סובל מחומים מרובים בשנתיים האחרונות, הרופאים אומרים שזה ככל הנראה מחלה שנקראת P FAPA, לא הוכח וודאית, אין גם דרך להוכיח וודאי. (סימפטומים של חום גבוה וכאבי גרון כאשר אין דלקת גרון)
בכל מקרה החומים נפתרים ע"י מתן של כמות גדולה של סטרואידים.
עד היום לא ברור לי מה זה, גם שאני קוראת מאמרים בנדון.
לבני יש מעט שקדים מוגדלים והינו נוחר, ושבוע שעבר ניגשנו לרופא פרטי מעולה מבית חולים שניידר בתחום הא.א.ג. שייעץ לי לעשות לבני ניתוח שקדים.
אך אמר לי להחליט לבד אם לשקול כריתה מלאה של השקדים או חלקית.
חשבתי שיהיה לי יותר קל אם הוא יחליט בשבילי, הרי הוא המומחה אך לא כך היה ואמר לי להחליט לבד. אוסיף ואומר כי הרופא אמר שזה יכול לעזור בעניין הFAPA אך לא בוודאות וגם לעניין הנחירות כמובן.
רוב ההמלצות שקיבלתי היו שכדאי לי לעשות את הכריתה המלאה.
השאלה שלי האם מישהו מהצוות יודע או שמע על הקשר בין ניתוח שקדים לP FAPA? והאם כדאי לי לעשות כריתה מלאה של השקדים או חלקית? אני ממש מודה וסליחה על האריכות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הקשר בין ניתוח שקדים לPFAPA עבור ילד בן 6 - תגובה
פרופ' רפאל יודסין16/02/2016אני מאד רוצה להשיב אבל אין זה נכון שכירורג ילדים יחווה דעה.
המומחים הם רופאי מחלות זיהומיות (בהדסה למשל פרופ אנגלהרד( ורופאי אאג (בהדסה למשל דר מנחם גרוס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)