ניתוח אשכים טמירים דוצ גבוהים

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח אשכים טמירים דוצ גבוהים
    אמא מודאגת
    13/03/2016

בני בן 10 חודשים מיועד לניתוח אצל פרופ׳ פרוייד בעוד חודש(באופן פרטי)
    . מדובר באשכים טמירים דוצ. שניהם גבוהים בתעלה נמושים (אחד יותר שני פחות) ושק אשכים יחסית קטן (היפופלסטי) . מסיכוני זיהום הפרופ׳ לטענתו החליט לנתח כל אשך בנפרד. מכבדת את החלטתו .
    אבל אני תוהה ולא מבינה למה כל המנתחים שהייתי אצלהם מנתחים את שני האשכים יחד? ? או לפחות מנסים..? בעיקר כי נמנעים מהרדמה חוזרת..
    מצטערת על הבוטות אבל כבר חשבתי על היבט כלכלי/רווחי שבפרטי .

מה יותר מסוכן? להוריד את שניהם? או להרדים שוב?

האם לדעתך יש הבדל (מבחינת אחוזי הצלחה)
    בין ניתוח שמבוצע בשעות הערב לבין ניתוח שמבוצע בבוקר ?

הנל מנתח אחר הצהריים.
    מאודדד מודאגת . מאוד מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אשכים טמירים דוצ גבוהים - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    13/03/2016

עד היוםן הייתי יכול לומר בגאווה שבהדסה המנתח עירני יותר בבקר ומנתח שר"פ בבקר. בעת הזו יש הצהרה של ההנהלה החדשה שגם תינוקות ינותחו רק אחר הצהרים בשר"פ. עדיין לא התממש אבל אני סבור שיש הבדל בין מנתח בקר למנתח ערב.

האם לנתח שני צדדים יחד? אני לא מכיר שיש שכיחות רבה של זיהומים בניתוחי טמירות אבל הניתוח לעיתים מתיש ואולי לזה התכוון פרופ פרויד.
    אני אישית ברוב המכריע של המקרים מנתח את שני הצדדים באותו ניתוח למעט אם הייתי צריך לבצע פרוצדורה שיש בה, בלית ברירה, סיכון לחיוניות האשך. במקרה כזה אני מבצע רק צד אחד ולאחר חצי שנה מבצע צד שני תוך בטחון מה קרה לאשך הראשון (נדיר).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח אשכים טמירים דוצ

אמא מודאגת
    14/03/2016

לא ככ הבנתי את תשובתך , לדעתך כן יש הבדל בין מנתח ערב לבוקר?

שרשמת שהניתוח יכול להיות מתיש (שמקבעים את שניהם) כוונתך היתה מתיש עבור הילד (החלמה וכאב) או מתיש עבור המנתח?

אני לא יודעת מה עדיף? לנתח כל אשך בנפרד או להרדים פעמיים???
    אובדת עצות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח אשכים טמירים דוצ - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    14/03/2016

לטעמי האידאלי הוא לנתח בבקר ושהניתוח ילך כל כך טוב שאפשר יהיה לעשות את שני הצדדים בניתוח אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו