ניתוח psarp פיסטולה בפי ההטבעת

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח psarp פיסטולה בפי ההטבעת
    אמא
    18/07/2016

שלום, הבת שלי בת שנה ו 3 חודשים, עברה לפני 10 ימים ניתוח הזזה של פי האבעת בעקבות פיסטולה, בזמן שקיבלה הזנה tpn, דרך הוריד היו לה יציאות טובות, לפני 5 ימים היא חזרה כלכלה רכה, אך מאז יש לה עצירויות קשות, כמובן שהתחלנו טיפול בנורמלקס לפני 3 ימים אך אין עדיין שיפור, אציין שגם לפני הניתוח היו לה עצירויות והיא הגיבה טוב לנורמלקס, השאלה שלי האם טבעי שיש עצירויות אחרי הניתוח? המנתחת יידעה אותי שהניתוח כנראה לא יפתור את בעיית העצירות, חוץ מתזונה רכה ונורמלקס איך אפשר לעזור לה? היא ממש צורכת כשיש לה יציאה ויוצא לה ממש מעט, הרחבות אנחנו נתחיל בע״ה בעוד שבוע וחצי, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח psarp פיסטולה בפי ההטבעת - תגובה

פרופ' רפאל יודסין
    18/07/2016

אטמות פי הטבעת ועצירות הם קרובי משפחה הדוקים. כנראה שיש מעבר לפגם בפתח המערכת גם תנועתיות שונה במעי הגס ומכאן הנטייה לעצירות. תמיד.
    נורמלקס הוא לרוב הפתרון אך לרוב אנשים ממעטים בכמות (המינימום הוא 4 גרם פעמיים ביום ואפשר פי שתיים ושלוש). לעיתים תרופה להאצת התנועתיות כמו לקסדין.

סבלנות ומעקב תמידי עם המנתח

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו