הירשפרונג לילדה בת חודש

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• הירשפרונג לילדה בת חודש
    שירי
    24/01/2017

שלום.הבת שלי בת חודש ואובחנה עם הירשפרונג מס ימים לאחר שנולדה לאחר שבוצעה ביופסיה. הוסבר לנו שהפיתרון הוא ניתוחי בלבד. השאלה מה הניתוח המומלץ 
    דרך הבטן או דרך הרקטום? התעציינו עם 2 כירורגים אחד טוען דרך הבטן כי התוצאות טובות יותר עם מינימום פגיעה פרט לצלקת קטנה והשני טוען פי טבעת (אבל ממה שקראתי יש סיכוי לפגיעה בעצבים)...אודה להמלצתך. 
    שאלה נוספת האם תוכל להמליץ על רופאים שמתמחים בניתוחי הירשפרונג? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הירשפרונג לילדה בת חודש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתוח להירשפרונג

פרופ' רפאל יודסין
    24/01/2017

אני מבין שנעשות שטיפות מפי הטבעת והן יעילות.
    אני מבין שיש צילום שמראה שאזור המעבר במרחק סביר מפי הטבעת.
    שני אלו מגדירים, לדעתי ולדעת כל הצוות בהדסה, שהניתוח מפי הטבעת הוא המועדף. לגבי פגיעה בעצבים - איני מסכים.
    הניתוח מפי הטבעת הפך לשכיח והמקובל ולכן בכל המחלקות הגדולות לכירורגיית ילדים יש כבר נסיון רב בניתוח. בהדסה מרכזים הניתוח ד"ר ודים קפולר וד"ר דן ארבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירשפרונג לילדה בת חודש

שירי
    24/01/2017

תודה רבה על המענה המהיר! אכן כן ,נעשות שטיפות והן יעילות..לגבי האזור הפגוע הרופא טוען שלא ניתן לדעת כמה ס"מ עד לניתוח שבו ילקחו ביופסיות ממקטעים עד שיצא נקי. לגבי אופן הניתוח , אני מאוד מבולבלת כי אותו רופא שאמור לבצע ממש משוכנע ושכנע אותנו שדרך הבטן זה יעיל ביותר גם בגלל עניין ההרחבות...שלא תהיה התעסקות עם זה.ו טוען שהתוצאות טובות יותר.... כמו כן , קראתי בהרבה פורומים וגם כאן על אימהות שמספרות שיש לילדים שלהן בריחות של צואה והתלכלכות מצואה (מדובר על ילדים שהניתוח נעשה דרך פי הטבעת..) לכן זה גם משהו שמרתיע אותי....??
    תודה !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירשפרונג

פרופ' רפאל יודסין
    24/01/2017

דעתי ברורה ונכתבה למעלה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו