תיקון ברית מילה - עודף עורלה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• תיקון ברית מילה - עודף עורלה
    דקלה
    23/10/2017

שלום,
    הבן שלי בן 2.10 , לפני כחודש הינו אצל רופא משפחה בגלל שהבן שלי התלונן שכואב לו הפין כשנוגע, כשהגענו לרופא אמר שיש לו עודף עורלה ובשל כך נוצרה דלקת. היינו עכשיו אצל אורולוג ילדים שטען שיש עודף עורלה והדבקויות, אמר שעדיף לבצע תיקון ברית ושם יפרידו את ההידבקות כי יש עודף גדול של עורלה , אמר גם את המושג פין חבוי. אני לא רוצה לעשות טעות ולקחת ישר לניתוח , מתלבטת מה לעשות כרגע. אמר שיכול להפריד את ההדבקויות אך ישאר עודף עורלה שזה לא אסתטי.
    אשמח להכוונה
    תודה, דקלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עודף עורלה

פרופ' רפאל יודסין
    23/10/2017

אשמח לבדוק אותו באחת ממרפאותי.
    במקרים רבים יש מראה של עודף עור בגלל שומן בקדמת הפוביס שגורם לפין להראות "טובע" ואין עודף עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון ברית מילה

דקלה
    23/10/2017

תודה רבה על המענה המהיר , איפה המרפאה שלך נמצאית ? הוא ילד רזה . האורולוג ממש התעקש שיש לו עודף עורלה :/

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאה

פרופ' רפאל יודסין
    23/10/2017

בכל אחת מקופות החולים דרך מרכז ההזמנות של הקופה.
    בהדסה: מרפאה ציבורית 025842111
    מרפאת שר"פ 026778899

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו