מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח פונדופלקאציה עם גאסטרוסטוםמשה 1017/12/2017
שלום רב
הבן שלי בן 10 שנים סובל מפגיעה מוחית מהלידה, עבר ניתוח פונדופלקאציה עם גאסטרוסטום לפני שבועיים, אך עדיין מאושפז כי נותנים לו 30cc נוטרין ולאחר 3 שעות פותחים הצינור ויוצא כמעט 70 נוזל צלול מעורבב עם מעט חלב. נאמר לי כי לא סופג האוכל, מה יכול להיות הסיבה??? האם זה יסתדר??? ומה אפשר לעשות להתקדם בעניין, האם זה נורמאלי אחרי ניתוח , וכמה זמן להערכתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Fundoplication
פרופ' רפאל יודסין17/12/2017המילים לא סופג אינן נכונות. מיש לו אחור בפינוי הקיבה.
בתום שלושה שבועות כאלו הייתי מבקש צלום בשיקוף של הקיבה בהכנסת חומר הניגוד בגבטרוסטומיה כדי לראות אם יש בעיה בפינוי הקיבה. אם כן, הייתי מבקש צינור שגם מנקז את הקיבה וגם יוצא למי הדק להזמה עכשיו.
איפה נותח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח פונדופלקאציה
משה 1017/12/2017לא הבנתי מה הצינור הזה בבקשה, והאם פילורופלאסטיה תעזור??
הילד נותח ברמבם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר ניתוח
פרופ' רפאל יודסין17/12/2017לא כל אחור בפינוי קיבה מתמיד ולפילורופלסטיה יש מדי פעם מחירא בתסמונת הצפה
Dumping syndrome
הדרך האיטית תמיד מומלצת. אם יש בעיה, לעקוף אותה בצינור משולב גסטרו- ג׳ג׳ונוסטומיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפונדופלקאציה חוזרת
משה 1001/01/2018שלום דר
לגבי המשך המצב של הילד, עשו לו בדיקת חומר ניגוד, יש מעבר תוך 3 דקות, אין חסימה, שוחרר הבית עם הזנה רציפה 50 cc בשעה עם הפסקה חצי שעה, אך אמרו לי לא לפנות לו את החלב.
אני הולך לפי ההוראות אך בלילה עושה לו הפסקה של 5 שעות ולאחר מכן מרוקן לו, יוצא בערך 100cc
מה דעתך
ואיך אפשר להתקדם בעניין??
והאם שינוי הפורמולה יעזור, עכשיו מקהל נוטרין גוניור
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לאחר ניתוח
פרופ' רפאל יודסין01/01/2018נראה לי שאתה בידיים טובות. עובדה שניתן להאכיל והבעיה שהיתה השתפרה. הבחירה בהזנה רציפה אף היא נכונה ומעידה על שיקול נכון.
מעבר לזה ממש מסובך לתת עצות בלי לראות את התמונה הכוללת.
פשוט תסמוך על הצוות שכבר מוכיח את עצמו במקרה של בנך.
כל טוב
ושנה אזרחית טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)