מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לרופא לגבי בני בן 13 וחצי שניםלימור25/02/2019
היי אתה אלוף אז ככה כמו שאמרת לי זה מה שאמר לי הפלסטקאי בלוטה סתומה גיסטה הוא אמר שתוך חודשיים
זה יכול להיספג ולחזור בעוד חודשים אים לא יספג אז להוציא אני בלחץ בגיל זה זה יכול להיות משהו מסוכן הוא רשם שזה נהיה מזיהום אבל בפנים שהוא נגעה הוא אמר שזה לא מזוהם ישמח לחוות דעת ממכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה
פרופ' רפאל יודסין25/02/2019אם אמר ציסטה ושאין זיהום - אין סיבה לדאגה.
האם להוציא? תלוי במה שיקרה בחודש אחרי הזיהום הראשון. ללא דלקת וקטן- לא נוגעים.
בכל מקרה, אם תרצי שאבדוק אותו - פשוט הרשמי לאחת ממרפאותי בקופ״ח או בהדסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה לגבי בני
לימור26/02/2019האים זה יכול להיספג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה
פרופ' רפאל יודסין26/02/2019ספיגה בתלות בדלקת שהרסה את הציפוי העדין הפנימי וניקוז של כל המוגלה והשומן.
הזמן יוכיח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא לגבי בני בן 13 וחצי שנים
לימור26/02/2019היי אז ככה הרופא הוא רופא כירוגיה פלסטית
הוא התרשם ורשם
מצב לאחר זיהום ממוקד בגב משמאל שהחלים
היום מלאות קלה ללא גבולות חדים ללא רגישות
אבחנה EPIDERMAL CYST
ועוד משהו back.lt
מה הרושם שלכה ממה שהוא רשם לחזור בעוד חודשיים למעקב הוא אמר שאולי זה יספג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ציסטה
פרופ' רפאל יודסין26/02/2019הרושם שלי הוא שאת בידיים טובות
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)