הוצאה של ציסטה ברגל לילד בן 9

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• הוצאה של ציסטה ברגל לילד בן 9
    שירה
    16/01/2021

שלום דר
    האם כל כירורג גם לא ילדים יכול להוציא ציסטה קטנה ברגל לילד בן 9 בקופת חולים??
    הייתי אצל כירורג ילדים הם רק בהרדמה כללית ולעומת זאת כירורג כללי בקופת חולים אמר לי שזה אפשרי בקופת חולים יש חדר ניתוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמה

פרופ' רפאל יודסין
    16/01/2021

אני כירורג ילדים שעובד בבית חולים ורגיל לעשות כל (!) פרוצדורה תחת הרדמה: קלה, המכונה סדציה ורגילה. מפונק.
    אם יש מי שמוכן לשבת ולהסביר ולקבל שיתוף פעולה ולבצע בלי טראומה - מצויין. הפרוצדורה פשוטה וקלה. אם כי לא חיונית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה ברגל...................

שירה
    16/01/2021

מה לא חיוני דר ..קצת לא הבנתי ההרדמה לא חיונית המלאה ואיזה טראומה רשמת??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרדמה

פרופ יודסין
    16/01/2021

לפי הנתונים שהבאת אין חובה רפואית לשאוב או להוציא.
    ילד תמעד פוחד מזריקות ומחטים וכד ואסור שיעבור טראומה נפשית של דבר שנעשה בכוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו