כאבי בטן חזקים ללא אבחנה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן חזקים ללא אבחנה
    גלי
    05/10/2021

שלום פרופסור
    בתי מאושפזת זה שבועיים עם כאבי בטן וקושי בתנועת גפיים תחתונות לכיוון כיפוף ברכיים .היא מרגישה כאובה יותר בהנעת רגל שמאל לכיפוף ירך .בניסיון כיפוף רגליים בשכיבה על ידי פיזיותרפיסטית מכופפת את רגל ימין ב 30 מעלות ושמאל 10 מעלות בלבד וההגבלה היא בגלל תחושת כאב בבטן .בהליכה הולכת עצמאית תוך גרירת רגליים באיטיות .בוצע על ידי פיזיותרפיסטית ניסיון של תרגול הליכה מעל מכשול נמוך מאוד כדור נייר ,היא ניסתה אבל דיווחה על כאב חזק ובכתה .בייעוץ מרפאת כאב בוצע rectus sheath block שעזר לה מאוד ליום וחצי .
    השאלה שלי לדוקטור האם יתכן שהכאב מקורו בדופן הבטן אולי מכליאה של עצב .האם rectus sheath block עוזר גם להפחית כאב מפתולוגיה תוך בטנית ?.האם אני צודקת בכך שבכאב שמקורו באברי הבטן דווקא כיפוף הירכיים עוזר
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן חזקים ללא אבחנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסרים פרטים על המקרה על מנת להבין

פרופ' רפאל יודסין
    05/10/2021

אני מבין ששבועיים מאושפזת ועדיין אין אבחנה. בת כמה היא? מאושפסת במח ילדים? בכירורגית ילדים? באיזה בי"ח?
    כמובן חסר מידע על ממצאים בבדיקה פיסיקלית, האם יש משהו חריג בבדיקות דם, איזו הדמיה עשו עד עכשיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו