בולבול

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• בולבול
    דנה
    08/07/2008

שלום רב בני בן שנה ושלושה חודשים כחודש וחצי לאחר הברית הבולבול של בני החל להכנס פנימה עד שכמעט לא רואים אותו רק את קצה הפין רופא הילדים בדק ואמר שהגודל נורמלי תקין וזה בגלל השומנים שיפחתו ככל שהזמן יעבור. גם המוהל ראה ואמר אותו דבר הוא כבר התחיל ללכת ולהתרוצץ, הוא לא ממש שמן אבל עדיין הבולבול בפנים...אמנם אני שמה לב שהוא יוצא יותר בקלות, אבל עדיין לרוב הוא בפנים האם תופעה זו מוכרת לך? האם נתקלתם בה? ואם כן- באיזה גיל זה עובר ומתי זה מסתדר? האם כדאי לפנות לאורלוג ילדים כבר עכשיו? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולבול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Buried Penis

פרופ' רפאל יודסין
    08/07/2008

מצב מאד מוכר ויכול להיות בדיוק כמתואר בילדים רזים. אל תעשי דבר !! חשוב פעם לבקש מהרופא כבדרך אגב להראות לילד שהגודל תקין ולהבטיח לו שבגיל ההתבגרות הכל יראה אחרת. כרגע הכל מוקדם והבעיה רק בחששות שלכם. שני רופאים בדקו - נשמע לי בסדר וללא בסיס רפואי לדאגה.

כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

דנה
    09/07/2008

תודה על תשובתך האם כוננתך שהפין בד"כ יוצא רק לקראת גיל ההתבגרות?, כי אני הבנתי שזה אמור להעלם כשהתינוק מתחיל לאבד משומניו.. שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' רפאל יודסין
    09/07/2008

אם אמנם השומן המקומי יירד - לבטח ייראה יותר בולט (לרוב לא קורה). בגיל ההתבגרות הפין גדל ומראהו רגיל (למעט אם יהיה הילד יהיה שמן מאד).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו