מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהלילך14/09/2008
בוקר טוב , איפה הולך הדם שלי ?!!!!!!!!!!! ..................... אני בת 24 , בריאה בד"כ , לא לוקחת שום תרופות ... לפני שבועיים סבלתי מכאבי בטן , הקאות , כאבי ראש , סחרחורת , וחולשה כללית ... הלכתי למיון ואישפוזו אותי , שמה בדיקות הדם לא יצאו תקינות , ו- HB היה 7.5 ( זאת הפעם הראשונה שזה קורה , ולפני כחודשיים היה HB 14.7 ) , באישפוז קיבלתי 4 מנות דם , נוזלים , ... אחרי 2 מנות הדם הראשונות עלה ה- HB ל 10.8 ולמחורת ירד ל 8.3 , ולכן קיבלתי עוד 2 מנות ואז עלה ל 11.2 ויום אחרי ירד ל 10.1 ... שוחררתי מבה"ח על דעת עצמי ( בגלל שדודי נפטר ) . אתמול עשיתי בדיקת דם כללית במרפאה , והתשובה באינטרנט מראה שה- HB ירד עוד פעם והוא עכשיו 8.1 . אז מה עושים במצב כזה ? האם אקבל עוד מנות דם או יש תרופות לזה ?! והשאלה ששאלתי אותה בהתחלה , איפה הולך הדם שלי ? הם אמרו שאני מאבדת דם (מדממת) ממקום כלשהו , אבל מאיפה ?!!! ואיך אפשר לדעת ?!!! באישפוז , עברתי בדיקות מקיפות כמו גסטרוסקופיה , קולונוסקופיה , צילומי בטן , CT בטן עם שתיית חומר ניגוד וגם הזרקת חומר ניגוד , צילומי בטן עם באריום , ... והכל יצא תקין ולא מראה שום דימום . תודה מקרב לב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דימום ?
פרופ' רפאל יודסין14/09/2008אמנם אני רחוק מכירורגיה כללית אבל ...
1. אם אין צואה שחורה (=מלנה) לרוב אין דימום כזה משמעותי מדרכי העיכול.
2. אם ב US אין דם בבטן משמעו שאין דמם לחלל הבטן.
3. אם המחזור לא ענקי - כנראה שלא שם.
4. לבטח עשו משטח דם לראות אם היה פרוק הדם (נוגדן, G6PD ועוד). גם תאי דם צעירים רבים (=רטיקטלומיטים) יכולים להעיד שהיה פרוק דם (=המוליזה).
בסוף כל הסודות יוצאים לאור ויהיה פתרון. רק סבלנות.
בריאות שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)