מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הירשפרונג ושלשוליםשלומית18/10/2008
שלום, בתי בת שבע וחצי. היא נולדה ואובחנה עם מחלת הירשפרונג ונותחה בגיל ארבעה חודשים. לאחר גמילה, מגיל שנתים וחצי ועד היום מידי פעם היתה מלכלכת תחתונים בצואה. ניתן לומר שגם לאחר בדיקת רופא נמצא שאין לה בעיה פיזיולוגית אלא פסיכולוגית והיא מטופלת מזה למעלה משנתים אצל פסיכולוגית עם תקופות טובות יותר ופחות. אני פונה אליך עכשיו כי לפני כשלושה שבועות היה לה שלשול פתאומי אשר חלף. בשבוע הנוכחי זה קרה פעמיים פעם בערב סוכות ופעם וביום שישי ה17.10.08 . מדובר בשלשול פתאומי חולף. לא ברורה לי הסיבה. נשאלת השאלה האם אנו אמורים להיות מודאגים והאם זה קשור באיזה צורה לרקע שלה. תודה מקרב לב, שלומית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Hirschsprung's Disease
פרופ' רפאל יודסין18/10/2008לא כתבת היכן נותחה והיכן המעקב אך אני מתאר לעצמי שעברה ניתוח ע"ש SOAVE ושיש יציאות יום יומיות. כדי להעריך מקור השלשול, אם הוא ENTEROCOLITIS או רק ביטוי לאגירה ו OVERFLOW INCONTINENCE אני נוהג לבצע צילום בטן ריקה בשכיבה בלבד ומשם להמשיך. יש הבדל גדול בין מעי גס רחב ומלא צואה לבין מערכת ריקה. כשיהיה בידך נתון זה אוכל להמשיך (רצוי לצרף תמונת הרנטגן כ JPEG).
חג שמח ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)