שאלה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חלי
    13/01/2009

בעוד כשבוע עלי לעבור בדיקת גסטרוסקופיה. מה שמאוד מדאיג אותי זה שאסור לאכול ולשתות 8 שעות לפני הבדיקה. אין לי סכרת, אבל הקיבה שלי מאוד רגישה ואני חייבת לאכול כל 3 שעות, במיוחד בבוקר, כדי למנוע חולשה ותחושת עילפון כתוצאה מהרעב. ביום הבדיקה ארוחת הבוקר שלי תהיה במקרה הטוב בשעה :11:00...!!! אני חוששת מאוד להתעלף מרוב חולשה.( ועוד אחרי זריקת טישטוש...). האם יש משהו שיכול להקל עלי בביצוע הבדיקה??? כיצד מבצעים את הבדיקה אצל אנשים חולי סכרת, שאסור להם להמנע מהאוכל הרבה שעות??? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גסטרוסקופיה

פרופ' רפאל יודסין
    13/01/2009

השאלה צריכה להיות לפורום גסטרואנטרולוגי.
    מאחר ואין לך סכרת אין מצב שבבריאות תקינה מאגרי האנרגיה בכבד לא ימלאו את הצרכים בסוכר בדם. אחרת לא היו יכולים לצום ביום כיפור. זה לא מנחם מבחינת הרגשת הרעב אבל סביר שיהיה ללא כל תופעה גופנית.
    בחולה שאינו יכול לעמוד בצום מתקינים אינפוזיה ודרכה הוא מקבל נוזלים וסוכר (גלוקוז).

בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו