ניתוח הרניה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• ניתוח הרניה
    סמדר
    01/02/2009

בוקר טובפרופ' יוהדסין בתי בת 4 וחצי אמורה לעבור אצלך ניתוח הרניה בבי"ח הדסה עין כרם רצתי לשאול 2 שאלות: 1. אלו בדיקות עורכים ביום לפני הניתוח? 2. האם מתאים להגיע ליום הבדיקות עם אחותה התינוקת ( אני מניקה וחשוב לי מאוד להיות איתה ביום הבדיקות, כמובן שביום הניתוח אני לא אביא עימי את התינוקת). תודה, סמדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הרניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקות בבית חולים

פרופ' רפאל יודסין
    01/02/2009

דברתי עם האחות הראשית והיא מסכימה באופן חריג להבאת התינוקת ביום הקבלה (לא ביום הניתוח).

ביום הקבלה בודקים את הילדה, אין בדיקות דם, עוברים איתה בנעימות ובמשחק על מה שמצפה לה למחרת, רואים מרדים ועושים הסכם הרדמתי איתו (כל הילדים הקטנים בוחרים להירדם במסיכה ולא באינפוזיה). בצהרים ++ הולכים הביתה וחוזרים למחרת. ביום הניתוח הולכים הביתה אחרי ההתאוששות (למעט במקרים חריגים ונדירים).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

סמדר
    01/02/2009

תודה רבה על התשובה המהירה האם עלי לתאם עם האחות הראשית אתהגעתי עם התינוקת? סמדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת

פרופ' רפאל יודסין
    01/02/2009

אין צורך בתיאום מראש. רק תזכרי את שמה - שולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו