המשך פיסטולה

מנהל הפורום

פרופ` רפאל יודסין
פרופ' רפאל יודסין
לקביעת תור אצל פרופ' רפאל יודסין ללא פרסום בפורום

• המשך פיסטולה
    אביבית
    15/02/2009

שלום רב! תודה רבה רבה על תשובותיך המהירות והמקצועיות בפורום זה , אתה ממש מסיר דאגה מליבנו. זו שוב אני אביבית-אני צריכה להודות לך באופן אישי!!! לפני כחצי שעה באתי מהמרפאה של ד"ר גדעון שושני בקריית מוצקין( אני גרה ליד בית שאן),הוא ראה את התינוק ושם וזלין על האצבע ובדק את פי הטבעת ואת הגוש בשר שיצא החוצה,הוא אמר סופית שזה פיסטולה וצריך לנתח,הסברתי לו את חששותי מהרדמה מלאה והוא הסביר לי על זה. אני חוששת מאוד מאוד הוא אמר שכדאי שנעשה את הניתוח בעפולה כי הוא מכיר את הכירורגים ילדים שם וגם שזה קרוב אלינו, וזה אשפוז יום. אני דואגת מאוד! אתה יכול לייעץ לי על הרופאים בעפולה:ד"ר ירדני דן וד"ר קעואר באסם? אני כבר אובדת עצות בבקשה תמליץ לי.וגם תסביר לי את הליך ההרדמה והניתוח. תודה רבה רבה ויום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך פיסטולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבר

פרופ' רפאל יודסין
    15/02/2009

הפרוצדורה והסובב אותה שונים בין בתי החולים.
    אני מציע שתגשי למרפאת כירורגיית ילדים שם ותקבלי הסבר מלא שגם יתאים לתנאי המקום.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו