מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מיקום קדמי של פי הטבעת.לילך23/02/2009
שלום רב, בתי בת 7 חודשים. מזה כחודש וחצי החלה לסבול מעציריות ומיציאות קשות מאוד. ביקרתי אצל רופאת הילדים- בפעם הראשונה הביאה נרות גליצרין. הנרות עזרו אך נאמר לי שאסור להשתמש תקופה. בפעם השנייה היא בדקה אותה והכניסה לה אצבע לפי הטבעת. וכך היא כתבה: פי הטבעת המוש צואה קשה טונוס תקין יתכן מיקום קדמי??? בטן ב מ פ היא אמרה שלדעתה זה לא אבל כדי שנהיה רגועים שלחה אותי לכירורג ילדים. התור שיש לנו הוא רק ב-6.4. ברצוני לדעת מה המשמעות שהוגינה קרובה לפי הטבעת? מה עושים אם כן? ואיך אפשר לטפל בעצירויות? היא נתנה לי עכשיו תרופה שהיא אבקת סוכר שלא נספג וגורם לשילשול למשך שבועיים. יש לציין שניסיתי מי שזיפים שמן זית עגבנייה ושום דבר לא עוזר! אשמח לתשובה, תודה רבה, לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
Anterior Anus
פרופ' רפאל יודסין23/02/2009די חריג שיש פי טבעת שאינו ממוקם תקין ולא שמו לב לזה עד כה. סביר שהמיקום תקין. סביר שיש רק נטיה לעצירות.
כירורג ילדים לבטח יוכל לבדוק ולראות אם יש בעיה.
בינתיים אני מציע לך לקנות ללא מרשם אבקת PEGLAX ולתת לה עם האוכל כפית בבקר וכפית בערב באופן קבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)